پاسخ به سوالات جرج عزیز.
نقل قول:
شما که اینقدر عصبانی هستید که زدید بینی برادر خوردتو رو شکستید چطور میخواهید وزیر شوید؟ ایا این روش شومی براش شکستن های بیشتر نیست؟ راستشو بگو با کدوم یکی از این دکترهای ماگل بینی عمل کن قرار داد داری؟
جادوگر جایز الخطاست. آلبوس که برادر منه در این مورد اعتراض نکرده ، شما شدی کاسه داغ تر از آش؟!؟! از این که بین دو برادر تفرقه بندازی لذت می بری؟!؟! یک دعوای کاملا خانوادگی بوده و ارتباطی به امر خطیر وزارت ندارد. منظور از شکستن های بیشتر چیست؟ شکستن چی؟ شفاف سوال کنید تا شفاف جواب بدهم.
برای حمایت از بینی جادوگران و ماگل ها با یکی از مجرب ترین دکترهای متخصص در بینی و بینی درمانی قرار داد بستم تا هر جادوگر ، ساحره و یا ماگلی که در امر بینی مشکل دارد به صورت کاملا مجانی و با خرج من مشکلش حل شود.
نقل قول:
اصولا شما با بزها روابط حسنه دارید. این روابط بر پایه های دیپلوماتیک است؟ ایا این رابطه از نظر آسلام تایید می شود؟ ایا این یک رابطه قزوینی می باشد؟ شفاف توضیح دهید.
در پاسخ به سوال سیریوس هم گفتم. من هر گونه ارتباط با بزها رو تکذیب میکنم. جواب دیگر قسمتهای سوال شما نیز همین است.
نقل قول:
برای گرفتن رای چقدر می خواهید پول خرج کنید؟
تا جایی که پیروز شوم . همانطور که گفتم درآمد خوبی دارم.
نقل قول:
ایا شما طرحی برای جمع اوری اراذل و اوباش در جامعه جادوگری دارید؟
اگر منظور از جمع آوری ، همان اعمال سیستم شوتینگ و بلاک است باید بگویم بستگی به درصد رذالت افراد دارد. اگر با نصیحت و تذکر به راه راست آمدن چه بهتر و گرنه به مدیران واگذار می شوند. هر چند وزارت تمام سعی و تلاش خود را در زمینه آوردن اراذل به راه راست می کند.
نقل قول:
به نظر شما وزیر جادو می تواند چند با ازدواج کند؟
وزیر جادو هم در امر ازدواج یک جادوگر است مانند دیگر جادوگران. بیشتر از یک ازدواج از نظر من اشتباه بزرگیست. هر چند که من مجرد هستم.
نقل قول:
"جمع آوری رای و جلب رضایت جادوگران و ساحره ها" چطور میخواهید این کار را انجام دهید؟
با تبلیغات ، شعار و پرداخت پول ماهیانه 200 گالیون به طرفداران. دادن عیدی سر سال اعم از بن جادوگری ، نوشیدنی ، گوشت و ...
نقل قول:
ایا شما خوابگاه مختلط برای کارمندان وزارت خواهید ساخت?
اگر متقاضیان واقعا بخواهند ، بله. اما در زیر سایه آسلام.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج