جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 تیر 1391 14:04
نمایش جزئیات
آفلاین
درسته روزی هری نیز به پایان میرسه اما ما هری پاتر را زنده نگه می داریم هری و داستان هاش همیشه در یاد ما زندن . مگه نه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!‏
برای عشق!!!!‏
برای گریفیندور.

پاسخ به: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: یکشنبه 13 فروردین 1391 03:45
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من هم همانند دابی همان نظر دارم با تشکر از همه بابت اون روز های خوب و به یادماندنی و گرم سال نو هم به همه تبریک میگم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: یکشنبه 13 فروردین 1391 02:17
نمایش جزئیات
آفلاین
با این که من مرده ام می خواستم از مسئولین سایت تشکر کنم که این سایت زیبا رو راه اندازی کردن و تا الآن نگهش داشتند.
سایتی که هیچ وقت فکرش رو هم نمی کردم که اینقدر بتونه لحظات زیبایی رو برای من و بقیه ی اعضا بسازه.
از اخبار داغ گرفته تا عکس و جشن تولدهایی که هیچ وقت فرصت نکردم توشون شرکت کنم.
به هر حال ممنونم از این همه زحمتتون. از علی آقا.از مافلدا. از کوییرل، مک گونگال، دامبلدور و مرلین کبیر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دابی در 1391/1/13 2:25:21
ارسال شده در: شنبه 12 فروردین 1391 20:05
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام...
فقط یک جمله

شاید هری بره ولی یادش در قلب و ذهن ما می مونه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!‏
برای عشق!!!!‏
برای گریفیندور.
Re: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: دوشنبه 3 بهمن 1390 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
درود!
بسی کیف بردیم از این صحبت های زیبا و دلنشین شما ... یکی هم باید بیاد دونه دونه افراد توی عکس رو معرفی کنه.همه رو که نمیشناسیم،کلی آدمن!!!

به پایان رسیدن هری پاتر یک موضوع کاملا جداست از نظر من ... اگه عضو های جدید وجود داشته باشه و اعضا فعالیت کنن که اصلا هری پاتر عددی نیست!

متاسفانه دیگه اعضا اون روحیه سابقو ندارن ... کسایی هم که به تازگی عضو میشن نمیدونم اصلا ایفا چیه!کیلو چنده!
خیلی ها هم هستن که فقط عضو میشن و میرن،صد سال دیگه پیداشون میشه،بعدش دوباره میرن

همین که عضو هایی مثل شما در سایت باشن باعث افتخار و افزایش اعتبار سایته ... اگه کلی حساب کنیم،سایت حدود ده یا دوازده نفر عضو فعال داره ... حدود پانزده نفر هم نیمه فعال هستن و چهل هزار نفر هم فعال نیستن!

در کل باید بگم که عمر سایت تموم شده دیگه ... داشتم رنگ الکسا سایت رو نگاه میکردم،از خجالت آب شدم.سایت افغان موسیقی رنکش بالاتر از جادوگران بود.

پ.ن:من میگم الان که عمر سایت تموم شده باید به فکر این باشن که نحوه ی فعالیت سایت رو تغییر بدن.یه کاری کنن بالاخره!

و در آخر به قول شما:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی گولاخ «««
Re: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: دوشنبه 3 بهمن 1390 01:01
نمایش جزئیات
آفلاین
یاهو

با سلام خدمت حضار:
آینده ی سایت همانی میشود که ما در عکسِ تولد سایت دیدیم ... دوستانی خوشجال! که دست در دستِ یکدیگر داده و قولک های خودشان را برای سیر کردنِ شکلم هایشان شکانیده اند و دورِ همی جمع گشته اند و اینا ... !!!

جدا از شوخی :
و اما من فکر میکنم ما با روزی رسیده باشیم که از مدتها قبل پیش بینی میکردیم ...اما امروز همون فردایی بود که ما از مدتها قبل توی ذهنمون بود ... اینکه بلاخره سایت چی میشه!

ما الان هم میدونیم هری پاتر تموم شده ، پس چرا هستیم ؟! جوابی که تو ذهنِ منه اینِ که هر کی واس دلِ خودش تا وقتی بتونه میاد ... زمانِ دقیقی براش نیس... منی که 6-7 سالِ میام سایت دیگه دنبالِ خبرِ هری نیستم ... برای وجودِ دوستانم میام و تفریحِ خودم!!

پس فکر نمیکنم هری تو قلبِ دوستدارانش تموم بشه...

جمله ی فلور خدابیامرز ! یادمون هست:

" دلبستگی من به جادوگران و اعضایش بیشتر از اونیه که فکرشو میکنید ... "

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 دی 1390 15:31
نمایش جزئیات
آفلاین
با وجود ما و بقیه بچه های سایت (ناضران ، مدیران و ...) این سایت هیچ چیش نمی شه فقط اگه ما دست از حمایت اینجا برداریم اونقت حتی خود مرلین کبیر هم نمی تونه کاری بکنه پس درود بر تمام جادوگران مدرسه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
پروفسور مینروا مک گوناگال

الفیاس دوست داشتنی بود! کمک کننده بود؛ نگذارید یادش فراموش شود.

ارسال شده در: دوشنبه 26 دی 1390 15:02
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا فکر نمیکردم یه روزی امروز برسه !! خیلی درکش برام سخته . فقط میتونم بگم جادویی تر از دنیای هری پاتر همین گذشتن روزاس که میگذرن و آدما رو کلا عوض میکنن! زندگیو کلا عوض میکنن!
یه زمانی اینجا دقیقا درحال انفجار بود فقط! اونقدر که اصلا انتظار نداشتم اون شوق و اون شور و اون همه اشتیاق و دوران خوب هری پاتر و جادوگران یه روزی تموم بشه! یه روزی به این زودی !
میتونم به جرات بگم بهترین روز و بدترین روز از زندگی من روزی بود که معلم ریاضیم هری پاترو بهم معرفی کرد! با جرات میگم یکی از بهترین دوران زندگی من تا الان دوران فعالیتم تو جادوگران بوده! با جادوگران بزرگ شدم! با این همه خاطره ازینجا و علاقه به اینجا من هیچوقت باورم نمیشد امروز برسه!
ولی روزا میگذرن! آدما بزرگ میشن! قصه ها تموم میشن! تازه میفهمی که زندگی واقعی جلو روته! زندگیت شروع میشه..!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
What if you were feeling something you are not able to talk about or you are not allowed to think about ??
ارسال شده در: شنبه 24 دی 1390 11:27
نمایش جزئیات
آفلاین
هری پاتر اگچه کتاباش تموم شده ولی ما طرفداراش که تموم نشدیم. اگه ما ها در این زمینه فعال باشیم می تونیم هری پاتر رو زنده نگه داریم.
مهم کتابا و فیلم ها نیستن که تموم شدن مهم ما ها هستیم که هستیم!
حالا اگه این شایعات درباره ی نوشتن کتاب جدید که من شنیدم راست باشه که خیلی خوب میشه و دوباره هری پاتر به قدرت میرسه.ولی اگه دروغ باشه:
فقط با کمک ما ها هری پاتر زنده میمونه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط roze vizli در 1390/10/24 18:51:20
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ...

Only Raven

هیچ چیز غیر ممکن نیست

جادوگران ، ریون ، ارباب=♥♥♥

ارسال شده در: شنبه 24 دی 1390 06:53
نمایش جزئیات
آفلاین
کار این سایت همین الان هم تموم شده!
من یادمه اون موقع که تازه عضو شده بودم تو این سایت هنوز کتاب چهارم نیومده بود.سایت واسه خودش برو و بیایی داشت هر موقع که وارد میشدی حداقل بیست نفر از اعضا توی سایت بودن اونم با اون اینترنت های اون موقع (دایال آپ)
یادش بخیر ! چه دوران خوبی بود! یکی از بهترین و در عین حال بدترین دوران زندگیم بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I just Love Baran Kosari