تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
گنجینه ریونکلا چه بود؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

ساز دهنی ولدمورت که اصلا امکان نداره گنجینه ریونکلا باشه چون که اون موقع که ولدمورت اون ساز دهنی رو داشت نه هنوز جادوگر بود ونه هنوز با جادوگری ارتباط داشت و در ضمن ولدمورت توی پرورشگاه بوده و هیچ کس هم نداشته که بهش چیزی کادو بده پس احتمالا اون ساز دهنی رو خود مسئولان پرورشگاه بهش هدیه دادند درضمن گنجینه های سه گروه اسلایترین و گریفندور و هافلپاف هر سه چیزهایی بودند که چه در دنیای جادوگری و چه در دنیای غیر جادوگری چیزها بسیار با ارزشی بودند پس حتما گنجینه ریونکلا هم چیز با ارزش تر از یک ساز دهنی معمولی هست تازه در شرایط عادی معمولا چیزهای گرون قیمت رو به دست بچه ها نمیدن چه برسه که دیگه به یک بچه ای که توی پرورشگاه بزرگ شده از این چیزا بدن به طور کلی منظورم اینه که هیچ راه ورودی نبوده که گنجینه روینکلا رو بشه وارد پرورشگاه کرد و تازه اونم به طور اتفاقی به ولدمورت داد طبق دلایلی که در بالا گفتم
و اما در مورد قلمی که ازش صحبت کردین آقا من فقط بگم که امکان نداره که جاودانه سازی در هاگوارتز وجود داشته باشه
و اما در مورد قلمی که ازش صحبت کردین آقا من فقط بگم که امکان نداره که جاودانه سازی در هاگوارتز وجود داشته باشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
این نظریه منطقیه منتها یه چیزی هست اون اینکه قلمپر یادداشتکنندۀ اسامی دانشآموزان در هاگوارتز، چیزیه که جزو اموال اصلیه یعنی اینکه حتماً به اندازۀ کلاه گروهبندی جلوی چشم بوده و من فکر نمیکنم ولدمور فرصت هورکراکس کردن اونو داشته بوده.
و تازه ولدمور چیزای ارزشمند و عتیقه رو هورکراکس میکنه و فکر نمیکنم اون قلمپر در این حد پیش ولدمور ارزشمند بوده باشه! 
نقل قول:
چه نظریهی جالبی روی درستیش 99٪ شک دارم رو این نظریه باید در رسمیترین سایتهای هری پاتری مانور داد!!!
در ضمن اگر انگلیسیشو نمینوشتی نمیدونستم به اطلاعاتم اضافه شد! :bigkiss:
نقل قول:
من اینطور فکر نمیکنم چون ارتباطی میون سازدهنیای که ولدمور در پرورشگاه نگهداری میکرد با روونا ریونکلا نمیبینم!!!
voltan پاچه خوار اعظم نوشته:
تو هاگواتز یک قلم پر است که اسامی دانش آموزان هاگوارتز رادرهنگام تولد در یک کتاب یاداشت میکند که هرسال قبل از شروع ترم پروفسور مکگونگال اون را میخواند وبرای بچه ها نامه میفرستد(مناین مطلب رو قبل از انتشار کتاب 5 در اینترنت دیدم چندوقت پیشم توسایت بهش اشاره شد) باتوجه به این که کلاه گریفیندر وظیفی تائین گروه را داره مشه حدس زد که این قلم را هم رینوکلا برای مدرسه درست کرده
این نظریه منطقیه منتها یه چیزی هست اون اینکه قلمپر یادداشتکنندۀ اسامی دانشآموزان در هاگوارتز، چیزیه که جزو اموال اصلیه یعنی اینکه حتماً به اندازۀ کلاه گروهبندی جلوی چشم بوده و من فکر نمیکنم ولدمور فرصت هورکراکس کردن اونو داشته بوده.
و تازه ولدمور چیزای ارزشمند و عتیقه رو هورکراکس میکنه و فکر نمیکنم اون قلمپر در این حد پیش ولدمور ارزشمند بوده باشه! 
نقل قول:
Hell girl نوشته:
jame atash
goblet of fire
چه نظریهی جالبی روی درستیش 99٪ شک دارم رو این نظریه باید در رسمیترین سایتهای هری پاتری مانور داد!!!
در ضمن اگر انگلیسیشو نمینوشتی نمیدونستم به اطلاعاتم اضافه شد! :bigkiss:نقل قول:
جورج لوپین نوشته:
به احتمال ز یاد تو کتاب 7 مشخص میشه.
ولی من فکر می کنم گنجینه ی رووانا همون ساز دهنی ست که ولدمورت تو پرورشگاه نگه داری می کرد.
من اینطور فکر نمیکنم چون ارتباطی میون سازدهنیای که ولدمور در پرورشگاه نگهداری میکرد با روونا ریونکلا نمیبینم!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/12/02
آخرین ورود: یکشنبه 15 فروردین 1400 14:58
از: 127.0.0.1
پستها:
1391

تو هاگواتز یک قلم پر است که اسامی دانش آموزان هاگوارتز رادرهنگام تولد در یک کتاب یاداشت میکند که هرسال قبل از شروع ترم پروفسور مکگونگال اون را میخواند وبرای بچه ها نامه میفرستد(مناین مطلب رو قبل از انتشار کتاب 5 در اینترنت دیدم چندوقت پیشم توسایت بهش اشاره شد) باتوجه به این که کلاه گریفیندر وظیفی تائین گروه را داره مشه حدس زد که این قلم را هم رینوکلا برای مدرسه درست کرده
البته ممکن است شی رینوکلا باقله یاکتابی که قلم توش مینویسه مربوط باشه
دامبلدور به سرپرست یتیم خانهی تام ریدل میگه که اسم تام از زمان تولد درهاگوارتز ثبت شده درکتاب دو هم پرسی به قلم اشاره میکند(در ترجمه ی تندیس این موضوع نیست)
اگه تنهاشی رینوکلا این قلم باشه(به احتمال 1%) اونوقت فکر نکنم این قلم جاوهدانه ساز باشه
ممکنه جاوهدانه ساز آخراسلا یکچیز دیگری غیر از اموال بنیان گذاران مدرسه باشه
درضمن منفکر میکنم یکی از جاوهدانه ساز ها ممکن درحفره ی اسرار یاجنگل ممنوع یاته دریاچه ی مدرسه باشه

ویرایش شد لطفا دقت کنید
البته ممکن است شی رینوکلا باقله یاکتابی که قلم توش مینویسه مربوط باشه
دامبلدور به سرپرست یتیم خانهی تام ریدل میگه که اسم تام از زمان تولد درهاگوارتز ثبت شده درکتاب دو هم پرسی به قلم اشاره میکند(در ترجمه ی تندیس این موضوع نیست)
اگه تنهاشی رینوکلا این قلم باشه(به احتمال 1%) اونوقت فکر نکنم این قلم جاوهدانه ساز باشه
ممکنه جاوهدانه ساز آخراسلا یکچیز دیگری غیر از اموال بنیان گذاران مدرسه باشه
درضمن منفکر میکنم یکی از جاوهدانه ساز ها ممکن درحفره ی اسرار یاجنگل ممنوع یاته دریاچه ی مدرسه باشه

ویرایش شد لطفا دقت کنید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/8/12 17:14:19
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج