===
1-بازی با ریش سفیدان چطوری بود ؟ در کل نظرتون در مورد بازی اول چی بود؟
بازی بدی نبود. برای شروع لیگ جو خوبی به تیم داد و الان بچهها همه با جنب و جوش دارن بازیها رو انجام میدن.
خوشبختانه بازی اول ما با پاورداس که به نظرم از رقبای اصلی به حساب میاد نبود و ما تونستیم خودمونو توی بازی اول برای بازی دوم آماده کنیم.
از پستای خودمون راضیم و حقیقتش پستای حریف رو نخوندم که نظری بدم.
2-فکر میکنید برنده شید یا بازنده ؟
برنده!
3-برنامه هایی برای شرکت در این مسابقه از قبل داشتید ؟
قطعا! روی سوژه همیشه بحث میشه و از این بحثا همیشه نتایج خوبی هم حاصل شده!
4-چیورون قهرمان لیگ قبل بود آیا این لیگ هم قهرمان میشه؟
لیگ قبل که من توی تیم نبودم ولی چیزی که این لیگ از تیم خودمون میبینم بهم میگه که میتونیم بدون سختی کشیدن زیاد عنوان قهرمانی لیگ قبل رو حفظ کنیم.
5-نظرتون در مورد بازی بعدتون چیه ؟
خب بازی با پاورداس آسون نخواهد بود. تیمی که همیشه جزو سه تیم اول بوده تیم خوبیه و اعضاشم تلاش خوبی برای بالا کشیدن تیم میکنن. امیدوارم در حد و اندازه های چیورون بتونیم ظاهر شیم و قهرمانی خودمونو همین اول ثابت کنیم.
6-تیم ریش سفیدان هفت پست زد شما هم هفت پست ... آیا هفت پست کافی بود ؟ قصد داشتید بیشتر پست بزنید؟
من همیشه نظرم این بوده که تعداد پست باید به قدری باشه که سوژه ای که مد نظره به خوبی شروع و تموم شه. کمیت به تنهایی مهم نیست. و به نظرم این رو ما رعایت کردیم پس نیازی به نگرانی در مورد تعداد پست نمیبینم.
7-نظرتون در مورد بازیکناتون چیه ؟
بهتره کاپیتان نظر بده، ولی من فقط بگم که اگه از نظرم بازیکنا عالی نبودن قطعا پیشنهاد این تیمو قبول نمیکردم.
8-آیا در فصل نقل و انتقالات بازیکنی را خریداری میکنید ؟
ر.ک به کاپیتان!
9-داوری این بازی چگونه خواهد بود از نظر شما ؟
هممم تا حالا داوری پرسی رو ندیدم. ولی بهش نمیاد هوای منو نداشته باشه!

10-از داور چه انتظارهایی دارید ؟
اینکه بتونه خوب نکتههای پستای تیما رو موشکافی کنه و سرسری داوری نکنه. به نظرم یه دور یا دو دور خوندن پستای تیما نمیتونه یه داوری مطلوب رو نتیجه بده. امیدوارم پرسی بتونه داوری عالیای رو ارائه بده.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج