شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اقا اصلا ما نفهمیمم اینجا چه خبره. تا رفتیم ع بقالی سر کوچه یه سطل ماست بگیریم اومدیمو دیدیم دولتمون سلطنت شده. اقا این چه وضعیه؟ راستی ما اومده یم بگیم که به هیچ وجه من الوجوه اعلام وفاداری نخواهیم کرد. حرف زور تو کت ما نمی ره.
سلام! بنده هم با توجه به پیشرفت و ترقی جامعه ی جادوگری و به قدرت رسیدن طبقه ی عوام و اینکه این جنگ چندین و چند ساله ی چه خساراتی به جامعه ی ما وارد کرده و مصلحت حکومت اومدم بگم : اعلام وفاداری ، نمی کنم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دارین ماردن در 1397/3/11 11:33:53
عشق نیروی وحشتناکی است. نیرویی که مثل یک تیر در قلبتان فرو می رود و زهرش آرام آرام همه ی وجودتان را می گیرد.
یک روز چشم هایتان را باز می کنید و می بینید عاشق شده اید. عاشقی که همه ی وجود و هستی اش ، همه ی ذهن و نیرویش همه ی آرمان ها و همه ی زندگی و دنیایش در چنگال معشوقی گرفتار شده. وقتی به خود می آیید که می بینید تبدیل عروسک خیمه شب بازی ای شده اید که معشوق نخ هایش را در دست دارد.
اعلام جنگ من به شما و نه به هیچ کس دیگری اعلام وفاداری نمیکنم.هرگز.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوراو کارتیک در 1397/3/11 3:13:40 ویرایش شده توسط سوراو کارتیک در 1397/3/11 3:13:41
گاهي اوقات بايد براي رفتن به جلو بقيه رو پايين بندازي. اما اينا اصلا مهم نيست. برو جلو و اصلا هم برات مهم نباشه كه چند نفرو زمين ميزني.
آه از اين رنج و عذاب ريشه كرده در نژاد آه از اين فرياد مرگ دلخراش و جان گداز آه از عصيان جوش خون بر در و ديوار رگ خون و خونبارش كجاست آنكه باشد سد آن درد و غم نفرين عذاب كو كه دارد تاب آن ليك باشد چاره اي چاره ها اندر سراست
= = = = = = = = - تو فيلما وقتي يکي از کما خارج ميشه، بازيگر زن مياد و بهش گل تقديم ميکنه. اما من...از يه خواب کوتاه بيدار شدم...ديدم دنيا به فنا رفته...و به جای گل يه دسته مرده ی مغز خوار بهم تقديم کردن.
سلام! و بعد از این که با مارگارت از دنیای مشنگ ها فرار کردیم؛ اومدیم دیدیم دنیامون پادشاه و جانشین دار شده! اگر پادشاه با نگهداری گربه مشکلی نداره بنده هم اعلام وفاداری می کنم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مارگارت داره می گه داری امضام رو می خونی! حواست باشه داری نزديک می شی به مارگارت صدمه نزنی! یک عدد هافلی هستم هلگا معتقد بود با پشتکار، هوش، شجاعت و بلندپروازی هم بدست میاد! هافلپافی باشیم، خوشحال باشیم! هی حواست به مارگارتِ من باشه!
دقیقا شهروند. خیلی موافق هستم باهات! اما بذار اول من یه داستان بگم برات. یه روز یه شهروندی بود که خیلی شهروند بود. بعد یهو دیگه نبود. یعنی تصمیم گرفت نباشه و بر اثر همین تصمیم گیری، شهرونده میخوره به نرده ولی برنمیگرده. که خب مصداق بارز پررویی است اینکار.
اما در مورد آزکابان. پادشاه رو از آزکابان نترسانید شهروند. آزکابان بذر هویت وزارت است!
و اینکه الان ساعت زیاد گذشته و من تحرکی از سمت شما نمیبینم که این نشون از گربه (مجید) توخالی بودن شما دارد. اصلاح کنید خانم شهروند... اون گربه رو دیگه لولو برد.