جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  67 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  144 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  256 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  334 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  234 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس گياهشناسي
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 بهمن 1385 23:00
نمایش جزئیات
آفلاین
1-اگر شما بخواهید به فردی که مورد علاقه شماست گلی هدیه دهید کدام گل را انتخاب می کنید؟چرا؟
علاقه كدومه استاد.هي هي.از كجا براتون بگم ديگه تو اين زمونه علاقه ي واقعي نمونده.باور مي كنيد؟
ديگه همه ي عشقا شده اينترنتي.اونوقت شما از علاقه حرف مي زنيد.ديگه چي از اين بدتر.من بجاي شما بودم بساطمو جمع مي كردم و ديگه از علاقه حرف نمي زدم.آهان در ضمن من جلسه قبل فقط سوال دو رو از رو مرلين نوشتم.بقيه رو از گوگل سرچ كردم.
ببخشيد خيلي از جاده منحرف شديم.سوال در مورد علاقه بود درسته؟
ول كنيد بابا اين سوسول بازيا رو گل كدومه.اصلا بي خيال بريم رو سوال بعدي

اگر بخواهید به فرد مورد تنفر خود هدیه دهید چه؟
آهان اين يكي رو خيلي حال كردم.مي رفتم يه جعبه خيلي خيلي بزرگ درست مي كردم و توشو پر از جعبه هاي كوچيكتر مي كردم.اونوقت هي باز مي كنه و هيچي.اين بهترين روش براي ضايع كردنه.

2-مزیت عدم جابجایی هوای آلوده به بوی آمادئو چیست؟(پنج امتیاز)
آهان بهترين مزيتش اينه كه وقتي تو تهران كسي قصد كشتن يه نفرو توسط اين گياه داشته باشه عمرا موفق نميشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[i][size=small][color=3333CC]هيچ وقت نگوييد كه اي كاش زندگي بهتر �
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 بهمن 1385 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
1-

در ابتدا، من هر گونه گل دادن به جادوگران، توسط ساحره ها رو محکوم مینمایم و اعلام مکینم که آقا توطئه آستکباره و باید همشونو به اداره منکرات تحویل بدیم!!!!

حالا من به فردی که مورد علاقم باشه و ساحره هم باشه، یک شاخه، توجه بفرمایید فقط یک شاخه_ چون گرونه و ما پول نداریم!!!_ گلایل بهش میدم! از سرشم زیاده!

برای کسی که( چه ساحره، چه جادوگر!!!) متنفر باشم، یکی از همین گلای باحال شما رو که اسمش آمادئو هست رو هدیه میکنم! بره باهاش حال کنه!

2-
اهان! خوبیش اینه که استاد عزیز و تمیز و با وقار و باحال و توپ من!!! ، خوبیش اینه که پادزهر این بو، از خود بوش تهیه میشه!
اگه کسی زود برسه، میتونه ماسک بزنه و با جارو برقی ماگلی، بوها رو جمع بکنه!!! و با مواد زیر ترکیب کنه ، و بخارش رو بده طرف استشمام بکنه!
مواد:
تار موی طرف! یه ذره چهیکنی! یه کم برگ درخت بالاگاما! یه کوچولو هم شیره ی گل بادئوس!
اینا رو با هم مخلوط میکنه، میذار بجوشه، بعد بخارشونو با همون جاروبرقی میکشه و بعد میده طرف استنشاق کنه و خوب بشه دیگه!

