جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس نجوم و اختر فيزيك
ارسال شده در: یکشنبه 8 آبان 1384 11:50
نمایش جزئیات
آفلاین
درباره صورت فلكي گراوپي تحقيق ميكنيد..اينكه چه شكليه چند تا ستاره داره تو چه ماهي ديده ميشه و .....
صورت فلکی گراپی به شکل یه تخته سنگ بزرگه که اصلا ستاره نداره بلکه خودش بصورت توده ای از ستارگان بزرگه که گرد هم جمع شدن و قابل جدا شدن نیستن در واقع از بی نهایت ستاره جدانشدنی تشکیل شده .صورت فلکی گراپی در سال فقط یکبار قابل دیدن هست و اونهم در اولین روزه بهره و بقیه روزها دیده نمیشه و فکر کنم این بخاطر سردی هوا و رفتن به خواب زمستانی باشه.این رو هم بگم که فقط با یه سری تلسکوپهای بخصوص که چندین جادوگر ستاره شناس جادوش کردن فقط میشه این ستاره رو دید البته به مدت چند دقیقه چون ای ستاره نمیتونه یه جا بند بشه و دائم در حاله حرکته.

تلسكوپ بازتابي:
اين نوع تلسکوپها بسيار متنوع اند و همگي بر اساس انعکاس نور از يک آينه مقعر طراحي مي شوند. اولين نمونه از يک تلسکوپ بازتابي را فردي بنام جيمز گريگوري اهل اسکاتلند در سال 1663 ميلادي طراحي کرد و نيوتن در واقع 9 سال پس از وي ساده ترين نوع تلسکوپ بازتابي را طراحي نمود و ساخت. بعدها اين نمونه از تلسکوپها را به نام مخترعين يا سازندگان آنها نامگذاري کردند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 7 آبان 1384 23:00
نمایش جزئیات
آفلاین
برادر حمید: صدق ال... علی اعظیم!...صلوات اجمعین ختم کنید... جمال محمدی تلفن!!!!....(یک تیکه ی توپ برای شاد گردانیدن معلمین محترم در کلاس های خشک)
لی: شما!...ببند..ببند...د میگم ببند....من قاطیما!...نماینده ی کلاس!...برو به آقای گراپ بگو بیاد!
برادر حمید: جون مااااااادرت!!...بیخیال!
بروبچز: آقا رو ماچ کن!...آقا ببخشیدش!...آقا ماچش کن دیگه!!
لی: نمااااااااااینده!!...برو ...بدو برو بگو آقای گراپ بیاد!
برادر حمید با یک جست از روی نیمکت پریده و به سمت لی میرود...با دو دست پهلوی لی رو میگیره و وی را روی نیمکت می خوابونه و با وی مشغول راز نیاز میشه....در همین لحظه گراپ که نماینده کلاس رو با یک دست توی مشتش گرفته و هر چند وقت یکبار یک لیس از روی نماینده میکشد!!!
گراپ به محض اینکه اون صحنه رو میبینه رنگش عوض میشه....نماینده رو ول میکنه و نماینده با کله میفته کف کلاس...گراپ از روی نماینده رد میشه و با یک جست میپره روی ..........................بوقققققققققققققق

بعد از چند دقیقه....
آلبوس دامبلدور: از شما بعید بود آقای جردن!...چرا به اینا اینقدر رو میدی؟
لی: به جان تو دومبول من.....
آلبوس دامبلدور: آقا مراعات کن...جلوی دانش آموزا!!!
لی: اوه مای فیوریتیی!!...ببخشید...آلبوس من معذرت میخوام...دیگه تکرار نمیشه
برادر حمید: باشه بخشیدمت
آلبوس دامبلدور در حالی که شدیداً عصبی به نظر میرسید رو به حمید میکنه و سر ضرب یک نر و ماده نثارش میکنه...
برادر حمید: صلوات اجمعین ختم کنید!...آقا بیخیال!
آلبوس دامبلدور: بچه خفه شو بگیر بشین سر جات!!!
همه: اوه مای فیوریتی....ببین چی میگه!!!
در همین لحظه گراپ که تا اون لحظه بیهوش بود تکونی میخوره و بلند میشه...بدون معطلی جستی میزنه و به سمت لی میاد...همین که میخواد با نقطه ی تحتانیش بیاد روی لی آلبوس با یک حرکت چوبدستی اون را روی هوا خشک میکنه و سپس ناپدید میکنه....
آلبوس: ببینم پسر....تو تکالیف آقای جردن رو انجام دادی؟
برادر حمید: بله آقا ....بیارم بخونی؟
آلبوس...آره..برو پای تابلو بخون...و سپس روی یکی از نیمکت ها میشینه و منتظر میشه تا برادر حمید بره پای تابلو و مقالش رو بخونه...
برادر حمید به تابلو میرسه و کاغذ پوستی رو جلوش میگیره و شروع میکنه به خوندن از روی کاغذ:

تلسکوپ بازتابي

این نوع تلسکوپ در زمان های قدیم توسط اعراب شیخ نشین برای دید زدن ضعیفه های ایرانی مقیم مرکز !! استفاده میشد...
این تلسکوپ که از یک لوله ی بلند و باریک و دو عدد لنز اندود شده توسط پی شتر اصیل و دود گیاه مفید ماری جوانا!! تشکیل گشته....در طول تاریخ و به علت مزاحمت های عصر ارتباطات که از جمله ی انان می توان به قفل های اینترنتی اشاره کرد این وسیله به گونه های مختلفی بازسازی گشت تا این اهالی علم و ادب برای روشن ماندن چراغ آنجایشان هم که شده به این دیدهای شرعی ادامه داده و از دور به فیض برسند...پس از مدتی این تلسکوپ ها از دور خارج گشته و انواع سیم کارت....ماهواره...دیش و مخلفات برای بهبود وضوح عمل دید زنی وارد بازار شد....اعراب که همچنان به شیخ نشینی عادت کرده بودند برای تحقق آرمان های بلند و اصلی زندگانیشان مجبور گشتند تا سفارت هایی را در مرکز ایجاد نموده و با خرید چندین عدد خودروی آخرین مدل از بی ناموسان غربی ...به پرسه زدن در خیابان های با صفای جردن ، ونک و ولیعصر مشغول گشته و به صورت طبیعی از فیض بهره ببرند.....
پس از چندی اعراب متوجه گشتند که تلسکوپ ها چه وسایل بدی بودند که برای قرن ها مانع از ایجاد روابط بین البقل آنان با فرهنگ!! و هنر و ادب ایرانی شده بود!..پس شیخ مستر انان دستور داد تمامی تلسکوپ ها را جمع نموده به آتش بکشند تا کمی از حال خود را به لایه ی ازن نیز بدهند و این لایه ی ضخیم را شکافته و به ارتباط با موجودات فرا زمینی بپردازند!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/3/1 18:04:49
ارسال شده در: شنبه 7 آبان 1384 21:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سام وايز ته كلاس خوابش برده.
لي:آقاي سام وايز شما حرفي براي گفتن نداريد.
سام:چرا پروفسور ما چجوري اومديم تو كلاس؟(10 امتياز)
لي:برادر من تفكر ميكنم و به شما جواب خواهم داد.
سام:خب آقا ما هم ميخوايم بديم مقالمون رو.
لي:عزيزم رعايت كن اينجا كلاس برادر حميد نيست لطفا جملتون رو درست كنيد.
سام:چشب حالا اينم فيه مقالتون للعبارت التاليه.
تلسکوپ بازتابي
اخترشناسان در بيشتر کارهاي خود از تلسکوپ بازتابي استفاده مي‌کنند. در يک تلسکوپ بسيار بزرگ ، آنها مي‌توانند درون محفظه کوچکي که در بالاي لوله تلسکوپ جاي دارد. کار کننده با جايگزين کردن يک آينه خميده ديگر به جاي اين محفظه ، مي‌توان نور را به طرف پايين منحرف کرد و از درون سوراخي که در وسط آينه اصلي قرار دارد، به مشاهده پرداخت. از اين به بعد دستگاههاي مخصوصي براي مطالعه نور به کار گرفته مي‌شوند. يکي از متداول‌ترين آنها طيف نمايي مي‌باشد. اين دستگاه ، طول موجهايي نور را تفکيک مي‌کند. اخترشناسان به مطالعه شدت نور در طول موجهاي مختلف آن ، مي توانند دما و ترکيبات ستارگان را بدست آورند.
نيوتن نخستين تلسكوپ بازتابي را ساخت. او با ساختن تلسكوپ و اهداي آن به انجمن سلطنتي انگليس به عضويت اين انجمن در آمد. از اكتشافات ديگر نيوتن تهيه منشور براي تجزيه نور بود كه با آن طيف تشكيل دهنده نور سفيد را مشاهده كرد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
Re: جلسه دوم كلاس نجوم و اختر فيزيك
ارسال شده در: شنبه 7 آبان 1384 20:48
نمایش جزئیات
آفلاین
آوریل که به طوره خیلی خوفی (همون خفن) مجذوب این درس شده بود گفت : پروفسور پروفسور میتونم منم یه مقاله بیارم؟
پروفسور جردن : معلومه که میتونی....همه میتونن.
آوریل : پس اینم مقاله من:
نلسکوپهای بازگشتی یا بازتابی
در تلسکوپ باز تابی کار عدسی شیی را یک آینه انجام می دهد. به جای عدسی آینه ای کاو موجب همگرایی نور ورودی می شود. تصویری که توسط آینه تشکیل می شود با یک چشمی که اساساً همان چشمی تلسکوپ نوع شکستی است مشاهده می شود.
بر خلاف آینه های خانگی، نقره بر روی آینه تلسکوپ یعنی بر سطح کاو آن قرار داده می شود. و شیشه صرفاً تکیه گاه نقره به شمار می رود. قرار داشتن نقره بر سطح پیشین شیشه جذب نور را از میان می برد. نور از شیشه نمی گذرد و بر اثر جذب قسمتی از شدت خود را از دست نمی دهد. اشکال کار این است که لایه نقره ای بی حفاظ پس از مدتی کدر می شود و باید هراز چند گاه آینه را مجدداً نقره اندود کرد.
در سالهای اخیر، فرایند آلومینیومی کردن به تدریج جانشین نقره اندود کردن شده است اخیراً پی برده اند که بخار آلومینیوم چون بر شیشه بنشیند سطح درخشانی را پدید می آورد که از بسیاری لحاظ بر سطح نقره ای برتری دارد. اندودن باید در خلاء انجام گیرد آلومینیومی که به این طریق اندود شود کدر نمی شود. در نخستین برخورد با هوا روی آن را لایه نازک شفاف و بسیار سختی از اکسید آلومینیوم می پوشاند که آلومینیوم زیری را از هر کنش متقابلی با هوا مانع می شود. خصیصه برتر دیگر اندود آلومینیوم آن است که نور فرا بنفش را منعکس می کند. نقره منعکس کننده بسیار بدی برای این اشعه که طول موج آن کوتاه است به شمار می رود. ولی نقره نور فرو سرخ را بهتر منعکس می کند. نقره به طور کلی از نظر بازتاب تا حدی بهتر است نقره در بهترین شرایط 95 درصد کل نور و آلومینیوم فقط 90 درصد آن را منعکس می کند.
آینه در انتهای تحتانی لوله سوار می شود. نور بازتاب تصویر را در وسط اشعه ورودی تشکیل می دهند. برای آنکه بتوان این تصویر را مشاهده کرد باید آن را نقل مکان داد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
Re: جلسه دوم كلاس نجوم و اختر فيزيك
ارسال شده در: شنبه 7 آبان 1384 19:57
نمایش جزئیات
آفلاین
كي ميدونه تلسكوپ بازتابي چطوري كار مي كنه؟!دستاتونو بندازيد پايين ده امتياز به كسي ميدم كه تا جلسه بعد راجع به تلسكوپ هاي بازگشتي تحقيق بياره!!!

