جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
18 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
حراست موزه (ارتباط با ناظران)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/06/06
آخرین ورود: پنجشنبه 9 اسفند 1403 22:55
از: سفر برگشتم!
پستها:
234

منو یه وقت خط نزده باشید! من هنوز میخوام مورخ باشم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
= = = = = = = =
- تو فيلما وقتي يکي از کما خارج ميشه، بازيگر زن مياد و بهش گل تقديم ميکنه. اما من...از يه خواب کوتاه بيدار شدم...ديدم دنيا به فنا رفته...و به جای گل يه دسته مرده ی مغز خوار بهم تقديم کردن.
Night Of The Living Deadpool
- تو فيلما وقتي يکي از کما خارج ميشه، بازيگر زن مياد و بهش گل تقديم ميکنه. اما من...از يه خواب کوتاه بيدار شدم...ديدم دنيا به فنا رفته...و به جای گل يه دسته مرده ی مغز خوار بهم تقديم کردن.
Night Of The Living Deadpool
= = = = = = = =
من یعنی مسافرت...مسافرت یعنی من!
من یعنی مسافرت...مسافرت یعنی من!

= = = = = = = =

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1388/03/30
آخرین ورود: جمعه 25 خرداد 1403 19:05
از: رو شونههای ارباب!
پستها:
5457

درست اومدی!
در موزه همیشه به روی مورخان جدید بازه. خوش اومدی به جمعمون.
میتونی یه نگاه به لیست آخرین فعالیتایی که باید انجام شن بندازی و اگه میتونی انجامشون بدی، به من با پیامشخصی خبر بدی. بعدش توضیحات اینکه باید چطور انجام شه و اینارو همونجا بهت میدم.
در موزه همیشه به روی مورخان جدید بازه. خوش اومدی به جمعمون.
میتونی یه نگاه به لیست آخرین فعالیتایی که باید انجام شن بندازی و اگه میتونی انجامشون بدی، به من با پیامشخصی خبر بدی. بعدش توضیحات اینکه باید چطور انجام شه و اینارو همونجا بهت میدم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/10/20
آخرین ورود: دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 13:42
از: ما به شما
پستها:
67

جزئیات کاربر
پستها:
5457

آرسینوس! بعنوان مورخ اضافه شدی!
همونطور که تو لیست مذکور میبینین همه فعالیتهایی که لیست شده بودن پر شده (بعله اگه دیر بجنبین خودم همهشو برمیدارم. شکایتم نباشه.
) و از اونجایی که سریعتر از اونچه که انتظار داشتم ملت شروع به ارائه گزارشا کردن، سعی کنین زودتر از موعد مشخص شده گزارشارو بفرستین. نظرتون در مورد اینکه همهرو تا آخر هفته اول شهریور، یعنی 7ام بفرستین چیه؟ 
البته کسایی که زودتر از 7 شهریور باید تحویل میدادن، همون زودترش بدن!
فعالیتهایی که مونده:
نیوت اسکمندر » شمردن تعداد نقدای تالار خصوصی گریفیندور تا پایان سال 94
دای لوولین » شمردن تعداد نقدای انجمن خانه ریدلها از پست 683 تا پایان سال 94. یعنی تا آخر پست 792.
رز ویزلی » شمردن تعداد نقدای انجمن خانه ریدلها از پست 1042 تا آخر. (سال 95)
لینی وارنر » شمردن تعداد نقدای هر سه تاپیک انجمن وزارت سحر و جادو
آرسینوس جیگر » به روز رسانی لیست ناظران انجمن قلعه هاگوارتز
هکتور دگورث گرنجر » به روز رسانی لیست ناظران انجمن کوچه دیاگون
همونطور که تو لیست مذکور میبینین همه فعالیتهایی که لیست شده بودن پر شده (بعله اگه دیر بجنبین خودم همهشو برمیدارم. شکایتم نباشه.
) و از اونجایی که سریعتر از اونچه که انتظار داشتم ملت شروع به ارائه گزارشا کردن، سعی کنین زودتر از موعد مشخص شده گزارشارو بفرستین. نظرتون در مورد اینکه همهرو تا آخر هفته اول شهریور، یعنی 7ام بفرستین چیه؟ 
البته کسایی که زودتر از 7 شهریور باید تحویل میدادن، همون زودترش بدن!
فعالیتهایی که مونده:
نیوت اسکمندر » شمردن تعداد نقدای تالار خصوصی گریفیندور تا پایان سال 94
دای لوولین » شمردن تعداد نقدای انجمن خانه ریدلها از پست 683 تا پایان سال 94. یعنی تا آخر پست 792.
رز ویزلی » شمردن تعداد نقدای انجمن خانه ریدلها از پست 1042 تا آخر. (سال 95)
لینی وارنر » شمردن تعداد نقدای هر سه تاپیک انجمن وزارت سحر و جادو
آرسینوس جیگر » به روز رسانی لیست ناظران انجمن قلعه هاگوارتز
هکتور دگورث گرنجر » به روز رسانی لیست ناظران انجمن کوچه دیاگون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/12/19
آخرین ورود: دوشنبه 25 تیر 1397 22:49
از: وزارت سحر و جادو
پستها:
1513

جزئیات کاربر
پستها:
5457

دای بعنوان مورخ اضافه شدی. 
نقل قول:
دای:
تعداد نقدای خانه ریدل تقریبا تا پایان آبان 93 جمعآوری شده. لطفا همونطور که تو لینکی که دادم هم مشخص شده، تعداد نقدای همین تاپیک، از پست 683 تا پایان سال 93 رو در بیار و تو تاپیک بنیاد مورخان بفرست. 94 هم خودم برمیدارم.
95 هم هر مورخی گزارش قبلیش به اتمام رسید و داوطلب بود با پیامشخصی اطلاع بده. » رز ویزلی
لوئیس:
تعداد نقدای ویزنگاموت تا اوایل آبان جمعآوری شده. تعداد نقدای همین تاپیکو، از پست 283 تا پایان سال 93 + از پست 399 تا همین الانو در بیار. یعنی هردوی سال 93 و 95 رو بهت دادم. از اینکه دو تا نصف سال دادم وحشت نکن، تعداد صفحاتش زیاد نیست.
94 هم هر مورخی گزارش قبلیش به اتمام رسید و داوطلب بود با پیامشخصی اطلاع بده. » لوئیس ویزلی

نقل قول:
این نکته رم لازم میدونم ذکر کنم که برای دادن گزارشها نگران نباشین. چیزی که زیاده وقته. چیزایی که در ادامه ازتون میخوام، مسلما هرچی زودتر بدین بهتره، اما تا پایان مرداد وقت دارین! حتی اگه تو این بازه هم نتونستین مشکلی نیست، براتون یه هفته بیشتر صبر میکنیم! فعالیت ایفاینقشتون رو به خاطر موزه کنار نذارین، در اوقات فراغتتون به کار خیر(!) تو موزه بپردازین.
برای جمعآوری تعداد نقدا، حتما توضیحات اینجا رو بخونین.
دای:
تعداد نقدای خانه ریدل تقریبا تا پایان آبان 93 جمعآوری شده. لطفا همونطور که تو لینکی که دادم هم مشخص شده، تعداد نقدای همین تاپیک، از پست 683 تا پایان سال 93 رو در بیار و تو تاپیک بنیاد مورخان بفرست. 94 هم خودم برمیدارم.
لوئیس:
تعداد نقدای ویزنگاموت تا اوایل آبان جمعآوری شده. تعداد نقدای همین تاپیکو، از پست 283 تا پایان سال 93 + از پست 399 تا همین الانو در بیار. یعنی هردوی سال 93 و 95 رو بهت دادم. از اینکه دو تا نصف سال دادم وحشت نکن، تعداد صفحاتش زیاد نیست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1395/5/17 11:49:19
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
پستها:
5457

