جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
آنلاین‌ها
اطلاعیه مدیریت
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

37 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
36
مهمانان
1
عضو

اطلاعیه مدیریت

تصویر تغییر اندازه داده شده

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

فن‌ فیکشن‌ها

اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: چگونه با سایت جادوگران آشنا شدید؟
ارسال شده در: جمعه 10 مرداد 1404 02:45
نمایش جزئیات
آفلاین
یاد قدیما بخیر
ایکاش میشد اعضای قدیمی یه گردهمایی آنلاین بزارن، یه تاپیک یا یه چت روم دوباره حرف بزنیم ...
خیلیا اینجا ازدواج کردن با اعضای همین سایت، خیلیا عاشق شدن همینجا ...
دلم برای دوست قدیمیم مرلین کبیر تنگ شده.
امیدوارم هرجا هستین سلامت باشین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو شماره 633
پاسخ: چگونه با سایت جادوگران آشنا شدید؟
ارسال شده در: یکشنبه 7 اردیبهشت 1404 20:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه‌ی دوستان جادوگرانی من.

وقتی برای اولین بار وارد جادوگران شدم، فقط دنبال یه جای کوچیک برای خیال‌بافی بودم. جایی که بتونم قصه بسازم، بنویسم، یاد بگیرم و کنار آدمایی باشم که مثل من دلشون برای دنیای جادو می‌تپه.
ولی چیزی که پیدا کردم خیلی بیشتر از اینا بود.
اینجا برام پر بود از دوستی‌های قشنگ، خاطره‌های موندگار، و لحظه‌هایی که هیچ وقت فراموش نمی‌کنم.

اعتراف میکنم هیچوقت کتاب های هری پاتر رو نخوندم و وقتی تو سن سیزده سالگی تلوزیون این فیلم هارو پخش کرد، جای ثابتی از قلبم رو گرفت و تا همین الان که بیست هفت رو ورق میزنم جادوگران پربازدید ترین سایت مرورگرم است و وقتی دنبال جادوگران واقعی توی اینترنت میگشتم "جادوگران" رو پیدا کردم. با تصور اینکه روزی وارد هاگوارتز واقعی میشم از مدیر اون زمان پرسیدم از کجا چوبدستی بخرم که ایشون هم گفت:
-چوبدستی مهم نیست زیاد.

و تازه اونجا با مفهوم رول پلی آشنا شدم.
آرزوی دیرینه ام عضویت توی جبهه ی مرگخواران بود و سه بار قبل از اینکه بتونم عضو بشم شناسه ام بلاک شد. واقعا شیطون بودم. با گزینه ی inspect مرورگر رنگ اکانتم رو عوض میکردم تا شکل مدیرا بشم و فکر نمیکردم یه روزی واقعا مدیر بشم.
شناسه هایی که یادم میاد داشتم اینا هستن.
آلبرت رانکورن - مالسیبر - پیتر پتی گرو - فنریر گری بک - گیبن - ارنی پرنگ و نیکلاس فلامل
که با هر کدوم هرچند کم، خاطره دارم.

تصمیم گرفتم که یه مدتی از اینجا خداحافظی کنم. نه چون دیگه برام مهم نیست؛ اتفاقاً چون برام ارزشمنده. فقط مسیر زندگی گاهی چیزایی ازمون می‌خواد که باید با دل و جرأت بریم سراغشون.
اما همیشه بخشی از دلم اینجا می‌مونه.
ممنونم از همه‌ی شما که قصه‌ی این سفر رو قشنگ‌تر کردید.

"Hogwarts will always be there to welcome you home."
(هاگوارتز همیشه اونجاست که با آغوش باز ازت استقبال کنه.)

پس اینجا هم، همیشه یه جایی برای دلم خواهد بود.
به امید دیدار دوباره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1404/2/7 20:17:03
دلیل: شناسه بسته بشه لطفا. بدرود!
پاسخ به: چگونه با سایت جادوگران آشنا شدید؟
ارسال شده در: چهارشنبه 10 آبان 1402 09:52
نمایش جزئیات
آفلاین
یه بار سرچ کردم تست مگ گونگال هری پاتر بعد چون مطالب اولش بیخود بودن یه ذره گشتم یه تست بود که سپر مدافعت چه شکلیه منم رفتم یه نگاهی کردم. این پست توسط همین سایت بود. بعد دیدم سایت چیزای جالبی داره عضو شدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یک گریفندوریتصویر تغییر اندازه داده شده!
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 آبان 1402 21:13
نمایش جزئیات
آفلاین
هیچی من تو گوگل سرچیدمم جادوگران و این سایت ظاهر شد

