جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

كلاس نجوم و ستاره‌شناسی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس نجوم و ستاره شناسي
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 بهمن 1390 17:14
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور میدونستین آندرومدا اسم یک کهکشان هم هست که البته در صورت فلکی آندرومدا قرار داره ؟

1. چه تعداد صور فلکی وجود دارد ؟ صور فلکی دور قطبی شمالی را نام ببرید و به اختصار مقداری راجع به آن ها توضیح دهید . (8 نمره )

هشتاد و هشت صورت فلکی شناخته شده وجود داره .

صورت های فلکی دور قطبی شملی هم این ها هستند :
دب اکبر _دب اصغر _ اژدها _ قیفاووس _ ذات الکرسی _ زرافه

ذات‌الکُرسی، خداوند کرسی یا کاسیوپیا ، از پیکرهای آسمانی است که در نیم‌کره شمالی زمین دیده می‌شود .

زرافه هم که زرافه است چیز خاصی در موردش وجود نداره .

اگه دب اکبر و اصغرو نمیشناسین شوتی هستین از نجوم .

قیفاووس (معادل عربی:سلطان ) یکی از پیکرهای آسمانی شمالی است. مساحت آن ۵۸۸ درجه مربع است.

اژدها هم یه اژدهای خوشگله توضیح نمی خواد . : YGREEN :

2."اسب و سوار " به کدام دو ستاره اطلاق می شود و در کدام صورت فلکی اند ؟ ( 7 نمره

در کنار ستاره ای به نام عناق ستاره ای به نام سها وجود دارد در اصلاین ستاره ها از هم بسیار دورند اما ما این دو ستاره را نزدیک به هم می بینیم .
این دو ستاره در صورت فلکی دب اکبر هستند .

3. به انتخاب خودتان ، راجع به یکی از صورت فلکی توضیح دهید . افسانه مربوط به آن صورت فلکی نیز بنویسید . ( 15 نمره)
صورت فلکی بره بَرّه یا حَمَل، صورت فلکی کوچکی در منطقةالبروج است که فقط دارای سه ستارهٔ اصلی رنگپریده به صورت مثلثی مختلف الاضلاع میباشد.
این صورت فلکی که صورت فلکی فروردین نیز هست داستان های زیادی داره که زیبا ترین اون ها داستان قوچ پشم طلاییه که به طور خلاصه ... :

در زمان های قدیم پادشاهی به نام آتاماس بود که با بانوی ابر ها نفله ازدواج کرد و از آون دارای دختری به نام هله و پسری به نام فریکسوس شد . پادشاه پس از یک زندگی مشترک طولانی همسر اول خودشو طلاق داد و با اینو ازدواج کرد . اینو نامادری بسیار بد جنسی بود او همیشه دو بچه را اذیت می کرد بنابراین زنان سرزمین خودشو متقاعد کرد که تمام بذر های غلات خود را برشته کنند ، تا مردم با قحطی و گرسنگی رو یه رو شوند . بعد او گناه این فاجعه را به گردن دو بچه انداخت و پادشاه دستور داد فریکوس را در معبد زئوس قربانی کنند . اما قوچی پشم طلایی که می تونست مثل انسان ها حرف بزنه ( از طرف نفله و خداند پیام رسنا هرمس اومده بود ) اومد و دو بچرو پشتش سوار کرد و به پایان دنیا برد در آن جا پادشاه آن کشور قوچ را قربانی کرد و پشمشو به درختی آویزون کرد . قوچ هم به پاس کار های نیکش به آسمان فرستاده شد این قوچ برای همه مقدس است .

( پروفسور اگه به من نمره ی کاملو ندی خیلی بد جنسی من سه ساعت نشستم تایپ کردم . )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1390/11/18 17:16:54
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1390/11/18 17:24:09
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
ارسال شده در: دوشنبه 17 بهمن 1390 20:09
نمایش جزئیات
آفلاین
1. چه تعداد صور فلکی وجود دارد ؟ صور فلکی دور قطبی شمالی را نام ببرید و به اختصار مقداری راجع به آن ها توضیح دهید . (8 نمره )

ببین استاد ساده بگم من هیچ وخ وقت نکردم این همه رو بشمرم اصن گیریم اینا رو شمردم.. چه جوری بیام مال نیمکره ی جنوبی زمین رو بشمرم!؟

ولی تو کتابخونه ی عظیم کاخ ملکه نوشته 48 تا ولی تو هاگوارتز نوشته 88 تا .. خو ما الانم تو هاگوارتزیم شما همون 88 تا بنویس!

دور قطب.. هین.. دور و ور ستاره ی قطبی دب اکبر و اصغر و تقی.. هین! بله داشتم می گفتم دو تا دب، یه اژدها.. ذات الکرسی و زرافه و سیاهگوش و اینایی کم که قبلا گفتن هس به علاوه ی اینکه من توی نقشه ی آسمونی که ملکه بهم داده تو هر چهار فصل ذجاجه رو هم می بینم.

توضیح راجع به چی باس بدم الان؟! صورت فلکی ها، قطبیهاش، یا هر کدوم این شیش هفتا صورت فلکی قطبی؟
صورت فلکی ها یه تعداد ستاره بغل همن که هیچ وقت نفهمیدم بر چه اساسی به هم مرتبطشون کردن! دور قطبی ها هم ستاره های بالای سر زمینن یه جورایی حول و حوش قطب شمال (تو نیم کره شمالی) و هر فصل از سال که به آسمون نیگا کنیم می بینمشون.. داستان همشونم بخوایم توضیح بدیم در این موال نمی گنجه!

2."اسب و سوار " به کدام دو ستاره اطلاق می شود و در کدام صورت فلکی اند ؟ ( 7 نمره)

در مورد این یکی فقط حدس میشه زد!
من تو صورت فلکی فرس اعظم یه ستاره به اسم مرکب الفرس می بینم.. همینه آیا؟!

3. به انتخاب خودتان ، راجع به یکی از صور فلکی توضیح دهید . افسانه مربوط به آن صورت فلکی نیز بنویسید . ( 15 نمره)

من کل صورت فلکی های دوازده برجو و جبار و امراة المسلسله و خرسها و سگها و خرگوش و... رو بلدم! کدومو میخ وای تعریف کنم؟!

می خوای راجع به صورت فلکی دی ماه بگم!؟
خب جدی یا کاپریکورن همون پن (pan) رومی هاست که اگه کارتون هرکول رو دیده باشید یه چاق و یه لاغرش هرکولو پیدا کردن.. چی می گفتم؟! پن یه ساتیره.. ساتیر هم نگهبانهای باغها هستن. توی حمله ی تایتن ها ( که توی داستان دو ماهی که لینی تعریف کرد هم راجع بهش گفتن) یکی از تایتن ها میخواست پن رو اسیر کنه... پن هم می خواست مثل آفرودیت و اروس بپره توی رود و ماهی بشه که طلسمش رو دیر و ناقص اجرا می کنه و فقط نصف تنش به ماهی تبدیل میشه!

خوب بید؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یک روز جادوگر به سراغ جادوی واقعی می رود!

به یاد اغتشاشگران خوف:

ارسال شده در: جمعه 14 بهمن 1390 18:53
نمایش جزئیات
آفلاین
1.

ما امروزه 88 صورت فلکی رو میشناسیم که شماری از اونا حتی 5000 سال قبل از میلاد مسیح در کناره ی رودهای دجله و فرات شناخته شده بودن. یه تعدادیشونم تو یونان باستان به اونا اضافه شدن.

ستارگان و صورت های فلکی دور قطبی ستاره هایی هستن که در طول سال، همیشه میشه اون ها رو دید و همیشه بالای افق اند. ( در قطب شمال کره ی زمین )

خب حالا این صورت فلکی ها:
1.دب اکبر
2.دب اصغر
3.اژدها
4.قیفاووس
5.ذات الکرسی
6.زرافه
(البته من خودم سیاهگوش رو هم شنیدم ولی تو منابع دیگه موجود نبود واسه همین ننوشتم)

اما گفته میشه که شمار ستارگان دور قطبی شمالی با عرض جغرافیایی تغییر می‌کنه و با دوری از استوا افزایش می‌یابد. برای ناظری در 20 درجه شمالی ستارگان دب اکبر هم دور قطبی نیستن، طلوع و غروب می‌کنن و مدتی زیر افق می‌مانند، اما برای ناظری در 40 درجه شمالی ستارگان دب اکبر همه دور قطبی هستش.

2.

اون اسبه احیانا اسب بالدار نیس؟ در مورد این صورت فلکی افسانه‌ای کهن وجود داره که بر طبق اون پگاسوس یا اسب بالدار آسمان همون اسبی بود که پرسیوس یا برساوش سوار بر وان معشوقه ی خودش یعنی آندرومدا را از دست هیولای دریا نجات داده. سوارشم همین که گفتم نبود؟

هفتمین صورت فلکی بزرگ آسمان همین اسب بالدار( فرس اعظم ) یا PEGASUS هستش. این صورت فلکی به علت داشتن بخش مربعی شکل که ستاره آلفای اون متعلق به آندرومداست، یافتنش در آسمان کار مشکلی نیست و میشه اونو در قسمت پائینی آندرومدا با دنبال کردن راس المسلسه که در قسمت شرقی مربع است پیدا کرد.

3.

حوت یا همون ماهی خودمون!

بابلیای باستان ستاره های این صورت فلکی رو به صورت مادر و پسری نمایش میدادن که خودشونو به شکل ماهی در آوردن و یونانیا هم داستانی کاملا شبیه همینو میگن. آفرودیت، الهه ی عشق و پسرش اروس تحت تعقیب مردی به نام تیتونوس بودن که سرنوشت عجیبی داشت. اون هرچند که فناناپذیر بود ولی مث انسانای معمولی پیر میشد. تیتونوس که رومیا اونو به صورت غول نفرت آوری مجسم میکردن، در پی آفرودیت که رومیا اونو ونوس مینامن و پسر کوچیکش بود. قبل از اینکه تیتونوس بتونه به اونا برسه، مادره و پسره به دریا میپرن و خودشونو به شکل دو تا ماهی در میارن. بعد از این، اون دو ماهی از سوی خدایان به آسمون انتقال پیدا میکنن و به وسیله ی نوار پهنی به هم مرتبط میشن. این طریقه ی ارتباطی به عنوان نمود و نشانی از عشق مادری به شمار میاد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 14 بهمن 1390 15:04
نمایش جزئیات
آفلاین

چی؟ اینا را من باید بگم؟ والا به مرلین نمی دونم. یه لحظه صبر کنید ... انگار بغل دستیم داره یه چیزایی می نویسه ... چه قدر بد خطه ... آهان فهمیدم:

ما 78 تا صور فلکی داریم. اِ ... چرا خط میزنه این هی ... ببخشید 88 تاش تا حالا شناخته شده. صور فلکی دور قطب شمالی هم میشه به صور فلکی آندرومدا اشاره نمود. طبق افسانه ها این صور فلکی دختر یک پادشاه است.

2."اسب و سوار " به کدام دو ستاره اطلاق می شود و در کدام صورت فلکی اند ؟ ( 7 نمره)

به ستاره های هناق و سها(!؟) اطلاق میشه. والا نمی دونم در چه صورتی صور فلکیه چون بغل دستیم هم چیزی ننوشته ولی فکر کنم در موقعی صور فلکی میشه که در زاویه خاصی نسبت به ما قرار بگیره.

3. به انتخاب خودتان ، راجع به یکی از صور فلکی توضیح دهید . افسانه مربوط به آن صورت فلکی نیز بنویسید . ( 15 نمره)

صور فلکی که من ( البته بغل دستیم ) انتخاب کردم ( انتخاب کرده ) خرس بزرگه. این مشنگ ها بنا به تحقیقاتی که کردن میگن که این صور فلکی معروفترین صور فلکی در آسمان و مهمرین صور فلکی فروردین ماه است.

افسانه مربوطش هم اینه که معشوقهِ دخترِ پادشاه برای این که دختره محافظت بشه اون را فرتش می کنه تو آسمون و شکل یه خرسش در میاره. یعنی الان اون خرسه این دختر خانومس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این شناسه قبلیمه

شناسه جدیدمه

ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک

ای جادوگران و ساحره ها. بدانید که هری مرد بزرگی بود. راه او را ادامه دهید.
ارزشی ولدک کش

تصویر تغییر اندازه داده شده تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 13 بهمن 1390 14:28
نمایش جزئیات
آفلاین

88تا صور فلکی رو ما امروزمی شناسیم صور های فلکی دور قطب شمالی عبارتند ازدب اکبر.تنین.دب اصغر.قیفاوس.جدی.سیاهگوش.زرافه.ذات الکرسی.

معروف ترین وپرنور ترین ستاره این صور فلکی جدی است .تشخیص ان بسیار اسان است .نقطه شروع دوستاره دبه ومراق درکاسه دب اکبراست که بانام قراولان معروف اند امتداد خطواصل این دو ستاره از جدی می گذرد که ان را با نام های ستاره قطبی الفا دب اصغر نیز می شناسند فاصله زاویه ای دبه تاجدی شش برابر فاصله میان دو قراول است

2."اسب و سوار " به کدام دو ستاره اطلاق می شود و در کدام صورت فلکی اند ؟ ( 7 نمره)هفت ستاره پر نور ، نقش دب اکبر (آب گردان) را پدید می‌آورد، چهار ستاره که کاسه را تشکیل می‌دهند با نامهای دبه ، مراق ، فخذ و مغرز معروفند که همگی اسامی عربی هستند: دبه به معنای خرس است و مراق به معنی گرده ، فخذو مغرز به ترتیب ران و بن دم خرس هستند. ستارگانی که دسته آب گردان را تشکیل می‌دهند به نامهای قائد ، عنان و جون موسومند که باز هم نامهایی عربی به معانی جلودار و بزغاله هستند. معنای دقیق جون هنوز مورد اختلاف است. در نزدیکی عناق ستاره کوچک سها قرار دارد. اعراب این دو ستاره را اسب و سوار می‌نامیدند و از ستاره‌ها برای آزمون دید خوب استفاده می‌کردند.

3. به انتخاب خودتان ، راجع به یکی از صور فلکی توضیح دهید . افسانه مربوط به آن صورت فلکی نیز بنویسید . ( 15 نمره)آندرومدا یک شاهزاده در افسانه های یونان است. پدرش Cepheus شاه حبشه بود که مادر و همسرش Cassiopeia بود که او تقویت کرد که اندرومدا از Nereids که ۵۰ حوری دریایی بودند زیباتر بشود. Nereids از این کار عصبانی شدند و از پدرNereus خود خواستند که قول دریا را Cetus برای حمله به حبشه بفرستد. برای ارام کردن انها Oracle از Cepheus خواست که فقط دخترش را در نزدیکی دریا ببندد تا ثول دریا فقط اورا ببلعد. Persues پسر زیوس . Gordon Medusa (عجوزه ی مارموی)را با کمک پوشش Athene کشت به صورتی که از این پوشش به عنوان یک آیینه برای پیدا کردن جای Gordon Medusa استفاده کرد.. تمامی کسانی که به Medusa نگاه میکردند به سنگ تبدیل میشدند.ولی بازتاب Medusa اینکار را نمیکرد. بعد از پیدا کردن جا توسط Persues او سر Medusa را با شمشیر از تن جدا کرد. اسب بالدار Pegasus از روی خون Medusa پرید. Persues وقتی با کفشهای پرنده هرمس (خدای بازرگانی) بر بروی حبشه قدم میزد. آندرومدا را دید که به یک صخره در ساحل بسته شده و غول دریا به او نزدیک میشود.Perseus این غول را توسط سر Medusa به سنگ تبدیل کرد و آندرومدا را نجات داد و بعد از آن با او ازدواج کرد.آندرومدا بعد از مرگ به یک صورت فلکی تبدیل شد.

در آسمان وادین او و شوهرش و Pegaus و غول دریا Cetus همسایگان او هستند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دانش بهترین هدیه است وشجاعت بهتر
ارسال شده در: چهارشنبه 12 بهمن 1390 22:05
نمایش جزئیات
آفلاین
1. چه تعداد صور فلکی وجود دارد ؟ صور فلکی دور قطبی شمالی را نام ببرید و به اختصار مقداری راجع به آن ها توضیح دهید . (8 نمره(
[استاد همون صور های مشنگی دیگه؟ ]خوب درست تعدادشون معلوم نیست چون خیلی زیادن
راستش استاد به دل های پاسور های ما میاد که مال شمال باشن مال شما رو نمیدونم
توضیح: خوب ما توی این صور ها شانس نداریم وهمیشه بازیکن مقابل من توی هفت در چهار این صور های شمالی رو میزنه.
"اسب و سوار " به کدام دو ستاره اطلاق می شود و در کدام صورت فلکی اند ؟ ( 7 نمره)
معمولا این صورت بیشتر در مغز دختر هایی است که ستاره های بختشون (همون دو ستاره) اون دم دما هستن وهمیشه اسب و سوار یا همون شاهزادهی سوار براسب سفید در ذهنشون است.
اسب وسوار همیشه در صورت فلکی مغز دختر ها قبل از ازدواج است .

3. به انتخاب خودتان ، راجع به یکی از صور فلکی توضیح دهید . افسانه مربوط به آن صورت فلکی نیز بنویسید . 15 نمره)
صور دو بی بی و دو سرباز:
یک روز دو بی بی دل توی جنگل بودن که گم میشن و توی جنگل دو سربار گیشنیز رو میبینن که به اون ها کمک میکنن توی راه بی بی ها یک دل و صد دل عاشق سرباز ها شدن و وقتی که به قص رسیدن این موضوع رو به سرباز ها گفتن وسرباز ها هم از خدا خواسته باهاشون عروسی کردن.
استاد یه چیزی بهم میگه اصلا امتیاز بهم نمی دین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چوچانگ در 1390/11/12 22:13:55
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ...

Only Raven

هیچ چیز غیر ممکن نیست

جادوگران ، ریون ، ارباب=♥♥♥

ارسال شده در: چهارشنبه 12 بهمن 1390 20:42
نمایش جزئیات
آفلاین
بسم المرلین

جلسه اول :

شب نسبتا سردی بود . تمامی دانش آموزان ، لباس گرم پوشیده و با چشم هایی پف کرده ، منتظر استاد ایستاده بودند . پس از گذشت چند دقیقه ، استاد با دستانی پر از راه رسید .
پس از گذاشتن وسایلش بر روی میزی که از قبل آن جا بود ، رو به بچه ها کرد و گفت :
- خب ، سلام . همون طور که احتمالا می دونید اسم من آندرومدا بلکِ و این ترم با درس نجوم و ستاره شناسی در خدمت شما خواهم بود .
اگر به اسم من توجه کرده باشید ، متوجه خواهید شد که نام یکی از صور فلکیه به نام امراه مسلسله (زن در زنجیر) . فکر می کنم متوجه شده باشید که بحث این جلسه صورت های فلکیه .

تمامی دانش آموزان آهی از ته دل کشیدند .

- پروفسور تو رو به مرلین !!
- خواهش میکنم پروفسور !!
- خواهش میکنم این جلسه درس ندید پروفسور !!!!

آندرومدا : از اون جایی که ما 4 جلسه درس بیشتر با هم نداریم برای امتحان نمی رسید !! از من گفتن بود . دیگه تصمیم با خودتونه .

با ادامه اصرار دانش آموزان ، آندرومدا از دادن درس منصرف شد و گفت :
پس تکالیفی که میگم رو برای جلسه بعد انجام بدید . این سوال ها فقط برای اینِ که ببینم سطح کلاستون چقدره .

3.
به انتخاب خودتان ، راجع به یکی از صور فلکی توضیح دهید . افسانه مربوط به آن صورت فلکی نیز بنویسید . ( 15 نمره)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven

هر کسی به اصل خود باز می‌گردد...
ارسال شده در: پنجشنبه 6 بهمن 1390 20:03
نمایش جزئیات
آفلاین
کلاس نجوم و ستاره شناسي با تدریس پروفسور آندرومدا بلک از چهارشنبه 12 بهمن هر هفته

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1390/11/6 20:13:14
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1390/11/6 21:11:08
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: دوشنبه 28 تیر 1389 14:41
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه دوم

دانش آموزان همه سر كلاس نشسته بودند و دو به دو، سه به سه با هم پچ پچ می كردند. چميز به تد لوپين رو كرد و گفت:
- شنيدی می گن استاد نجوم رفته مرخصی اضطراری- اجباری!

- اره شنيدم... ولی چيزای ديگه ايم شنيدم!

- مثلا چی؟!

- اينكه تقريبا تمام استادای اين ترممون مرگخوارن!!!

- يعنی می گی پروفسور سينيسترا... پخ پخ شده ديگه... ها!!!

- آره ديگه، از وقتی كه استرجس پادمور مدير شده ظاهرا عبور و مرور مرگخوارا هم آزاد شده!

دنـــــــــــــــــــــــــــــگ... گـــــيش( افكت باز شدن در به طرزی‌ وحشتناك و شكسته شدن دو تلسكوپ)

- اهــــــــــــــــــــــــم... ساكـــــــــــــــــــت!!!
استاد جديد پيچيده در ردایی سياه و آتشين، رو به كلاس ايستاده بود و بچه ها كه از شوك باز شدن در به هم چسبيده بودند، بيشتر به هم فشرده شدند.

يكی از راونكلاو ها سر در گوش كنار دستيش كرد و گفت:
- بهتره كمی خودمون رو جلو استاد شيرين كنيم شايد آخر ترم بدردمون خورد.
و با اين حرف شاخه گلی را با جادو درست كرد و به سمت استاد رفت.

- استاد ورود شما رو خوش آمد می گيم... اِم ..بفرماييد اين شاخه گل تقديم شما!

استاد به سوی شاگرد برگشت و برای چند ثانيه به او و به گل نگاه كرد.
- اسمت و مال كدوم گروهی؟

- راونكلاو و اسمم...

- ده امتياز از راونكلاو كم ميشه! چطور جرات می كنی به من مرگ... اهم... استادت رشوه بدی! برو بشين تا بيشتر كم نكردم!

- خب، مستقيم می رم سر اصل مطلب، اسم من آگوستوس پایِ و معلم جديد شما در اين درس هستم. از اونجایی كه مدرسه با كمبود بودجه مواجه شده، بنابراين تصميم بر اين گرفته شده تا بچه های چند مقطع رو در يك كلاس قرار بدهند... كه اين مسئله شامل كلاس نجوم هم شده!
بسيار خوب، كلاس اوليا بياين اين سمت بشينين و بچه های سال چهارمی هم اينجا... زود باشين تا صبح كه وقت نداريم!
مبحثی رو كه امشب می خواهم درس بدم در مورد سيارات منظومه شمسی است. از اين مبحث هميشه سوالات زيادی در امتحان سمج مطرح ميشه. پس كلاس اوليا خوب گوش بدن تا ياد بگيرند و همچنين يه ياداوری برای كلاس چهارمی ها هم بشه.

منظومه شمسی ما در حدود چند میلیارد سال پیش ، از ابری حاوی گاز و غبار بین ستاره‌ای ، شروع به به وجود امدن نمود. با متراكم شدن اين ذرات و انقباض اون در اثر جاذبه، يك کره متراکم از گاز در مرکز ابر بوجود آمد. همين جاذبه باعث دوران هر چه سریعتر ابر شد. هنگام دوران، مواد موجود در ابر، پهن شده و حلقه ای به وجود آمد که نواحی متراکم مرکزی را در بر گرفتند و بدین ترتیب ، ستاره خورشید شكل گرفت و اعضای کوچکتر منظومه شمسی ( سیارات ، سیارکها و ستاره دنباله دار ) هم بدنبال ان شكل گرفتند.

نه سياره اي كه دور خورشيد مي گردند عبارتند از:

عطارد(تير)، زهره(ناهيد)، زمين، مريخ، مشتري(هرمز يا اورمزد)، زحل(كيوان)، اورانوس، نپتون و پلوتون.البته يك كمربند سياركی (سياره هايي با ابعاد كوچك كه از سنگ و فلز ساخته شده اند) نيز وجود دارند كه بين مريخ و مشتري مي گردند.

ما سيارات را منظومه شمسی را به دو گروه تقسيم می كنيم تا راحتر به بررسی انها بپردازيم.1- سياره هاي داخلي (سياره هايي كه نزديك به خورشيد به دورآن مي گردند) 2- سياره هاي خارجي (سياره هايي كه بدور از خورشيد هستند).

-سياره هاي داخلي عبارتند از: عطارد، زهره، زمين و مريخ. سياره هاي داخلي بيشتر از سنگ وآهن تشكيل شده اند.

- سياره هاي خارجي عبارتند از: مشتري، كيوان يا زحل، اورانوس، نپتون و پلوتون.
اين سياره ها به جز پلوتون جهان هاي بسيار بزرگي هستند كه با لايه هاي خارجي ضخيم و گازي محاصره شده اند. تقريباً همه جرمشان از هيدروژن و هليوم است. تركيبات آنها بيشتر به خورشيد شبيه است تا به زمين. اگر به زير لايه هاي خارجي گازي و ضخيم آنها دست پيدا كنيم، مي بينيم كه آنها در واقع سياره هاي غول آسايي هستند كه سطح خاكي ندارند. فشارناشي ازجو ضخيمي كه آنها را احاطه كرده، سطح زير جو آنها را به مايع تبديل كرده. هر چند كه ممكن است هسته آنها از سنگ باشد. حلقه هاي تشكيل شده از گرد و غبار، سنگ وتكه هاي يخ نيز دور همه سياره هاي غول آسا را محاصره كرده. حلقه هاي زحل از همه معروف تر است. اما حلقه هاي باريك تري هم مشتري، اورانوس و نپتون را احاطه كرده اند. سياره هاي خارجي تعداد زيادي هم ماه دارند.

- خب، برای اين جلسه تا همينجا كافيه. جلسه بعد به توصيف سياره مشتری می پردازيم. پس از اين حرف پروفسور پای چوبش را تكان داد و تكاليف روی تخته سياه معلق در هوا حك شدند. برای تكليف جلسه آيندتونم به اين سوالات جواب بديد.

- ببخشيد استاد!

- هووم.

- امشب چيزی رصد نمی كنيم؟

- نه، هوا ابريه، چی می خوای رصد كنی!

- ا..اما استاد هوا كه صافه صافه...!!!

- كروشيو... وقتی می گم ابريه، ابريه و وقتی هم می گم صافه، شماهم تاييد كنيد صافه! كسی ديگه سوالی نداره

:no:

و اينگونه جلسه دوم نجوم به پايان رسيد.

-------------------

[b]تكاليف:

1- نام چهار قمر از اقمار مشتری را بنويسيد و توصيف مختصری در حدود چهار سطر، از يكی از اقمار رصد شده و يا خود سياره مشتری، بدهيد؟ ( 10 امتياز)
* فقط توصيف، رل نويسی نكنيد!

2- نيمه شب است و شما خواب آلود مشغول رصد سياره زهره(تير) هستيد. چشمانتان خسته است، برای لحظه ای خواب شما را در بر می گيرد. در ان حالت احساس می كنيد كه در سياره زهره هستيد. مشاهدات خود را در قالب يك رل بنويسيد. ( 20 امتياز)
[b/]

توجه: ( روده درازی نكنيد ها! كه ازتون امتياز كم می كنم!)
توجه 2: امتياز رل با توجه به رعايت اصول اوليه نگارش و غلط املایی و خود سوژه( فضا سازی) داده می شود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آگوستوس پای در 1389/4/28 14:52:48
When the egg breaks by an external power, a life ends. When an egg breaks by an internal power, a life begins. Great changes always begin with that internal power
ارسال شده در: دوشنبه 28 تیر 1389 10:53
نمایش جزئیات
آفلاین
امتيازات جلسه اول نجوم و ستاره شناسی

گريفيندور: 8

جميز سيريوس پاتر: 30

هافلپاف: 0

بدون شرح!

راونكلاو:30

آنتونی گلدشتاين: 30
مرلين: 30