لطفا کسایی که تمایل دارن در جمعآوری آمار تاریخی(!) سایت مارو یاری کنن و به جمع مورخان سایت اضافه بشن این اطلاعیه رو بخونن.
هری، بعنوان مورخ خیلی ذخیره نوشتمت.
گزارشهای ترینهای سال 93 نیوت اسکمندر، لیست ناظران محفل ققنوس توسط لوئیس ویزلی، لیست ناظران هافلپاف توسط رز ویزلی و لیست تعداد نقدهای هافلپاف توسط رز ویزلی به تاپیک لا به لای ریش مرلین اضافه شدن.
با همین مورخا ادامه میدیم تا ببینیم کسی بهمون ملحق میشه یا نه.
این نکته رم لازم میدونم ذکر کنم که برای دادن گزارشها نگران نباشین. چیزی که زیاده وقته. چیزایی که در ادامه ازتون میخوام، مسلما هرچی زودتر بدین بهتره، اما تا پایان مرداد وقت دارین! حتی اگه تو این بازه هم نتونستین مشکلی نیست، براتون یه هفته بیشتر صبر میکنیم! فعالیت ایفاینقشتون رو به خاطر موزه کنار نذارین، در اوقات فراغتتون به کار خیر(!) تو موزه بپردازین.
نیوت و هری:
نیوت، لیست ناظران گریفیندور همچنان دستت رو میبوسه. وقتی اونو انجام دادی، با توجه به این پست مشغول شمردن تعداد نقدهای انجمن گریفیندور شو. تا پایان سال 94 برای تو.
هری، تو هم چون خیلی میخوای ذخیره باشی، فقط نقدهای سال 95 گریفیندور رو چک کن.
فرقی نداره کدوم تاپیک نقد انجام شده، هر تاپیکی که احتمال میدین نقدی توش باشه چک کنین. (مثلا در مورد گریفیندور میدونم تعدادی نقد تو تاپیک وایت تورنادو گزارش شده، در حالی که این تاپیکِ نقد رسمیِ گریفیندور نیست.)
لوئیس:
هرکاری خواسته بودم رو انجام دادی. ترینهای دو دورهای که میخواستیم گفتی برگزار نشده. حالا میتونی مشغول در آوردن تعداد نقدای انجمن محفل ققنوس شی.
ویرایش شد...
هکتور و رز:
هکتور، میدونم که نقد اسلیترین رو تقریبا تموم کردی و فقط ارسالش مونده.
پرونده جمعآوری تاریخنگاریهای گروه اسلیترین، ریونکلاو و هافلپاف رسما بسته میشه.
در اینجا تا پست 235 لرد ولدمورت یعنی آبان ماه 93، تعداد نقدای تاپیک نقد انجمن خصوصی مرگخوارا جمعآوری شده. لطفا نقدای تا پایان سال 93 اون تاپیک رو هکتور انجام بده. سال 94 رو خودم انجام میدم، 95 هم رز برداره.
(برای اینکه هری به جمعمون اضافه شد کارایی که باید انجام داده بشه رو اینجا گفتم. وگرنه در صورتی که کسی بهمون اضافه نشه و مجبور به ارسال پستی در این تاپیک نشیم، به صورت پیام شخصی یا از طریق تاپیک ندای مرلین جویای وظایفتون میشین.)
هری، بعنوان مورخ خیلی ذخیره نوشتمت.

گزارشهای ترینهای سال 93 نیوت اسکمندر، لیست ناظران محفل ققنوس توسط لوئیس ویزلی، لیست ناظران هافلپاف توسط رز ویزلی و لیست تعداد نقدهای هافلپاف توسط رز ویزلی به تاپیک لا به لای ریش مرلین اضافه شدن.
با همین مورخا ادامه میدیم تا ببینیم کسی بهمون ملحق میشه یا نه.

نیوت و هری:
نیوت، لیست ناظران گریفیندور همچنان دستت رو میبوسه. وقتی اونو انجام دادی، با توجه به این پست مشغول شمردن تعداد نقدهای انجمن گریفیندور شو. تا پایان سال 94 برای تو.
هری، تو هم چون خیلی میخوای ذخیره باشی، فقط نقدهای سال 95 گریفیندور رو چک کن.
فرقی نداره کدوم تاپیک نقد انجام شده، هر تاپیکی که احتمال میدین نقدی توش باشه چک کنین. (مثلا در مورد گریفیندور میدونم تعدادی نقد تو تاپیک وایت تورنادو گزارش شده، در حالی که این تاپیکِ نقد رسمیِ گریفیندور نیست.)
لوئیس:
هرکاری خواسته بودم رو انجام دادی. ترینهای دو دورهای که میخواستیم گفتی برگزار نشده. حالا میتونی مشغول در آوردن تعداد نقدای انجمن محفل ققنوس شی.
ویرایش شد...
هکتور و رز:
هکتور، میدونم که نقد اسلیترین رو تقریبا تموم کردی و فقط ارسالش مونده.
پرونده جمعآوری تاریخنگاریهای گروه اسلیترین، ریونکلاو و هافلپاف رسما بسته میشه.
در اینجا تا پست 235 لرد ولدمورت یعنی آبان ماه 93، تعداد نقدای تاپیک نقد انجمن خصوصی مرگخوارا جمعآوری شده. لطفا نقدای تا پایان سال 93 اون تاپیک رو هکتور انجام بده. سال 94 رو خودم انجام میدم، 95 هم رز برداره.
(برای اینکه هری به جمعمون اضافه شد کارایی که باید انجام داده بشه رو اینجا گفتم. وگرنه در صورتی که کسی بهمون اضافه نشه و مجبور به ارسال پستی در این تاپیک نشیم، به صورت پیام شخصی یا از طریق تاپیک ندای مرلین جویای وظایفتون میشین.)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1395/5/14 22:18:59
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1395/5/15 1:13:10
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1395/5/15 1:18:26
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1395/5/15 2:35:07
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1395/5/15 1:13:10
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1395/5/15 1:18:26
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1395/5/15 2:35:07
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/03/11
آخرین ورود: یکشنبه 13 بهمن 1398 19:31
از: فضا آورد منُ پایین بین شما بر زد!
پستها:
137

جزئیات کاربر
پستها:
5457

اول یه برداشت اشتباهی که ممکنه شده باشه رو رفع کنم. اونم اینه که لازم نیست از هر گروه حتما یه دونه مورخ بیاد! اتفاقا هرچی بیشتر بهتر، سریعتر کارمون تموم میشه.
کارای گروها وقتی تموم شه و به انجمنای عمومی کشیده بشه، دیگه گروه اهمیتی نداره. اولشه که مهمه از هر گروه حتما کسی باشه.
+ هنوز جذب مورخ تموم نشده. منتظر حضورگرمتان سردتان هستیم. 
پیشاپیش از مورخان جدیدمون "نیوت، رز، هکتور و لوئیس" برای تلاشهایی که برای موزه میکنن تشکر میکنم.

