تو اینجا چی کار می کنی؟!مشکوکه!روح که روغن مو نمی خاد!
و تو سوروس،من مسنجرم هم خراب شده.پس زودتر پول ها رو برسون!وگر نه کاسه کوزه ات رو میریزم به هم!
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

مرلين نوشت
به به. جمعتون جمه. دوتاتون كمه. گودريك گريفيندور و سالازار اسليترين ديگه وقتشه كدورتها رو دور بريزيم و جاش رو با روغن مو پر كنيم

تانکس نوشت
نقل قول:Salazar Slytherin نوشت
نقل قول:تانکس نوشت
ببینم سوروس برای درمان کچلی هم کاربرد داره؟؟فکر کنم زن کینگزلی ازش قهر کرده!آخه موقع خواستگاری کلاه گیس گذاشته بوده و وقتی داشتن با هم حرف میزدن،اژدهای خونگی عروس خانم پریده رو سر کینگزلی و...... :-D :-D![]()
تانکس عزیز.. چرا خجالت می کشی بگی برای خودت می خوای! .. تخم شیوید هست!.. بدم بهت بکاری !..هم لطیف تر و محکمتره!.. هم خوشرنگتر ! و هم خوشبو!
ای بابا جناب اسلترین من از شما انتظار نداشتم....
من که این همه مو دارم!تازه به هر رنگی هم که بخوام در میاد نه به رنگ مو احتیاج دارم نه به لوازم آرایش!
ناسلامتیmetamorphmagus هستم ها!![]()
من دلم برای کینگزلی سوخت چون همکار قدیمیم هست!

Kingsley نوشت
نقل قول:
تانکس نوشت
من دلم برای کینگزلی سوخت چون همکار قدیمیم هست!
چقدر شما پروانه ای هستی!

Salazar Slytherin نوشت
نقل قول:تانکس نوشت
ببینم سوروس برای درمان کچلی هم کاربرد داره؟؟فکر کنم زن کینگزلی ازش قهر کرده!آخه موقع خواستگاری کلاه گیس گذاشته بوده و وقتی داشتن با هم حرف میزدن،اژدهای خونگی عروس خانم پریده رو سر کینگزلی و...... :-D :-D![]()
تانکس عزیز.. چرا خجالت می کشی بگی برای خودت می خوای! .. تخم شیوید هست!.. بدم بهت بکاری !..هم لطیف تر و محکمتره!.. هم خوشرنگتر ! و هم خوشبو!