جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  71 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  184 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  206 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  296 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  202 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نقدستان محفل ققنوس
ارسال شده در: چهارشنبه 15 آبان 1387 16:24
نمایش جزئیات
آفلاین
می خواستم این پست زندگی ونیرنگهای آلبوس دامبلدور منو هم نقد کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

یادش آمد که در آن اوج سپهر
هست پیروزی و زیبایی مهر

فر و آزادی و فتح و ظفر است
نفس خرم باد سحر است

دیده بگشود و به هر سو نگریست
دید گردش اثری زاین ها نیست

بال برهم زد و برجست از جا
گفت کای دوست، ببخشای مرا

سال ها باش و بدین عیش بناز
تو ومردار، تو و عمر دراز

من نیم در خور این مهمانی
گند و مردار تو را ارزانی

گر در اوج فلکم باید مرد
عمردر گند به سر نتوان برد

شهپر شاه هوا، اوج گرفت
زاغ را دیده بر او مانده شگفت

سوی بالا شد و بالا تر شد
راست، با مهر فلک هم بر شد

لحظه ای چند بر این لوح کبود
نقطه ای بود دگر هیچ نبود
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 مهر 1387 18:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

ببخشید می خواستم اگه ممکنه این پستو برام نقد کنین: ماجراهای دامبل و خانواده شماره 239

ببخشید که مزاحم شدم
مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[color=FF0000][b]پس قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!
ميجنگيم تا آخ?
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 فروردین 1387 19:31
نمایش جزئیات
آفلاین
دنیای وارونه - پست 17 - جیمز هری پاتر

ايول خيلي پست جالبي بود.خنده دار هم بود و كلا لذت بردم.
به نظر من تاپيك دنياي وارونه نوعيه پست هاش كه جايي براي نقد نميذاره!يعني كلا اصلا مشكلي توش نميشه پيدا كرد كه بخواد آدم تو نقدش پست اونجا بگه!

1.

هماهنگ نبودن لحن پستت..در واقع يه جا فعل ها رو كتابي نوشته بودي يه جاهايي گفتاري!براي مثال:

نقل قول:
اونا توی آشپزخونه زندگی می کنند اما با این حال مدام از ما غذا کش میرن !

اون فعل ميكنند اشتباهه..چون كل متنت تقريبا گفتاريه بهتره اونم گفتاري باشه!

2.

نقل قول:
ولی یکی از هم تالاری هام اسمش نویل لانگ باتمه ! حافظه ی معرکه ای داره

بهتر نيست دو جمله رو به هم به كمك يه كلمه مرتبط به هم وصل كني؟چون مثلا ميگي يكي از هم تالاري هاي من اسمش فلانه انگار داري كل هم تالاري هات رو معرفي ميكني!
اگر اينجوري مينوشتي بهتر بود:

"يكي از هم تالاري هام كه اسمش نويل لانگ باتمه حافظه خيلي خوبي داره!"

لطفا ديگه از اون تاپيك ها درخواست نقد نده!چون نه ارزيابي خوبي از پستات ميتوني بكني و نه ما ميتونيم راحت مشكلاتت رو بگيم!

---------------
همانا دوست من..تو پست قبليم هم گفتم..اگر تو پست هاي بعديت اين مشكل باشه،اگر درخواست نقد داده باشي رسيدگي نميشه..چون نه ما بيكاريم كه نقد كنيم و نه نقد براي خنده ست! !
پس شما محفلي اصيل..يكي از فعالترين ها خيلي خوبست كه در راه هدايت سفيدي هستي و همواره پست هاي زيبا ميفرستي!

من شما رو به آغوش خودم دعوت ميكنم تا از رحمت و لطف مرلين بزرگ برخوردار شويد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 17 فروردین 1387 22:07
نمایش جزئیات
آفلاین
خانه شماره دوازده گریمالد(محفل ققنوس) - پست 411 - رون ویزلی

همانا برادر رون ويزلي عزيز..ما خيلي خوشحاليم كه شما رو دوباره در جمع محفلي ها ميبينم..گويا يه مدت براي ماموريتي با هري به اعماق زمين رفته بوديد ولي سالم برگشتيد.

1.
شما پست قشنگي داشتيد فقط از نظر سوژه هم به نظر من خيلي خوب كار كردي اگرچه به نظرم براي اين كار يه مقدار عجله كردي..خيلي بهتر و راحتتر ميشد روي دعواهاي سيريوس و ليلي مانور داد و سريع ماجرا رو عوض نكرد تا پست هاي بعدي به مشكل بر نخورن بقيه كاربران..به هر حال سوژه جالبي بود ولي زود اومد تو داستان..كاش چند تا پست بعد از ليلي اين سوژه رو وارد ميكردي كه خيلي بهتر و قشنگ تر بود.

2.
استفاده بيش از حد از سه نقطه باعث شده بود رولت از حالت خوبش خارج بشه و كلا قيافه رولت رو زشت بكنه.چون همونطور كه ميدوني قيافه رول تو اين مساله كه خواننده اصلا رغبت بكنه پستت رو بخونه يا نه خيلي تاثير گذاره!سعي كن از نقطه كمتر استفاده كني.

3.
سر تيكه نامه سيروس به نظرم يه مقدار بهم ريخته كار كردي..وقتي تو سريع بعد از ديالوگ و فضا سازي رولت ميري سراغ يه متن بهتره اون متن رو به يه حالت ديگه در بياري!يا اول و آخرش رو مشخص كني مثلا.شما به صورت زير نوشتي:

نقل قول:
سیریوس که دیگه داشت از خاک خوردن تاپیک به مدت یک ماه و هشت روز می بوقید به سمت میزش رفت ویک کاغذ پوستی رو از کشوی میزش در آورد و شروع به نوشتن کرد :

اهم....اهم....
من از تمامی اعضای محفل می خوام که هر چه سریع تر خودشون رو به محفل برسونن .

در صورتي كخ اگر به اين صورت مينوشتي خيلي قشنگ تر و بهتر ميشد.

"سیریوس که دیگه داشت از خاک خوردن تاپیک به مدت یک ماه و هشت روز می بوقید به سمت میزش رفت ویک کاغذ پوستی رو از کشوی میزش در آورد و شروع به نوشتن کرد :

با سلام;
من از تمامی اعضای محفل می خوام که هر چه سریع تر خودشون رو به محفل برسونن .

4.

شما وقتي ميخواي براي كسي بنويسي اولش صداي سرفتم مينويسي؟در واقع هدفت از كلمه اهم اهم چي بود؟به نظر من اگر بيشتر رو اين تيكه كار ميكردي خيلي بهتر از اينا ميتونستي بنويسي.

5.

سر يه تيكه شما دو تا ديالوگ از يه فرد رو تو دو تا خط آوردي.درحالي كه خيلي راحت ميتونستي پشت سر هم بياري يا مثلا يه جمله رو اشاره كني كه ليلي به خودش ميگه و جمله دومش خطاب به سيريوسه ولي اگر اشاره نكردي خوب نيست كه تو دو تا خط متفاوت بياري!

=================
همانا دوست من..پست شما متوسط بود..توانايي نوشتن شما بسيار بالاتر از اينهاست.با تلاش بهتر ميتوني امتياز بيشتري بگيري!
در ضمن اگر اين 5 مورد تو پست بعديت دوباره اشتباه نوشته بشه اگر درخواست نقد هم كرده باشي،پستت نقد نخواهد شد.بالاخره نقد براي خنده كه نيست براي رفع مشكلاته!پس با دقت بخون و مشكلاتت رو رفع كن!!!

حالا به آغوش من بيا تا الطاف مرلين شامل حالت بشود! ،

آلبوس دامبلدور.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 8 فروردین 1387 00:16
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر برادر و باب بزرگ عزیزم.
سیریوس جان اگه وقت داری اینو هم نقد کن ( می خوام به رگبار ببندمتون!)

اینو >>>

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 فروردین 1387 13:42
نمایش جزئیات
آفلاین
همانند یک سفید اصیل بنویسید - پست 136 - جیمز هری پاتر

اممم. چیز زیادی نمی‌تونم بگم رو این پست.
در کل یه پست خوب بود. همه جاش به نسبت خوب بود ولی خب به نسبت! یه خورده با حوصله تر می‌نوشتی یه خورده بعضی جاهاشو تغییر می‌دادی قشنگترم می‌شد.
مثلا می‌تونستی جای انیکه دیالوگ پرستاره رو اون آخر بنویسی که پیرمرده دیگه دووم نمیاره، یه پرش بزنی به چند روز بعد و ورنون رو نشون بدی که با صندلی بستنش! فقط یه ایده بود!

همین دیگه مشکل خاصی نداشت خوب راه افتادی!

امتیاز رو زیر پستت هم دادم.
8 از 10.
(آلبوس سوروس گیج نزنی امتیازشو دوبار حساب کنیا!!!)

===

همانند یک سفید اصیل بنویسید - پست 137 - روبیوس هاگرید

هممم ... سوژه پست چیز بدی نبود.
یه سری مشکلات داشت ولی. مثلا اینکه تو می‌تونستی جای عروس خانم و مادر عروس دو تا کرکتر از خود هری پاتر انتخاب کنی. مثلا مک‌گونگال و دخترش. هم آلبوس و مگی به هم میان هم دخترشو می‌شد برا تو جور کرد حالا دیگه پرداختن به دخترش به عهده خودت بود!
بی‌ناموسی‌ای که نوشتی اگه بخوام صادق باشم افتضاح بود! آدم انقد آشکار و واضح بیناموسی رو نمی‌نویسه. باید مخفیش کنی. یا به یه چیز باناموسی ربطش بدی که بشه راه در رو گذاشت، یا اینکه یه جوری مخفیش کنی که فقط زرنگا نکته رو بگیرن!
توی پستت خیلی قضیه رو تند پیش برده بودی. می‌شد به خیلی چیزا بهتر پرداخت کرد. مثلا توی آشپزخونه یه خورده مذاکره رو بنویسی. افکت بذاری براش که مثلا دختره با ماهیتابه می‌زنه تو سر هگرید و یه سری چیزای دیگه.
یا مثلا آلبوس و مادر عروس سر پیری معرکه گیری کردن و دل می‌دن قلوه می‌گیرن. چیز جالبی می‌شد!

از نظر نگارش هم، یه سری جاها " رو اضافه گذاشته بودی. نمی‌دونم دستت خورده بود یا از قصد ولی چند جا بی خودی " گذاشته بودی.
شکلکات مشکل داشت کدشو درست بنویس از این به بعد.

فعلا همینا کافیه دیگه! زیاد حرف زدم.

7 از 10 امتیاز این پسته که زیر پستتم دادم.
موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در 1387/1/6 13:44:11
ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در 1387/1/6 15:46:10
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: دوشنبه 22 بهمن 1386 23:27
نمایش جزئیات
آفلاین
محفل به روایت فتح - پست 60 - فایرنز

پست خوبی بود.
اول از همه از Beep می‌زد خوشم اومد. قشنگ بود. خوب مخفیش کردی.
بعضی تیکه‌ها ذاتا خوبن و اگه بهشون خوب پرداخته شه نمود خوبی هم پیدا می‌کنن تو پست، ولی اگه به اندازه کافی بهشون توجه نشه نه!

مثلا توی پستت من دو تاشو مثال می‌زنم.
یکی اون دست تو دماغ کردنه بود که خیلی انتحاری گفته شد و یه خورده لوس به نظر می‌رسید، یکی هم بعضی‌جاهایی که از لردپذیر نوشته بودی.
لردپذیر اسم جالبیه. یه خورده حاشیه‌ها رو ساخته و پرداخته تر می‌کردی خیلی خوب می‌شد.

رو همینا کار کن دیگه! یکی از مهمترین چیزا تو طنز یا هذل یا هجو یا هرچی که اسمشو می‌ذارن، اینه که بتونی لبخنده رو به لب بیاری! اینم پرداخت کردن لازم داره. موفق باشی.

7 از 10

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در 1386/11/22 23:37:19
ارسال شده در: شنبه 20 بهمن 1386 20:19
نمایش جزئیات
آفلاین
لطفا پست بنده واقع در تاپیک "محفل به روایت فتح" را نقد (نقادی) کنید.

پست فایرنز در محفل به روایت فتح

با تشکر فراوان
فایرنز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1386 01:29
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست 137 دره گودریک نوشته شده توسط ریموس لوپین:

خب ریموس عزیز ، این پست تقریبا دارای نواقصی بود.مهمترینش این بود که به نظرم از لحاظ فضاسازی اصلا کار نشده بود.به نظر می رسید یه جورایی میخواستی هر چه سریعتر این بخش از سوژه رو تموم کنی و داستان رو به سمت دیگری سوق بدی.البته ترکیب هوش و قدرت ، جالب بود (و همچنین تقابل گردنبند) ولی خب میتونست بهتر از این نوشته بشه.بهرصورت موفق باشی.

6 از 10

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 بهمن 1386 15:54
نمایش جزئیات
آفلاین
همانند یک سفید اصیل بنویسید - پست 133 - آبرفورث دامبلدور

اول از همه ببخشید که من زیادی تو نقد پستای جدی ضعیفم.

و سپس ...

پستت حسی که باید رو خوب القا نمی‌کنه.
مثلا اول پستتو نگاه کن نوشتی "خرابه‌های هاگوارتز."
همین ساختار این عبارت ضدحال می‌زنه! تهش نقطه گذاشتی ولی جمله نیست، سه نقطه خیلی بهتر بود و به نظرم آدمو با آمادگی وارد قسمتای بعدی می‌کرد.
اون قسمتایی که گریز زدی یه جوری ناقص به نظر می‌رسن. یعنی من وقتی می‌خونمشون خیلی خشک از روشون رد می‌شم و میرم بعدی. یه خورده بهتر توصیفشون می‌کردی فکر کنم قشنگتر می‌شد. مثلا موقع عوض شدن رویاها، می نوشتی سرش گیج می‌رفت و همه چی تیره و تار می شد و بعد صحنه عوض می‌شد.

انتخاب با خودته ولی یه نوشته جدی رو با لحن گفتاری نوشتن سختتره و باید ظرافت بیشتری به خرج داد.

غلط تایپی داشتی.

پ.ن:کم شد چون سعی نکردم تو جزئیات برم آبروم نره!

6 از 10

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در 1386/11/9 16:15:57