نیوت:
لطفا فعلا به تاپیک ترینهای گریفیندور سر بزن و ببین آیا ترینهای "سال 93" برگزار شده یا نه؟ منظورم کل طول سال 93 نیست، بلکه اونیه که اواخر اسفند برای انتخاب بهترینهای سال برگزار میشه.
گزارش اون دوره تو بنیاد مورخان نیست، اگه برگزار نشده که هیچی با پیامشخصی خبرشو بده، وگرنه مطابق این پست نتایج رو توی بنیاد مورخان بفرست.
رز:
دقیقا همونایی که برای نیوت گفتم، با این تفاوت که برای هافلپاف باید ترینهای دوره "فروردین و اردیبهشت 94" چک بشه.
هکتور:
بعله تو هم که فقط نقد اسلیترین رو داری. اطلاعات رو هم پشت صحنه دادم.
لوئیس:
ازونجایی که فعلا یه نفر از گریفیندور هست و کسیو از محفل نداریم، فعلا مورخ محفل مینامیم تو را.
تو هم همون که به نیوت گفتم رو برای محفل انجام بده. باید ترینهای دو دورهی "سال 93 - فروردین و اردبیهشت 94" رو چک کنی.
فعلا بهتره یکم منتظر شیم ببینیم مورخ دیگهای اضافه میشه یا نه، اگه شد که تقسیم کار میکنیم. وگرنه با همین تعداد مورخ کارمونو برای جمعآوری نقد و اینا شروع میکنیم.
هروقت دورهی ترینهای مذکورو چک کردین، برین و لیست ناظرای انجمن خصوصیتون رو در بیارین. برای این کار میتونین از اعضایی که از زمستون 93 تا الان حضور داشتن کمک بگیرین و به حافظه اونا متوصل شین. همچنین ممکنه انجمن خصوصیتون تاپیکی داشته باشه که لیست ناظرا توش قرار داده شده باشه. در این صورت فقط کافیه لیست اونجارو چک کنین.
برای اینکه بفهمین تا کجا لیست ناظران گروهتون به روز شده، به پستهای زیر مراجعه کنین:
لیست ناظران گریفیندور
لیست ناظران هافلپاف
لیست ناظران محفل ققنوس
کارای گروها وقتی تموم شه و به انجمنای عمومی کشیده بشه، دیگه گروه اهمیتی نداره. اولشه که مهمه از هر گروه حتما کسی باشه.
+ هنوز جذب مورخ تموم نشده. منتظر حضور

پیشاپیش از مورخان جدیدمون "نیوت، رز، هکتور و لوئیس" برای تلاشهایی که برای موزه میکنن تشکر میکنم.

نیوت:
لطفا فعلا به تاپیک ترینهای گریفیندور سر بزن و ببین آیا ترینهای "سال 93" برگزار شده یا نه؟ منظورم کل طول سال 93 نیست، بلکه اونیه که اواخر اسفند برای انتخاب بهترینهای سال برگزار میشه.
گزارش اون دوره تو بنیاد مورخان نیست، اگه برگزار نشده که هیچی با پیامشخصی خبرشو بده، وگرنه مطابق این پست نتایج رو توی بنیاد مورخان بفرست.
رز:
دقیقا همونایی که برای نیوت گفتم، با این تفاوت که برای هافلپاف باید ترینهای دوره "فروردین و اردیبهشت 94" چک بشه.
هکتور:
بعله تو هم که فقط نقد اسلیترین رو داری. اطلاعات رو هم پشت صحنه دادم.
لوئیس:
ازونجایی که فعلا یه نفر از گریفیندور هست و کسیو از محفل نداریم، فعلا مورخ محفل مینامیم تو را.

تو هم همون که به نیوت گفتم رو برای محفل انجام بده. باید ترینهای دو دورهی "سال 93 - فروردین و اردبیهشت 94" رو چک کنی.
فعلا بهتره یکم منتظر شیم ببینیم مورخ دیگهای اضافه میشه یا نه، اگه شد که تقسیم کار میکنیم. وگرنه با همین تعداد مورخ کارمونو برای جمعآوری نقد و اینا شروع میکنیم.
هروقت دورهی ترینهای مذکورو چک کردین، برین و لیست ناظرای انجمن خصوصیتون رو در بیارین. برای این کار میتونین از اعضایی که از زمستون 93 تا الان حضور داشتن کمک بگیرین و به حافظه اونا متوصل شین. همچنین ممکنه انجمن خصوصیتون تاپیکی داشته باشه که لیست ناظرا توش قرار داده شده باشه. در این صورت فقط کافیه لیست اونجارو چک کنین.
برای اینکه بفهمین تا کجا لیست ناظران گروهتون به روز شده، به پستهای زیر مراجعه کنین:
لیست ناظران گریفیندور
لیست ناظران هافلپاف
لیست ناظران محفل ققنوس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1395/5/8 17:45:35
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج