جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

جدیدترین کلیپ ها از فیلم هری پاتر و یادگاران مرگ (قسمت اوَل و دوَم)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: جدیدترین کلیپ ها از فیلم هری پاتر و یادگاران مرگ (قسمت اوَل و دوَم)
ارسال شده در: دوشنبه 17 آبان 1389 16:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اینیگو ایماگو نوشته:
اما یه ویدیوی دیگه هست که سه نفر با دو مرگخوار توی کافه دوئل میکنن. اونو لینک دادم به یاهو موویز. اون موقع یه یوتیوب داشت و یه یاهو موویز. فرداش لیکی گذاشت برای مشاهده و دانلود توی گالریش که اونم اچ دی نیست. خوبه ولی در کل. اینو گیر بیاری اینجا بذار ممنونت میشیم.

اینم از ویدیوی درخواستی شما، علی جان...
نبرد هری، رون و هرماینی با مرگخواران در کافه
در این کلیپ هری، رون و هرماینی را در کافه ای در لندن می بینید که دو مرگخوار وارد می شوند و سعی در حمله به آنها می کنند. خوشبختانه، هری یک قدم از آنها جلوتر است!
(این کلیپ از بالاترین کیفیت ممکن یعنی کیفیت Full HD برخوردار است)

دانلود کلیپ:
The Trio battle Death Eaters in Cafe

--------------------------

ضمناً از این به بعد هر کسی کلیپ خاصَی رو در نظر داشت، می تونه لینکشو با پیام شخصی برای من ارسال کنه تا اونو با بالاترین کیفیت منتشر شده در این تاپیک برای دانلود قرار بدم...

از اونجایی که من وقت محدودی برای فعَالیَت در این سایت دارم، میزان فعَالیَت من در این تاپیک بستگی به میزان استقبال اعضای دیگه از این تاپیک داره...

موفَق باشید...
پویا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 17 آبان 1389 13:35
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی کار خوبی کردی که این تاپیکو ایجاد کردی. دستت درد نکنه. ویدیوی هفت پاتر رو لیکی هم گذاشته بود (هم برای مشاهده و هم برای دانلودش) من الانم نسخه اولشو از یوتیوب گرفتم اما اچ دی نیست. کیفیتش خوبه اما اچ دی نیست واقعا. این تک ویدیو رو روی سایت قرار ندادم چون توی اون روز در حقیقت همون یک ویدیو بود و به اصطلاح خبر جون داری (به قول مدیران) ازش در نمی اومد. توی خبر آخری یه ویدیوی 10 دقیقه از کانال آر تی فور به یوتیوب لینک دادم که شامل پشت صحنه ها و مصاحبه و هفت پاتر هم می شد.
اما یه ویدیوی دیگه هست که سه نفر با دو مرگخوار توی کافه دوئل میکنن. اونو لینک دادم به یاهو موویز. اون موقع یه یوتیوب داشت و یه یاهو موویز. فرداش لیکی گذاشت برای مشاهده و دانلود توی گالریش که اونم اچ دی نیست. خوبه ولی در کل. اینو گیر بیاری اینجا بذار ممنونت میشیم. من دسترسی ویرایش ندارم که خبرها رو آپدیت کنم با عنوان"آپدیت". اما اگه مدیر خبر این زحمتو بکش شما هم سهیم هستی در به روز رسانی مدیا. در مورد تی وی اسپات ها هم کیفیت هایی که واسه دانلود گذاشتیم همون کیفیت اصلی انتشار WB هستن توی رسانه ها. دانلود و مشاهده شون هم اصن برنامه نمیخواد. به غیر از دو مورد که از روی صفحه تلویزیون ضبط شدن. یکیشون توی خبر آخری هست. (یکی از اون 4 ویدیو).

جادوگران در حقیقت گاهی زودتر خبرها رو از ماگل نت و لیکلی کالدرون منتشر میکنم (گاهی). چون منبع رو از اسنیچ میگیره که سریع تره و لیکلی و ماگل چند ساعت بعد اونا رو میذارن(نه همیشه). اما چون خبرها اینجا به تایید مدیر نیاز داره قراری گیریش روی سایت هم زمان با لیکی میشه گاهی. بازم میگم گاهی (خیلی کم) این سرعت پیش میاد و اسنیچ هم ویدیوها رو لینک میکنه به یویتیوب و منم از اونجا میذارم برخی از این لینک های که اشاره کردی ف.ی.ل.ت.ر شدن. معمولا لینک های باز رو میذاریم غیر از سه چهار موردی که اتفاق افتاد. بازم ممنونم که کیفیت بالاشو میذاری اینجا.

من پیشنهاد میکنم مدیر خبر آپدیت مدیا رو برای خبرهایی ویدیویی از اینجا بگیرین و ایشون رو سهیم کنه توی خبر. مرسی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اینیگو ایماگو در 1389/8/17 13:41:09
"Severus...please..."
Re: جدیدترین کلیپ ها از فیلم هری پاتر و یادگاران مرگ (قسمت اوَل و دوَم)
ارسال شده در: دوشنبه 17 آبان 1389 11:56
نمایش جزئیات
آفلاین
مودی چشم باباقوری 7 پاتر را به وجود می آورد
در این کلیپ یک و نیم دقیقه ای می بینید:
چشم باباقوری نقشه ی هفت پاتر را توضیح می دهد، هری مخالفت می کند و شما می بینید که همه ی آنها چطور به هری تبدیل می شوند...
(این کلیپ از کیفیت عالی HD برخوردار است)

دانلود کلیپ:
Mad-Eye Creates the Seven Potters

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 17 آبان 1389 11:25
نمایش جزئیات
آفلاین
من در این تاپیک از این به بعد جدیدترین ویدیوهای مرتبط با فیلم هری پاتر و یادگاران مرگ (قسمت اوَل و دوَم) را قرار حواهم داد...
از اون جایی که خیلی از لینک هایی که در بخش اخبار قرار می گیرند، منتهی به سایت های ف-ی-ل-ت-ر شده (به ویژه Y-o-u-T-u-b-e) هستند و همچنین بعضی لینک ها هم تنها برای مشاهده می باشند و برای دانلود، احتیاج به برنامه های خاصَی دارند، من اون ویدیوها رو با بهترین کیفیت ممکن براتون آپلود کرده و لینک اون ها رو در این تاپیک قرار خواهم داد تا بقیَه ی طرفداران ایرانی هری پاتر هم بتونن از این هیجانی که برای اکران فیلم ها وجود داره، لذَت کامل رو ببرن...

منتظر ویدیوها باشید...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!