چه ادم سوسولی هم بوده طرف!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 بهمن 1385 16:09
نمایش جزئیات
آفلاین
1-اگر شما بخواهید به فردی که مورد علاقه شماست گلی هدیه دهید کدام گل را انتخاب می کنید؟چرا؟

شخص مورد علاقه ی من که بدون شک شماایید پروفسور... شما آن قدر خوب و عالی و زیبا تدریس می کنید که من هی دوست دارم بیام توی کلاس های شما شرکت کنم. البته قیافه ی جذاب و صدای گرمتون توی این امر بی تاثیر نیست؟!( خدا منو ببخشه بابت این دروغها!!) و اما گلی که به شما هدیه می دم؟ چی دوست دارید بهتون بدم؟اصلا" چرا یه گل ، تمام گل های عالم تقدیم شما اما من خودم براتون گل رز قرمز یا گل نرگس می خرم و روشم می نویسم

روی گل های نرگس با یک مداد قرمز
هزار دفعه نوشتم زندگی بی تو هرگز

شخصی که بدخواه شما باشد بدون شک من ازش متنفرم. شما بگو دو سوته کارش تمومه!!( دو سوتم که نه ! 4 سوت )گلی که می خوام براش بفرستم؟... شوخی می کنید؟ اصلا" لیاقت گل نداره؟!! اما خب چون شما اصرار می کنی منم یه گل انتخاب می کنم. همین تله ی شیطان چیز تریپیه؟!!همینو لطف کن بپیچ

2-مزیت عدم جابجایی هوای آلوده به بوی آمادئو چیست؟(پنج امتیاز)[size=small]2-مزیت عدم جابجایی هوای آلوده به بوی آمادئو چیست؟(پنج امتیاز)[/size]خب معلومه مثلا " شما گل امادئو رو برای یه نفر می فرستی و طرف تو ی خونه ی خودش می میره اما شما که همسایه ی بغلیش هستی یه تار هم از موهات کم نمی شه!( بنده مسئولیتی در قبال ادم های کچل به عهده نمی گیرم)

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور سینیسترا در 1385/11/17 16:14:38
ـ «خدا را دیدی؟»

ـ «خدا؟… دیوانه شده­ای؟… کجا ست؟»

ـ «همین که می­پرسی «کجاست؟»، یعنی نخواهی دید!… بگذریم!…»
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 بهمن 1385 08:39
نمایش جزئیات
آفلاین

خب باید ببینیم شخص مورد علاقه کیه !!! من دو مورد را مثال میزنم !!!

به ساحره:اگر دم دست باشه گل ماگلی میدم چون مشکلی وجود داره اگر گل جادویی کشنده بدیم بهش ..اگر نمرد ما رو میکشه پس بهتره مثل آدم وار رفتار کنیم

به ساحره ای که میخوایم انتقام بگیریم ازش :به اون تله شیطان میدیم چون میخوام از دستش راحت شم !!!!

به کسی که متنفریم:میام اول باهاش دست میدیم میگیم ببخشید انقدر اذیتت کردم بعد گیاه آمادئو رو میدیم بهش و سریع به ساعتمون نگاه میکنیم و میگیم:دیرمون شد فعلا بای ...
و از آنجا در میریم ...
چرا هم نداره چون میخوام خستگیم در بره ...

2-مزیت عدم جابجایی هوای آلوده به بوی آمادئو چیست؟

ببینید یکی از مزیت های این اتفاق اینه که اگر کسی قصد کشتن شما رو با استفاده از هوا داشته باشه از این گیاه و بو آن نمیتونه کمک بگیره !!!

یکی دیگشم اینه که اگر مکانی در نزدیکی شما به این هوا آلوده شده باشه برای شما خطری وجود ندارد !!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: سه‌شنبه 17 بهمن 1385 04:02
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم ..... خوب بستگی داره اگه مثلا طرف مورد علاقم یه ساحره باشه که یه گل گوشتخوار تانزانیایی کفایت میکنه ولی اگه طرف مثلا یه مدیر مردمی باشه باید علاوه بر اون یه کاکتوس جریوس هم خرجش کرد که بعید میدونم جواب بده
ولی برای فرد مورد تنفرم هم فکر کنم ..... هوووووم ....(بابا سوال دمه دست بپرس ) یه بید کتک زن یا یه ارغوانیابوسول اسپنزیوری ! خوبه چئن با سم و بوش راحت برات کار یه .... رو میکنه !
ولی درعوض در صورت نبود همون گیاه عجیب غریب بالایی میتونیم از گل کپک جوراب سرژ نیز بهره ببریم که دست کمی از بالای نداره بلکه در چند جا هم گفته شده مفید تر و ... است قابل توجه است که نوعی گیاه بد بو نیز به نام ریشویس بلندیوس وجود داره که در شبه قاره ریش دامبول و سرژ میرویه که بسیار کمیابه و مناسب زمان حال !
خوب خودت داری جوابو میدی ! این خودش مزیته چون آمادئو تنفسش خطرناکه چون آمادئو از خودش بخارهای شمی آزاد میکنه و در صورت استنشاق هوای آلوده اون به مدت 1 دقیقه آدم دچار خفگی ممن میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینجوری پیش بره باید کم کم گفت:
نقل قول:
دلبستگی من به جادوگران و اعضاش کمتر از اون چیزیه که قبلا فکرشو میکردی
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 بهمن 1385 02:37
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

