ویولت عاشق حیوانات خود را به سوی مار که نجینی باشد حرکت کرد و او را از ری زمین بلند کرد و به سوی دیگر آشپزخانه برد. ناگهان بدون هیچ مقدمه ای یکی از ممد های محفل یک پس گردنی محکم به تدی زد. تدی فریاد زد:
- مگه آزار داری توله بلاجر؟
- آخه من مرض دارم! آخه من مرض دارم!
- کاملا" مشخصه مرض داری.
ویکتوریا ویزلی مثل همیشه با نگاه های تدی کش خود به گرگینه ی مو فیروزه ای نگاه کرد. بعد از چند دقیقه سکوت بین تدی و ویکی، پرنسس خانم با هان نگاه گفت:
- یک گرگ خوب از این حرفا نمیزنه، میزنه؟
- نه اصلا"!
- جمع کن لب و لوچه رو، چخه گرگ بد.
شق!
- آخه من مرض دارم!
ممد بعد اززدن پس گردنی دیگر به یکی از اعضای محفل، عرض خانه ی گریمولد را شروط به طی کردن کرد که میتواند یک رکرد در دنیای جادویی باشد.
وقتی ممد از کنار تدی رد شد گیدیون از عالم غیب ظاهر شد و به سوی تدی رفت و گفت:- منظورش چیه؟
- منظور نداره، داره اعتراف میکنه مرض داره.
- راستی اون داداش مرگ، مرض کو؟
در همان حال آلبوس دامبلدور نزدیک به آن دو ایستاد و به آشوبی که در هر طرف در حال جریان بود نگاه کرد. بعد از چند دقیقه سکوت با صدای آرامی گفت:
- بابا جان فکر کنم برادر مرگ در جسم فرزند محفل حلول کرده، در ضمن پسرم دادن فحش در خانه ی گریمولد ممنوع است.
شق!
- مگه آزاری توله ی چیز گردی هستی که مردم را از جارویشان پایین می اندازی.
- یعنی الان هیچکس نفهمید فحش دادی؟
در این بین ویولت همراه با نجینی وارد آن شلوغی شد و به سوی تدی آمد. وقتی کنار تدی ایستاد گرگینه ی مو فیروزه ای نگاهی به مار کرد و گفت:
- این کیه؟
- این حیوون دست آمیز جدیدمه، پرابلم داداش؟
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

واری نثار محفلی ها و مرگ و درد و مرض کرد و جای خودش رو به یوآن داد:
وار گفت:
)
معصومانه به او خيره شده بود برداشت و گفت:

وارانه به تشویقاشون ادامه میدن و ویولت جواب ویکتوریا رو میده:
ظرفا رو چرا نشستی؟

تا یادم نرفته بگم باید مرگ بخورین! 

شاید وقتش رسیده آب توبه رو بریزم رو سرم. یه سفر زیارتی هم بریم دره گودریک...

... الستور مودی! تو دیگه چرا هشیار مداوم نیستی؟! باید با همون نگاه اول می شناختیش! این روزیه است! چطور رقیب دیرینه ت رو نشناختی؟!
رو دست خوردیم! اسمشونبر ما رو اینجا با این مردک سرگرم کرده و خودشون حمله کردن به مقر! عجله کنید! باید بچه ها رو نجات بدیم! هشیاری مداوم!