شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
وقتی به طبقه ی بالا رسید چمش به اتاق هایی افتاد که در هم ریخته بودند . هیچ چیز جای خودش نبود . در سمت راستش اتاقی بود . با احتیاط وارد اتاق شد و به اطراف نگاهی انداخت .
دورکی دیگه نمیگم که کلمه ای که بولد کردم برات یه اشتباه تایپیه و دیگه نمیگم که برای رفع این اشتباهات بهتره قبل از فرستادن پست یه بار از روش بخونی تا مشکلات از این قبیل حل شه! دیگه نمیگم، نه نمیگم!
تو بقیه ی پاراگراف و در حقیقت در تمام پستت بعد از هر نیم جمله یه نقطه گذاشتی در حالیکه همشون به هم مربوط بودن...شاید بهتر بود یکی دو جاش از ویرگول استفاده میکردی چون اینطوری خواننده نمیتونه لذت ببره از پست، چجوری بگم... من شخصا به عنوان یه خواننده حس میکردم با نقطه های پشت سر همی که آخر هر نیم جمله گذاشتی یه جورایی محدودم کردی. گاهی به شدت نیاز به ویرگول و نقطه چین بوده که دریغشون کردی...
در ادامه هیچ مشکل خاصی توی پستت ندیدم، ساده و کوتاه بود.
موفق باشی فرزند روشنایی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1388/5/5 23:04:47
خب، فرزند روشنایی تازه کار. پست شما پر از دیالوگ بود و کمبود فضاسازی داشت.
منظور از فضا سازی، حالت چهره ی گوینده ها و شخصیت ها و یا توصیف مکانی که اونجا حضور دارن میتونه باشه. برای مثال میتونستی بیشتر روی فضای سالن مذاکره ی گریمولد مانور بدی. سالن مذاکره که چه عرض کنم.. وقتی طرف طناب پیچ شده دیگه نمیشه اسمشو مذاکره گذاشت. پس میتونستی یه جور اتاق بازپرسی رو توصیف کنی تا جذاب تر شه موقعیت!
مثلا:
نقل قول:
لرد ولدمورت و بلاتریکس با چهره ای خیس از عرق، در فضای نیمه تاریک اتاق به دامبلدور چشم دوخته بودند که هر چند دقیقه با انگشت های باریکش تلنگری به چراغ کم نور اتاق میزد و نور متحرکش را بر روی متهم ها می انداخت.
بله فضاسازی که من مثال زدم بیشتر جدی بود تا طنز. اما یادت باشه پست چه جد باشه چه طنز در هر دو صورت به فضاسازی نیاز داره و کار ما فقط با دیالوگ پیش نمیره.
نکته ی جالبی که ذکر کردی حضور ناگهانی جد دامبلدور بود! دیالوگ هاتم جالب بودن اما پایان پستت عجیب بود. همه ی ما اوایل کارمون انتظار داریم توی هر داستانی که شرکت میکنیم به هر حال اسمی از شخصیتمون برده باشن. و چون معمولا اون اوایل شناختی ازمون نیس این اتفاق نمیفته که خیلی هم ناراحت کننده اس! اما به مرور زمان شخصیت شما توسط دوستانی که کنارشون رول میزنی وارد داستان میشه. من اینو بهت قول میدم.
یه سری غلط تایپی داشتی، آخر بعضی از دیالوگ و جمله ها علامت ختم کننده که میتونه نقطه، علامت تعجب یا هر چی دیگه باشه ندیدم، ضمنا به کار بردن کلماتی مث "جااااااان" یا "واااااااای" توی یه پست اگه کم باشه مشکلی نداره به شرطی که خیلی "الف" نداشته باشه و ضمنا پشت سر هم نباشه که ظاهر پست رو بهم نریزه. اما کلماتی مثل "جییییییییییییغ" رو برای زیباتر کردن و تاکید واضح تر میتونیم "جیـــــــــغ!" بنویسیم.
و در آخر، جیمز درسته نه جمیز! تو هم مث دایی جرجی که همیشه جمیز صدام میکرد .
منتظر پست های جدید و بهترت هستم فرزند روشنایی، مهمترین نکته که باید روش کار کنی همون فضاسازیه!
من به شدت از تاخیر بسیار زیاد و جا انداختن این پست متاسفم و حاضرم هر تنبیهی رو به جون بخرم!
نقل قول:
محفلی ها به سرعت می دویدند تا فرار کنند وبه محل آپارات برسند. در پشت آنها هم لرد ولدمورت با سرعت می دوید و فریاد می زد: آهای دزد...دزد، بگیریدشون دزد...آتش زدن به مالم.آی دزد، دزد رو بگیرید
دو بار از یک صفت توی یه پاراگراف کوتاه استفاده کردن یکم نامتناسبه. ضمنا من بارها و بارها گفتم حتی اگه آخر جمله قراره شکلک بذاریم بهتره در هر صورت آخر جمله نقطه رو فراموش نکنیم!
نقل قول:
از خستگی نعره ای زد
ببین از "خستگی" نعره نمیزنن معمولا، چون آدم خسته نای "نه" گفتن نئاره چه برسه به نعره زدن! نعره میتونه از عصبانیت باشه، اما از خستگی تا حالا شده نعره بزنی؟ نقل قول:
لرد که تمام بلَا ها یکدفعه بر سرش نازل شده بود نعره زد:بلا؟
این دقیقا همون چیزیه که باید باشه! شدت عصبانیت لرد رو با این فعل کاملا نشون دادی.
در ادامه ی پستت از دیالوگ استفاده ی بیش از حد داشتی که اگه فضاسازی مناسب در کنارش میومد عالی میشد!