خوب ، عزیزان من به یک نکته اشاره میکنم ، هر چند محفل دیگه برام اهمیتی نداره . الان به شکل نقد کردن توی ایفای نقش نگاه کنید به چندتا جمله ختم میشه .
"پست خوبی بود ، سوژه ضعیف بود ، رو فضا سازیت کار کن ، غلط املایی دیده میشد ، وقت بیشتری بزار ، به نظرم باید روی دیالوگ هات بیشتر کار کنی ."
از این قبیل جمله ها ما زیاد دیدیم و زیاد هم زیر پست های خودمون خورده شده ، به نظر من نقد کردن به یکم اطلاعات نیاز داره ، مثلا من کمترین کارم اینه که برم با یک کسی که رشته اش ادبیاته صحبت کنم . کار سختی نیست .
مثلا اگر دیالوگی به نظرمون مشکل داشت ، دیالوگ و بنویسیم زیرش برای طرف ویرایش کنیم بگیم مشکل شما اینه و دلیلش هم اینه . نه اینکه فقط بگیم دیالوگت بد بود ... به نظرم در تمام بخش ها باید به همین صورت باشه یعنی یک پست از : فضا سازی ، دیالوگ ، سوژه ، آرایه های ادبی ، املاء و .... تشکیل شده ، باید روی همش به همین صورت نقد کنیم هر چند طولانی بشه .
در مورد ناراحت شدن و ناراحت نشدن اعضا ، خیلی ها میان اینجا سرگرم بشن ، خیلی ها میان قدرت نویسندگی پیدا کنن و هدف های مختلف ، اما همه به دنبال نقد منصفانه هستن ... بیشتر اینکه اعضا دلخور میشن نبود یک نقد درسته .
زمانی که هدویگ پست های ما رو نقد میکرد ، به مشکلات ما اشاره میکرد ، کسی ناراحت نمیشد و ناراضی هم نبود ، حتی من به عشق نقد های هدویگ همش پست میزد .
اینا رو گفتم که یک بحث کلی کرده باشم .
ماندانگاس عزیز...
خب راستش تغییر شیوه در نقد پست های ایفای نقش مشکلیه که باید نقاد ها برطرفش کنن و ما هم سعی می کنیم که این مشکل رو محفل برطرف کنیم!
چیزی که نقادان جدید احتیاج دارن اینه که با آگاهی بر نقد دست به این کار بزنن! و بدونن کار راحتی نیست و همون مسأله نقد درست رو باید در نظر داشته باشن!..
ما هم امیدواریم بتونیم این کار رو انجام بدیم! از بحث کلیتون هم بسیار متشکر
! با تشکر
سارا
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج