جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

92 کاربر(ها) آنلاین هستند (33 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
89 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

در محضر بزرگان محفل (ارتباط با ناظرین)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظران *محفل ققنوس*
ارسال شده در: چهارشنبه 24 مرداد 1386 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
ااا چیزه .... داشتم از اینچا رد میشدم رفتم دوئل محفل. دیدم 9 نفر تا حالا شرکت کردن. با خودم گفتم آلبوس گفته بود دو به دو دوئل میکنن. حالا که عدد فرد است چجوری میشه؟ اگه کسی تکی بمونه چی میشه؟ همین دیگه.
با احترام ( کپی رایت بای اخوی )
و با آرزوی بهترینها برای شما ( این دیگه مال خودمه)

آبرفورث عزیز هنوز مهلت تمام نشده، الان هم با ثبت نام سارا اوانز عزیز ده نفر شده است.ممنون که به فکر برنامه های محفل هستی اخوی گرامی.با احترام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/5/24 17:21:23
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/5/24 17:41:40
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 مرداد 1386 15:10
نمایش جزئیات
آفلاین
خب!
اول سلام!
من باز اومدم اينجا تا گير بدم و از اين كارا!

اين ماموريت اخير بسيار مي تونست ماموريت خوبي باشه، اما بسيار خز شد و فقط نظم تاپيكاي ديگه رو به هم ريخت!

فكر كنم قرار بود اين ماموريت، يه ماموريت خاص باشه. يعني توي هر پستش در حالي كه ماجراي خود اون تاپيك صدمه نمي بينه، سوژه ماموريت هم انجام بشه و با ظرافت به نفر بعدي كه توي يه تاپيك ديگه قراره ادامه بده، تحويل داده بشه.

در واقع الان بيشتر گروه ها طوري پست زدن كه پستاشون به درد اون تاپيك نمي خوره و كسايي كه مي خوان توي اون تاپيكا بپستن، بايد اون پست مربوط به ماموريت رو نديد بگيرن.

يعني لپ مطلب اينكه اگه قرار باشه اينجوري پست زده بشه، بهتره كه مثل قبل هر ماموريت توي يه تاپيك خاص انجام بشه.

همين ديگه! خوش باشين!

لارتن عزیز هدف از این ماموریت علاوه بر گفته شما این بود که اعضا بتواند داستان رو جوری آغاز کنند و ادامه بدهند تا بتوان در پایان پست به تاپیک دیگر منتقل کرد و این خودش نوعی مهارت جدید محسوب می شود فکر می کنم به این هدف رسیدیم البته من نظر شما را قبول دارم که نسبتا و در حد متوسط از این ماموریت استقبال شد ولی بهرصورت سعی م شود با گرفتن نقص های آن برای ماموریت های بعدی بهتر عمل کرد.ممنون از انتقادت.بازم از این ورا بیا.
موفق باشی. با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/5/23 16:40:38
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 مرداد 1386 02:26
نمایش جزئیات
آفلاین
دوباره سلام.
این که بی انصافیه اگه ماموریت تموم نشد ، از اونایی که پست زدن امتیاز کم بشه.

در ضمن آلبوس عزیز من معذرت میخوام اعتراض کردم ، فقط نگران اتمام ماموریت هستم.

نمیشه دیگه تمدید کرد؟ ( ماموریت رو میگم)

یه سوال دیگه :
25 امتیاز از من کسر شده. من نمیدونم چند امتیاز داشتم که 25 تا هم کم شده. امتیاز کل کجا میزنین؟ الان من امتیازم چنده؟

به قول برادر با احترام

خب آبرفورث این کیبورد من خراب است گاهی اوقات اشتباه تایپ میکنه ، شما به بلندی ریشت ببخش.منظور همان کسانی بود که پست نزدند که تصحیح شد.

در مورد اعتراض هم اختیار داری ، این حق شماست و بنده هم مسئول پاسخگویی و رسیدگی هستم.

در مورد تمدید هم نمیشه متاسفانه چون به اندازه کافی وقت داده شده است.

و مورد آخر هم ، امتیازات در تاپیک قوانین لیست اعضا و امتیازات زده شده است که می توانید از آنجا مشاهده نمایید.
با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/5/23 2:45:07
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 مرداد 1386 01:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظرین دلسوز محفل.
من قبلا اعلام کرده بودم که یه ماه نمیتونم بیام. حالا اومدم. عضو گروه چهارم محفل هم هستم. پست دوم رو هم در گریمالد زدم.
تا فردا هم که بیشتر وقت نیست واسه ماموریت. میشه عضوی از گروه دو تا پست بزنه؟ یا بیشتر؟ یعنی مثلا من پست شماره دوم ماموریت گروه رو زدم میتونم سوم و چهارم رو هم بنویسم یا نه؟

به آلبوس:
درسته که شما ناظری و سرت شلوغه ، ولی عضو گروه چهارمی اخوی. این هم تذکر میدی وقت نیست ، چرا ادامه نمیدی؟؟

اگه ماموریت تموم نشه ، از همه اعضای گروه امتیاز کم میشه یا فقط از اونایی که ماموریت رو انجام ندادن؟

راستی من آرم محفل رو میخوام.

همینا دیگه. چیز دیگه ای یادم نمیاد.

پ.ن : فعلا همین سوالاتو جواب بدین تا بعدا ببینم سوال پیش میاد یا نه. (چکش)

سلام دادش عزیز ، آبرفورث .خوبی؟ خانواده خوبن؟...ا ببخشید اشتباه شد... اینجا روابط حاکم هست...چیزه یعنی نیست...وظیفه هست که مهمه!!!
خب در مورد سوال اول:
بله می توان بیش از یک پست زد ، ولی به شرطی که دو پست پشت سر هم نباشد یعنی مثلا الان که شما پست سوم را زدید نمی توانید پست سوم را هم بزنید.
در مورد سوال دوم:
بله حرف شما کاملا متین است و بنده هم نگفتم شرکت نمیکنم آبرفورث جان.دلیل اینکه پست اول را من نزدم هم این بود که میخواستم یکی از اعضای محفل بزند چون در این صورت سوژه که طراحی شده ، بر طبق همون طراحی اولیه پیش می رفت به نظر من زیاد جالب نمی شد و خلاقیتش از بین می رفت.ضمن اینکه بنده قبل از خواندن شما پست سوم ماموریت را رزرو کردم.بهر صورت از تذکر شما ممنون، حتما رعایت می گردد.
مورد سوم:
اگر ماموریت تمام نشود از اعضایی که در ماموریت شرکت نکردند امتیاز کسر خواهد گردید.ولی چانچه تمام شود ، علاوه بر امتیاز هماهنگی برای سرگروه برای افرادی که بیش از یک پست زده اند امتیاز تشویقی در نظر گرفته خواهد شد.
مورد چهارم:
بزودی آرم شما آماده خواهد شد.
موفق باشی آبرفورث عزیز.با احترام.
پ.ن: منتظر فعالیت دوباره شما هستیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/5/23 1:29:42
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/5/23 1:33:43
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/5/23 2:35:58
ارسال شده در: یکشنبه 21 مرداد 1386 10:34
نمایش جزئیات
آفلاین
به تمامی اعضای محفل ققنوس ، تاریخ ماموریت اجباری که شرح آن در تاپیک جلسات محرمانه محفل زده شده است تا ساعت بیست و چهار روز بیست و سوم مرداد ماه تمدید شد ، این آخرین فرصت برای جلوگیری از کمسر امتیاز برای اعضایی است که هنوز در ماموریت شرکت نکردند.ضمن اینکه تا همین تاریخ ذکر شده ، مهلت ثبت نام برای مسابقات دوئل محفل تمدید گردید برای اطلاع بیشتر به تاپیک محل دوئل اعضای محفل مراجعه کنید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 تیر 1386 16:04
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظرین محترم محفل ققنوس

