پاسخ: چگونه با سایت جادوگران آشنا شدید؟
ارسال شده در: یکشنبه 7 اردیبهشت 1404 20:06
سلام به همهی دوستان جادوگرانی من.
وقتی برای اولین بار وارد جادوگران شدم، فقط دنبال یه جای کوچیک برای خیالبافی بودم. جایی که بتونم قصه بسازم، بنویسم، یاد بگیرم و کنار آدمایی باشم که مثل من دلشون برای دنیای جادو میتپه.
ولی چیزی که پیدا کردم خیلی بیشتر از اینا بود.
اینجا برام پر بود از دوستیهای قشنگ، خاطرههای موندگار، و لحظههایی که هیچ وقت فراموش نمیکنم.
اعتراف میکنم هیچوقت کتاب های هری پاتر رو نخوندم و وقتی تو سن سیزده سالگی تلوزیون این فیلم هارو پخش کرد، جای ثابتی از قلبم رو گرفت و تا همین الان که بیست هفت رو ورق میزنم جادوگران پربازدید ترین سایت مرورگرم است و وقتی دنبال جادوگران واقعی توی اینترنت میگشتم "جادوگران" رو پیدا کردم. با تصور اینکه روزی وارد هاگوارتز واقعی میشم از مدیر اون زمان پرسیدم از کجا چوبدستی بخرم که ایشون هم گفت:
-چوبدستی مهم نیست زیاد.
و تازه اونجا با مفهوم رول پلی آشنا شدم.
آرزوی دیرینه ام عضویت توی جبهه ی مرگخواران بود و سه بار قبل از اینکه بتونم عضو بشم شناسه ام بلاک شد. واقعا شیطون بودم. با گزینه ی inspect مرورگر رنگ اکانتم رو عوض میکردم تا شکل مدیرا بشم و فکر نمیکردم یه روزی واقعا مدیر بشم.
شناسه هایی که یادم میاد داشتم اینا هستن.
آلبرت رانکورن - مالسیبر - پیتر پتی گرو - فنریر گری بک - گیبن - ارنی پرنگ و نیکلاس فلامل
که با هر کدوم هرچند کم، خاطره دارم.
تصمیم گرفتم که یه مدتی از اینجا خداحافظی کنم. نه چون دیگه برام مهم نیست؛ اتفاقاً چون برام ارزشمنده. فقط مسیر زندگی گاهی چیزایی ازمون میخواد که باید با دل و جرأت بریم سراغشون.
اما همیشه بخشی از دلم اینجا میمونه.
ممنونم از همهی شما که قصهی این سفر رو قشنگتر کردید.
"Hogwarts will always be there to welcome you home."
(هاگوارتز همیشه اونجاست که با آغوش باز ازت استقبال کنه.)
پس اینجا هم، همیشه یه جایی برای دلم خواهد بود.
به امید دیدار دوباره.
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1404/2/7 20:17:03
دلیل: شناسه بسته بشه لطفا. بدرود!