مورد علاقه؟ هومم! مشكوكه!

من به كليه معلمهاى اين مدرسه و بخصوص به مدير با جذبه و خوشتيپ و رويايى كه من واقعا افتخار ميكنم تو يه همچين مدرسه اى هستم علاقه دارم. از اون برودريك بود خوشتيپ و خوش صورت و قيافه و خوش اخلاق و دست و دلبازو عالى و عشق دانش آموزان گرفته تا همين پروفسور اسپروات جذاب!! و مانكنو!! لاغروو!! با بهداشت خودمون! (ببين پاچه خوارى تا كجا پيش ميره! زده به توهمات واهى!)
خب حالا سوال چي بود؟؟! آها قرار بود به فرد مورد علاقه ام كه همين معلما و استادا و مديراى مدرسه ان يه گل هديه بدم!
تمام گلهاى گاوزبان و شترزبان و كاكتوس نشان + هرچه گل رز زرد و قرمز و آبى در اين دنيا هست تقديم به شما! شبكه دو شبكه تو! براى تو، تقديم به تو! جشنواره تابستاني... ها نه ببخشيد يه لحظه رفتم تو يه خط ديگه!

حالا اگه بخوام به فرد مورد تنفر خودم هديه بدم. تنفر؟ عمرا! منو متنفر بودن؟ ابدا!
البته اون خبرى كه توى پيام امروز چاپ كردن مبنى بر گزيده شدن بيست ميليون ساحره توسط يك گياه ناشناخته همش شايعه و دروغ بود! جون تو!! اينا رو مخالفا ميسازن! عمرا اگه اعتراف كنم مرگ ساحره هاى دره كاپنتو بوسيله گياهان سمى كار من بوده! حتى حرفشم نزنين! (چهار خط شد؟؟!)

اصولا من قديم نديما به وزير كينگزلي علاقه مفرطي داشتم. واسه همين يه درخت توسكاي 119 متري بهش هديه دادم تا توي يكي از گلدوناي خونش بكاره كيفشو ببره!

اين كاملا واضحه! وقتي هواى آلوده به بوى آمادئو جابجا نشه با فرار كردن از مكان آلوده به اين بو ميشه جونمون رو نجات بديم، بدون اينكه اون هوا پشت سرمون از اتاق خارج بشه .
و همچنين مزيت ديگش اينه كه توي مناطقي كه اين گياهان رشد ميكنن امكان سكونت وجود داره و خطر جابجايي بوي مرگ آور اون بوسيله باد وجود نداره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرلین کبیر در 1385/11/17 2:42:20
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: دوشنبه 16 بهمن 1385 21:09
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه چهارم:
کلاس گیاه شناسی

