جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

34 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
34 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

گنجینه ریونکلا چه بود؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گنجینه ریونکلا چه بود؟
ارسال شده در: پنجشنبه 19 آبان 1384 21:22
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من گنجینه ی راونکلاو یک چوبدستی مشکوک جادویی هستش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ارسال شده در: پنجشنبه 19 آبان 1384 14:39
نمایش جزئیات
آفلاین
طبق حدسیات من که اغلب درست در مییاد
گنجینه ی ریون میتونه یک تاج یا نیم تاج و کلا یک چیز تو این مایه ها باشه و فراموش نکنید که یک ربطی هم باید به خود ریونا راونکلاو داشته باشه پس گنجینه مثلا نمیتونه یک شمشیر باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: جمعه 13 آبان 1384 12:10
نمایش جزئیات
آفلاین
ساز دهنی ولدمورت که اصلا امکان نداره گنجینه ریونکلا باشه چون که اون موقع که ولدمورت اون ساز دهنی رو داشت نه هنوز جادوگر بود ونه هنوز با جادوگری ارتباط داشت و در ضمن ولدمورت توی پرورشگاه بوده و هیچ کس هم نداشته که بهش چیزی کادو بده پس احتمالا اون ساز دهنی رو خود مسئولان پرورشگاه بهش هدیه دادند درضمن گنجینه های سه گروه اسلایترین و گریفندور و هافلپاف هر سه چیزهایی بودند که چه در دنیای جادوگری و چه در دنیای غیر جادوگری چیزها بسیار با ارزشی بودند پس حتما گنجینه ریونکلا هم چیز با ارزش تر از یک ساز دهنی معمولی هست تازه در شرایط عادی معمولا چیزهای گرون قیمت رو به دست بچه ها نمیدن چه برسه که دیگه به یک بچه ای که توی پرورشگاه بزرگ شده از این چیزا بدن به طور کلی منظورم اینه که هیچ راه ورودی نبوده که گنجینه روینکلا رو بشه وارد پرورشگاه کرد و تازه اونم به طور اتفاقی به ولدمورت داد طبق دلایلی که در بالا گفتم
و اما در مورد قلمی که ازش صحبت کردین آقا من فقط بگم که امکان نداره که جاودانه سازی در هاگوارتز وجود داشته باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 13 آبان 1384 12:08
نمایش جزئیات
آفلاین
من احتمال می دم که هرچی هست .ربوط به لونا هم میشه وگرنه چرا همچین شخصیتی یه دفعه وارد شد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
... حالا که تنهاتر از هر وقت تنهاییم ...
ارسال شده در: پنجشنبه 12 آبان 1384 20:53
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

voltan پاچه خوار اعظم نوشته:
تو هاگواتز یک قلم پر است که اسامی دانش آموزان هاگوارتز رادرهنگام تولد در یک کتاب یاداشت میکند که هرسال قبل از شروع ترم پروفسور مکگونگال اون را میخواند وبرای بچه ها نامه میفرستد(مناین مطلب رو قبل از انتشار کتاب 5 در اینترنت دیدم چندوقت پیشم توسایت بهش اشاره شد) باتوجه به این که کلاه گریفیندر وظیفی تائین گروه را داره مشه حدس زد که این قلم را هم رینوکلا برای مدرسه درست کرده

این نظریه منطقیه منتها یه چیزی هست اون اینکه قلم‌پر یادداشت‌کنندۀ اسامی دانش‌آموزان در هاگوارتز، چیزیه که جزو اموال اصلیه یعنی اینکه حتماً به اندازۀ کلاه گروه‌بندی جلوی چشم بوده و من فکر نمیکنم ولدمور فرصت هورک‌راکس کردن اونو داشته بوده. و تازه ولدمور چیزای ارزشمند و عتیقه رو هورک‌راکس میکنه و فکر نمیکنم اون قلم‌پر در این حد پیش ولدمور ارزشمند بوده باشه!

نقل قول:

Hell girl نوشته:
jame atash
goblet of fire

چه نظریه‌ی جالبی روی درستیش 99٪ شک دارم رو این نظریه باید در رسمی‌ترین سایتهای هری پاتری مانور داد!!! در ضمن اگر انگلیسیشو نمینوشتی نمیدونستم به اطلاعاتم اضافه شد! :bigkiss:

نقل قول:

جورج لوپین نوشته:
به احتمال ز یاد تو کتاب 7 مشخص میشه.
ولی من فکر می کنم گنجینه ی رووانا همون ساز دهنی ست که ولدمورت تو پرورشگاه نگه داری می کرد.

من اینطور فکر نمیکنم چون ارتباطی میون سازدهنی‌ای که ولدمور در پرورشگاه نگه‌داری میکرد با روونا ریونکلا نمیبینم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 آبان 1384 20:10
نمایش جزئیات
آفلاین
به احتمال ز یاد تو کتاب 7 مشخص میشه.
ولی من فکر می کنم گنجینه ی رووانا همون ساز دهنی ست که ولدمورت تو پرورشگاه نگه داری می کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط یک گناه وجود دارد و آن دزدی ست.
[size=large]وقتی کسی را می کشی یک زندگی ر?
ارسال شده در: پنجشنبه 12 آبان 1384 16:16
نمایش جزئیات
آفلاین
تو هاگواتز یک قلم پر است که اسامی دانش آموزان هاگوارتز رادرهنگام تولد در یک کتاب یاداشت میکند که هرسال قبل از شروع ترم پروفسور مکگونگال اون را میخواند وبرای بچه ها نامه میفرستد(مناین مطلب رو قبل از انتشار کتاب 5 در اینترنت دیدم چندوقت پیشم توسایت بهش اشاره شد) باتوجه به این که کلاه گریفیندر وظیفی تائین گروه را داره مشه حدس زد که این قلم را هم رینوکلا برای مدرسه درست کرده
البته ممکن است شی رینوکلا باقله یاکتابی که قلم توش مینویسه مربوط باشه
دامبلدور به سرپرست یتیم خانهی تام ریدل میگه که اسم تام از زمان تولد درهاگوارتز ثبت شده درکتاب دو هم پرسی به قلم اشاره میکند(در ترجمه ی تندیس این موضوع نیست)
اگه تنهاشی رینوکلا این قلم باشه(به احتمال 1%) اونوقت فکر نکنم این قلم جاوهدانه ساز باشه

ممکنه جاوهدانه ساز آخراسلا یکچیز دیگری غیر از اموال بنیان گذاران مدرسه باشه
درضمن منفکر میکنم یکی از جاوهدانه ساز ها ممکن درحفره ی اسرار یاجنگل ممنوع یاته دریاچه ی مدرسه باشه

ویرایش شد لطفا دقت کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/8/12 17:14:19
ارسال شده در: پنجشنبه 12 آبان 1384 15:54
نمایش جزئیات
آفلاین
کاملا واضحه که کلاه از گنجینه ی ریونکلاو اطلاع نداره چون که دامبلدور احمق نبوده از اون نپرسه، یا شاید هم نتونسته بود بپرسه، در ضمن باید هری به دنبال نوادگان راونکلاو باشه،

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
درس ریاضیات جادویی درس ش
ارسال شده در: پنجشنبه 12 آبان 1384 12:54
نمایش جزئیات
آفلاین
تازه اگرم گنجینه ریونکلاو پیدا بشه معلوم نیست که 100% جاودانه ساز باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Just learn to like it
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 مهر 1384 16:52
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر می کنم تو کتاب 7 همه چی با یه اتفاق ساده شکل می گیره و هری اتفاقی می فهمه که چیه... وگرنه هری اینقدر هوش نداره که بزنه رو دست دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد .....
دامبلدور نمرده ....