دوست داشتم به چیزایی که منن وشتم توجه بشه و نه برداشتهای خود افراد ... هر کارم کردم به نتیجه نرسیدم !
دیگه پستی در این رابطه ارسال نمیشه ... شاید کلاً دیگه چیزی توضیح داده نشه

موفق باشید ... از همتون هم عذر خواهی میکنم !
مرسی ! مری!
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

ولی حالا دیگه احساس میکنم باید حرفامو بقیه هم بخونن.
همینطور که میبینین تا حالا تو ستاد هیچ کاندیدایی پست نزدم.

مرگخواران در زندانی به نام خانه ریدل حبس شدند

1. مرگخوارا همونطور که خودشون میگفتند خوب پست ارسال کردند اما من نمیبینم سایت در تسخیر مرگخواران بوده باشه ! باید توجه داشت که محفلیون در دورانی بودند که یک رییس عوض کردند و یک جنگ و دعوای حسابی درون خود داشتند اما اکنون فقط میبینید که نزدیک 50 پست کمتر از مرگخوارانی که رییس فعالی چون دوست عزیزمون ولدومورت رو ارسال کردند !
2. همینطور که میبینید من وزارتی که دوستان عزیزی آن رو نقض میکردند در دوران بحران خودش دومین انجمن پرطرفدار سایت میبینم ، شاید ذهنیت دوستان مشکل دار بوده یا هست !
3. اما همینطور که میبینید وزارت یکی از قطبهای سایت بوده و شاید با کمی تلاش حتی از بهترین های سایت بشه ، پس برای چی فکر میکنین وزارت قطب نیست ؟ در صورتی که حتی از محفل هم بیتر طرفدار داشته !
4. چرا باید انجمنی با سوژه های عالی که در کتاب و هر قسمت بهترین سوژه ها رو نصیب رولینگ میکرد ، اینطوری بی طرفدار باقی بمونه ؟ در حالی که انجمن جدیدی هست و خیلی جای کار داره ... بله منظورم آزکابانه ! 5. همینطور که میبینید بر حسب نسبتی که وجود داره مرگخواران کمترین پستهای خود رو در وزارتخونه ارسال کردند ، این یعنی به نوعی با وزارت قهر بودند ... اما چطور میشه مرگخواران رو با وزارت آشتی داد ؟
6. افراد عادی که جزو هیچ گروهی نبودند ، البته گروههای فرعی رو در نظر نگرفتیم کمتر از یک دهم کل پستها رو ارسال کردند ... یعنی تنها سوژه ما برای سیاه و سفید باید باشه ؟ 7. اما کاری کردیم که مرگخواران در زندانی به نام خانه ریدل حبس شدند ... فقط آنجا پست میزنن ... چطور میشه با تعامل آنها رو از آنجا بیرون آورد ؟ یا برعکس محفلیها کمترین پستهای خودشون رو توی خانه ریدل زدند ، یعنی سوژه های وارد شده در خانه ریدل فقط برای مرگخواران زیبا بوده ؟ سیاه کردن سوژه ها طرفدار نداشته ؟ یا مشکل از افرادی است که دم از سوژه میزنن اما نمیتونن طرفدارای روبه سوی خودشون جذب کنن !

چون انجمن های دیگه به درستی اداره نمیشه و بعضا نویسندگان ضعیف بر این انجمن ها نظارت دارند
همچنین لازم به توضیح نیست که طی جریانات تابستون قرار بر این شد که روابط مرگخواران و محفلی ها با هم قطع بشه و ماموریت مشترکی رو نداشته باشند.
این که در بقیه نقاط سایت چه اتفاقی رخ میده نه برای مرگخواران مهمه نه بهشون ارتباطی داره
وگرنه شما برید جای تابستون .. آمار سال قبل رو بگیرید .. دو سال قبل رو بگیرید .. سه سال قبل رو بگیرید ..
در بند سیزدهم قوانین اومده که وزیر تنها قرار است ناظر وزارت باشد و این به این معنی هست که نقد رفتار مرگخواران و انتقاد از مرگخواران و برنامه ریزی برای آینده مرگخواران و رسیدگی به شکایات تابستون و مسائل این چنینی نه ربطی به وزیر آینده دارد و نه ربطی به برنامه ها و ستاد هاشون دارد و کلا این مسائل از حیطه اختیارات وزیر خارج هست.
در طی 4 سال وزارت با سوژه های سفید سر کرده و حالا سایت و وزارت سوژه هاش تموم شده ... به نظرت نمی شه سیاهی رو وارد وزارت کرد و 4 سال باهاش سر کرد ؟
همونطور که خیلی ها گفتن الان سایت سوژه نداره ، یا حداقل سوژه ی خوب نداره . این سیاه شدن وزارت . نه به ضرر محفلیاس ، نه به نفع مرگخوارا . فقط سوژه اس . همونطور که اینهمه مدت وزارت سفید بوده و اکثرا با مرگخوارا مبارزه کرده ، آیا مرگخوارا با این روند مخالفت کردن ؟ نکردن . ولی حالا بعد از چند وقت دارن می گن که بیاین رویه رو برای سوژه سازی بهتر تغییر بدیم تا سایت سر پا بمونه ! بد می گم ؟
این صحبت ها هیچی ... من یه سؤال اساسی برام پیش اومده . اینکه تو چجوری این آمار رو بدست آوردی ؟ نشستی همه ی پستا رو یکی یکی شمردی ؟

همچنین در هر مقطعی پست زدن نیازمند داشتن توانایی لازم میباشد و در این مورد تعداد کسانی که میتونند در خانه ریدل مثل بقیه پست بزنند به نسبت کمتر از سایر انجمن ها هست. چون اصولا همیشه کیفیت هر تاپیک مخاطب های خاص خودشو در اون رده میطلبه.
همچنین لازم به توضیح نیست که طی جریانات تابستون قرار بر این شد که روابط مرگخواران و محفلی ها با هم قطع بشه و ماموریت مشترکی رو نداشته باشند. بنابراین بعید نیست که خیلی از محفلی هام بخاطر همین موضوع میل نداشته باشند در خانه ریدل فعالیت کنند چون عملا ما رابطه ای با محفلی ها نداریم.
به طور کلی مرگخواران از وضعیت فعلی و نحوه فعالیتشون در خانه ریدل کاملا راضی هستند و به نوبه خودشون انجمنی که بهش تعلق دارند رو فعال میکنند و طبق قوانین بین ما مرگخواران، هر مرگخواری به نوبه خودش خانه ریدلو فعال میکنه. این که در بقیه نقاط سایت چه اتفاقی رخ میده نه برای مرگخواران مهمه نه بهشون ارتباطی داره چون گروه مرگخواران گروهی از زیر مجموعه اعضای ایفای نقشه و به نوبه خودش رول رو فعال میکنه و هیچ لزومی نداره که کمکاری بقیه رو هم جبران کنه ...
شما به یک مرگخوار به عنوان یک عضو عادی میتونید بگید که چرا فقط در خانه ریدل فعالیت میکنید اما این شخص رو به عنوان یک مرگخوار نمیتونید مخاطب قرار بدید و چنین سوالی رو ازش بپرسید
شما هنوز تعریف مشخصی برای گروه مرگخواران ندارید و هدف گروه مرگخواران برای شخص شما ناشناخته و یا تعریف نشده هست و یا به هر جهت ازش بی اطلاع هستید.
با وجود توضیحاتی که در بالا دادم میبینید که بازم بیش از شصت محفلی در خانه ریدل پست زدن
فکر نمی کنم محفلیون کل تاریخ رو کلاً باهم جمع کنید به 60 نفر برسن! منظور 60 عدد هست که حداقل 10 تاش رو من زدم!ضمنا دامبل جان ... این که محفلی ها تو تابستون چقدر تو سر و کله هم زدن و چندتا دامبل عوض کردن و چرا نتونستن فعالیت کنن و اینکه آسپ پسر خاله شما هست یا نیست و اینکه چقدر جلوی مرگخواران کم آوردید یا نیاوردید ؛ نه به ما ربط داره، نه برامون مهمه نه ، اهمیت داره و نه میتونیم براتون کاری بکنیم. اینجام ستاد انتخاباتی وزارته و به جای محکوم کردن اینو اون برید مشکلاتتونو توی انجمن خصوصی خودتون حل کنید.