جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  138 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  251 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1393 16:59
نمایش جزئیات
آفلاین
آی دَدَه وای دَدَه!

بابا اون در بوق مصب رو گذاشتم اونجا که در بزنین و بیاین تو!

موشکل نیست. بزن بره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1393 14:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دانگ.

من چهارشنبه نميتونم تدريسم رو انجام بدم. تدريسمو اگه رواله؛ امروز انجام ميدم. نمرات و غيره رو هم چهارشنبه ميفرستم چون باس ببينم تا آخر امروز كسي تكليف ميفرسته يا نه.

مخلصيم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: دوشنبه 30 تیر 1393 16:52
نمایش جزئیات
آفلاین
آی مردم، آی ایها الناس، آی خونه دار، آی بچه دار!
مدیر توی دفتر خودشم امنیت نداره؟

باو همینطوری پا برهنه می دویی میای تو دفتر من نمیگی یهو سر یکی تو منقل باشه، دست یکی توی جیب یکی دیگه باشه؟ اصلاً شاید دامبلدور اینجا باشه!

آشا عزیز این پست جاش توی دفتر اساتید ـه. برو اونجا بذار ما به کارمون برسیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 30 تیر 1393 16:16
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر مدیر و پرفسورهای محترم. یه عرضی داشتم خدمتتون. در اصل با پروفسور دالاهوف.
اینکه اولا درود پروفسور!

دوما!
نقل قول:

شایدم با آنتونین خصومت شخصی داری

نه من آدمی نیستم الکی با کسی دشمنی کنم ... مگه اینکه واقعا دلیلی باشه. به نظرتون واقعا دلیلی هست با شما دشمن بشم؟

سوما، جدا از شوخی ... واقعا امتیاز دادنتون منو شگفت زده کرد.

اینم اشکالاتی که از پستم گرفته شده.
نقل قول:

آشا: 12

I.
6 نمره
مشخصه طنز نویس قوی ای هستی. و از عمد به موضوع سوال نپرداختی. شایدم با آنتونین، خصومت شخصی داری:دی در هر صورت اینکه در آخر معلوم شد مدیر مدرسه همون فیلم فروش دوره گرد بوده جالب بود. شبیه این کنایات هست که این روزها به کار میرود و طرف مثلا دکتره ولی مسافر کشی میکنه.

II.
5 نمره
تفاوت، همون نامتقارن بودنه. منظور سوال یکی از ویژگی های جادوگران مثل تله پورت یا سفر در زمان بود که به این ها نپرداختی. اشاره جالبی به خلاف جهت آب شنا کردن کردی.

III.
1 نمره
منظور از نامتقارن مشخصا جادوگران، بود که در درس اشاره شده بود.

یه مثال بیارم براتون.
مورفین گانت.
یه نویسنده ی فوق العاده که بیشتر از هرکسی تو طنز نوشتن قبولش دارم. ایشون الگوی منم هستن. اما ... وقتی شما یه سوالی رو میپرسین و یه جواب خاصی رو در نظر دارین که دانش آموزان باید بدن ( که اصول رول نویسی این نیست و از طرف دیگه کلاسای هاگ برای قوی شدن توانایی تازه واردا تو رول نویسی هست، نه جواب دادن به سوالایی که نه تو هیچ کتابی نوشته شده و نه اجباریه جوابشو بدونیم) اون وقت، باید یه نگاه بندازیم به پست مورفین گانت که ببینیم آیا یکدوم از اون پاسخ هاییکه شما گفتین مد نظرتونه رو داده یا نه. البته نه! حالا اگر بیاین و بگین پس مورفین گانت لایق این نمره نیست و نمره کسر کنین، با n نفر رو به رو میشین که شکایت میکنن چرا مورفین گانت باید کمتر از 30 بگیره. اون وقت اینجا کی داره اشتباه میکنه؟ مورفینی که بلد نیست رول بنویسه یا پروف؟
بازم باید خاطر نشان کنم که من خودم مورفین رو از هر طنز نویسی تو سایت بهتر میدونم. مسئله یه چیز دیگس. سوالا واقعا مضحکن، جواباشونم مضحکتر از خودشون. نمره دهی شما هم مضحکترین.
حتی اگه یکی بیاد متن تدریس شما رو بخونه که از رول نویسی سردرنیاره و بعد بخواد بیاد تصحیح کنه، یعنی با توجه به همون متن تدریس بازم یه همچین نمره ای رو نمیده.
خودم قبول دارم همچین چنگی به دل نمیزد پستم ولی .... 12 چیه دیگه آقا؟ رو چه حسابی 12؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آشا در 1393/4/30 16:23:35
....I believe I can fly

ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1393 15:28
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا قوانین هاگوارتز، یاسای چنگیز که نیست!

این بانوی جوان یکی از بهترین تازه واردهای گریفندوره.
بخواد پیشرفت کنه میتونه از نقد های اساتید استفاده کنه حتی اگه خودش اجازه ی شرکت نداشته باشه.

به قول شما، استاده خودش.. برای پیشرفتشم خودم براش کلاس پرواز یه نفره میذارم، ریاضیشم با تدی خصوصــ...ای بابا..ببین دانگ چه کارایی می کنی! وقتی کلاس عمومی رو از دختر مردم میگیری همین میشه دیگه! میره خصوصی ورمیداره!.. حالا فردا روز طوفان شد و سیل اومد و بلایای طبیعی به کفاره ی گناه رو سر سایت ریخت، مسئولش تویی!

مشکلی نداره، هر طور خودت صلاح میدونی. اگه واقعا فک می کنی نمیشه هیچ کاری کرد، منم حرفی ندارم. ولی خب خودت میدونی ویکتوار حقش بود امتیاز بگیره. همین که میدونی کافیه براش.

اعتراض باجا! و بیجا! ی ملت رو هم کاری ندارم بهشون، ولی من کوتاه میام چون گریفندور فراموش نمیکنه که هدف این ترم فراتر از یه رقابت برای کاپ بین چهارتا گروهه.

موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1393 14:49
نمایش جزئیات
آفلاین
حرفات رو تا یه حدی قبول دارم و اگه قبل از شروع هاگوارتز این حرف ها زده میشد شاید سعی می کردیم یه فکری براش بکنیم. ولی همونطور که توی تابلوی اعلانات هم گفته شد، با شروع هاگوارتز دیگه قانونی تغییر نمی کنه.

الان تو فرض کن این مشکل هم نبود و ما میخواستیم چنین قانونی رو تصویب کنیم که این افراد این مدلی می تونن توی هاگوارتز شرکت کنند. حالا چجوری تشخیص بدیم که آیا تفاوتی بین کلاوس بودلر و ویکتوار ویزلی هست یا نه؟
یا این که پاپاتونده و گلرت گریندل والد هم می تونن شرکت کنند یا نه؟
قانون باید چیزی باشه که بشه اجراش کرد. اگه بخوایم این قانون رو تغییر بدیم (که اعلام شده هیچ قانونی تغییر نخواهد کرد.) یه جورایی مجبور میشیم سلیقه ای رفتار کنیم و همین باعث خیلی از مشکلات میشه.
نمونه ی بارز ـش رو دیدی خودت. الان تا تو اعتراض کردی، یه اعتراض دیگه هم اومد که واقعاً بیجا بود.

در تا یه حدی حرفات درسته، ولی چیزی ـه که غیر قابل اجتناب ـه و برای همه هم وجود داره. همه ی گروه ها چنین افرادی رو داشتن.

حالا من یه نکته ی دیگه رو بهتون میگم. الان همین افراد می تونن توی 8 تا کلاس شرکت کنن که هر کدوم 6 جلسه ـست. یعنی میشه 48 جلسه.
من به شما پیشنهاد می کنم به جای این که همه ی این 48 پست رو بدید به افراد قوی که امتیاز بالا بگیرن و گروه رو بالا ببرن، یه کم از فضای رقابتی دور شید و سعی کنید این جور افراد رو بیشتر توی سهمیه ها بهشون بها بدید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1393 14:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پاپاتونده هم فک کنم سال 88 و اینا 4-5 ماه عضو ایفای نقش بوده ولی الان سهمیه ی تازه وارد حساب نمیشه.

خب بشه!

میدونی دانگ، یه وقتی هست من میام شناسه میسازم، نقد میشم، مینویسم، تو سایت جا میفتم، شخصیتمو میسازم و به عنوان بهترین عضو تازه وارد گروهم و سایت و فعالترین و اینا شناخته میشم..اونجا یعنی پیشرفت کردم. یعنی قلق دستمه.. بعد یه دوماهی غیبم میزنه و وقتی برمیگردم با یه شناسه ی دیگه، خیلی چیزا بارمه!