جواب:
تلسكوب بازتابي(انعكاسي) در آن به جاي عدسي از آينه هاي خميده اي استفاده ميشود تا نور را جذب و متمركز كند شكل اين آينه به گونه اي طراحي شده تا پرتو هاي نور دريافتي را به سوي آينه اي ديگر هدايت كند. اين آينه هم پرتو هاي نور را به سوي آينه اي ديگر هدايت نمايد اين آينه هم پرتو هاي نور را به سوي عدسي چشمي منعكس ميكند از سال 1900 به بعد بيشتر تلسكوپهاي بزرگ نجومي از نوع بازگشتي(انعكاسي) بوده اند
فكر ساخت تلسكوب عدسي براي اولين بار در سال 1608 و توسط يك عينك ساز هلندي به نام هانس ليپرشي به طور اتفاقي به وجود آمد وي در حالي كه دو ذره بين را جلوي چشم خود نگه داشته بود دريافت كه از داخل آنها گنبد كليسا بسيار نزديكتر به نظر مرسد
*طرز كار آن*
اين تلسكوپها با استفاده از يك آينه بزرگ مقعر پرتو هاي نور را به سوي يك آينه كوچكتر هدايت مي كنند تا پس از برخورد با آن از طريق عدسي به چشم ما برسد

-----------------------------------
اميدوارم جواب كاملي داده باشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جلسه دوم كلاس نجوم و اختر فيزيك
ارسال شده در: شنبه 7 آبان 1384 19:13
نمایش جزئیات
آفلاین
"جلسه دوم كلاس نجوم و اختر فيزيك در رصد خانه جاسموف در 25 كيلومتري هاگوارتز برگزار مي شود.علاقه مندان جهت حضور در اين گردش علمي ساعت بامداد به ورودي هاگزميد بيايند"

لارا:واي رصد خونه جاسموف من از بچگي آرزو داشتم برم اونجا!

راس ساعت 11 در ورودي هاگزميد
پروفسور جردن:همه سوار اين كالسكه هاي دو نفره بشيد.
كالين:خانم محترم مي تونم شما رو همراهي كنم!
"آه بله البته..خوشحال ميشم كالين عزيز!"
اما قبل از اينكه كالين بتونه حركتي كنه گراوپ بالاي كالسكه پريده بود!

بيست دقيقه بعد
پروفسور جردن:خب بچه ها جلسه پيش نشون داديد كه مقدار زيادي از علم نجوم رو فرا گرفتيد.نظرتون چيه بحث رو درباره ستارگان برساووشي شروع كنيم.
گراوپ:پروفسور به نظر من بحث درباره تربيع اول خورشيدي طبق نظريه خورشيد ثابت لاپلاس در فضاي ماوراي كهكشاني هرپرتسورگ جالبتر باشه!!

همه با سر حرف گراوپ رو تاييد كردند!

پروفسور جردن:صبر كن عزيزم به اونجا هم مي رسيم!حالا كي ميتونه صورتهاي فلكي رو نام ببره!دوشيزه مري ببخشيد دوشيزه گرنجر شما بفرمائيد!

هرميون(مري):خب صور فلكي زيادي تو آسمون هست...جبار ، دب اكبر ، اسد ، قنطورس ، سنبله و گراوپي...

پروفسور جردن:آفرين مري ، ده امتياز براي گريفيندور!براي جلسه بعد درباره صورت فلكي گراوپي تحقيق ميكنيد..اينكه چه شكليه چند تا ستاره داره تو چه ماهي ديده ميشه و ........(يكم خلاقيت لطفا)!!!

مري:پروفسور نظر شما درباره قانون اول جاسم كه ميگه مربع دوره تناوب هر دو سياره متناسب با مكعب فواصل اونهاست از خورشيد چيه؟!!

پروفسور جردن:خب اين بحث ها اصلا مهم نيست كيا موافقن بريم براي رصد!

همه: :

پروفسور:دنبال من بيايد....

سه دقيقه بعد دم تلسكوپ

پروفسور:كي ميدونه تلسكوپ بازتابي چطوري كار مي كنه؟!دستاتونو بندازيد پايين ده امتياز به كسي ميدم كه تا جلسه بعد راجع به تلسكوپ هاي بازگشتي تحقيق بياره!!!
خب هر كي دوس داره ميتونه بياد پيش تلسكوپ 10 گالئون بده يه بار آسمونو نگاه كنه!

دو ثانيه بعد

پروفسور جردن:خب بسه ديگه جمش كنيد بايد برگرديم هاگوارتز!!

راستي تحقيقا هم هر كدوم 10 امتياز داره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :

ابتدا به لين
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 23:24
نمایش جزئیات
آفلاین
(قبول نیست یکی باید میگفت من تو این کلاس شرکت دارم وباید میز اول بشینم...ولی خداییش لی عزیز از اینکه منو تو کلاست شرکت دادی ممنون از این به بعد سر کلاسات میام)
من در حالی که در حال خاروندن سرم از کلاس میام بیرون:گراپ تو چیزی فهمیدی؟؟؟
گراپ:ها نفهمیدم..هاااا این المپیا یعنی چه؟؟
من:هیچی به نظرم فحش جدید بید!!
یکی از دختر هایی که تو کلاس کنارم نشسته بود دست برام تکون میده...:کالین میبینمت من:سی یو!!!
گراپ:این خارجکی ها چیه میگی؟
من:به تو چه چرا اومدی بین منو اون یکی دختره نشستی اگه نیومده بودی مخ اون یکی هم میزدم دیگه بچه بی تربیت!!!
همون لحظه اون یکی دختره با مشت میزنه تو سرگراپ:بی تربیت چرا تو کلاس نذاشتی درس گوش کنم استاد نزدیک بود ازم امتیاز کم کنه
گراپ: میره تو کلاس منکرات
من:خوب اشکال نداره من خودم بهتون خصوصی تدریس میکنم!!!
دختره:جدی!!
من:بعله
پس از چند سوت حرف خصوصی دختره با دمپایی منو میندازه تو کلاس منکرات پیش گراپ
پانویس :از جلسه بعد پایتم پرفسور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 20:56
نمایش جزئیات
آفلاین
خب دوستان ديگه كافيه.....
و اما اعلام نتايج!!
نكته:(نجوم و اختر فيزيك ، شنبه :روز درس ، سه شنبه : روز امتياز دهي)
نكته 2:هيچكس نمره ي كامل سوال يك رو نمي گيره...بابا يه كم كامل تر بنويسيد!!

آوريل از ريونكلا:
5 امتياز براي سوال اول و 5 امتياز براي سوال سوم

مايكل كرنر از ريونكلا:3
امتياز براي سوال اول و 5 امتياز براي سوال سوم

مري پاتر از گريفيندور:
به علت فعاليت عالي در كلاس سرجمع 17 امتياز(بدون پارتي بازي!)

پروفسور كوئيرول از گريفيندور:
3 امتياز سوال يك و3 امتياز سوال دو و سه امتياز سوال سه!

مايكل كرنر از ريونكلا:
5 امتياز براي مقاله

آدريان پيوسي از اسليترين:
سر جمع 10 امتياز براي جوابها

مالفوي از اسليترين:
بخاطر جوابهاي عاليش روي هم 17 امتياز

تري پاتر از گريفيندور:
سه امتياز براي جواب سوال دوم

ايوانا از گرفيندور:
2 امتياز براي جواب سوال سه و 2 امتياز براي عكس جالب و آموزشيش!

هلگا هافلپاف از هافلپاف:
5 امتياز براي سوال يك و سه

لارا از اسليترين :
5 امتياز براي سوال يك و دو

و در نهايت:
ريونكلا:23 امتياز
گريفيندور:33 امتياز
اسليترين:33 امتياز
هافلپاف:5 امتياز

تا جلسه بعد در روز شنبه خداحافظ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :

ابتدا به لين
ارسال شده در: یکشنبه 1 آبان 1384 16:57
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسورجردن عزیز سلام
در پی تحقیقاتی که من برای پیدا کردن جواب سوالهای سخت شما انجام دادم به نتایج ناقصی رسیدم که حالا میبینم بقیه هم به اونا رسیدن
جرم زحل 2/ 95 برابر زمینه ..حجمش رو متاسفانه پیدا نکردم ولی قطرش 120536 کیلومتره...
نام سیاره مشتری یا برجیس ریشه در ادبیات یونان داره که معمولا اسمها رو از روی اسامی خدایانشون انتخاب میکنن...
فقط اورانوس نپتون و پلوتون چون در چند قرن اخیر کشف شدند اسامی اروپایی دارن..
نام پنج قمر اورانوس:ابرون-تیتانیا-میرندا-آمبریل-آریل هستن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 1 آبان 1384 16:10
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اينم جواب سؤالها:
به خاطر نام سلطان خدايان "اولمپيا"اسمش رو مشتري گذاشتن!
نام پنج قمر اورانوس:آمبريل...ميربندا...تيتانيا...ابرون...لاوبژن..
زحل حدود 18/95 برابر زمينه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co