جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
هورکراکسها
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
ارزشي يعني اين پستي كه شما زدي . پست يك خطي و بي ربط و بد .
لطفا پست ارزشي نزنيد و درباره ي موضوع تاپيك بحث كنيد .
از ناظر محترم مي خوام پست اين كاربر رو پاك كنه .
پاک شده بود!
اول يکی بگه ارزشی يعنی چه تا من بعدش جواب بدم
ارزشي يعني اين پستي كه شما زدي . پست يك خطي و بي ربط و بد .
لطفا پست ارزشي نزنيد و درباره ي موضوع تاپيك بحث كنيد .
از ناظر محترم مي خوام پست اين كاربر رو پاك كنه .
پاک شده بود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1385/8/19 16:04:08
[
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

سلام ، در اين تاپيك بحث هايي در مورد هوركراكس ها مطرح مي شه و اعضا در موردش بحث مي كنند . بعد از اينكه در مورد يك بحث به نتيجه رسيديم و يا اون بحث ارزشي شد بحث بعدي مطرح مي شه . اين تاپيك با تاپيك هوركراكس ها فرق مي كنه . خوب حالا بحث اول در اين تاپيك :
آيا جان پيچ از مرگ طبيعي جلوگيري مي كنه ؟
با تشكر : جوزف ورانسكي
آيا جان پيچ از مرگ طبيعي جلوگيري مي كنه ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلک در 1385/9/4 23:23:06
[
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 6 خرداد 1388 03:07
از: سنـــــــت..مانگــــــــــو
پستها:
235

آبرفورث:خيلي خوب توضيح دادي..
من ميخوام نظر كليمو بگم..
1-بلاتريكس يه چيزايي مي دونه..ولي نه در اين حد.
2-رولينگ بلاتريكسو يكي از ستون هاي داستانش كرده..به دو دليل:
1-هر كسي كه هري از اون قصد انتقام داشته باشه به عقيده من خواهد مرد..خب بلاتريكس يكي از كساني هست كه هم سيريوسو كشته هم در كاراي لانگ باتم ها دخالت داشته..به نظر من حتماّ كشته ميشه..
2-بلاتريكس به گفته خودش وفادارترين هست..پس بازم مهم شد..
حالا يه سوال واسه من پيش اومده كه ممنون ميشم جواب بديد..
؟؟؟..چرا در شبي كه دامبلدور كشته شد بلاتريكس در نبرد هاگوارتز شركت نكرد؟؟؟..
سواله جلبي بود..نه؟
من ميخوام نظر كليمو بگم..
1-بلاتريكس يه چيزايي مي دونه..ولي نه در اين حد.
2-رولينگ بلاتريكسو يكي از ستون هاي داستانش كرده..به دو دليل:
1-هر كسي كه هري از اون قصد انتقام داشته باشه به عقيده من خواهد مرد..خب بلاتريكس يكي از كساني هست كه هم سيريوسو كشته هم در كاراي لانگ باتم ها دخالت داشته..به نظر من حتماّ كشته ميشه..
2-بلاتريكس به گفته خودش وفادارترين هست..پس بازم مهم شد..
حالا يه سوال واسه من پيش اومده كه ممنون ميشم جواب بديد..
؟؟؟..چرا در شبي كه دامبلدور كشته شد بلاتريكس در نبرد هاگوارتز شركت نكرد؟؟؟..
سواله جلبي بود..نه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه جدیدم..::وینسنت کراب::..
جزئیات کاربر

به قسمت های زیر توجه کنید
نقل قول:
و
نقل قول:
و
نقل قول:
خب هممون میدونیم که لرد ولدمورت به طور نامحسوس از هورکراکس ها محافظت میکرده اون قسمتی از روح خودش رو در اونها قرار داده، اما وقتی تو یه داستانی که نظیرش رو هم داشتیم چند چیز مهم و حیاتی برای فردی وجود داره اون سعی میکنه از یکیش یا مهمترینش به صورت بسیار خوبی محافظت کنه . اگه یادتون باشه مادر هری خودش رو فدا کرد تا هری زنده بمونه در واقع اون یک جادوی باستانی بوده که در جایی از کتاب هم خود لرد ولدمورت میگه
نقل قول:
معلومه که قبلا اون جادو رو میدونسته . خب در کتاب پنج و شش به وضوح دیدیم که عشق بلاتریکس به لرد ولدمورت خیلی کشنده است . همینطور بالعکس لرد ولدمورت هم خیلی به بلاتریکس علاقه داره هر وقت مرگخوار ها ماموریتشون رو درست انجام نمیدادن لردولدمورت بلاتریکس رو میبخشیده. و در فصل دوم کتاب شش قبل از اینکه سخنان بالا رد وبدل بشه :
نقل قول:
قصدم از نوشتن این گفتار این بود که بگم چقدر ولدمورت میخواد عشق بلاتریکس به خودش رو بیشتر کنه برای چی برای اینکه اون یکی از هورکراکس ها رو پیش اون قرار داده و جادویی مثل جادویی که مادر هری اجرا کرد رو روی اون اجرا کرده باشه و بتونه از اون هورکراکس (یا هر چیزی که به امانت پیش بلاتریکس قرار داده) نگهداری کنه و با بیشتر کردن عشق بلاتریکس نسبت به خودش قصد تحکیم این جادو رو داره ، و گرنه گفتن اینکه تو صادقترینی یا وفادارترینی و از اینجور تعریف و تمجید از یک مرگخوار که وظیفه اش اطاعت کردن بی چون و چرا از لرد هست، بعیده .
