تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
14 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
درون قدح انديشه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

حرف فلور تا حدودی درسته ولی من بیشتر رو این تأکید دارم که دامبلدور اگه بخواد در غیابش هری رو راهنمایی کنه یا پیش از مرگش برنامهریزی کرده بوده راههای بهتری هم داشته.
مثلاً تابلوی دامبلدور در دفتر مدیریت هاگوارتز میتونه سودمند باشه ولی نظریهی فلور هم میتونه درست باشه. این حرفا وقتی درستن که مطمئن بشیم دامبلدور مرده چرا که اون هیچوقت هاگوارتزو تنها نمیذاره چه توش باشه چه نباشه اونوقت چه برسه به هری که مهمترین مأموریت بر دوش اونه...
مثلاً تابلوی دامبلدور در دفتر مدیریت هاگوارتز میتونه سودمند باشه ولی نظریهی فلور هم میتونه درست باشه. این حرفا وقتی درستن که مطمئن بشیم دامبلدور مرده چرا که اون هیچوقت هاگوارتزو تنها نمیذاره چه توش باشه چه نباشه اونوقت چه برسه به هری که مهمترین مأموریت بر دوش اونه...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 11 آبان 1385 16:29
از: اصلا هرجا، به شما چه؟؟؟
پستها:
34

جزئیات کاربر

نقل قول :
{ من چون نمی خواستم دوباره تاپیک بزنم گفتم بحث اونکه تموم شد حالا یک بحث دیگه درباره قدح اندیشه به نظر شما ممکنه دامبلدور تمامه خاطراشو که برای هری خوبه در یک جا پنهان کرده باشه تا هری در مواقع مورد نیاز بره سرشون؟مثلا همین قدح اندیشه دامبلدور به نظر من تجربه ی دامبلدور در طول زندگیش خیلی زیاد بوده و باید خودش این فکرو می کرد که ممکنه تجربه هاش به درد هری بخوره
مثلا چطور دامبلدور این همه قدرت پیدا کرد و شد بهترین جادوگر زمان خودش از چه راهی و چه چیزایی یاد گرفت فکر کنم هری اگر خاطره ها رو داشته باشه بتونه به تنهایی راهشو برای مراحل بعد پیدا کنه چون دامبلدور و تجربه هاش همیشه کمکش کردن حالا که دامبلدور نیست افکارش اونو کمک می کنن بازم باید بحث کنم و یکم فکر دوباره نظراتمو می گم }
فلور عزیز فکر نکنم که دامبل قبل از اینکه بمیره افکارش رو توی قدح گذاشته باشه اگر درست یادم باسه دامبل وقتی فکرش مشغول میشد افکارش رو توی قدح می ریخت تا بهتر بتو نه تمرکز کنه و بعد آنها رو دوباره به سرش بر می گرداند
در نتیجه احتمال اینکه افکارشو به حال خودشون توی قدح ول کرده باشه قبل از مرگش از نظر من کمه
در ضمن همه ی اطلاعاتی رو که دامبل لازم می دونست به هری بگه قبل از مرگش بهش نشون داد و نکته های مبهم هم با دیدن افکار دامبل به نتیجه نمی رسه چون که در این لحظات دامبل تمام نظریه هاشو به هری می گفت بنابرین این نکات رو هری به تنهایی باید حل کنه و هری هم می تونه
---------------------------------
نقل قول : { به نظر من یک مرز مثل مرز سنّی که دامبلدور برای جام آتش گذاشته بود، در قدح اندیشه نیز وجود دارد. یعنی نمی توان از تصورات صاحب خاطره خارج شد. }
خیلی نظر باحالیه
موافقم شاید وقتی از محدوده طرف دور بشیم با یه مانع ÷رت بشیم بیفتیم روی زمین خاطره فقط برای همه ی سنین
{ من چون نمی خواستم دوباره تاپیک بزنم گفتم بحث اونکه تموم شد حالا یک بحث دیگه درباره قدح اندیشه به نظر شما ممکنه دامبلدور تمامه خاطراشو که برای هری خوبه در یک جا پنهان کرده باشه تا هری در مواقع مورد نیاز بره سرشون؟مثلا همین قدح اندیشه دامبلدور به نظر من تجربه ی دامبلدور در طول زندگیش خیلی زیاد بوده و باید خودش این فکرو می کرد که ممکنه تجربه هاش به درد هری بخوره
مثلا چطور دامبلدور این همه قدرت پیدا کرد و شد بهترین جادوگر زمان خودش از چه راهی و چه چیزایی یاد گرفت فکر کنم هری اگر خاطره ها رو داشته باشه بتونه به تنهایی راهشو برای مراحل بعد پیدا کنه چون دامبلدور و تجربه هاش همیشه کمکش کردن حالا که دامبلدور نیست افکارش اونو کمک می کنن بازم باید بحث کنم و یکم فکر دوباره نظراتمو می گم }
فلور عزیز فکر نکنم که دامبل قبل از اینکه بمیره افکارش رو توی قدح گذاشته باشه اگر درست یادم باسه دامبل وقتی فکرش مشغول میشد افکارش رو توی قدح می ریخت تا بهتر بتو نه تمرکز کنه و بعد آنها رو دوباره به سرش بر می گرداند
در نتیجه احتمال اینکه افکارشو به حال خودشون توی قدح ول کرده باشه قبل از مرگش از نظر من کمه
در ضمن همه ی اطلاعاتی رو که دامبل لازم می دونست به هری بگه قبل از مرگش بهش نشون داد و نکته های مبهم هم با دیدن افکار دامبل به نتیجه نمی رسه چون که در این لحظات دامبل تمام نظریه هاشو به هری می گفت بنابرین این نکات رو هری به تنهایی باید حل کنه و هری هم می تونه

---------------------------------
نقل قول : { به نظر من یک مرز مثل مرز سنّی که دامبلدور برای جام آتش گذاشته بود، در قدح اندیشه نیز وجود دارد. یعنی نمی توان از تصورات صاحب خاطره خارج شد. }
خیلی نظر باحالیه
موافقم شاید وقتی از محدوده طرف دور بشیم با یه مانع ÷رت بشیم بیفتیم روی زمین خاطره فقط برای همه ی سنین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/8/13 14:08:20
[b][size=medium][color=990
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

جزئیات کاربر