میشه به جای دیگران که توی ماموریت شرکت نکردن اعضای دیگه گروه پست بزنن؟

امتیاز داره؟

بله اینکار مجازه و به زننده پست علاوه بر امتیاز پست 3 امتیاز اضافه تعلق میگیره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1386/4/26 16:34:04
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728
ارسال شده در: شنبه 23 تیر 1386 23:37
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت ناظران محفل

اوه خدای من!
چرا ییهو گروه من عوض شد؟ آلبوس عزیز شما که اولش لیست مأموریت و گروه ها رو دادید من توی گروه 3 بودم حالا چرا تو گروه یک هستم؟
خب فکر نمی کنید این جا به جایی مشکلی درست کنه! من الان که می خواستم پست " پاتیل درزدار " رو بزنم این رو متوجه شدم!
خب حالا من باید چی کار کنم؟

یه چیزه دیگه! بهتر نبود پیشنهاد دهنده تاپیک زننده تاپیک هم می بود؟؟

با تشکر!
سارا

سلام سارای عزیز ، این تغییر گروه در همان روز اول رخ داد و باید توسط ما اطلاع داده می شد که از این بابت عذرخواهی می کنم.شما برای اجرای ماموریت لطف کنید با گروه اول و سینیسترا عزیز هماهنگ باشید.
در مورد لارتن عزیز باید بگم پس از بررسی طرحشان ، تاپیک را با هماهنگی ایشون زدیم.
منتظر پستهای خوب شما در محفل هستیم.
موفق باشید . با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/24 0:24:36
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/24 0:29:15
ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1386 17:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظران سفید سفید محفل(سپید تاژ به درد ناظرامون می خوره)

خب از شوخی گذشته مطلب نه چندان مهمی به ذهنم رسیده.تا چند روز اگر در محفل فعالیت نکنیم اخراج میشیم؟می دونید چون برای ادر و پدرم سفر پیش اومده و من باید به خانه ی داییم برم.به همین دلیل دارم می پرسم.ممنون میشم.

خب پرد فوت عزیز حداکثر یک ماه فرصت داری برای اخراج نشدن از محفل ، موفق باشی.

نقل قول:

قوانین برای اعضای ارتش سفید :

1- کسی که در یک ماه پستی در محفل نزند به سرعت اخراج خواهد شد و در صورتی این قانون برای وی لغو خواهد شد که دلیل موجهی ارائه دهد!

2- اگر کسی در طول یک هفته برای اعضای کاملا غیر فعال و دو هفته برای اعضای نیمه فعال پستی در محفل نزده باشد 10 امتیاز از او کسر خواهد شد مگر اینکه او هم دلیل مورد تأییدی داشته باشد!

3- اگر کسی در طول یک هفته 3 پست یا بیش تر در محفل زده باشد علاوه بر امتیازات پست ، 20 امیتاز اضافی به شخص تعلق خواهد گرفت!

4- اگر کسی در طول دو هفته 4 پست و یا بیش تر در محفل ارائه دهد جدا از امیتازات پست 10 امتیاز تشویقی نیز به فرد داده می شود!

( قابل توجه دوستان عضو ارتش سفید در مورد نکته 3 و 4: باید پست های زده شده زیبا و قابل قبول باشند و حداقل امتیاز 6را به خود اختصاص دهند! البته در امتیاز دادن سخت گیری نخواهد شد!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/20 17:57:26
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/20 17:59:37
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1386/4/22 2:11:31

عضو رسمی محفل ققنوس

-------------------------------------
در مسابق
ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1386 17:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظرای گل و گلاب محفل ققنوس.
من یه سوال در مورد این ماموریت های جدید داشتم.الان شما برای هر نفر یه پست مشخص توی یه جای مشخص تعیین کردید و این الان به این معنیه که من نمیتونم دو تا پست بزنم؟و یا ممکنه برای نفر آخر وضعیت تموم کردن پست محیا نباشه.یعنی نتونه تمومش کنه.در اون صورت باید چیکار کنیم؟یا ممکنه اونی که مشخص کردید نتونه تو موعد مقرر پست نفر قبل رو ادامه بده.تنها کسی که کار براش راحته منم که اولین نفرم.این روش یه کم ایراد داره.کاش اصلاحش کنید.بهتر بود اگه ماموریت ها رو توی تاپیک های خاک خورده بندازیم که یه تکونی هم به کل سایت بکنیم یا به تاپیک های مرگخوارا شبیخون بزنیم که یه خودی نشون بدیم.اینطوری خیلی بهتره تا این که فقط تو تاپیک های خودمون باشیم یا پراکنده بشیم.
رو پیشنهاد من فکر کنید لطفا قبل از این که ماموریت کاملا پا بگیره.
با اجازه!

ویولت عزیز حرف شما منطقی است ، ممنون از راهنمایی ات ، ترتیب افراد برداشته خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/20 17:27:42
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1386 13:40
نمایش جزئیات
آفلاین
خب، سلام به ناظرای عزیز! خسته نباشید و این حرفا!
یه پیشنهاد دارم برای محفل که هدفم از این پیشنهاد بهتر شدن محفله و همانا من محفلو خیلی دوست دارم و اینا!
به نظرم خیلی خوبه که ما یه تاپیک برای نقد پست ها داشته باشیم. ناظر های محترم تمام نقد ها رو اونجا انجام بدن و اونجا جایی باشه که همه بتونن پست بزنن. یعنی من بتونم چیزی رو که ممکنه از دید یه ناظر دور مونده باشه درباره هر پستی، بگم. یا شاید اصلا نسبت به نقد پست خودم نسبت به ناظرها یا هر کس دیگه، حرفی داشته باشم.
البته مسلما مثل همه جای دیگه، اون تاپیک از نظر ارزشی نشدن کنترل می شه و اینکه کسی اونجا نسبت به امتیاز و این حرفا اعتراضی نمی کنه و نباید بکنه! اونجا فقط جای نقد کردن باشه و یا صحبت درباره یه نقد انجام شده. البته با دلیل و منطق

در مجموع ناظر ها می تونن با توجه به نقد و برداشت خودشون، و همینطور اگه مناسب دیدن نقدهایی که احیانا دیگران نوشتن، امتیازی رو برای پست در نظر بگیرن.

مسئله دیگه امتیازه. عملا الان تمام امتیاز ها بین شش تا ده هستش. به نظر من سقف امتیاز 6 باشه خیلی بهتره. یعنی از 1 تا 6 به هر پست امتیاز داده بشه.

در آخر بگم که اگه همچین تاپیکی برای نقد پست ها ایجاد بشه، همه باید کمک کنن.
من خودم خیلی دوست دارم افراد زیادی بیان از پست من تعریف و تمجید و اینا بکنن! (چکش)

لارتن عزیز طرح شما پس از مشورت با دو ناظر عزیز دیگر انجام شد و تاپیکی با عنوان ((نقدستان محفل ققنوس)) افتتاح شد.موفق باشی.

فقط من اینو بگم که منظورم از بخش آخر این نبود! یعنی من نگفتم که امتیازا از 6 تا 10 داده بشه!
کلا نظرم این بود که از 1 تا 6 باشه!
کلا الان به کسی امتیاز زیر 5 داده نمی شه و عملا همه از 5 تا 10 می گیرن! خب پس چه کاریه! بجای 5 تا 10، باشه 1 تا 5، یا 1 تا 6!

در این مورد نیز صحبت شد ولی متاسفانه موافقت نشد.موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/20 13:46:08
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/20 13:52:07
ویرایش شده توسط لارتن کرپسلی در 1386/4/20 17:05:24
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/20 18:02:17
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/22 21:43:39
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.