شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام کلاه من شجاع نیستم اونقدرا ولی دلم می خواهد برم گریفندور. چون اصلا از مشنگها بدم نمی آد مثل اسلیترینی ها. مثل هافلی ها هم کلا نیستم! گرچه خیلی شبیه ریونیا هستم ولی خب رنگ قرمز رو به آبی ترجیح می دم.
bardia12 نوشته: کلاه عزیز سلام از خودم واست بگم که خیلی دنبال ماجراجویی هستم و شجاع اما صفت اصلیم اینه که بسیار بسیار خیال پرداز هستم و این اقلب مواقع باعث میشه ایده های زیادی به ذهنم برسه. کسایی که دروغ میگن هم اعصابم رو خیلی خراب میکنند. دیگه چی بود؟!... شوخ طبع هم هستم و آدم صبوریم و در بعضی مواقع تنبل اگه بخوام رو راست باشم. عاشق اینم که واسه خودم قانون گذاری کنم و به چیزهایی که دارم اهمیت میدم. خودم بیشتر از گریفندور خوشم میاد.
درود بر تو.
هوم... صفاتی که در تو میبینم مختص نوادگان واقعی گودریک گریفیندور هست و با توجه به علاقه خودت هم، مسقیما به گریفیندور میفرستمت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست در کنار هم هاگوارتز را می سازند!
کلاه عزیز سلام از خودم واست بگم که خیلی دنبال ماجراجویی هستم و شجاع اما صفت اصلیم اینه که بسیار بسیار خیال پرداز هستم و این اقلب مواقع باعث میشه ایده های زیادی به ذهنم برسه. کسایی که دروغ میگن هم اعصابم رو خیلی خراب میکنند. دیگه چی بود؟!... شوخ طبع هم هستم و آدم صبوریم و در بعضی مواقع تنبل اگه بخوام رو راست باشم. عاشق اینم که واسه خودم قانون گذاری کنم و به چیزهایی که دارم اهمیت میدم. خودم بیشتر از گریفندور خوشم میاد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط bardia12 در 1395/1/19 9:20:51 ویرایش شده توسط bardia12 در 1395/1/19 12:37:56
سدریک-دیگوری-1 نوشته: خب... اهل از خودم تعریف کردن نیستم ها ولی... باهوش و شجاعم به دوستام اهمیت میدم خیلی هم ماجراجو و ریسک پذیر ام از این که مرکز توجه باشم خوشم میاد مسولیت پذیر هم هستم کلاه جووووووووووووون لطفااااااااااا گریفیندور یا هافلپاف
درود بر تو جوان برومند.
صفات فوق العاده ای در تو میبینم، اما مراقب باش که باعث گمراهیت نشن. همینطور علاوه بر این صفات، سختکوشی در تو فوران میکنه، بنابراین به هافلپاف میفرستمت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خب... اهل از خودم تعریف کردن نیستم ها ولی... باهوش و شجاعم به دوستام اهمیت میدم خیلی هم ماجراجو و ریسک پذیر ام از این که مرکز توجه باشم خوشم میاد مسولیت پذیر هم هستم کلاه جووووووووووووون لطفااااااااااا گریفیندور یا هافلپاف
می بینیم که باید در محضر کلاهم امتحون پس بدیم، امون ازین روزگار... بگذریم... این مدلیا که ما می بینیم باس مشخصاتمونو رو کنیم! درسته؟! تو مرام ما دروغ اینا نی په صاف و صادق می گیم: از دروغ بدمون میاد. از بچه های پایین شهریم و با مرام و از بی دردای مرفحم متنفریم... باس بگم شرمنده اینا!
در هر صورت جربزه اینا آه... اندازه دو تا منبع صد لیتری...! ماجراجویی و بزن بکوب و نفله کردنم که جز ورزشای صبح گاهیمونه! از طرفیم عاشق یه نفریم... اونم خداس که آرزوی خیلیاس!
مو سیاه، سیبیل سیاه، ریشم سیاه اینهو شب تار... اخلاقمونم لوتیه اکثرا ازمون خوششون نمیاد ولی مهم نی...
اینم مشخصات باقیش اندرونه که شرمنده اخلاق ورزشیتون...
ازت زیاد
درود بر تو ای جوان سیه چشم و سیه موی دلیر!
ام...یه دقیقه صبر کن عینکمو بزنم.پیریه و هزار درد!و خب ببینم تو این لیسته کجا جا داره در حال حاضر؟صد دفعه گفتم تو این یه جا قید کنید این چیزارو من یادم نمیمونه!هزار سالمه مگه کم سنیه؟هوم خب پس با این توصیفات که میبینم ازت جای دیگه شایسته ی تو نیست جز...
گریفندور!
فقط بی زحمت قبل از ورود اون قمه اینارو بده من.خطرناکه میزنی چشم و چال ملتو در میاری!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
می بینیم که باید در محضر کلاهم امتحون پس بدیم، امون ازین روزگار... بگذریم... این مدلیا که ما می بینیم باس مشخصاتمونو رو کنیم! درسته؟! تو مرام ما دروغ اینا نی په صاف و صادق می گیم: از دروغ بدمون میاد. از بچه های پایین شهریم و با مرام و از بی دردای مرفحم متنفریم... باس بگم شرمنده اینا!
در هر صورت جربزه اینا آه... اندازه دو تا منبع صد لیتری...! ماجراجویی و بزن بکوب و نفله کردنم که جز ورزشای صبح گاهیمونه! از طرفیم عاشق یه نفریم... اونم خداس که آرزوی خیلیاس!
مو سیاه، سیبیل سیاه، ریشم سیاه اینهو شب تار... اخلاقمونم لوتیه اکثرا ازمون خوششون نمیاد ولی مهم نی...
اینم مشخصات باقیش اندرونه که شرمنده اخلاق ورزشیتون...
ازت زیاد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
I have dead a long time
They can live in new world and they can die in their world
سیدجلال نوشته: سلام کلاه ! خوبی ؟ سرحالی ؟ روبه رشدی ؟ مزاحمتون شدم برای گروه بندی . برم سر اصل مطلب من کلا ادم شجاعی هستم و دوستانم رو هیچ وقت ترک نمی کنم به دوستانم اهمیت میدم . ماجراجویی رو دوست دارم . انتخاب اولم به نظر خودم گریفیندور هستش ... ولی اگر صلاح نمیدونید انتخاب دومم هافلپاف هست . اما گریفیندور رو خیلی دوست دارم و امیدوارم به اون گروه برم .
درود بر تو جوانک.
علاوه بر شجاعت، در تو سختکوشی و فعالیت زیادی هم میبینم و به نظرم این سختکوشی حتی از شجاعتت هم پر رنگ تره، بنابراین بهتره به هافلپاف بری.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
سلام کلاه ! خوبی ؟ سرحالی ؟ روبه رشدی ؟ مزاحمتون شدم برای گروه بندی . برم سر اصل مطلب من کلا ادم شجاعی هستم و دوستانم رو هیچ وقت ترک نمی کنم به دوستانم اهمیت میدم . ماجراجویی رو دوست دارم . انتخاب اولم به نظر خودم گریفیندور هستش ... ولی اگر صلاح نمیدونید انتخاب دومم هافلپاف هست . اما گریفیندور رو خیلی دوست دارم و امیدوارم به اون گروه برم .