شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اومدم در راستای موافقت با هلگا بوقی بنوازم که بگم فقط هافلپاف نیست که مشکل داره. واقعا این تقسیم بر 4 شوک برانگیز بود. الان زمستونه و واقعا شرایط مثل تابستون نیست که اعضا براحتی بتونن از عهده ش بر بیاین.
تازه باید به اینم دقت کرد که تعداد کلاسای این ترم و همینطور جلساتش بیشتره و این تکمیل 4 نفرو حتی سخت تر از قبل میکنه.
در مورد کوییدیچ هم حرفای هلگارو کاملا قبول دارم. رووناییش اصلا امکان نداره یه تیمی که تکمیل نشده بتونه با تیم تکمیل شده رقابت مناسبی داشته باشه!
و البته ما انعطاف هایی که برای ریون و هافل به خرج دادی رو دیدیم و قبول داریم، ولی واقعا همچنان برامون مشکل سازه. این اصرار روی هفت تا پست خیلی کارمونو سخت کرده. اگه بشه تعدادو کمتر کرد مثلا 5تا و قانون تکی و ادامه دار رو برای تمام گروها به اجرا در آورد خیلی عالی میشه.
درسته که کوییدیچ قوانینش خیلی بهتر شد ولی هنوزم باور کن خوب نیست. الان توی کوییدیچ اگه تیم ما با 3 نفر شرکت کنه هر کسی باید دو تا پست تکی و یه نفر هم 3 تا پست تکی بزنه!! این واقعاً چیزیه که با عقل جور در نمیاد. تو خودت می تونی برای یه مسابقه 3 تا پست تکی جدا از هم بزنی که هر سه تاش هم خوب باشه و بتونه با گروهی که سوژه ادامه دار دارن رقابت کنه؟
برای هاگ هم به نظر من تقسیم بر عدد ثابت راه حل درستی نیست. واقعاً چرا هیچکس به فکر هافلپاف نیست؟ منم توقع ندارم که قوانین به دلخواه ما تنظیم بشه و جوری که ما بتونیم قهرمان بشیم ولی اگه جوری باشه که هافلپاف با اختلاف زیاد آخر بشه من فکر نمی کنم درست باشه.
باور کن وقتی خوندم پایه امتیازات 4 نفره اصلاً یه لحظه موندم. فک کردم اشتباه خوندم! استرجس عزیز، الان به نظرت غیر از گریفندور هیچ گروهی می تونه توی کلاسا با 4 نفر شرکت کنه؟ بابا جان الان تابستون نیستا. هافلپاف الان فقط 2 عضو داره که رز فقط با موبایل میاد و یه جورایی نصفه نیمه هست. راون هم که من خبر دارم اوضاعشون وحشتناکه و اونا هم حداکثر اعضایی که بتونن توی یک جلسه شرکت کنند براشون فکر نکنم بیشتر 3 نفر باشه. اسلایترین هم وضعیت مشابهی داره.
به نظر من این واقعاً زیاده برای ترمی که قراره توی زمستون برگزار بشه. تابستون 4 نفر بود! حالا که قراره هاگ سالی یه بار برگزار بشه جون هر کی دوست دارین قوانینشو درست بذارید.
اون از کوییدیچ این از خود هاگ!
هلگا عزیز من نهایتا میتونم پایه ی تقسیم رو روی 3 قرار بدم ولی کمتر امکان پذیر نیستش ! حالا خبرشو تا دو روز دیگه بهم بدید ! کوییدیچ هم که من به خاطر هافلپاف و راونکلاو دو مرتبه قوانین رو عوض کردم تا راحتتر باشین و قبل از مسابقه لیست خودتونو اعلام کنین !
موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
باور کن وقتی خوندم پایه امتیازات 4 نفره اصلاً یه لحظه موندم. فک کردم اشتباه خوندم! استرجس عزیز، الان به نظرت غیر از گریفندور هیچ گروهی می تونه توی کلاسا با 4 نفر شرکت کنه؟ بابا جان الان تابستون نیستا. هافلپاف الان فقط 2 عضو داره که رز فقط با موبایل میاد و یه جورایی نصفه نیمه هست. راون هم که من خبر دارم اوضاعشون وحشتناکه و اونا هم حداکثر اعضایی که بتونن توی یک جلسه شرکت کنند براشون فکر نکنم بیشتر 3 نفر باشه. اسلایترین هم وضعیت مشابهی داره.
به نظر من این واقعاً زیاده برای ترمی که قراره توی زمستون برگزار بشه. تابستون 4 نفر بود! حالا که قراره هاگ سالی یه بار برگزار بشه جون هر کی دوست دارین قوانینشو درست بذارید.
لوسیوس مالفوی نوشته: جناب مدیر شما در پست قوانین هاگوارتز فقط در مورد کم کردن امتیاز ازاساتید صحبت کردید یعنی اساتید آب هم خوردن امتیاز کم میشه ولی هیچی در مورد اینکه استادی چه مزایایی داره نگفتید پس حقوق که قبلا صحبت کردیم چی میشه همین کارا میکنید دانش آموزان تو رو استاداشون وایمیستن!
(در کل نظرم این بود که حقوق معلم ها یا همون امتیاز خیلی کمه بیشتر کنید
موفق باشید از زحمات بسیار شما برای هاگوارتز هم متشکریم
طبق بند شماره 10 قوانین ذکر شده که تمامی اطلاعیه های هاگوارتز که در تابلوی اعلانات زده میشود را مطالعه کنید اطلاعیه شماره 4 در داخلش ذکر شده که بابت هر جلسه تدریس به موقع 5 امتیاز اضافه خواهد شد !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
جناب مدیر شما در پست قوانین هاگوارتز فقط در مورد کم کردن امتیاز ازاساتید صحبت کردید یعنی اساتید آب هم خوردن امتیاز کم میشه ولی هیچی در مورد اینکه استادی چه مزایایی داره نگفتید پس حقوق که قبلا صحبت کردیم چی میشه همین کارا میکنید دانش آموزان تو رو استاداشون وایمیستن!
(در کل نظرم این بود که حقوق معلم ها یا همون امتیاز خیلی کمه بیشتر کنید
موفق باشید از زحمات بسیار شما برای هاگوارتز هم متشکریم
ننه جون با توجه به توضیحاتی که دادی و سوالاتی که برای ملت و اینا پیش اومد من به نظرم اومد که شیوه ی کوییدیچ یه کم چپ اندر قیچی میشه.
من فکر می کنم اگه تعداد پست ها رو کم کنیم بهتر بشه این قضیه و یه سری مشکلات حل میشه. مثلاً اگه تعداد پست ها به جای 7 تا بشه 4 تا، هم چش و چار داور بدبخت به داستان نمیره، هم این که ذخیره و اینا درست میشه.
در کل به نظر من این شیوه اینجوری یه حالیه.
پ.ن: آی ملتی که بعدها میخواین تو طول ترم بیاین اینجا اعتراض و تحصن و اعتصاب غذا کنین، اگه اعتراضی دارین الان بیاین بگین.