جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

38 کاربر(ها) آنلاین هستند (32 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
38
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر خانه ریدل(مجوز تاپیک)
ارسال شده در: دوشنبه 17 فروردین 1388 16:57
نمایش جزئیات
آفلاین
مای لرد

بله، هاگوارتز تموم شده. منم یه پست زدم اونجا و (جسارتا) یه خلاصۀ به دردنخور گذاشتم. فقط اگه بچه ها بخوان ادامه بدنش و خلاصۀ من به درشون نخوره، نمی تونن پست ها رو دنبال کنن. فکر کردم شاید زدن یه تاپیک جدید به اسم «هاگوارتز در سیاهی» (یا یه چیزی شبیه این) و انتقال این تکالیف به اونجا فکر بدی نباشه.

البته بازم هرطور خودتون صلاح می دونین.

ویرایش:

معذرت می خوام که پست پشت سرهم زدم. نخواستم بی ادبی کنم و زیر ویرایش شما، ویرایش مجدد انجام بدم. موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/1/17 17:00:04
ارسال شده در: یکشنبه 16 فروردین 1388 22:53
نمایش جزئیات
آفلاین
مای لرد

ممکنه ازتون خواهش کنم که از مدران محترم خواهش کنید که پست های بسیار زیبایی که به عنوان تکلیف هاگوارتز توی تاپیک «زندگی به سبک سیاه» زده شدن (من خودمم یه پست دارم اون شکلی!) به یه تاپیک تک پستی منتقل کنن تا بچه هایی که در جریان سوژۀ قبلی نیستن گیج نشن؟

من خودم مشکلی با خوندن پست های قبلی و ادامۀ سوژه ندارم، ولی ممکنه کسی که در جریان داستان نیست، از ادامۀ اون منصرف بشه.

ممنون.

ویرایش:

عجـــــــــــــــــــــب! راس راسی انگار کیبورد من دکمۀ space نداره!!!

مورگانای عزیز

منم به این موضوع اعتراض کرده بودم ولی چون مدیر محترم هاگوارتز اشاره کردن که عوض کردن تاپیک مربوط به تکالیف براشون سخته و ضمنا نظم تاپیک کاملا به هم خورده بود تصمیم گرفتم که فعلا اون تاپیک به تکالیف هاگوارتز اختصاص پیدا کنه.چون تاپیکهای مشابه "زندگی به سبک سیاه" زیاد داشتیم(خانه ریدل،خانه گانتها و ...).

نمیدونم ترم تموم شده یا نه.(با توجه به قهرمانی ریون فکر میکنم تموم شده باشه).اگه تموم شده باشه سوژه رو جمع و جور میکنم و یه خلاصه میذارم که تاپیک دوباره منظم بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/1/17 0:23:24
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1388/1/17 2:55:16
ارسال شده در: پنجشنبه 22 اسفند 1387 07:24
نمایش جزئیات
آفلاین
ایگور عزیز

اصلا نیازی به این کار نبود.من و شما بعد از این همه مدت که با هم همکاری کردیم(چه در کنار هم و چه در مقابل هم)همدیگه رو به خوبی میشناسیم.نه شما قصد و منظور بدی داشتین نه من.فقط یه سوء تفاهم بود و شاید علت اصلیش این بود که من از روش تکالیف هاگوارتز اطلاعی نداشتم و فکر میکردم اون پستا از روی بی اطلاعی زده شدن.برای همین سعی کردم با دادن لینک نقشه خانه ریدل اعضا رو راهنمایی کنم.

در مورد اون تاپیک کارتونو ادمه بدین.ما قبلا هم هر وقت لازم بوده سبک تاپیکها رو تغییر دادیم.اون تاپیک هم میتونه فعلا برای تکالیف هاگوارتز استفاده بشه.

نقل قول:
نكته 2:لطف كن و پست من رو ويرايش نكن.من از ويرايش شدن پستم بيزارم!

درست لحظه ای که دستم رفت رو دکمه ویرایش اینو دیدم.خوب شد گفتین.چون منم عادت بدی دارم که برای جواب دادن،همیشه پست رو ویرایش میکنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 اسفند 1387 21:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام لرد عزيز!

خب من يه عذرخواهي به شما و معاون عزيزتون بدهكارم.چون من واقعا بچه گانه عمل كردم و يه برداشت خيلي بد از حركتت كردم كه خب بعدا شفاف سازي شد برام كه واقعا اشتباه ميكردم و البته براي خودم متاسف شدم كه تو رو بعد از اين همه مدت به خوبي نشناختم و خب اين براي خودمم زياد جالب نبود.

و اينكه در مورد اون تاپيك.اگر واقعا فكر ميكني كه هيچ راهي براي ادامه تكليف ها در اونجا وجود نداره(چون واقعا تغيير دادن تاپيك كار سختيه)بگو كه همون طور رفتار كنيم!

نكته 1:اون پستمو لطف كنيد و حذف كنيد.منظورم پست تو اون تاپيك رول تو همين انجمن هست.

نكته 2:لطف كن و پست من رو ويرايش نكن.من از ويرايش شدن پستم بيزارم!

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 26 بهمن 1387 16:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اوه لرد سیاه

سوالی برای من پیش اومده که بی ارتباط به این پست نیست !

1- آیا این پست که اینجا خورده شده خبرگذاری سیاه هست ؟! آیا پست های قدرتمندی که در گذشته زده شده در مورد مرگخواران و محفل ، مشکل داشتن یا این پست مشکل داره ؟!

2- این پست الان این ذهنیت رو توی من به وجود آورد که این تاپیکی جایی برای حل ِ مشکلات هست ! یعنی من میتونم هر پستی که هر جای سایت زدم ، بیام توی خبرگذاری سیاه توضیحاتی رو بنویسم که ملت اشتباه برداشت نکنن از اون پست ؟!

3- آیا من میتونم پست هاییم که پاک شده یا مهلت ویرایششون تموم شده رو توی خبرگذاری سیاه کپی کنم و ویرایش رو توشون انجام بدم ؟!

تشکر ارباب

1-حق با شماست.جای اون پست خبرگذاری سیاه نیست.بعد از سر در آوردن از محتوای پست دربارش تصمیم گیری میشه.
2-مشخصه که اینطور نیست.
3-منظورتون زیاد واضح نبود.اگه پست توسط ناظرا پاک شده باشه که نه...در غیر اینصورت اگه موردی خلاف قوانین سایت وجود نداشته باشه میتونین پستتونو بزنین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/11/26 20:57:02
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1387 14:21
نمایش جزئیات
آفلاین
با درود و ابراز وجود فراوان

درخواست دارم نقشه ی خانه ریدل رو رفـــــــــــــــــرش کنید.
پیشنهاد میکنم تاپیکهای طنزنویسی و جدی نویسی رو در قسمتهایی مشخص کنید که ملت وقتشون تلف نشه.

با تشکر فراوان

متاسفانه به این نقشه ها معمولا بی توجهی میشه.چون خودمون بهش احتیاج نداریم فکر میکنیم بقیه هم لازم ندارن.

دراولین فرصت درستش میکنم.

ممنون از یاد آوریتون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كورمك مك لاگن در 1387/10/21 14:24:26
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/10/21 15:17:28
در كنار درياچه ي نقره ايي قدم ميزنم
و با بغضي که مدتهاست گلويم را ميفشارد، رو به امواج خروشانش مي ايستم
و در افق،
طرح غم انگيز نگاهش را ميبينم،
كه هنوز هم اثر جادويي اش را به قلب رنجورم نشانه ميرود..
كه هنوز نتوانستم مرگ نا به هنگام و تلخش را باور كنم..
كه هنوز بند بند اين تن نا استوار به نيروي خاطره ي لبخند اوست كه پابرجاست..
با يأس يقه ي ردايم را چنگ ميزنم و در برابر وزش تند نسيم،
وجودِ ويرانم را از هر چه برودت و نيستي حفظ ميكنم..
از سمت جنگل ممنوعه، طوفاني به راهست
و حجم نامشخصي از برگ و شاخه ي درختان مختلف را به اين سو ميآورد..
اخم ميكنم تا مژگانم دربرابر اين طوفان،
از چشمان اشكبارم محافظت كند..
شايد يك طوفان همه ي آن خاطره ي تلخ را از وجودم بزدايد..
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1387 10:29
نمایش جزئیات
آفلاین
دسترسی بلیز رو بدین ، گناه داره :دی

در مورد ویرایش کاری ندارم ، نظر دادم ... ترجیحاً خود بلا همون اول جواب رو داد و من رو قانع کرد ...

اما دوستان دیگه فکر میکنم خارج از حیطه‌ی ایفای نقش عمل کردند .

نکته :
صندوقچه رو دیدی؟
تبریکت کو بوقی؟ تازه دمپایی منم دادین معلوم نیست کدوم یکی از مرگخوارات خوردن ، برام میخری میاری !

این همه ملت میبینی حواسشون روی پستای منه ، اینطوری لینک ندم که رییس سازمان اسرار نیستم !

من خودم چند روز پیش امتحان کردم باب میشد ... منتهی اگ به پخ جوابت مثبت بود من میزنم تو پاکش کن .

بازم مرسی ...

دستت درد نکنه رو آخر مینویسن

1-بلیز مشاور خانه ریدله و اگه دسترسی میخواست مطمئنا میگرفت.
2-ارباب "دستت درد نکنه" رو هر جا که بخواد میگه.فرق ارباب با بقیه همینه!
3-از تبریک خبری نیست.
4-میخواستی مواظب دمپاییت باشی.
5-در پیام شخصی ارسالی جواب داده شد.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/10/21 15:14:57
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: جمعه 20 دی 1387 18:49
نمایش جزئیات
آفلاین
مری جان ... ممنون از تذکراتتون ... از نظر من مشکلی نیست و این طرح از قبل هماهنگ شده و سوژه هم مناسب تاپیکه.

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/10/20 18:54:24
ارسال شده در: جمعه 20 دی 1387 18:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر لرد

این قسمت رو گرچه یه نظر بود اما ویرایش کردم لرد ... ببخشید اما مثل اینکه هر بار یکی توی خانه ریدل پست میزنه و نظری میده باید با برخورد بد مرگخوارا روبرو بشه .
( من منظورم بیشتر چت باکس بود تا ارسال پست بلیز ! )
والا ما هم...

حالا من چرا اینجام؟

[spoiler=صندوقچه اسرار لرد !]هیچی چهارصدمین پستم بود گفتم بیان اینجا خودنمایی کنم تبریک بگو بهم انقدر بوق زدم [/spoiler]

میخواستم اینو بندازی توی طرف خودمون ببینم بلدی یا نه ... هر چی اومدم پست بزنم دیدم بهتر از این یکی نمیشه ... بندازش توی لندن فرقی نمیکنه ... من خودم برش میدارم

دستتم درد نکنه !

دستت درد نکنه!

مری عزیز

باوجود اینکه ویرایش کردین بهتره من به اون قسمتم جواب بدم.
درباره سوژه ها منم موافقم که سوژه تموم بشه و بعد بریم سراغ سوژه جدید.معمولا خودم سوژه هایی رو که کارمون باهاشون تموم شده تموم میکنم.ولی این سوژه یه جورایی به بن بست رسیده بود و نمیشد ادامش داد.من از بارتی که آخرین پستو زده بود خواستم خودش پست بعدی رو بزنه ولی بارتی غیبش زد!به هر حال اون سوژه دیگه جای کار نداشت و میشه گفت مرده بود.
(درباره مرگخوارا هم اونا اگه خوب و مثبت بودن که میرفتن محفلی میشدن )
به هر حال بهتر بود قضیه به این سادگی اینقدر کش داده نمیشد.مخصوصا تو چت باکس.چون بالاخره من میومدم و جواب میدادم.ظاهرا این روزا همه کمی حساس شدن.

درباره پستتونم اولا متوجه نشدم کدوم پستتونو میخوایین.(احتمالا 154 رو میخوایین)دوما تا جاییکه من اطلاع دارم ناظر نمیتونه پستی رو از یه انجمن به انجمن دیگه منتقل کنه.اگه لازمه میتونین همین پستتونو دوباره بزنین و من از اینجا پاکش کنم.چون پست تکیه و لطمه ای به تاپیک نمیزنه.

(یه بار شد مثل آدم(ساحره)لینک بدی؟؟ )

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری باود در 1387/10/20 19:02:16
ویرایش شده توسط مری باود در 1387/10/20 19:57:36
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/10/21 9:04:38
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/10/21 9:13:32
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: جمعه 29 آذر 1387 19:27
نمایش جزئیات
آفلاین
مای لرد

اجازه می فرمایید توی تاپیک "سیاتل، سرزمین تاریکی" پست پشت سر هم بزنم؟

*این پست درضمن، آگاهی دهنده به علاقمندانی هست که میخوان اون تاپیک رو ادامه بدن. اگه می خواین پست بزنین زود باشین ها*

نارسیسای عزیز
تا جاییکه من اطلاع دارم در انجمنهای ایفای نقش زدن رول پشت سرهم ممنوعیت محدودی داره.یعنی بعد از یکی دو روز اگه پستتون ادامه داده نشد میتونین خودتون ادامه بدین.این از قانون!
ولی ما معمولا اینکارو نمیکنیم(پست پشت سر هم نمیزنیم) که تاپیک تنوعشو از دست نده.ولی تاپیکهای جدی مثل سیاتل طرفدارای خیلی محدودی دارن که اگه این قانونو اجرا کنیم ممکنه تاپیک مدتها خاک بخوره.برای همین کاملا راحت باشین و هر جا لازمه برای فعال کردن دوباره تاپیک پست پشت سر هم بزنین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/9/29 21:05:39