چندی پیش البوس سوروس پاتر مصاحبه ای را با دست اندرکاران وزارت خانه داشت . بهترین کاندیده ی این دوره از وزارت با ارامش پاسخ ان هارا داد
_ایا واقعیت داره که شما بخاطر اسمتون با گیریندال رابطه دارید؟
_اوه...گیریندال؟ من همیشه به این روابط پایبند بودم .بنظر من البوس دامبلدور هیچ وقت اشتباه نکرد.
_ایا این واقعیت داره که شما می خواین بی ناموسی رو در وزارت خونه رواج بدید؟
_بله صد در صد شکی وجود داره خانم اسمیت؟
_خیر ولی این اهداف خیلی شبیه به اهداف اقای ویزلیه
_اوه من همیشه از اون مو قرمزی الهام می گرفتم
_عالیه عالیه،بگید ببینم اقای پاتر اگر قرار باشه شما هم رای دهید ان فرد چه کسی خواهد بود ؟
_اقای بارتی کراوچ
_دقیقا چرا ؟
_بدلیل این که من به پفک چیتوز علاقه دارم

_خوب چه ربطی داره؟
_اوه اسمیت خنگ.این یعنی این که از وقتی عکس بارتی رو روی پفک چیتوز می اندازند من احساس خوبی نسبت بهش پیدا کردم
_بنظر شما بهترین کاندید این دوره از وزارت چه کسی بود؟
البوس دستی به ریش نداشته اش کشید و گفت :هممم..باید بگم که بهترین کاندید تد ریموس لوپینه
_اما دوست عزیز ایشون که کاندید نشدن
_توی گزارش قبلی گفته بودی که کاندید شدن پس چی شد؟
_اوه..ا..راس...نه..چیزه..خوب بهتره بریم سراغ بقیه حرف ها...
_حرفی باقی نمی مونه.من زن دارم خانم
_اهم...خوب کمی از اهدافتون بگید
_من همیشه دوست داشتم پزشک بشم همیشه دوست داشتم که توی هافلپاف بیافتم و همیشه دوست داشتم که داداشم رو خفه کنم.همیشه دوست داشتم که زنم خوب قرمه سبزی درست می کرد {
}همیشه دوست داشتم که از زیر مصاحبه های مزخرف در برم.همیشه دوست داشتم که بچه هام به مامانم بکش.همیشه دوست داشتم که .....
_
منظور اهداف وزارتخونه است_وزارت +خونه =وزارت خونه.فرق زیادی نمی کنه .من درمورد خونه حرف زدم و درمورد وزارت باید بگم که تصمیم دارم که طوری کار کنم که افراد بی ناموس نویس بتونند نوشته های بی ام سی رو بخونند و افراد با ادب {
}غیر بی ناموسی رو....تصمیم دارم که به هر کس یک منوی مدیریت بدم طوری که هیچ گونه کاربر عضوی باقی نمونه{
}تصمیم دارم که بستنی رو ارزون کنم و ملاقات های عاشقانه را در ازکابان افزایش بدم و دیوانه ساز هارو با عشق ساز ها تعویض کنم..می دونید در کل من خیلی تصمیم دارم
_
فکر می کنم دیگه کافی باشه اقای سوروس پاتر.موفق باشید و خدانگه دار_داشتم می گفتم که من تصمیم دارم خزانه ی وزارت خونه..ا..اینو نباید می گفتم

پ.ن :این پست هیچ گونه جنبه ی توهین به اقای بارتی کراوچ نداردو فقط برای طنز بود
پستت اون قدر چکش خوار نیست که از این همه همر استفاده کردی!ولی در کل پست خوبی بود.برای انتخابات این روز ها زیاد سوژه پیدا میشه.ضمنا سعی کن تا اون جایی که میشه به افراد توهین نکنی!(حالا این یکی طنز بود،خیلی مشکل نداشت.)
8.5 از 10
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

)!
……….. ایشون از بهترینای ناظران هستن………………

بودن آلبوس پرسیوال دامبلدور و دوباره
نیستند، بلکه گویا قصد ازدواج هم دارند!
نه، ما که هرروز اونجاییم!

! واژه ی بهتر، پسر بوده! هری پاتر بوده! اون یکی، دراکو مالفوی بوده!