این بنده خدا سال 85 اومده، یعنی یه سال قبل از من حتی!
نبین پریزاده، عجوزه ست این.
تو میدونی که چه انگیزه ای میده به بچه های تازه وارد، هاگوارتز و امتیازهاش و اینم میدونی که ایشون فعالیت خاصی نداشته اون سال. شناخته نشده به اون صورت و ادامه نداده نویسندگی رو. حق داره که تو هاگوارتز شرکت کنه و به نسبت کارش امتیاز بگیره که انگیزه ش تقویت شه!
آدمی که رولی نزده به اون صورت و بعد از 8 سال برگشته..نباید بگیریم ازش هیجان هاگوارتز رو!

حق با توئه، سطح کارش خوبه و من هم به هم تیمیم اعتماد کامل دارم.
به یک سال نمیکشه که ویکتوریا ویزلی جزو بهترین نویسنده های این سایت میشه. اینو مطمئنم. کلا تازه وارد های مستعدی داریم امسال.
اما این دلیل نمیشه که ما بگیریم انگیزه شو.

خب اینطوری باشه که طرف به خاطر محرومیتش از هاگوارتز، بیزار میشه از استعدادش!
هاگوارتز پر زرق و برقه. پر فانتزیه. لذتبخشه براش امتیاز گرفتن از درسای جادویی.

خودتو بذار جاش. یه قدیمی شاخ نبوده که بعد 8 سال بیاد و گروه حزب و سرژ تانکیان راه بندازه! یه تازه وارد بوده که حتی به خودش فرصت نداده اون سال از تازه واردی خارج شه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1393/4/18 14:30:46
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1393 14:11
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر دوستان

اول از همه توجه شما را به خطوطی چند از قوانین هاگوارتز جلب می نمویم:

نقل قول:
2- در این ترم هاگوارتز تنها افرادی می توانند شرکت کنند که تاریخ عضویت آن ها در ایفای نقش بعد از 92/1/1 (یکم فروردین ماه نود و دو) باشد که به آن ها اعضای تازه وارد گفته می شود.

حالا بریم سراغ بچه پاتر.

همونطور که خود شما گفتی و یکی از ناظرین تالار های خصوصی گزارش دادند، خانوم ویزلی قبلاً سابقه ی حضور در ایفای نقش داشتند. در نتیجه مشمول قانون بالا نیستن.
مورد مشابه این مورد هم بوده. پاپاتونده هم فک کنم سال 88 و اینا 4-5 ماه عضو ایفای نقش بوده ولی الان سهمیه ی تازه وارد حساب نمیشه.

در ضمن با توجه به سطح رول نویسی دوشیزه ویزلی هم فکر نمی کنم کلاس های هاگوارتز کمک خاصی بهشون بکنه. ماشالا خودشون یه پا استادن!

و اما لودو بگمن.

من واقعاً تعجب می کنم که بعد از اون همه حرف و حدیث مسنجری و اینا درخواست دارید کسی که 1 سال بیشتر قانون توی ایفای نقش بوده و از فروردین 91 تا فروردین 92 با دو تا شناسه حدود 320 تا پست زده تازه وارد محسوب بشه!
کلاً بحث کلاوس بودلر تموم شده ـس به قول اون دوست عزیزمون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1393 13:23
نمایش جزئیات
آفلاین
درود!

خواستم بگم در صورتی که فعالیت کمرنگ در گذشته عب نئره و حساب نی این کلاوس مارم کارت ورود به جلسشو صادر کنید بی زحمت.
با سپاس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1393 12:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دله دزد

آقا یه سوال، قضیه ی این که ویکتوار ویزلی اول جزو تازه واردین بود و بعد حذف شد و این نقل قول پایینیه چیه بالا تکلیف کلاس ریاضیش؟

نقل قول:
پست بدون امتیاز

داداش این بنده خدا تازه وارده. من خارج از سایت میشناسمش. ظاهرا سال 85 با یه شناسه ای وارد ایفا شده و 6-7 ماه فعالیت کمرنگ داشته بعدم تعطیل کرده کلا.

من خواهش میکنم صحبت کنی با خودش که توضیح بده در مورد شناسه قبلیش و فعالیتش رو با اون. مدیری داداش، منوداری اختیاری! چک کن آی پیش رو و فعالیت قبلیش رو لطفا.

پیگیری کن و صلاح دونستی کوتاه بیا خلاصه.

مرسی پیشاپیش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!