جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  103 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  116 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  244 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  160 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  191 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 19:18
نمایش جزئیات
آفلاین
خب، متاسفانه به علت دسترسی نداشتن مندی به اینترنت، قرار شد من نظر گروه رو بیان کنم. یا بهتر بگم"اکثریت گروه"
"اکثریت گروه" موافق دادن وقت بیشتر به مابقی تیم ها هستن، با این که رولهای ما تقریبا آماده هستن ولی خب، توی بازی قبل تیم ترانسیلوانیا همچین شرایطی رو داشت و "اکثریت گروه" به طور کامل بقیه رو درک میکنن. "اکثریت گروه" مخالف خودخواهی و بردنِ ناجوانمردانه هستن!

به هر حال ما هم موافق دادن تایم اضافه به گروه ها هستیم(گزینه سوم)

موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!
Only Raven

I only wanted to have fun
learning to fly, learning to run :)

{ بعد از هزاران سال.. حالا جاش روی سر صاحب اصلیش امنه.. }
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 17:44
نمایش جزئیات
آفلاین
پست زیر از طرف شخص گلرت پرودفوت بوده و به نمایندگی از تیم ترنسیلوانیا نمی باشد!

من به شخصه با گزینه ی اول موافق هستم چرا که با توجه به گزینه ی دوم برای بازی با تیم تنبل های وزارتی که تیم قدرتمندی هم هست، وقت خیلی کمی خواهیم داشت و این برای تیم ما مشکل ساز خواهد شد. در مورد گزینه ی سوم، شخصا قادر به ادامه ی مسابقات در طول عید نوروز نخواهم نبود و بار این مسئولیت دیگر اعضای تیم را دو چندان میکند. به شخصه مخالف این حس همدردی هم تیمی های خود هستم که تنها مشکلات تیم ما را افزایش خواهد داد.

پ.ن: پست های تیم ترنسیلوانیا تقریبا آماده بوده و تا پایان زمان مقرر ارسال خواهند شد؛ بدین دلیل، شخصاً راضی به افزایش زمان مسابقات حتی به مقدار چند ساعت نیز نمی باشم!

از نمایندگان تیم های مختلف برای ارائه ی مخالفت خود، عذرخواهی می کنم.

ارداتمند شما،
گلرت پرودفوت

ویرایش: تا زمانی که زمان مساوی به هردو تیم داده میشه، چیز غیر عادلانه ای وجود نداره! اینجا بحث عدالت و بی عدلتی نیست؛ بحث لطف کردن و لطف نکردنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلرت پرودفوت در 1393/12/22 19:59:03
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

!Only Raven
!Only Raven

!I am THE PROUDFOOT
!Only Raven
OnlyRaven
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 17:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سيريوس بلك نوشته:

تصمیم گیری برای هفته چهارم لیگ هم به زودی اعلام خواهد شد.

سیریوس عزیز
این حرفو پس اینطور تفسیر کنیم که بازی امشب تموم نمیشه دیگه؟ فردا نیایم ببینیم هفته چهارم تموم شده و نصف تیما به خاطر پست نزدن باختن!

من یه پیشنهاد دارم برای اینکه حرف بقیه در مورد تعطیلات عید منطقیه ولی در عین حال بعد از تعطیلات هم مشکلات به قوت خودشون به حق مرلین باقیه.. تا بوده همین بوده.. مورد دیدم تازه آخر فروردین از سفر برمیگردن و از خرداد میرن عید دیدنی! به جون گربینه هام راست میگم!
پیشنهاد من اینه که ورزشگاه ها این بار بطور استثنا بیشتر باز بمونن.. مثلا از دو سه روز قبل از تعطیلات تا دو سه روز بعد از تعطیلات. اینطوری تیمها نزدیک سه هفته برای هماهنگی و نوشتن فرصت دارن و ورزشگاه هم بازه و اگه کسی براش کاری پیش اومد، میتونه پستشو بفرسته و بره پی کارش و خیالش راحت باشه تیمش صدمه نمی‌بینه.

هوم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 14:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ویولت بودلر نوشته:

سام علک!

عامو این انجمن صاحب ماحب نئاره؟! پاسخگوی خلق‌الله هس کسی؟! سؤال پیش اومده بود واس حاجی‌تون!

عنایت بفرمویید به ای تاپیک، خو؟ فرمودین؟ اینو می‌شه هنو توش نوش؟ اصن دوئل بخوره تو سر غرب ِ منحط ( ) می‌شه رول ِ تکی کوییدیچی نِوِش توش؟ یا چی؟ امتیاز ممتیازم نمی‌خواد. فقط همی که بشه واس رول تکی کوییدیچیای ملّت.