تازه وقتی بلاتریک با گفته اسنیپ رو به رو میشه که میگه لرد سیاه به تو نگفته بلاتریکس از کوره در میره و این حرف بلاتریکس که میگه اون همه چی رو به من میگه دلیلی محکم بر نظرات منه.
تازه یه دلیل دیگه هم هست که عشق بلاتریکس به ولدمورت رو میرسونه و اونم اینه که بلاتریکس چندین سال تو زندان آزکابان پیش دیوانه سازها جون میکنده.
------------------------------------------------------------------------
مطالب بالا فقط در حد یه نظره نه بیشتر خودم هم بهش شک دارم، شاید منظور بلاتریکس از چیز ارزشمند ولدمورت چیز دیگه ای باشه
پست بالا رو به دلیل ذیق وقت بازخوانی نکردم اگه غلط املایی داره به بزرگی خودتون ببخشید.
-----------------------------------------------------------------------
نقل قول:
هری پاتر و شاهزاده دورگه – ترجمه گروهی – فصل دوم اسپینرز اند – ترجمه علی نیلی ( عشق مدرن – هری پاتر) – صفحه 30 دو خط آخر
" – بلاتریکس ناگهانی گفت:
- اون تقصیر من نبود. لرد سیاه، درگذشته، عزیزترین چیزش رو به امانت نزد من گذاشته بود، اگه لوسیوس اونو ... "
و
نقل قول:
هری پاتر و شاهزاده دورگه – انتشارات تندیس – ترجمه ویدا اسلامیه – فصل دوم ( بنبست اسپینر) – صفحه 45 دو خط مانده به پایان صفحه
" بلاتریک سرخ شد و گفت:
- اون تقصیر من نبود! لرد سیاه، در گذشته، چیزی رو به نزد من سپرد که ارزشمند ترین – اگه پای لوسیوس در میون نبود – "
و
نقل قول:
هری پاتر و شاهزاده دورگه – فصل دوم – متن اصلی
"That was not my fault!" Said Bellatrix, flushing. "The Dark Lord has, in the past, entrusted me with his most precious — if Lucius hadn't —"
خب هممون میدونیم که لرد ولدمورت به طور نامحسوس از هورکراکس ها محافظت میکرده اون قسمتی از روح خودش رو در اونها قرار داده، اما وقتی تو یه داستانی که نظیرش رو هم داشتیم چند چیز مهم و حیاتی برای فردی وجود داره اون سعی میکنه از یکیش یا مهمترینش به صورت بسیار خوبی محافظت کنه . اگه یادتون باشه مادر هری خودش رو فدا کرد تا هری زنده بمونه در واقع اون یک جادوی باستانی بوده که در جایی از کتاب هم خود لرد ولدمورت میگه
نقل قول:
" اون جادوی باستانی رو به طرز وحشتناکی فراموش کرده بودم"
معلومه که قبلا اون جادو رو میدونسته . خب در کتاب پنج و شش به وضوح دیدیم که عشق بلاتریکس به لرد ولدمورت خیلی کشنده است . همینطور بالعکس لرد ولدمورت هم خیلی به بلاتریکس علاقه داره هر وقت مرگخوار ها ماموریتشون رو درست انجام نمیدادن لردولدمورت بلاتریکس رو میبخشیده. و در فصل دوم کتاب شش قبل از اینکه سخنان بالا رد وبدل بشه :
نقل قول:
" اسنیپ گفت:
- من اطلاعاتمو مستققیماً به خود لرد سیاه میرسونم. اگر اون نخواسته تو رو در اونا شریک کنه-
بلاتریکس بلا فاصله از کوره در رفت و گفت:
- اون همه چی رو با من درمیون میگذاره. اون میگه من صادق ترین و وفاتارترینم- "
قصدم از نوشتن این گفتار این بود که بگم چقدر ولدمورت میخواد عشق بلاتریکس به خودش رو بیشتر کنه برای چی برای اینکه اون یکی از هورکراکس ها رو پیش اون قرار داده و جادویی مثل جادویی که مادر هری اجرا کرد رو روی اون اجرا کرده باشه و بتونه از اون هورکراکس (یا هر چیزی که به امانت پیش بلاتریکس قرار داده) نگهداری کنه و با بیشتر کردن عشق بلاتریکس نسبت به خودش قصد تحکیم این جادو رو داره ، و گرنه گفتن اینکه تو صادقترینی یا وفادارترینی و از اینجور تعریف و تمجید از یک مرگخوار که وظیفه اش اطاعت کردن بی چون و چرا از لرد هست، بعیده .
تازه وقتی بلاتریک با گفته اسنیپ رو به رو میشه که میگه لرد سیاه به تو نگفته بلاتریکس از کوره در میره و این حرف بلاتریکس که میگه اون همه چی رو به من میگه دلیلی محکم بر نظرات منه.
تازه یه دلیل دیگه هم هست که عشق بلاتریکس به ولدمورت رو میرسونه و اونم اینه که بلاتریکس چندین سال تو زندان آزکابان پیش دیوانه سازها جون میکنده.
------------------------------------------------------------------------
مطالب بالا فقط در حد یه نظره نه بیشتر خودم هم بهش شک دارم، شاید منظور بلاتریکس از چیز ارزشمند ولدمورت چیز دیگه ای باشه
پست بالا رو به دلیل ذیق وقت بازخوانی نکردم اگه غلط املایی داره به بزرگی خودتون ببخشید.
-----------------------------------------------------------------------
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث در 1385/5/12 9:21:59
ویرایش شده توسط آبرفورث در 1385/5/12 9:26:12
ویرایش شده توسط آبرفورث در 1385/5/12 9:26:12
چیزی به نام خوشبختی وجود ندارد زیرا که آرزوی تحقق نیافته باعث رنج می شود و تحقق آن هم جز دل زدگی ثمری ندارد ( شوپنهاور )
هرگ?
هرگ?
هری نمی تونه هوراکوراس باشه به چند دلیل :
1. اگه هوراکوراس بود دامبل خیلی راحت می کشتش
2. اگه هوراکوراس بود ولدی نمی خواست توی کتاب 5 هری رو بکشی
3. هوراکوراس بود ضعیف می شد.
بهتر نبود در مورد دلیل دیگران هم بحث میکردی و نظرتو میگفتی ؟
1. اگه هوراکوراس بود دامبل خیلی راحت می کشتش
2. اگه هوراکوراس بود ولدی نمی خواست توی کتاب 5 هری رو بکشی
3. هوراکوراس بود ضعیف می شد.
بهتر نبود در مورد دلیل دیگران هم بحث میکردی و نظرتو میگفتی ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/5/2 16:04:36
عاقلان دانند...
جزئیات کاربر

اگه به کتاب دقت کرده بودید وقتی تام از اسلاگ پیر می پرسه اون ورد چیه یارو میگه من قیافم به خلافکارا می خوره،کشتن آدما به اندازه کافی زشت هست....
پس معلوم میشه آدم باید با کشتن آدما روحشو کثیف و سیاه بکنه بعد اقدام به تکه تکه کردن آن بکنه!نه اینکه با قتل روح خودش تقسیم بشه!
من نمی تونم بگم که پاتر هوراکراس هست یا نه ولی اینو از خودم می پرسم که آیا برای نابود کردن روح باید آن جسم یا موجود را نابود کرد؟ همه ما می دونیم که انگشتر اسلیترین نابود نشده بود ولی دیگر هوراکراس نبود!آیا برای نابود کردن روح ورد خاصی لازمه؟
اگر هری هوراکراس باشه نمی تواند فقط و فقط روح لرد سیاه رو نابود کنه؟مسلما احتیاج به نابود کردن خود ندارد!
سوال دیگر اینکه آیا هوراکراسها از نظر ....با هم فرق دارند؟یعنی اگر هوراکراس با هری ساخته می شد از اونی که مثلا با جمیز ساخته می شد بهتر از آب در میومد؟ به نظر شما قتل با قتل فرقی داره که حالا این یارو تصمیم(!) گرفته هوراکراس را با قتل هری درست کند؟
پس معلوم میشه آدم باید با کشتن آدما روحشو کثیف و سیاه بکنه بعد اقدام به تکه تکه کردن آن بکنه!نه اینکه با قتل روح خودش تقسیم بشه!
من نمی تونم بگم که پاتر هوراکراس هست یا نه ولی اینو از خودم می پرسم که آیا برای نابود کردن روح باید آن جسم یا موجود را نابود کرد؟ همه ما می دونیم که انگشتر اسلیترین نابود نشده بود ولی دیگر هوراکراس نبود!آیا برای نابود کردن روح ورد خاصی لازمه؟
اگر هری هوراکراس باشه نمی تواند فقط و فقط روح لرد سیاه رو نابود کنه؟مسلما احتیاج به نابود کردن خود ندارد!
سوال دیگر اینکه آیا هوراکراسها از نظر ....با هم فرق دارند؟یعنی اگر هوراکراس با هری ساخته می شد از اونی که مثلا با جمیز ساخته می شد بهتر از آب در میومد؟ به نظر شما قتل با قتل فرقی داره که حالا این یارو تصمیم(!) گرفته هوراکراس را با قتل هری درست کند؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج