تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
18 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
اسنیپ: مرگخوار ولدمورت یا یار وفادار دامبلدور؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

اتفاقا من کاملا با نظر شما مخالفم! اسنیپ مطمئنا در جبهه سفید هست!
بلیز جان اسنیپ همینجوری نیومد بپره بگه اواداکداورا که! بری نگاه کنی یکی دو دقیقه هیچکدوم هیچ حرفی نزدن و به هم نگاه کردن...که به نظر من داشتن ذهن جویی میکردن...
نظر من-که شاید خیلی هم قدیمی باشه!- اینه که در صورتی که دامبلدور مرده باشه لرد سیاه هری رو دست کم میگیره چون الان هری غیر از دوستاش هیچکس رو نداره. درست همونطور که در جلد چهار هری رو دست کم گرفت.
به نظر من اسنیپ و دامبلدور با هم نقشه کشیده بودن برای اینکار چون حتی دامبلدور هم اونقدر خنگ نیستش که با وجود اونمهمه حرفهای هری بازم به اسنیپ اعتماد داشته باشه؟! حتما یه چیزی بوده دیگه!
احتمالا دامبلدور به اسنیپ دستور داده بود تا در صورتی که نارسیسا درخواست بستن این پیوندو کرد، اونو ببنده تا نقشه دامبلدور درست از اب دربیاد. اسنیپ با پیوند ناگسستنی خودشو مجبور میکرد که یا خودش بمیره و یا دامبلدورو بکشه.
اگه یادتون باشه وقتی میخواست بگه که عهد ناگسستنی میبنده یکی دو ثانیه فکر کرد، چون میدونست با این کار خودشو مجبور که انجام نقشه دامبلدور میکنه.
تنها مسئله ای که اینجا واسه من وجود داره اینه که هیچ ادمی نمیتونه اونطور واسه لرد نقش بازی کنه!
بلیز جان اسنیپ همینجوری نیومد بپره بگه اواداکداورا که! بری نگاه کنی یکی دو دقیقه هیچکدوم هیچ حرفی نزدن و به هم نگاه کردن...که به نظر من داشتن ذهن جویی میکردن...
نظر من-که شاید خیلی هم قدیمی باشه!- اینه که در صورتی که دامبلدور مرده باشه لرد سیاه هری رو دست کم میگیره چون الان هری غیر از دوستاش هیچکس رو نداره. درست همونطور که در جلد چهار هری رو دست کم گرفت.
به نظر من اسنیپ و دامبلدور با هم نقشه کشیده بودن برای اینکار چون حتی دامبلدور هم اونقدر خنگ نیستش که با وجود اونمهمه حرفهای هری بازم به اسنیپ اعتماد داشته باشه؟! حتما یه چیزی بوده دیگه!
احتمالا دامبلدور به اسنیپ دستور داده بود تا در صورتی که نارسیسا درخواست بستن این پیوندو کرد، اونو ببنده تا نقشه دامبلدور درست از اب دربیاد. اسنیپ با پیوند ناگسستنی خودشو مجبور میکرد که یا خودش بمیره و یا دامبلدورو بکشه.
اگه یادتون باشه وقتی میخواست بگه که عهد ناگسستنی میبنده یکی دو ثانیه فکر کرد، چون میدونست با این کار خودشو مجبور که انجام نقشه دامبلدور میکنه.
تنها مسئله ای که اینجا واسه من وجود داره اینه که هیچ ادمی نمیتونه اونطور واسه لرد نقش بازی کنه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

اگر کتاب ششم در نمیامد من میگفتم اسنیپ سفید هست ولی توی کتاب ششم دیگه تابلو شد که اسنیپ سمت جبهه سیاهه
من نمیدونم شما به چی شک دارید ؟ ببینین وقتی که اسنیپ وارد میشه چوبدستیش رو سمت دامبلدور میگیره و فریاد میزنه : آواداکدورا و طلسم هم مستقیم به دامبلدور برخورد میکنه دیگه یعنی سیاهه دیگه . اسنیپ این کار رو مطمئنن نه از روی محبت انجام داده و نه میخواسته وفاداریش رو به دامبلدور ثابت کنه . من نمیدونم کجای این مسئله اشکال داره ؟
اما در جواب دوستان :
هپزیبا جان اسنیپ از وجود جان پیچ ها خبر نداره چه برسه به اینکه از نقشه دامبلدور با خبر شه ! دامبلدور فقط به هری موضوع جاودانه سازها رو گفته !
مارکوس جان کی گفته اسنیپ از بقیه مرگخوارا میترسه و پیششون نمیره ؟ اولا اگر موضوع انقدر ضایع بود قبل از شما خود ولدمورت میفهمید و کلک اسنیپ رو میکند . همون طوری هم که خود اسنیپ گفتش اسنیپ فقط بخاطر ولدمورت در هاگوارتز مونده و دلیلشم پیش ولدمورت موجه بوده چون در تمام این مدت داشته انجام وظیفه میکرده در ضمن به نظر تو چون اسنیپ ترسو بودش تو هاگوارتز همه مرگخوارا از دستوراتش اطاعت میکردند ؟ نه ؟ نه داری اشتباه میکنی علتش این بوده که اسنیپ اونقدر در پیش ولدمورت نفوذ داشته که بقیه مرگخوارا ازش حساب ببرن
بلید جان مسلمه که دلیل اینکه اسنیپ دامبلدور رو کشته این بوده که طرف جبهه سیاه بوده نه اینکه از روی محبتش دامبلدور رو کشته . به نظرت اگر اسنیپ سمت جبهه سفید بود بهتر نبود نیروش رو به جای اینکه برای کشتن دامبلدور هدر بده برای مبارزه با مرگخواران صرف میکرد ؟ اصلا اگر اسنیپ توی جبهه سفید باشه چه کاریه که دامبلدور رو بکشه ؟ اگر اسنیپ توی جبهه سفید بود هیچ وقت اون پیمان رو با نارسیسا نمیبست . اگر اسنیپ توی جبهه سفید بود هیچ پروفسور فلیت ویک رو بیهوش نمیکرد . در ضمن قرار نیست که هر کسی که سمت جبهه ساه باشه که بمیره . بیشتر کسانی هم که تا به حال مردند بخاطر مبارزه با کاراگاهان بوده .
من نمیدونم شما به چی شک دارید ؟ ببینین وقتی که اسنیپ وارد میشه چوبدستیش رو سمت دامبلدور میگیره و فریاد میزنه : آواداکدورا و طلسم هم مستقیم به دامبلدور برخورد میکنه دیگه یعنی سیاهه دیگه . اسنیپ این کار رو مطمئنن نه از روی محبت انجام داده و نه میخواسته وفاداریش رو به دامبلدور ثابت کنه . من نمیدونم کجای این مسئله اشکال داره ؟
اما در جواب دوستان :
هپزیبا جان اسنیپ از وجود جان پیچ ها خبر نداره چه برسه به اینکه از نقشه دامبلدور با خبر شه ! دامبلدور فقط به هری موضوع جاودانه سازها رو گفته !
مارکوس جان کی گفته اسنیپ از بقیه مرگخوارا میترسه و پیششون نمیره ؟ اولا اگر موضوع انقدر ضایع بود قبل از شما خود ولدمورت میفهمید و کلک اسنیپ رو میکند . همون طوری هم که خود اسنیپ گفتش اسنیپ فقط بخاطر ولدمورت در هاگوارتز مونده و دلیلشم پیش ولدمورت موجه بوده چون در تمام این مدت داشته انجام وظیفه میکرده در ضمن به نظر تو چون اسنیپ ترسو بودش تو هاگوارتز همه مرگخوارا از دستوراتش اطاعت میکردند ؟ نه ؟ نه داری اشتباه میکنی علتش این بوده که اسنیپ اونقدر در پیش ولدمورت نفوذ داشته که بقیه مرگخوارا ازش حساب ببرن
بلید جان مسلمه که دلیل اینکه اسنیپ دامبلدور رو کشته این بوده که طرف جبهه سیاه بوده نه اینکه از روی محبتش دامبلدور رو کشته . به نظرت اگر اسنیپ سمت جبهه سفید بود بهتر نبود نیروش رو به جای اینکه برای کشتن دامبلدور هدر بده برای مبارزه با مرگخواران صرف میکرد ؟ اصلا اگر اسنیپ توی جبهه سفید باشه چه کاریه که دامبلدور رو بکشه ؟ اگر اسنیپ توی جبهه سفید بود هیچ وقت اون پیمان رو با نارسیسا نمیبست . اگر اسنیپ توی جبهه سفید بود هیچ پروفسور فلیت ویک رو بیهوش نمیکرد . در ضمن قرار نیست که هر کسی که سمت جبهه ساه باشه که بمیره . بیشتر کسانی هم که تا به حال مردند بخاطر مبارزه با کاراگاهان بوده .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 27 خرداد 1388 15:51
از: از جهندم سياه همسادتونم نمي شناسي؟؟؟؟؟؟
پستها:
998

اسنيپ تو جبهه سفيده فرضيه هاي قبليم اينو ثابت كردم اگه نباشه هري بايد فاتحه شو بخونه ولي نميشه اگه تو جبهه سياه بود خيلي سريع تر مي تونست وفاداريش رو ثابت كنه اون از اينكه دامبلدور داشته جان پيچ هارو نابود مي كرده مطلع بوده اگه طرف ولدمورت بوده نبايد اجازه ميداده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پنهان شده ام
پشت ابر چشمهايم...
باران در اتاق من است...
خالي هاي اتاقم را
از تصوير زنده ي نامش پر مي كن
پشت ابر چشمهايم...
باران در اتاق من است...
خالي هاي اتاقم را
از تصوير زنده ي نامش پر مي كن
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 11 خرداد 1390 10:59
از: هر کجا که خون اشامی باشد بلید هم هست .
پستها:
251

نمیشه مطمئن بود کدوم طرفه . راستش من فکر می کنم اسنیپ نه طرف سیاهاست نه طرف سفیدا . اسنیپ طرف خودشه اون یه هدفی داره که ما نمی دونیم . اون می خواد جادوگرای بزرگ هر دو طرف نابود بشن . اون پیشگویی رو شنیده بود پس می دونست خودش نمی تونه والدمورتو بکشه به خاطر همین همیشه مواظب هری بود تا آسیبی بهش نرسه چون هری تنها شانس نابودی والدمورته . ولی در مورد دامبلدور اینطوری نبود یه جادوگر قوی مثل خود اسنیپ می تونست اونو بکشه . در ضمن من فکر می کنم والدمورت اصلا به اسنیپ اعتماد نداره و فقط تظاهر می کنه. خود والدمورت تو کتاب چهار گفت : یکی هست که دیگه به سمت من بر نمی گرده البته اون کشته میشه. البته نمیشه مطمئن بود اسنیپ هم فکر می کنه که والدمورت هنوز بهش اطمینان داره . نباید اسنیپو دست کم گرفت . ولی اگه بخواد تو کتاب هفت بلایی سر اسنیپ بیاد باید کار والدمورت باشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

اسنیپ توی جبهه سیاهه. اون نامردی بیش نیست. اون همیشه با هری بد بود. اون چندین بار گفته بود که دلش می خواد سر به تن هری نباشه. اون باعث استعفای لوپین شد. اون با نارسیسا پیمان ناگسستنی بست. اون قضییه پیش گویی رو به ولدمورت لو داد. اون دامبلدورو کشت و فرار کرد. اون پست و رذله. اون با ولدمورته.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

خوب به نظر من کارهای اسنیپ خیلی مرموزه ولی اخرین کارهایی که نجام داده این حس رو القا میکنه که اون صد در صد سیاه باشه و در ضمن یه جادوگری با قدرت و دانایی ولدومورت امکان نداره این جوری و اینقدر اسون فریب بخوره. ولی از طرف دیگه کارای رولینگ هیچ وقت قابل پیش بینی نیست!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مرگ با زندگی درد دل کرد و از اون پرسید :
چرا مردم تو رو بیشتر ار من دوست دارن و با تو راحت تر
کنار میان؟
زندگی
چرا مردم تو رو بیشتر ار من دوست دارن و با تو راحت تر
کنار میان؟
زندگی
جزئیات کاربر

snape tarafe jebheye ghodrate harvaght hargorohi ghodraty dashte bashe tarafe oon goroh hala ham ke voldemorte ke ghodrate ziady dare pas mage snape ahamghe ke bere tarafe jebheye sefid snape ye tarssooye bozdele ke baraye hefze joonesh hazere harkary bokone
اسنیپ طرف جبهه قدرته هروقت هر گروهی قدرتی داشته باشه طرف اون گروهه حالا هم که ولدرمورت قدرت زیادی داره پس مگه اسنیپ احمقه که بره طرف جبهه سفید.اسنیپ یه ترسوی بزدله که برای حفظه جونش حاضره هر کاری بکنه.
به فارسی روان برگردانده شد.فارسی را پاس بدارید
اسنیپ طرف جبهه قدرته هروقت هر گروهی قدرتی داشته باشه طرف اون گروهه حالا هم که ولدرمورت قدرت زیادی داره پس مگه اسنیپ احمقه که بره طرف جبهه سفید.اسنیپ یه ترسوی بزدله که برای حفظه جونش حاضره هر کاری بکنه.
به فارسی روان برگردانده شد.فارسی را پاس بدارید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/10/10 18:11:45
The best crazy devil:jack sparrow
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج