جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

36 کاربر(ها) آنلاین هستند (25 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
36 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: به نظر شما R.A.B کیه؟
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 15:30
نمایش جزئیات
آفلاین
بورگین صاحب فروشگاه جادوی سیاه ممکنه r.a.b باشه
البته به نظر خودم غیر ممکنه

شایدم شریکش باشه (بورکز)

اصلا شاید این شخصیت تا حالا تو داستان نبوده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مگر آنکه قادر
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 12:47
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

آلدرد دامبلدور نوشته:
بله به نظرم برادر سیریوس باشه.
البته اگه توجه کرده باشین سیریوس به هری گفت که برادرش به خاطر اینکه میخواست از راز ولدمورت سر در بیاورد کشته شد

والا من که تاحالا 10 بار کتاب 5 رو خوندم و همشو حفظم یادم نمیاد که سیریوس گفته باشه چون میخواست سر از راز والده مورت در اره....گفته بود چون خیلی زیاده روی کرده و وقتی بهش میگن که باید اینو اونو بکشی میترسه و میخواد که کناره گیری کنه........اون موقغ میکشنش......
ولی به احتماله خیلی زیادی میتونم بگم که طرف مرگخواره چون گفته خطاب به لرد سیاه...و تا اونجایی که ما می دونیم فقط مرگخوارا اونو به این اسم صدا می کنن.......

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 12:24
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر میکنم این فقط یه تشابه اسمیه مطمئنا برادر سیریوس یا خود سیریوس نیستن بلکه یه شخصیت جدیده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 20:41
نمایش جزئیات
آفلاین
خب این نظریه من الکی نیست و چیزیه که عین کتاب هستش.
اون به خاطر فضولی در کارهای لرد کشته شد و سیریوس هنگام گفتن این گفت که لرد دوست نداره هیچ کس از کارش سر در بیاره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[i][size=large][color=0000CC][font=Georgia]Lord Voldemort: Come out, Harr
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 20:20
نمایش جزئیات
آفلاین
ولي اينم بايد توجه كرد كه قبلا تو كتاب اومده برادر سيريوس كشته شده نگفته بودنخودكشي كرده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
U can if U want

[size=x-large][color=FF0000][font=Georgia]قدم قدم تا روشنايي. از شمعي
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 20:18
نمایش جزئیات
آفلاین
بله به نظرم برادر سیریوس باشه.
البته اگه توجه کرده باشین سیریوس به هری گفت که برادرش به خاطر اینکه میخواست از راز ولدمورت سر در بیاورد کشته شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[i][size=large][color=0000CC][font=Georgia]Lord Voldemort: Come out, Harr
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 18:54
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد اینکه هر کسی نمی تونسه اونو بگیره شک دارم... چون ممکنه اصلا مانع آخری رو ولدمورت درست نکرده باشه... یعنی اون جام ها رو شاید اصلا ولدمورت نذاشته بوده... ولی شاید برادر سیریوس اینقدر قاطی کرده بوده که واسه از بین بردن ولدمورت دست به هر کاری می زده.... و اینکه از کجا معلوم که پیشگویی رو می دونسته ... شاید قصدش فقط نابودی ولدمورت بوده..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد .....
دامبلدور نمرده ....
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 18:50
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد اینکه هر کسی نمی تونسه اونو بگیره شک دارم... چون ممکنه اصلا مانع آخری رو ولدمورت درست نکرده باشه... یعنی اون جام ها رو شاید اصلا ولدمورت نذاشته بوده... ولی شاید برادر سیریوس اینقدر قاطی کرده بوده که واسه از بین بردن ولدمورت دست به هر کاری می زده.... و اینکه از کجا معلوم که پیشگویی رو می دونسته ... شاید قصدش فقط نابودی ولدمورت بوده..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد .....
دامبلدور نمرده ....
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 17:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

مادام رزمرتا نوشته:
در ضمن فايرنز دامبلدور گفت كه حتي مرگخوار ها هم اين ماجرا رو نمي دونن توي نامه هم نوشته كه "من به راز تو پي بردم" پس اين يك راز بوده و من احساس مي كنم كه برادر سيريوس نبوده و احساس مي كنم 1 فرد سفيد بوده

رزمارتا جان...من اصلاً يادم به اين مسئله نبود ولي اينو يادمه كه توي كتاب چهار والده مورت در حلقه مرگخوارانش به اونا ميگه كه : كسي بودم كه بيش از ديگران مي خواستم به جاودانگي برسم...شما هدف مرا خوب مي دانيد...مي خواستم مرگ را شكست دهم و بر او پيروز شوم...آزمايضشهايي كردم و حالا يقين دارم كه چندي از تجربيات من كارگر افتاده

به نظر من اين دقيقاً اشاره ميكنه كه مرگخواران ميدونستن اون كارهايي براي عبور از مرگ كرده...همونطور كه دفترچه خاطرات به عنوان يه جاودانه ساز دست مالفوي بوده و اونم مي دونسته...!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 13:00
نمایش جزئیات
آفلاین
حواستون باشه ...................... درسته كه نوشته خطاب به لرد سياه شايد واسه رد گم كردن نوشته ولي هركسي كه بوده از پيشگويي خبر داشته و مي خواسته به هري كمك كنه در ضمن فايرنز دامبلدور گفت كه حتي مرگخوار ها هم اين ماجرا رو نمي دونن توي نامه هم نوشته كه "من به راز تو پي بردم" پس اين يك راز بوده و من احساس مي كنم كه برادر سيريوس نبوده و احساس مي كنم 1 فرد سفيد بوده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=66CCFF]دامبلدور عزيز بدان هر جا كه باشي تا پاي جان ازت حمايت مي كنيم و به تو وفادار خواهيم ماند !!!