شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سام وايز از ريونكلاو 3 سوال جواب داد 15 امتياز لرد دلاكوا از ريونكلاو 3 سوال جواب داد 15 امتياز ارني پرنگ از ريونكلاو 1 سوال جواب داد 5 امتياز ريحانه از ريونكلاو به 1 سوال جواب داد 5 امتياز زاخاريس اسميت از هافلپافل 1 سوال رو جواب داد 5 امتياز دراكو مالفوي از اسلايترين به يك سوال جواب داد 5 امتياز آدريان پيوسي از اسلايترين به يك سوال جواب داد 5 امتياز شاهزادهي مرگخواران از اسلايترين به يك سوال جواب داد 5 امتياز و لرد دلاكوا، ريحانه، زاخاريس اسميت، دراكو مالفوي و آدريان پيوسي به جاي پيام شخصي پست زدن كه 5
امتياز ازشون كم ميشه -10 ريونكلاو -5 هافلپافل -10 اسلايترين
خیلی ببخشید ولی من باید چند تا چیزو اینجا براتون توضیح بدم. اولا اینکه امتیازارو مدیر محترم باید به روزشون بکنن. دوما اینکه نمیدجان.شما از مدیر اجازه گرفتی این کلاستو زدی؟؟بعد امتیازم میدی؟؟ در ضمن هر کسی که اعتراضی نسبت به امتیازا داره باید بره به مدیر بگه تویه دفتر مدیر.فعلا.
از گروه گریفیندور 10 امتیاز به خاطر پستی که ویکی زده بود کم میشه! و 20 امتیاز هم به دراکوی عزیزم که یک مقاله ی خوب در مورده تاثیرات نوشدارو ها نوشته بود به اسلیترین اضافه میشه! --- در جمعش اسلیترین روی هم 40 امتیاز از گیرییندور 10 امتیاز کم شد! از راونکلا هم 10 امتیاز کم شد! ...... با تشکر سوروس اسنیپ استاد در معجون سازی
خب من 8 امتیاز به پیگویچن می دم به خاطر حضور در کلاس و پاسخ هایه خوبش پس 8 امتیاز به اسلایترین 2 امتیاز به آدریان می دم یکی به خاطر حضور در کلاس و دیگری به خاطر توضیحش پس دو امتیاز به اسلایترین
من 15 امتیاز به کریچر می دم به دلیل اینکه تنها کسی بود که کامل به سوالم جواب داد و در کلاس حاضر شد و همون چیزی رو می خواستم تحویل داد پس 15 امتیاز به ریونکلا
در کل 10 امتیاز به اسلایترین 15 امتیاز به ریونکلا
همش به خاطر فعالیت در کلاس بوده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید