جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

46 کاربر(ها) آنلاین هستند (33 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
44 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

صحبت درباره نكات مبهم تصویر روی جلد کتاب ششم ((كاور جديد))

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: آیا تصویر روی جلد کتاب ششم ( نسخه آمریکایی) قدح اندیشه است؟
ارسال شده در: شنبه 21 خرداد 1384 19:20
نمایش جزئیات
آفلاین
خب منم عکس رو دیدم یعنی عکس پشت کتاب
با نظر باک بیک موافقم که ممکنه قدح اندیشه نباشه شاید یک چیز جدید باشه که تو کتاب 6 باهاش آشنا می شنیم در مورد اینکه چیزی مثل تالار اسرار باشه منم قبول دارم چون احتمالا راهی هری رو به این مکان تو شکل می کشونه مثل تالار اسرار مثلا راهی یا دروازه ای به این مکان باز می شه
خودتون که می دونید هاگواتز بزرگ و پر از رازه
نو سبز ماله گروه اسلایترینه یعنی ممکنه ربطی داشته باشه ؟
من می گم ربط داره چون ولدومورت گروهش اسلاترینه و یک مورد دیگه می دونستید که تالار اسلایترین در زیر دریاچه هستش؟!
این نکته مهمه چون همون طور که باک بیک گفت ممکنه از طریق دریاچه بیان همچین جای یعنی ممکنه از طریق تالار عمومی اسلایترین برن تو این قسمت؟
ممکنه این مکان تو عکس مخفیگاه ولدومورت باشه؟البته می دونم سوال آخرم یکم دور از ذهنه ولی من فکر کنم به تالار اسلایترین ربطی داشته باشه!
عکسو پیوست می کنم تا ببنید و راحت باشید و ممنون از باک بیک که عکسو بدست اورده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

jpg  (236.18 KB)
7_42ab6f3027112.jpg 1480X588 px
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1384/3/22 3:40:25
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: شنبه 21 خرداد 1384 17:44
نمایش جزئیات
آفلاین
اميدوارم تاپيك خوبي براي اين بحث انتخاب كرده باشم.
اين دفعه ناشر انگليسي با چاپ تصوير پشت كتاب يه نكاتي رو روشن كرد.به نظرم اين كاور نكات رو طوري به تصوير كشيده كه ساير كاورها نتونستند از انجام اين كار بر بيان.
قدح : اولين چيزي كه در اين تصوير خود نمايي ميكنه تصوير قدح انديشه است كه بحث هاي زيادي روي اون انجام شد.از جمله مواردي كه اين تصوير ميتونه به اونا جواب بده منبع نور سبز رنگ ، محتواي دورني و ارتفاع پايه ي ظرف است.اما به نظر من تحت اين شرايط هم نميشه هيچ نظر قطعي در مورد قدح بودن اين ظرف داد چندتا از اين مواردي كه منو قانع نميكنه ايناست:
1-چرا مايع درون قدح بدونه اينكه كسي كنار اون باشه در حال چرخشه.
2- مايع قدح انديشه در دومورد (اسنيپ و دامبلدور) به رنگ نقره اي بوده در حالي كه اينجا اين نور سبز رنگه.
3-واقعا يه قدح انديشه ميتونه اينقدر نور از خودش منعكس كنه؟

قايق: در سري داستان هاي هري پاتر كلمه قايق فقط ما رو به ياد سال اولي هايي ميندازه كه مجبورند براي عبور از درياچه از قايق استفاده كنند.
نقل قول:
كتاب اول-انتهاي فصل ششم
قايق هاي كوچك از لاي پيچك هاي آويخته از لبه صخره كه مانند پرده اي دهانه ي غار مانندي را پنهان كرده بودند ، عبور كردند .از درون تونل تاريكي كه به نظر مي رسيد يكراست به زير قلعه مي رسد گذشتند تا سر انجام به جايي رسيدند كه مانند يك لنگرگاه زير زميني بود.ازقايق ها بيرون آمدند و از تخته سنگهاي كناره درياچه بالا رفتند

خوب فكر كنم بشه اين قايق رو به همراه اون ني زارها به اين مطلب از كتاب ربط داد . وجود يه غار يا تونل زير زميني در زير درياچه براي دست يافتن به قدح انديشه يه راه مناسب بنظر ميرسه.
در مورد قايق يه مورد ديگه مشكوكه و اون انعكاس تصوير قايق بر روي آب است.اگر كمي دقت كنيد متوجه ميشيد كه تصوير منعكس شده از قايق با خود قايق مطابقت نداره .به نظر ميرسه كسي سوار قايق هست ولي ديده نميشه.(شب گردي هاي هري با رداي نامرئي رو فراموش نكنيد)..تصویر تغییر اندازه داده شده

تا ببينيم نظرات ديگران چيه؟
مطلب نقل قول شده از نسخه اي-بوك كتاب اول است.
تصوير روبرو از اسكرين سيور كاور كتاب ششم انتخاب شده و جزئيات در اون بهتر ديده ميشه .
اون حلقه هم مشكوكه نميدونم آرم انتشاراتيه يا مربوط به كتاب ميشه؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/3/21 18:15:30
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/3/21 18:35:28
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/3/21 21:02:17
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/3/21 21:06:43
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 خرداد 1384 09:32
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشيد در مورد عينكي بودن جيمز ميخواستم بگم:
هري پاتر درست ميگه جيمز هم مثل هري عينك ميزده اگه فيلم آزكابان رو ديده باشي كه حتما ديدي به خاطر شباهت زياد جميز و هري.هري متوجه نشد كه خودش بوده نه پدرش
همچنين وقتي كه لوپين يا سيروس به اون ميگن كه عين پدرتي از هر لحاظ ميگن حتي عينك زدن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 3 خرداد 1384 00:37
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب، یا تشکر از دوستان عزیز، هری پاتر و باک بیک که خیلی بهتر از من تونستن به دعوا خاتمه بدن!!! امیدوارم که ایلیدان جان هم بالاخره متوجه شده باشن که این دو تصویر خیلی رون و هرماینی هستند.
رنگ موهای هرماینی و همینطور مدلش در عکس‌ها چه تفاوتی کرده؟ هر چند که اگر هم می‌کرد از روی قیافه‌ش در اون عکسهایی که باک بیک زده، می‌شد تشخیص داد که خودشه. با این حال حتی رنگشون هم فرقی نداره. یا من کوررنگی دارم یا شما زیادی بین رنگ‌ها فرق می‌زاری. مثلاً توی اون عکس روی جلد، چون رنگ اصلی سبز بوده، تصویر گر هم مجبور بوده به رنگ قهوه‌ای موهای همه رنگ سبز هم اضافه کنه. این دلیل نمی‌شه که بگیم رنگشون تغییر کرده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 2 خرداد 1384 21:19
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین ایلیدان عزیز من نمیگم یه نفر باید لکسیکن رو حفظ باشه بلکه میگم باید ازش استفاده کنه
اینی که جیمز عینک میزده رو خیلی از افراد میدونن ولی شاید ندونن که دقیقا کجای کتاب نوشته شده در نتیجه وقتی شکی داشته باشن سه سوت در لکسیکن که دقیقا برای همین کاره میری و خصوصیت کاراکتر رو برات میریزه بیرون.
مثلا من چون روی غارتگران کار کردم مطمان بودم که جیمز عینک داره چون رفته بودم و لکسیکن صفحه مربوط به جیمز رو دیده بودم و لکسیکن هم جاییه که هر چی اثبات شده رو نوشته
http://www.hp-lexicon.org/wizards/james.html

همونطوری که اونجا نوشته در محفل ققنوس فصل 28 هست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: دوشنبه 2 خرداد 1384 19:18
نمایش جزئیات
آفلاین
من تنها چیزی که از عینکی بودن جیمز یادم بود تو فیلم یک هری پاتر بود که البته من فیلم هری پاتر رو مرجع نمی دونم جناب پاتر شما که دقیق خوندید کتاب رو میشه بگید کدوم کتاب کدوم فصل صفحه پیش کش :D