خلاصه منم امدم ثبت نام و عضویت در سایت...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 7 آبان 1402 02:58
نمایش جزئیات
آفلاین
از گوگل با این سایت اشنا شدم و وقتی دیدم ظاهر سایت کاملا فرق میکنه ، فهمیدم ادم های این انجمن هم فرق میکنن و مکان قشنگیه اینجا

لطفا همیشه این سایت رو سرپا نگه دارید
نسل به نسل ادمینیش رو منتقل کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 مهر 1402 23:15
نمایش جزئیات
آفلاین
اخیرا که داشتم دوباره هری پاتر و از اول میدیدم یه سری چیزا در موردش سرچ کردم و در مورد یکی از شخصیتا که اصلا توی اینترنت جز اسمش اطلاعات خاصی نبود توی این سایت اطلاعات پیدا کردم اونجا بود که گفتم باید عضو بشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦋💛

ما در سایه ها میجنگیم تا به روشنایی خدمت کنیم

ارسال شده در: دوشنبه 17 مهر 1402 21:44
نمایش جزئیات
آفلاین
خب داستان ازینجایی شروع شد که خیلییی پاتر هد شده بودم صب زود بود همینجوری با موهای ویژی ویژی از رو تخت بلند شدم گوشیمو برداشتم همینجوری سرچ کردم دانش اموز هاگوارتز شدن، که یسری ویدیو اموزشی و اینا اومد که واسه سایت پاتر مور که خارجی بود اومد. که دوروز سعی کردم درستش کنم نشد کلی زدم تو دیکشنری گوکل و کلی تلاش....که نشد بعدش یه دفعه همینجوری این سایته بالا اومد اولش توجه نکردم گفتم ععع این سایته زده بودم مشخصات فلان شخصیت تو این اورد. ولی بعد چن روز درگیرش شدم یه عاااااااالمه تلاش کردم چرت و پرت و اینا تااااا حدود دو هفته چرت و پرت هیچیم بلد نبودم وقتی یه کم اونم یییییه کم قلقش دستم اومدم بدون این که برم بازی کلمات پریدم گروهبندی اونممم پیام شخصیی دادممم اصن قبلش همینجوری الکی راهنما اومده بودا ولی نفهمیدم و رد کردمش که اخرش کلاه برام گفت چیکار کنمو کجا پیام بدمم بازم سه یا چهار روز درگیرش بودم کهههه اخرش بعد زدن سه تا اکانت که مجازم نبود(نمیدونستم) اکی شد😂🥱

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
✯ ْ࣭ ٜ ﻴه ‍‌ﻤﻠﻜﻬ ی ﻮﺎﻘﻌﻴ ﻨﻴﺎﺰی ﺒه
ﺘﺎ‍ج ﻨﺪﺎﺮه♘ ۪ࣷ ۠ ̣
ارسال شده در: دوشنبه 17 مهر 1402 17:42
نمایش جزئیات
آفلاین
درحال گشت و گذار در اینترنت ماگل ها بودم درمورد دنیای خودمون
"اطلاعات هم دارن "
یهو دیدم که بعله انجمن داریم خودمون تو این فضا اصلا
من هم عضو شدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 مهر 1399 20:48
نمایش جزئیات
آفلاین
من همون اوایل که با هری پاتر اشنا شده بودم تو اینترنت در موردش زیاد تحقیق کردم که یه روز این سایتو دیدم ولی اون موقع ثبت نام نکردم بعد از چند ماه دوباره این سایتو دیدم اینبار ثبت نام کردم ولی متاسفانه هرکاری میکردم نمیتونستم تو سایت ثبت نام کنم تقریبا چند هفته طول کشید ثبت‌نام کنم(هعی روزگار) !
ولی الان که ثبت نام کردم همه چی عالیه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ادم برفی رو همون شال گردنی که گرمش میکرد کشت
ارسال شده در: چهارشنبه 19 شهریور 1399 18:18
نمایش جزئیات
آفلاین
داشتم تو اینستاگرام توی پیج های پاتر هدی و طرفداران هری پاتر میگشتم یکدفعه نوشته بود:دوست دارید ببینید توی کدوم گروه هاگوراتز می افتید؟جی کی رولینگ در سال 2011 سایتی به اسم پاتر مور ایجاد کرد برای طرفداران هری پاتر که عضو بشن و کار های هری پاتری به صورت اینترنتی انجام بدن.
منم سرچ کردم و عضو شدم.
همین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بکش تا نمیری.
آداوراکاداورا
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