- دوستان من

بچه های کلاس طلسمات به حالت مشکوکیوس به پروفسور لوپین چشم دوختند که خیلی احساساتی شده بود و اصلا" درک نمی کرد که به نفعشه زودتر بره سر اصل مطلب چون جلسه ی آخره و اونا از همیشه بی حوصله تر هستند.
- یک ترم رو کنار هم گذروندیم...
دسته ای اول کلاسف سرشون رو میذارن روی میز و چرت آغاز می کنند!

چند دقیقه بعد
- ... ولی من از شما بیشتر یاد گرفتم...
دسته اول که در خواب فرو رفتتند و دسته ی دوم هم اس ام اس بازی می کنند!

نیم ساعت بعد
- ... و واقعا" هم باورکردنی نیست که آخرین جلسه رو داریم برگزار می کنیم...
ناباوری در چهره ی تک تک دانش آموزان که در خوابی عمیق به سر می بردند، دیده میشد!

- ... و اما درس آخر! طلسم نو ترکیبی.
کلاس کلا" سر تا پا گوش شد تا شاید بالاخره از این کلاس یک جادوی به درد بخوری عایدش بشه!
- هی کراوچ تو بیا اینجا، پرسی تو هم بیا!
بارتی و پرسی

- خب جلوی همدیگه زانو بزنید و دستای راستتون رو بهم بدین!
- بوقی من اینو بلدم، یه چیز دیگه درس بده!
- کروشیو جیمز! این یکی رو عمرا" بلد باشی
... خب یه کم به هم دیگه نزدیکتر بشین... ممنون آقای ویزلی، همینقدر کافیه! و حالا... پرتیوس خلقیوس! اخگر زردی از انتهای چوبدستی تدی با صدای بلندی خارج شد و بارتی و پرسی رو در بر گرفت، بطوریکه از دید خارج شدند. لحظه ای بعد، از هیچ کدام خبری نبود بلکه موجودی رنگ پریده و مریض احوال با موهای قرمز و صورتی رنجور دیده میشد. تدی اعلام کرد:
- معرفی می کنم... پرتی! حاصل نوترکیبی پرسی و بارتی

کلاس:

- نگران نباشین، اجرای این طلسم شرایط بسیار خاصی داره که توی این کلاس فقط این دو نفر واجدش بودن! نکات مهمی که باید بدونید اینه که این طلسم تنها در مورد افرادی که روحیه و اخلاقی شبیه به همدیگه دارن، کارسازه و اثر زمانیش هم بسته به قدرت اجرا کننده ی طلسم از یک تا بیست و چهار ساعت متغیره. اثرات جانبی خاصی هم نداره اما اگه به اشتباه بین دو شخص متفاوت اجرا بشه، نتیجه اش یه چیزی توی مایه های فاجعه است. طلسمی هم که به کار میره، همیشه ثابت نیست، طلسم به این ترتیب ساخته میشه: اسم موجود حاصل از نوترکیبی+ایوس+ خلقیوس! ببینید من گفتن پرتی! پر از پرسی و تی از بارتی و چون اول اسم پرسی رو به کار بردم، بیشتر ظاهرش شبیه اون شده ولی در کل از لحاظ باطنی نمیشه بینشون تمایزی در نظر گرفت!

دینگ دینگ دینگ (افکت خوردن زنگ!)
بچه ها به سرعت وسایلشون رو جمع کردن تا فلنگو ببندند که تدی متوجه شد پرتی به صورت بلاتکلیف بهش نگاه می کرد.
- بله؟
- امشبو کجا باید بخوابم؟ اسلی یا گریف؟
- توی هیچ کدوم رات نمیدن پسرم! من با استرجس صحبت کردم، امشب رو استثنائا" توی خوابگاه مدیران بخواب.
پرتی که از شدت هیجان به حالت سکته در آمده بود، شلنگ و تخته اندازان و لی لی کنان به طرف خوابگاه مدیران چهار نعل دوید

تکلیف اول) طلسم نوترکیبی را روی دو نفر اجرا کنید. علت انتخاب آن دو نفر و ویژگی های موجود خلق شده مهم است. (25 امتیاز)
تکلیف دوم) چرا در تکلیف ذکر شد که طلسم نوترکیبی دارای اثرات جانبی خاصی نیست؟ (5 امتیاز)
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

پماد هم بهت می دم! البته دقت کن که این پماد خوردنیه! یعنی باید بخوریش!
اه اه ! همه هذیون میگن آلبوس هم هذیون میگه! ببینم، تو هذیون هات هم ورده؟

و می بینه که آل خودش نوشیدنی نمی خوره، به یه بهونه ای میره تو آشپزخونه و چوبدستی شو به طرف معجون می گیره و زمزمه می کنه:

میدونی که آسپ دهن لقه! 

!
نامرد! تو چی میدونی؟ هیچی نمیدونی و من هم بهت نمیگم!

،
و
! به سمت آشپزخانه حرکت کرد .
بده شاید خوردم !
به او چشم دوخته بود .