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 2 خرداد 1384 17:20
نمایش جزئیات
آفلاین
شکی نیست که عکس برای رون و هرمیون شما اگه اول صفحه فصل نگرانی ها خانوم ویزلی البته برای من انتشارات باغ نو نمیدونم که انتشارات دیگه همین عکس یا نه
اما رون و هرمیون به همین صورت نقاشی شدن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم
وقتي بزرگ مي شوم:سياهم
وقتي مريض مي شوم:سياهم
ولي تو
وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي
وقتي بزرگ مي شوي:سفيد
وقتي مري
ارسال شده در: دوشنبه 2 خرداد 1384 16:50
نمایش جزئیات
آفلاین
مشکل اکثر برو بچ اینه که کتابا رو درست نخوندن مثلا ایلیدان شما اگه میدونستی جیمز هم عینک داشته دیگه این نظرا رو نمیدادی به نظر من کسی میتونه در مورد هری پاتر نظر بده که لکسیکن و نقل قول های رولینگ رو در مورد موضوع بررسی دقیق کرده باشه من چون چیزی اضافه بر حرفای باک بیک ندارم چیزی هم اضافه نمیکنم

در ضمن به نظر من بحثایی که راجع به پرسشی که جدیدا رولینگ پاسخ داده یا سوال نظر سنجی در مورد نویل میشه کرد بسیار مهمتر از بحث در مورد کاور کتاب هاست چیزایی از ارتباط مکبث با هری پاتر دیدم که آدم شاخ در میاره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: دوشنبه 2 خرداد 1384 14:04
نمایش جزئیات
آفلاین
من با زبون غیر برقی شش بار گفتم خب گفتی مملی بیاد قابل فهمش کنه گفتم به زبون برقی بگم متوجه میشی و فکر کنم متوجه منظورم شدی
رنگ مو های هرمیون جالبه تو هر عکس عوض میشه مدل موهاش هم همین طور هوم پس اگه جیمز هم عینکی بوده من از این که میگم جیمزه یه کم بی خیال میشم ولی میگم هرمیون نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 2 خرداد 1384 13:51
نمایش جزئیات
آفلاین
تغيير دادن عقيده هر شخص كار بس دشواريست در نتيجه جدال بر سر اين موضوع بيهود است .اينكه ایلیدان عزيز ميگن اين سه شخص جيمز و سيريوس و... هستند هم با توجه به دلايلشون درسته.اما با توجه به عكس هاي كه از ماري گراندپر در دسترس هست ميشه نظراتي داد كه بر پايه خيال و تصورات ذهني نباشه
اما چند نكته ارزشي
1-خوشبختانه گراندپر عزيز تصويري از جيمز پاتر هم براي ما طراحي كرده كه ميتونه كمكه بيشتري به ما كنه.
2-جيمز در نوجواني و تا اخرين لحظات مرگش عينكي بوده ( با توجه به طرحي كه گراندپر كشيده و همچنين تمام تصاوير و توصيفاتي كه در اين كره خاكي از جيمز پاتر سراغ داريم.)
3-دليلي بر اينكه هر چيزه كوچكي مربوط به گذشته است وجود نداره.
4-بعد از اينكه قسمت بالاي تصوير به عنوان كاور كتاب طراحي شد گراندپر به منظور تبليغات انتشاراتي Scholastic تصوير زيري (اون سه شخص بعلاوه علامت شوم) رو به كاور كتاب اضافه كرده.(تصوير متشكل از دو بخش است)
=========
چند نكته ايمني
به شخصه خيلي دوست دارم اون اشخاص و كلا كتاب ششم به جيمز و ليلي مربوط باشند.
در مورد اين عكس خوشبختانه جيمز كنار ما هست.پس از ايشون بپرسيد اونجا بودن يا نه.!
با نظر داركي در مورد شيلنگي كه دست دامبلدور هست موافقم.
خاله ريزه رو چند شنبه ها ميده؟
براي تست اي كيو اينجا بريد.
مشتاقاته منتظرم تا كتاب شش منتشر بشه تا ببينم كار اين تاپيك به كجا ميرسه.
دو تصوير زيبا از جيمز هرميون رون رو بريد.تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!