جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] عضویت در کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: عضویت در کوییدیچ
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 15:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

من اومدم!
طي صحبت هاي دنيس خودمو كاپيتان تيم آرماديلو معرفي ميكنم!
و چيز ديگه:
بابا اين چه وضعشه؟! اريكا مثلا تو تيم آرماديلو عضوه!
بعد هنوز ما موافقت نكرديم شما تاييد كرديد كه بره تو تيم پاور؟
حالا يه پست بزنيد اريكا رو در بياريد از اونجا و بگيد كه ما بيايم موافقت كنيم!
بعد ما فكرامونو ميكنيم در اين مورد!

در كل با رفتن اريكا از تيم عزيزمون موافقم! ممنون كه اعلام كردم!

* به درخواست لودو در دفتر نظارت رسيدگي شود! (قضيه مجازي و اينا!)

در مورد کاپیتان بودنت ، تائید میشه !

در مورد اریکا هم ، بله ، من فراموش کرده بودم ، ممنون از یادآوری ، هزینه ای که باید پاور داس به آرمادیلو بپردازه محاسبه میشه بعدا !

در مورد لودو هم ، همونطور که آلبوس عزیز پست من رو ویرایش کرده ، گفته شده که در آخر نقل و انتقالات اون مورد ویرایش میشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/26 15:57:38
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/26 15:59:15
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 15:17
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم چون كاپيتان ترنسيلوانيام به خاطر اين كه همينجوري دور هم باشيم تاييد مي كنم كه سيريوس بره چيورون!

تائید میشه ! ممنون از اطلاع سریعت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/26 15:21:52
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 15:09
نمایش جزئیات
آفلاین
آره راس می گه من با اینکه از پاورداس و تیم فنگ و یه تیم دیگه که هنوز تشکیل شدنش قطعی نیست پیشنهاد داشتم، و اینکه من خیلی گولاخم و اینا، میرم چیورون!

تایید می شه. چو رم میارم که تایید کنه. نمی خواد زیر پست منو ویرایش کنی ناظر. ویرایش کنی بد می بینی از الان گفته باشم!

با توجه به نظر کاپیتان چیورون تائید میشی ، همونطور که گفتی ، چو هم باید تائید کنه تا مبالغی که باید به تیم ترنسیلوانیا داده بشه محاسبه بشه .

در مورد ویرایش پست هم ، برای خنده این کار رو نمیکنیم ، برای این هست که دچار اشتباه نشیم و بعدا مشکلی پیش نیاد که به این مورد رسیدگی نشده و ... ! انجمن کوییدیچ به اندازه کافی پست هاش در هم هست ، ویرایش نشه خودم به مشکل میخورم بعدا !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/26 15:16:14
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 15:04
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

می خواستم اعلام! کنم که سیریوس بلک مال ماست!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
؟!
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین
به عنوان يكي از اعضاي اسلي توي تالار اعلام كردم و اومدم اينجا بگم !

من فعلا نميانده ي گروه اسليترين مي شم تا وقتيكه يكي از ناظرا بياد اعلام آمادگي كنه و اين حرفا كه فكر نكنم كسي بياد !

پس من به عنوان نماينده ي گروه هميشه اصيل زاده ي اسليترين اسپانسر مي شم و اين حرفا !

هركسي مي خواد واسه تيمش اسپانسر گيرز بياره يه سري هم به ما بزنه

پي نوشت (پ.ن) :
ببخشيد پرسي و آلبوس عزيز !
اين داداش ما نيوت اسكمندر مثل اينكه يوزر پسوردش از خاطرش دليت شده و اين حرفا و نمي تونه بياد تو سايت و مايل به اومدن هم نيست . خودتون واسه گابريل يه كاري بكنين .

*بعد اينكه من و گابريل مي ريم تيم فنگ اينا *

تائید میشه !

اسمت رو به عنوان نماینده اسپانسر اسلیترین اضافه کردم .

در مورد نیوت هم مشکلی نیست ، در ضمن من میخواستم تو رو به عنوان کاپیتان پوپیتر بزارم ، یک بار دیگه میزارم که اگر خواستی تغییر نظر بدی ، اگر خواستی بهم بگو تا پستش رو برای کاپیتانیت توی انجمن مرگخوارا بزنم .

در مورد گابریل هم باید خودش اطلاع بده که کجا میخواد باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/26 14:08:28
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 12:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به ایگور :

اشتباهی وجود نداشت ، فقط بروز نشده بودند ؛ اسم آجاس به لیست استعفا دادگان اضافه شد و پست آلبوس که توی صفحه قبل زده بود ویرایش شد .

اسمت هم از نمایندگی اسپانسر از طرف اسلیترین برداشته شد ، این مشکل اسلیترین هست که با وجود کاربران فعالش ، به این مورد دقت نکردن و نماینده جدیدی معرفی نکردند !

اسپانسر های ، اسلیترین ، گریفیندور و مرگخوار ها نامعلوم هست ، از مسئولین این گروه ها درخواست میشه فردی رو معرفی کنند . اعضای این گروه ها میتونن برای نماینده شدن درخواست بدن و من اسمشون رو به عنوان نماینده اضافه میکنم ، چرا که بی دقتی مسئولین این گروه ها نشون میده که هیچ توجهی به این مورد ندارن و در صورتی که از طرف مسئولین این سه گروه اعتراضی برای نماینده ای که بدون مشورت با اونها اضافه شده ، نا دیده گرفته میشه !

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 11:44
نمایش جزئیات
آفلاین
يه سري اشتباهات ديدم تو اين چند روز..گفتم همشو يه جا بزنم كه اصلا حسش نيست تو قيافه اين يارو پرسي نگاه كنم !

نقل قول:
اسلایترین : ایگور کارکاروف

چه عجيب!من دسترسي به اسليترين ندارم،عضو اين گروه نيستم ولي اسپانسرش هستم..چقدر خوب.

باب اينو درست كنيد.من اصلا ديگه عضو اسليترين نيستم كه بخوام نماينده اسپانسر هم باشم.
فكر كنم اينيگو ناظر جديد تالار اسليترين،براي اين كار مناسب باشه.باهاش صحبت كنيد.

دامبلدور نوشته:
نقل قول:
استعفای تیم های ترنسیلوانیا ، آرمادیلو ، ریش سفیدان ، جومالی یونایتد از شرکت در لیگ سوم

و پست من(28 پست قبلتر از پست دامبلدور)

نقل قول:
تيم قدرتمند آجاس اين دوره حضور نخواهد يافت.علتشم بلاك بودن دو تا از بازيكنان كليدي و وقت نداشتن بقيه بازيكنان تيم هست.

حالا نميدونم چرا اسم تيم ما تو ليست استعفا داده ها نيست.عجيبه!لطفا درستش كنيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

عضویت در کوییدیچ
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 21:33
نمایش جزئیات
آفلاین
برای اینکه پوز پرسی خورده بشه من با ترنسفر شدن اریکا زادینگ به تیممون موافقت میکنم!...خیلی ناراحت شدی پرسی میتونی 50 گالیون دیگه برداری سیب زمینی هم بخری برای زن و بچه!

من کجا حضور اریکا رو تو تیمم تایید کرده بودم!؟...چرا تو ویرایش پست اریکا خالی بستی؟!

در هر صورت ترکیب نهایی تیم اینه و من پست هاشونم مشخص میکنم و بعد تو سازمان عقد و ثبت رسمی قرارداد پست میزنم!

1-خودم
2-سرژ تانکیان
3-وینکی
4-کورن اسمیت
5-دنیس
6-بلیز زابینی
7-اریکا زادینگ

با تشکر از تمام دست اندر کاران و پشت صحنه ای ها و با تشکر از پوز پرسی که به راحت آب خوردن به خاک مالیده شد!(در راستای مالیده شدن بیشتر پوز پرسی به خاک!...آها!...دست دست!...یه کم دیگه!...خوبه دیگه بسه!)

ویرایش: راستی یادم رفت!...من با رفتن فنگ از تیم پاورداس موافقت میکنم!...با تشکر از اینکه پوز پرسی بیشتر به خاک مالیده شد!

منم در راستای مالیدن کل هیکلت در خاک ، 200 گالیون دیگه برمیدارم که پیازم بخرم

من فکر کردم تائید کردی ، انقدر بازیکن آوردی که منم قاطی کردم ! ، در مورد فنگ هم مشکلی نیست ، ممنون از یاد آوریت بابت این مورد .

تائید میشه !

در ضمن هر کی به خاطر این حرف اسکاور دست زد ، بیاد اینجا خودشو معرفی کنه ... این دفعه برای دامبلدور خرج میشه پولی که میده ( اوه اوه دامبلدور )

ویرایش: به حرف این جوجو کوچولو گوش نکنین...آخه کسی که پوزش به خاک مالیده شده بازم حرف میزنه؟!...بسه دیگه بابا بسه...چقدر آخه ضایعتم کنم!؟...تو 7000 گالیون بردار فقط دیگه الکی شاخ بازی در نیار میدم مسئول سازمان داوری خاورمیانه از سمت داوری خلا بکنتت بعد بکنتت کمک داور فوتبال ماگلیا!...میدونی که فوتبال ماگلی هم درآمد کمک داوراش در حد هویج فرنگی هم نیست!...پس حرف نزن دیگه شاخ نشو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/10/25 21:42:46
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 22:00:03
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/10/26 2:33:55
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 21:10
نمایش جزئیات
آفلاین
منم علاقه وافری به بودن زیر سایه ی لرد کبیر دارم ، بنابر این در خواست عضویت در پویتر و دارم.

آمیکوس عزیز ، وضعیت تیم پوپیتر مشخص نیست ، چون نه اسپانسرش نماینده داره و نه کاپیتانش در مورد شرکت توی این لیگ چیزی گفته ، برای درخواست عضویت در این تیم هم باید با کاپیتان تمتون و یا لرد صحبت کنی.موفق باشی.با احترام.

احتمالا بزودی کاپیتان تیم پوپیتر مشخص میشه ، در نتیجه این عضویت مشکلی نداره و اگر کاپیتان مشخص شد ، پستی بزنه اینجا تا تائید بشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/25 21:28:50
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/26 14:12:08
تصویر تغییر اندازه داده شده

خاطرات جادوگران...روز هاي اشتياق،ترس،فداكاري ها و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 20:31
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم آمادگی خودم رو برای ملحق شدن به تیم پاورداس اعلام می کنم . ( چه کتابی شد ! )

* اسکی حالا نوبت توئه بعد از من پست بزنی :دی

تائید میشه !

اسکاور تو پست قبلی تائید کرد ... اسکاور پست بزنی اینجا تیمت منحل میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 20:45:52
The power behind you is much greater than the task ahead of yo

JUST JUST HUFFELPUFF !