جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 17:26
نمایش جزئیات
آفلاین
کلاه عزیز داستانم تایید شد باید چی کار کنم الان اخه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 17:10
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

SHERLOCK نوشته:
دوستان من تازه عضو شدم و میخواستم برای گروه بندی اقدام کنم چون مثل اینکه سال اولی ها برای گروه بندی به اینجا باید مراجعه کنن خب برای شروع باید چیکار کنم؟

این نکته رو داشت فراموشم میشد که خیلی تمایل دارم تا در گریفندور عضو باشم

برای ورود به ایفای نقش باید مراحل زیر رو بگذرونی:

1- خواندن قوانین ایفای نقش
2- شرکت در تاپیک کارگاه نمایشنامه نویسی
3- حضور در تاپیک سال اولی‌ها از این‌طرف: کلاه گروه‌بندی
4- انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی در تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید.

سوالی هم اگه داشتی تو تاپیک ارتباط با ناظر کینگزکراس بپرس.

نقل قول:

mahomie نوشته:
درس خونم و شجاع ،از توهین کردن اصلا خوشم نمیاد و جواب کسی که بهم توهین کنه میدم طوری که دیگه کسی جرات نکنه به من توهین کنه.
ازمشق نوشتن زیاد خوشم نمیاد و ترجیح میدم مطالب رو به خاطر بسپارم.....
گروه گریفیندور رو دوست دارم اما نه به عنوان گروهی که در آن عضو باشم .لطفا منو به هافلپاف بفرستید .اگر ممکنه چون من واقعا گروه هافلپاف رو دوست دارم.

بسیارخب جوان. برو به...

هافلپاف!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کلاه گروهبندی در 1393/5/30 19:25:21
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
درس خونم و شجاع ،از توهین کردن اصلا خوشم نمیاد و جواب کسی که بهم توهین کنه میدم طوری که دیگه کسی جرات نکنه به من توهین کنه.
ازمشق نوشتن زیاد خوشم نمیاد و ترجیح میدم مطالب رو به خاطر بسپارم.....
گروه گریفیندور رو دوست دارم اما نه به عنوان گروهی که در آن عضو باشم .لطفا منو به هافلپاف بفرستید .اگر ممکنه چون من واقعا گروه هافلپاف رو دوست دارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 15:22
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان من تازه عضو شدم و میخواستم برای گروه بندی اقدام کنم چون مثل اینکه سال اولی ها برای گروه بندی به اینجا باید مراجعه کنن خب برای شروع باید چیکار کنم؟

این نکته رو داشت فراموشم میشد که خیلی تمایل دارم تا در گریفندور عضو باشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط SHERLOCK در 1393/5/30 15:31:53
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 مرداد 1393 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هرمیون-گرنجر نوشته:
یه دختر شیطون و باهوشم که توی مدارس تیزهوشان درس میخونم.شچاع و اهل ریسک کردن و مغرورم.خیلی منطقی فکر میکنم و درسخونم.ولی خیلیییییییییی شیطونم.اهل شعر و شاعری هم هستم

به مراحل ورود به بخش ایفای نقش دقت کن بانوی جوان:

1- خواندن قوانین ایفای نقش
2- شرکت در تاپیک کارگاه نمایشنامه نویسی
3- حضور در تاپیک سال اولی‌ها از این‌طرف: کلاه گروه‌بندی
4- انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی در تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
هرمیون-گرنجر
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 مرداد 1393 19:27
نمایش جزئیات
آفلاین
یه دختر شیطون و باهوشم که توی مدارس تیزهوشان درس میخونم.شچاع و اهل ریسک کردن و مغرورم.خیلی منطقی فکر میکنم و درسخونم.ولی خیلیییییییییی شیطونم.اهل شعر و شاعری هم هستم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 مرداد 1393 13:02
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

خديجه نوشته:
از اين كه يكي از بيرون من رو نگاه کرد و اسليترين رو ديد خب خوشحال نشدم اما ميرم چون من از هيچ چيز در اولين نگاه خوشم نمى ياد پس شايدنظرم درباره ي اسليترين هم عوض بشه.به هرحال ممنون كلاه عزيز.

ازت ممنونم بانوی جوان. دو هفته ای فعالیت کن و با جو ایفای نقش آشنا شو و بعدش اگه از اسلیترین خوشت نیومد بهم پیام بده تا به هر گروهی که میخوای بفرستمت.

نقل قول:

اسکروت نوشته:
سلام من بعد از گرفتن اطلاعات درباره ی چهار گروه فهمیدم ریونکلاو مناسب برای منه وهمچنین از گریفندور خوشم میاد {ریسک. پشتکار. دقت. کمی شجاعت.اهل مطالعه .ماجراجو .....}شخصیت من رو شکل میدهند {من عاشق حیوانات جادوییم}و از بخش باغ وحش ریونکلاو خوشم میاد.
از همه مهم تر اگه توهین نشه من از گروه اسلیترین اصلا خوشم نمیاد واگه من رو تو اون گروه نندازی ممنون میشم اما انتخاب اصلی با شماست و من به نظر شما احترام میگذارم کلاه عزیز.

ریونکلاو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 مرداد 1393 11:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من بعد از گرفتن اطلاعات درباره ی چهار گروه فهمیدم ریونکلاو مناسب برای منه وهمچنین از گریفندور خوشم میاد {ریسک. پشتکار. دقت. کمی شجاعت.اهل مطالعه .ماجراجو .....}شخصیت من رو شکل میدهند {من عاشق حیوانات جادوییم}و از بخش باغ وحش ریونکلاو خوشم میاد.
از همه مهم تر اگه توهین نشه من از گروه اسلیترین اصلا خوشم نمیاد واگه من رو تو اون گروه نندازی ممنون میشم اما انتخاب اصلی با شماست و من به نظر شما احترام میگذارم کلاه عزیز.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکروت در 1393/5/28 11:46:34

ارسال شده در: سه‌شنبه 28 مرداد 1393 01:56
نمایش جزئیات
آفلاین
از اين كه يكي از بيرون من رو نگاه کرد و اسليترين رو ديد خب خوشحال نشدم اما ميرم چون من از هيچ چيز در اولين نگاه خوشم نمى ياد پس شايدنظرم درباره ي اسليترين هم عوض بشه.به هرحال ممنون كلاه عزيز.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط خديجه در 1393/5/28 2:33:24
تصویر تغییر اندازه داده شده

I'm James.
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 مرداد 1393 01:11
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

خديجه نوشته:
من شجاع هستم البته شجاع بى کله چون کارهايي ميكنم كه هيچ کس نمى تونه انجام بده،مهربونم و ناراحتي ديگران حتى دشمنان رو نمى تونم تحمل کنم ،باهوش هم فکر کنم باشم .مطالعه شديدوخب عاشق ماجراجويي.از دروغ خيلي بدم مياد پس نمى تونم نگم يكم بي جنبه و خيلي زود باورم. گروه گريفيندور رو هم دوست دارم اما هر چى کلاه عزیز بگه.

از اینکه انتخاب رو به عهده ی من گذاشتی ممنونم بانوی جوان. برو به...

اسلیترین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!