هوای خنک زمستانی به صورت بچه‌ها سیلی می‌نواخت ولی همچنان اسپراوت با لج بازی بدرون کلاس نمی‌رفت و بیرون منتظر مانده بود.دانش آموزان در پشت او با سرما می‌جنگیدند.اثری از هیچ یک کریچر,اسکاور,کوییرل و یا هر موجود بلاک کننده بالفطره دیگری دیده نمی‌شد.ارنی مک میلان در حالی که دندانهایش از شدت سرما به یکدیگر کوبیده می‌شدند سرانجام لب به اعتراض گشود و گفت:
-استاد جان جان!به خدا هیچ کدام جرئت ندارند بیایند!اسکاور در حال اختراع یک نوع دستمال جدید هست که به جای اینکه تمیزتر کند, کثیف می کند.کریچر هنوز تو سنت مانگو بستری هست!کوییرل هم سرما خورده و اصلا حاضر نیست تو این هوا به اینجا بیاید.ما دیروز با شما کلاس داشتیم !از دیروز تا بحال همین جا هستیم !فقط دو ساعت تا کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه ما باقی مونده,پروفسور خواهش می کنم!
اسپراوت بعد از اینکه مجاب شد کلاس از شر اراذل و اوباش خالی است قبول کرد و بهمراه بچه ها پا به درون کلاس گیاه شناسی گذاشتند.اسپراوت در حالی که قیافه تعجب زده اش حاکی از عدم باور این موضوع شادی بخش بود کلاس را سرانجام آغاز کرد:
-خب عزیزان من!حالتون چطوره؟مسواکتون را زدین؟ناخنهاتون رو ببینم!وای وای چه دختر بدی هستی ورونیکا چرا کوتاهشون نکردی؟
-استاد یه نیگا به ناخهای خودتون بندازین بعد به ما گیر بدین!
-راست میگی!من خیال کردم دوباره مربی مهد شدم!خب درسمون را به امید نابودی اراذل شروع می کنیم.همانطور که میدونین در این جلسه بر اساس برنامه طرح ریزی شده گیاهان مخصوص جادوی سیاه و روش مقابله با آنها را به شما یاد خواهیم داد.اولین گیاه که میخواهیم بهتون درس بدیم گیاه تله شیطان هست.این گیاه معمولا به حالت پیچک مانند به روی زمین پخش میشود و قربانیان خود را به دام میندازه. این گیاه مامانی به دو چیز بسیار حساس هست یکی نور و دیگری گرما.بنابراین شما به راحتی می توانید قبل از خورده شدن توسط این گیاه خود با افسون لوموس زندگی خود را نجات دهید.نکته جالبی که برای گیاه شناسان تقریبا به یک معما تبدیل شده است این است که تاکنون این گیاه حتی در تاریکی مطلق دو نفر که به معنای واقعی عاشق یکدیگر بوده اند را نبلعیده است.این موضوع در کنفرانس سالانه گیاه شناسی در دیاگون بررسی شد ولی دلیل علمی برای آن پیدا نشد.گیاه بعدی که امروز آن را یاد می‌گیرید گیاه...
در این لحظه نویل در حالی که صورتش قرمز شده بود و مدام در جای خود بالا و پایین می‌رفت فریاد زد:
-استاد‌د‌د‌...اجازه هست بریم بریم...!هیچ جا نریم!
نویل از تکاپو بر روی صندلی خود دست برداشت و پروفسور قبل از خفه شدگی به سرعت به سوی در رفت و اعلام کرد بقیه کلاس در بیرون از گلخانه تشکیل می‌شود.دانش آموزان در حال خفگی به سرعت از کلاس خارج شدند.در طول این مدت اسپراوت صدنلی هایی را در بیرون از کلاس خود ظاهر کرد تا بچه ها خسته نشوند و پس از اینکه آنها به سرجای خود نشتند اینگونه ادامه داد:
-خب گیاه بعد گیاه آمادئو می‌باشد.این گیاه مخوف‌ترین گیاه تاریخ جادوگری شناخته شده است.تنها کاری که این گیاه می‌کند این است که بویی از خود متصاعد می کند که بر خلاف تصورتان این بو متعفن نیست و بسیار خوشبو است زیرا بوی مورد علاقه خود را از آن احساس می کنید.ولی این بود خاصیت کشندگی بسیار دارد.زیرا بلافاصله بعد از پنج ثانیه فرد را بیهوش و سپس می کشد.نکته درس اینجاست که به هیچ وجه هوا آلوده شده به این بو را نمی توان جابجا کرد که البته این خود مزیت نیز محسوب می شود .بسیار خوب به لیل سردی بیش از حد کلاس ده دقیقه زودتر تعطیل می شود.
و اما تکلیف شما برای جلسه بعد:
-مقاله ای در ارتباط با دو مورد زیر , سپس در هوا خطوط نقره ای نقش بست که این عبارت ها را می ساخت:
در ضمن در این مورد استثنا می توانید از گیاهان ماگل ها نیز استفاده کنید.در ضمن بهتر است مقاله مورد نظر ظنز باشد و کمتر از هشت خط یعنی چهار خط برای هر کدام نباشد.این مقاله بیست و پنج امتیاز دربردارد.
2-مزیت عدم جابجایی هوای آلوده به بوی آمادئو چیست؟(پنج امتیاز)
خب میتوانید بر....
اسپراوت حرف خود را نیمه تمام گذاشت زیرا در همین لحظه جغدی بدترکیب به سوی او آمد و نامه ای را جلوی پای او انداخت.نمی توانست سر در بیاورد که چه شده است!جغدها مجاز نبودند که تا پایان کلاس نامه خود را برسانند.نامه را در حالی که دانش آموزان با نگاهی کانجکاو به وی خیره شده بودند باز نمود و دست خط آشنای کوییرل چشم او را زد!متن نامه اینگونه بود:

اخطار به پروفسور اسپراوت
شما به دلیل تاخیر در شروع کلاس و عدم توجه به سلامت دانش آموزان این نامه که در حکم اخطار است را دریافت می کنید.چنانچه بار دیگر این اتفاق افتد شما از سمت استادی اخراج خواهید شد.
با احترام,مدیره مدرسه هاگوارتز
پروفسور کوییرل
دارنده نشان مرلین درجه یک به دلیل تحمل نیمی از ولدمورت در پشت سر خود

صدای باد در گوش او می‌پیچید.این بار خودش مقصر بود که به دلیل سهل انگاری سبب شده بود تا اخطار دریافت کند.در حقیقت خود سبب این موضوع شده بود تا کوییرل به او اخطار رسمی دهد.در همین لحظه متوجه شد که شاگردان با نگاهی پرسشگر به او خیره شدند اخمی به سوی آنها کرد و در حالی که از سهل انگاری خود عصبانی بود که چرا هنوز به آنها مجوز ترک کلاس را نداده است فریاد زد:
-می‌روید‌د‌د.
دانش آموزان با خوشحالی پس از اسارت یک و نیم روزه خود دوان دوان به سوی قلعه رفتند تا قبل از شروع کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه خود کمی گرم شوند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور اسپروات در 1385/11/16 21:14:54
ویرایش شده توسط پروفسور اسپروات در 1385/11/16 21:19:39
ویرایش شده توسط پروفسور اسپروات در 1385/11/17 2:46:23
فریا
ارسال شده در: جمعه 13 بهمن 1385 03:17
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام یزدان پاک !

1-مقاله ای را در ارتباط با تعریف جلگه یا در مورد یکی از جلگه های ایران تهیه کنید.لطفا کامل باشد.(15 امتیاز)

جلگه : سرزمین پست و هموار است .

جلگه خوزستان :
جلگه خوزستان سرزمين صاف وبی عارضه ومستطيل شکلی است که عرض آن از۱۱۰ کيلومتر در شمال تا ۲۰۰ کيلومتر در جنوب تفاوت می کند،بلندترين نقاط آن جلگه در درفول که در۳۰۰کيلومتری دريا واقع شده فقط ۱۸۰متر ارتفاع دارد وبا اين ترتيب شيب عمومی جلگه خوزستان ۶۰ سانتی متر در کيلو متر بيشتر نيست .

2-بیل مورد نظر که در کلاس ظاهر شد کدام یک از بیل ویزلی ها بود؟بیل ویزلی داداش رون یا عموی وی؟با دلیل توضیح دهید.(5 متیاز)

این شخص بیلیوس ، عموی رون ویزلی میباشد .

3-توضیح مختصری در ارتباط با گیاه اسپیره دهید.(5 امتیاز)

زیستگاه : اصولا در اروپا و آسیا ، و در آمریکای جنوبی . در حومه رودخانه و مرداب رشد میکند و با خاک مرطوب سازگار است .
مشخصات ظاهری : طول بین 30 / 60 سانتی متر ، ساقه خشک و قرمز رنگ ، برگهای دندانه دار و به شکل دندانه ای . چسبیده به هم و رشد در اواسط تابستان .
4-نحوه پرورش اختر و یا ازدیاد آن را توضیح دهید.(5 امتیاز)

ازدیاد :
استفاده از اندام‌های زیرزمینی
انواع پیازها و ریزوم‌ها از این طریق تکثیر می‌شوند. گل گلایول با پیاز توپر بوسیله اندام‌های زیرزمینی تکثیر می‌شود. هم‌چنین گل سنبل با پیازهای حساس و سخت ریشه‌زا تکثیر پیدا می‌کند. ریزوم‌ها بخشی از ساقه زیرزمینی گیاه هستند که به عنوان عامل تکثیر از آن استفاده می‌شود. گل اختر بوسیله این روش تکثیر می‌شود.

اختر ( Canna hortensis )
اختر : این گیاه از خانواده Cannaceae است . گلهای بسیار زیبایی دارد و گیاهی دائمی است . گلهای این گیاه در تابستان پدیدار می شود و در رنگهای زرد و سرخ و نارنجی و بنفش و غیره وجود دارد . این گیاه ریزومهایی قوی دارد که روی آنها جوانه هایی رشد و نمو می کند و برای تکثیر این گیاه هم باید همین جوانه ها را با مقداری از ریزوم قطع کرده و در فصل بهار بکارید . در تهران به راحتی می توانید آن را در بیرون از منزل کشت کنید . اما باید در زمستان ریزومها را از سرمای شدید محافظت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاتر , رولینگ خزیده کردت !!
ارسال شده در: دوشنبه 9 بهمن 1385 14:45
نمایش جزئیات
آفلاین
1- مقاله ای را در ارتباط با تعریف جلگه یا در مورد یکی از جلگه های ایران تهیه کنید.لطفا کامل باشد.(15 امتیاز)

جلگه به سرزمین پست و همواری که از یک طرف به کوه ها و از طرف دیگر به دریاها و دریاچه ها منتهی می شود،جلگه می گویند. جلگه های ساحلی نتیجه رسوب گذاری رودخانه هایی است که به دریا منتهی می شوند و عوامل آب و هوا و جنس خاک نیز در وسعت جلگه ها تأثیر دارد.
جلگه ساحلی خلیج فارس و دریای عمان به طور تقریبی 1500 کیلومتر از مصب اروندرود تا مرز پاکستان امتداد دارد. این جلگه ها کم عرض و باریک هستند اما جلگه ی خوزستان با وسعت چشمگیر و حاصل خیزی فراوان خاک ، در جنوب غرب کشور ما و در ادامه جلگه ساحلی خلیج فارس قرار گرفته است. به جز جلگه ی خوزستان، در طول سواحل دریای عمان و خلیج فارس با توجه به اقلیم خشک و خاک های نا مناسب و رودهای فصلی و کم آب ، زمینه فعالیت چشمگیر کشاورزی برای ساحل نشینان فراهم نکرده است.
این جلگه ها بر خلاف جلگه های سواحل دریای مازندران که از رطوبت کافی، خاک های آبرفتی ودمای مناسب در طول سال برخوردار هستند، فاقد این شرایط بوده که در نتیجه زمینه ی فعالیت کشاورزی را برای ساکنان این جلگه ها فراهم نکرده است.

2- بیل مورد نظر که در کلاس ظاهر شد کدام یک از بیل ویزلی ها بود؟بیل ویزلی داداش رون یا عموی وی؟با دلیل توضیح دهید.(5 متیاز)

عموی رون بود چون اسم عموی رون بیلیوس است و هم چنین خود را به عنوان یک کاربر جدید معرفی کرد.

3- توضیح مختصری در ارتباط با گیاه اسپیره دهید.(5 امتیاز)

اسپیره ی کوهی یا ریش بز به دلیل ظاهر زیبا و قد بلند آن، در هنگام شکوفه و پوشش زیبایی که به چمنزارهای مرطوب می دهد، عنوان ملکه چمنها را به دست آورده است. گلهای اسپیره عطر بادام دارند و شیرین و گرم هستند و برگ های آنها تند و معطرند. برگ های اسپیره وقتی خشک شوند، عطر یونجه را پیدا می کنند و برای خوش طمع کردن نوشابه های خنک تابستانی مورد استفاده قرار می گرفته اند. اسپیره کوهی را کف اتاق بخش می کنند تا در طول ماه های تابستان هوای داخل اتاق را خوشبو نگه دارد. عطر اسپیره کوهی به انسان نشاط می بخشد. از گل های این گیاه برای درمان بیماری مالاریا و تب های نوبه و عفونت های چشمی استفاده می شده است. با کشف اسید سالیسیلیک از غنچه های گل این گیاه توسط یک پروفسور ایتالیایی در سال 1839، معلوم شده که چرا این گیاه خاصیت تب بری دارد. اسید سالیسیلیک همچنین در پوست و برگ درخت بید نیز موجود است و در سال 1889، از همین ماده آسپیرین که نام علمی اسپیره کوهی گرفته شده است، ساخته شد.
آسپیرین مانند اسید سالیسیلیک دارای خواص ضد التهاب نیز می باشد و می تواند حرارت بدن را کاهش دهد.گیاه پزشکان اسپیره کوهی را جهت دردهای روماتیسمی و مفصلی و همچنین سرما خوردگی های تبدار و آنفلوانزا توصیه می کنند. این گیاه همچینین یکی از موثر ترین داروها جهت رفع سوزش معده و مقابله با اسيديته معده مي‌باشد و برخلاف آسپرين، باعث تحريك و خونريزي معده بيمار نمی شود.
اسپيره‌ي كوهي دارويي ملايم است و خاصيت قابض كنندگي آن مانع اسهال در كودكان می شود.اين گياه همچنين يك داروي آرايشي مفيد نيز مي‌باشد و از گلاب آن براي تقويت پوست بعد از پاک كردن صورت استفاده مي‌شود.

زيستگاه طبيعي:
گياه بومي اروپا و آسيا مي‌باشد كه كشت آن در آمريكاي شمالي نيز متداول شده است. بر روي خاك‌هاي غني و مرطوب در سواحل رودخانه و نهر‌ها و در باتلاق‌ها و مرداب‌ها مي‌رويد.

مشخصات ظاهري:
گياه بادوامي است كه طول آن به 30 تا 60 سانتي‌متر مي‌رسد. ساقه‌هاي اسپيره خشك و متمايل به رنگ قرمز هستند. برگ‌هاي آن شبيه پر و معطر و دندانه‌دار مي‌باشندو هر برگ داراي 2 تا 5 جفت برگچه است. روي برگ‌ها سبز تيره و زير آن سفيد مايل به خاكستري است. گل‌هاي اسپيره‌ به رنگ كرم و بسيار خوشبو هستند كه چندتايي و به طور چسبيده به هم در كنار يكديگر قرار گرفته‌اند. اسپيره، از اواسط تابستان تا اوايل پاييز گل مي‌دهد، كه همين گل‌ها سپس تبديل به ميوه‌هاي مارپيچ و حلزوني مي‌شوند.

4- نحوه پرورش اختر و یا ازدیاد آن را توضیح دهید.(5 امتیاز)

این گیاه از خانوادهCannaceaeاست. گلهای بسیار زیبایی دارد و گیاهی دائمی است. گلهای این گیاه در تابستان پدیدار می شود و رنگ های زرد و سرخ و نارنجی و بنفش و غیره وجود دارد. این گیاه ریزومهایی قوی دارد که روی آنها
جوانه هایی رشد و نمو می کند و برای تکثیر این گیاه هم باید همین جوانه ها را با مقداری از ریزوم قطع کرده و در فصل بهار بکارید. در تهران به راحتی می توانید آن را در بیرون از منزل کشت کنید. اما باید در زمستان ریزومها را از سرمای شدید محافظت کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 8 بهمن 1385 23:56
نمایش جزئیات
آفلاین
1- مقاله ای را در ارتباط با تعریف جلگه یا در مورد یکی از جلگه های ایران تهیه کنید.لطفا کامل باشد.(15 امتیاز)
جُلگه به زمین مسطح و نسبتاً همواری می‌گویند که معمولاً بلندای کمی داشته باشد. اینگونه زمین‌ها به روش‌های گوناگون پدید می‌آیند که هر کدام بر حسب مورد نام‌گذاری می‌شوند، مانند جلگه آبرفتی و جلگه ساحلی و همچنین مسیله.
گیاه طبیعی بیشتر جلگه‌های معتدله علف است که به آن علفزار می‌گویند. معمولاً به جلگه‌های خشک و کم‌گیاه‌تر دشت هم می‌گویند.
از جلگه‌های اصلی ایران می‌توان از جلگه خوزستان، جلگه مازندران، جلگه کرمانشاه، جلگه اصفهان، جلگه شیراز، جلگه گرگان، جلگه پاسارگاد (مرودشت) و جلگه هلیل‌آباد نام برد. نمونه‌ای از دیگر جلگه‌های ایران عبارت‌اند از:
جلگه ماژان
جلگه موسی‌آباد
جلگه چاه‌ هاشم
جلگه شبانکاره
جلگه سیرجان
جلگه زوزن

2- بیل مورد نظر که در کلاس ظاهر شد کدام یک از بیل ویزلی ها بود؟بیل ویزلی داداش رون یا عموی وی؟با دلیل توضیح دهید.(5 متیاز)
عموي وي. چون در همان لحظه بيل، برادر رون در حال مخ زني تني چند از دختران در محوطه هاگوارتز بود. (خودم از پنجره ديدمش! )
‌(آقا گفتي شناسه جديد ديگه. ميشه عموش...)

3- توضیح مختصری در ارتباط با گیاه اسپیره دهید.(5 امتیاز)
مصرف گياه اسپيره تنها درتهيه ي معجون هاي جادويي ميباشد. اين گياه در معجون ها بيشتر به شكل كوبيده و كاملآ له شده به طور كامل (ريشه-ساق و برگها) بكار ميرود، و در بعضي موارد از آب فراوان موجود در ساقه ي آن نيز در تهيه ي معجون استفاده ميشود كه از آن جمله ميتوان معجون لاغر شدن را نام برد...(اين به درد شما ميخوره پروفسور واسه همين نوشتم كه بريد دنبالش...)

4- نحوه پرورش اختر و یا ازدیاد آن را توضیح دهید.(5 امتیاز)
تنها راه ازدياد گياه "اختر" استفاده از افسون "قلمه زيوس" ميباشد. بدين گونه كه گلدان گياه را در كنار يك گلدان ديگر كه با خاك و كود مناسب پر شده است قرار ميدهيم و سر چوب دستي را به قسمتي كه قصد داريم كياه از آن قسمت قطع شود قرار ميدهيم و چشم هاي خود را بسته و ورد را بر زبان ميآوريم. پس از باز كردن چشم هاي خود در گلدان كناري يك گياه اختر ديگر مشاهده خواهيم كرد...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1385/11/9 0:05:06
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]