خب!
اول سلام!
من باز اومدم اينجا تا گير بدم و از اين كارا!
اين ماموريت اخير بسيار مي تونست ماموريت خوبي باشه، اما بسيار خز شد و فقط نظم تاپيكاي ديگه رو به هم ريخت!
فكر كنم قرار بود اين ماموريت، يه ماموريت خاص باشه. يعني توي هر پستش در حالي كه ماجراي خود اون تاپيك صدمه نمي بينه، سوژه ماموريت هم انجام بشه و با ظرافت به نفر بعدي كه توي يه تاپيك ديگه قراره ادامه بده، تحويل داده بشه.
در واقع الان بيشتر گروه ها طوري پست زدن كه پستاشون به درد اون تاپيك نمي خوره و كسايي كه مي خوان توي اون تاپيكا بپستن، بايد اون پست مربوط به ماموريت رو نديد بگيرن.
يعني لپ مطلب اينكه اگه قرار باشه اينجوري پست زده بشه، بهتره كه مثل قبل هر ماموريت توي يه تاپيك خاص انجام بشه.
همين ديگه! خوش باشين!
لارتن عزیز هدف از این ماموریت علاوه بر گفته شما این بود که اعضا بتواند داستان رو جوری آغاز کنند و ادامه بدهند تا بتوان در پایان پست به تاپیک دیگر منتقل کرد و این خودش نوعی مهارت جدید محسوب می شود فکر می کنم به این هدف رسیدیم البته من نظر شما را قبول دارم که نسبتا و در حد متوسط از این ماموریت استقبال شد ولی بهرصورت سعی م شود با گرفتن نقص های آن برای ماموریت های بعدی بهتر عمل کرد.ممنون از انتقادت.بازم از این ورا بیا.
موفق باشی. با احترام.