مخلص شوما.
زت زیات.

رول تکی؟ بررسی می کنم.

-------------

و اما در مورد 5 بازیکنه بودنه تیم گویینگ مری، چون رئیس فدراسیون وقت هم خودشون همون زمان ابتدای لیگ و عقد و ثبت قرار داد ها متوجه این مسئله نشدن، تیم شما بازنده اعلام، نمیشه.

اما از اونجایی که، داشتن 5 بازیکن حقیقی، تخلف محسوب میشه. تیم شما محکوم به جریمه نقدی خواهد شد. مبلغ جریمه متعاقبا اعلام و از موجودی تیم کسر خواهد شد.

و کاری که کاپیتان تیم گویینگ مری الان باید انجام بده، اینه که تا پایان وقت امروز، در تاپیک سازمان ثبت و عقد قرار داد ها، ترکیب جدید و صحیح تیم رو اعلام کنه.

با اعضای تیمتون مشورت کنید، یکیتون باید مجازی بشه.

-------

ویرایش:

تصمیم گیری برای هفته چهارم لیگ هم به زودی اعلام خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1393/12/22 14:26:48
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 14:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بنده نیز به دلیل نبود کاپیتان تیم ( ) موافقتم رو به طور کامل با لاکرتیا و سیوروس برای درخواست وقت بیشتر اعلام میکنم.

با تشکرات

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرسینوس جیگر در 1393/12/22 14:11:27
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 13:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دوباره.
راهکار سوم خوبه ولی تو عید اکثر بچه ها دسترسی به اینترنت ندارن،حتی اگه داشته باشنم اون رولی که با گوشی و تبلت میزنن بی شک اونی که باید درنمیاد.
اسنیپ اشاره کرد که ی ماهی بازی افتاد عقب شاید اگه اینجوری نمیشد الان بازی ها به هفته اخر نمیخورد و...ولی حالا کاریه که شده و باید واسش یه راهی پیدا کنیم.بنظرم اگه بازی هارو همونطور که تیم تنبل ها گفت بندازیم بعد عید بهتره.دست کم اینطوری هم همه از مسافرت برگشتن و درگیری های خونه تکونی و خرید رو ندارن از همه مهم تر تاریخ دوتا بازی به طرزیه که ممکنه برای کسی یه مشکلی پیش بیاد و به بازی نرسه اینطوری بازی تو تنش و استرس گیر میکنه و رول ها مسلما رول های همیشگی شخص درنمیاد.
پس ماهم مثل تیم تنبل های وزارتی درخواست مهلت بیشتر رو داریم.

دامبلدور همه بازیکنای بازی قبل تو ترکیب بودن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 13:40
نمایش جزئیات
آفلاین
درود دوباره

اول از همه عرض کنم که من با برگزاری بعد از عید و به عهده گرفتن مسئولیت ـش مشکلی ندارم و انجامش میدم. به نظر خودم با توجه به صحبت های سوروس عزیز راه سوم بهتر ـه.

و اما سوروس عزیز

اول از همه از شما و همه ی عزیزان دیگه شخصاً عذر خواهی می کنم که باعث ناراحتی ـتون شدم و باعث شده اینقدر با ناراحتی صحبت کنید.
در مورد داوری عرض کنم که واقعاً حق با شماست و خودم هم قبول دارم این لیگ رو به خاطر مسائلی اصلاً خوب برگزار نکردم و به همین خاطر بود که ادامه ـش رو به سیریوس عزیز واگزار کردم تا به کمی سر خودم خلوت تر بشه. در ضمن ما الان منتظر لیلی پاتر ـیم که بازی های شما رو قضاوت کنن ولی متأسفانه هنوز خبری نشده و باید دید رییس فدراسیون چه صلاحی می دونه. البته تا اونجایی که من اطلاع دارم تیم مقابل شما از بازیکنی استفاده کرده که توی ترکیب 4 نفر ـشون نبوده و ظاهراً جزو مجازی های تیم ـشون بوده! در نتیجه قطعاً برنده ی این بازی تیم تنبل های وزارتی ـه. (اگه اشتباه نکنم.)

باز هم از همه ی دوستان عرض معذرت دارم و امیدوارم منو ببخشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

موفقیت برای انسان بی جنبه مقدمه گستاخی ـست...
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 13:22
نمایش جزئیات
آفلاین
با درود

من راهکار سوم رو می پسندم با اعضای تیم هم مشورت کردم همگی این نظر رو پسند کردن به شرط اینکه مسابقه آخر باشه برای بعد از تعطیلات.همونطور که قبلا هم عرض کردم نزدیک سال نو هست و همه گرفتاری های بسیاری خارج از سایت دارن از جمله خرید و خونه تکونی و... بعد از سال تحویل هم مستحضر هستین که مسئله دید و بازدید و مسافرت هست و موقع پست زدن نیست و سایت خلوت تر از همیشه هست.همچنین لازم دونستم بگم ریاست فدراسیون مسلما انسانه نه کامپیوتر که بهش برنامه داده باشن این کار حتما باید این موقع انجام بشه!لطفا بد برداشت نشه.قصد کنایه زدن یا کسی رو متهم کردن در بین نیست. منظورم اینه شما،ای کسی که در مقام ریاست قرار میگیری و هر کسی میتونی باشی یا بودی و...(منظورم اصلا به بلک جان هم نیست که لطف کرد موقتا مسئولیت این لیگو عهده دار شد و دست بر قضا بدترین قسمتش هم گیرش اومد!) کلی عرض میکنم، کل روسای لیگ مثل ما از درگیری ها و کارای خارج از سایت خبر دارن اونم تو این وقت از سال و خودشون هم مثل ما درگیر و گرفتارن.حالا چنین چیزی پیش اومده.لیگ حدود دو هفته عقب افتاد زمانیکه وقت بازیکنا بیشتر بود و حس بیشتری هم داشتن برای پست زدن ولی مسابقه توش خلل افتاد و کسی هم حرفی نزد چون همه فکر کردن حتما برای ریاست لیگ مشکلی پیش اومده و اعتراضی نکردن چون درکش کردن می دونستن اونم آدمه خب گرفتاری براش پیش اومده.در نتیجه متقابلا توقع میره که این عقب افتادگی با فشار روی تیم های شرکت کننده جبران نشه.هدف از برگزاری این مسابقات دور هم بودن و خوشگذرونیه وگرنه همه می دونن به کسی چیزی غیر از این نمی رسه که براش اینجوری وقت می ذارن.هدف ملت تفریحه و اگر بنا باشه با فشار آوردن اونم تو موقعیت های حساس تاخیری که ناشی از تیم ها نبوده جبران شه مطمئنا این هدف زیر سوال میره.اگر کسی هم اعتراض نکنه بدون شک اون مسابقه دیگه رنگ و بوی همیشه رو نداره و پر از اضطراب و تنش خواهد بود چیزی که کیفیت لیگ و مسابقه رو به شدت میاره پایین و مورد پسند کسی هم نیست.همینطور که اعلام نشدن یک ماهه نتایج بازی قبل به اندازه کافی باعث ایجاد دلسردی بین بازیکنای حداقل تیم من شده.بقیه تیم هارو نمی دونم.

در کل منظورم درک متقابل بود.نیازه تو این شرایط هر دو طرف هم دیگه رو درک کنن و تو مشکلات در کنار هم باشن نه اینکه بگن مشکل توئه به ما ربطی نداره!

دیگه عرضی نمونده جز خواهش و اصرار مجدد برای تمدید وقت با در نظر گرفتن شرایط پیش اومده.

با تشکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 12:35
نمایش جزئیات
آفلاین
عرضم به حضور کاپیتان ها و نایبین حضور یافته در محل فدراسیون،

سه راه رو به شما پیشنهاد می کنم:

1- همین روال ادامه پیدا کنه و بازی ها امشب تموم بشه. یا به حد نصاب می رسه یا نه. اگر رسید، که طبق روال برنده مشخص میشه، اگر نشد و نرسید، باز هم داوری ها انجام میشه اما برنده رو من تعیین می کنم.

2- طبق حرفی که زدم الان من بهتون یک تا دو روز مهلت بیشتر میدم تا 24. اما از اون طرف، هفته آخر از ابتدای 25 شروع میشه تا انتهای 29.

3- تا آخر سال وقت رو بدم، از اون ور هفته آخر بره توی عید. ولی از اول عید به بعد رئیس فدراسیون دوباره آلبوس خواهد بود. چون من فقط تا 29 سایت هستم.

ویرایش:

تا پایان امشب باید نظرات رو اعلام کنین. وگرنه طبق روال سابق پیش میریم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1393/12/22 12:51:43
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 11:01
نمایش جزئیات
آفلاین
ااااا نامردا یکم صبر میکردید منم برسم.
منم عرضم به حضورتون تقاضای وقت بیشتری رو دارم....میشه؟میشه؟میشه؟
اخه پروفسور...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!