شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من می خوام یه درسی بدم که اصلا تو کتاب نبوده، اما می دانم استقبال میشه ...!!!
من می خواهم تدریس درس «جادوی کاربردی برای دنیای واقعی» را به عهده بگیرم . این
درس به جادوآموزان عزیز یک سری معادل های کاربردی از دنیای ماورالطبیعه یاد میده که البته
خارج از چارچوب دین مبین اسلام هم نیست . در این درس کاربران ابعاد جدیدی از انسان ها ،
قدرت بی نهایت روح انسان و البته استفاده کمی از آن را یاد میگیرند (البته بسته افراد دارد شاید همه موفق به استفاده نشوند...من هم زیاد در بحر استفادش نمیرم ...)
من قبلا یه وبلاگ داشتم به نام مدرسه ی جادوگری آلفیا که مربوط به کارتون winx club است و آنجا هم مدیر بودم و هم تدریس کردم.
نظر شما برای من محترم...انتخاب با شماست... در پناه حق...
اومدم با تاکید به پست ِ جدم پیشنهاد کنم که تکالیف رو به رول نویسی برگردونی. یا حداقل یه چیزی که یه جورایی واقعا آموزش نویسندگی بده به ملت.
خواهشا هدف هاگوارتز فراموش نشه. "آموزش ِ رول نویسی به تازه واردها و تفریحِات سالم صرفا برای خنده!"
همین دیه.. یه فکری هم به حال امتیازدهی بکنید از الان توافق شه روش که باز مشکلی نباشه تو ترم.
یادمه یه ترمی که پرسی مدیر بود اومد گفت هر کلاس از هر گروه 5 نفر فقط شرکت کنن مثلا!..ایده ی جالبی بود و مشکل امتیازارو حل می کرد و می بست دهن ملتو این محدودیته، گرچه خیلی نفس گیر بود D:
در هر حال با آرزوی موفقیت برای هر چهارگروه، امیدوارم که ترم ِ بهتری باشه.
شیوه ی امتیاز دهی ترم پیش کاملا روش بحث و گفت و گو شده و تغییری در داخلش ایجاد نمیشه ! چون ممکنه یک گروه بخواد بیشتر از تعداد ذکر شده ی تقسیم در کلاس شرکت کنه نباید که جلوی اون افراد گرفته بشه !!!
توضیحات تکمیلی در مورد امتیاز دهی در اطلاعیه های بعدی داده خواهد شد !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
سلام میبینم که این مدیران گریفیندوری دست از هاگوارتز بر نمیدارن سالهاست که جادوگرانی ارزشی تربیت میکنید از الان گفته باشم فقط جادوآموزان اصیل زاده می تونند در کلاس من شرکت کنند
من امسال میخوام درس نوستالژیک جادوی سیاه که شما میتونید بهش بگیددفاع برابر جادوی سیاه را تدریس کنم ... تا شاید مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز در مقابل رقیبان خودش همچون دورمشترانگ در المپیاد ها و مسابقات بین مدرسه ای کم نیاره ...
در ضمن بهترین کلاس هاگوارتز + اشرافی ترین دفتر و همچنین مدیریت گروه اسلیترین هم باید با من باشه در مورد حقوق هم حقوق من باید معادل کل دیگر استادان هاگواتز باشه.
امر دیگری داشتم با جغدم اطلاع میدم ...
سابقه تدریس هم 5-6 سال قبل داشتم ولی درسش را یادم نمی آید با تشکر لوسیوس مالفوی اشراف زاده
اومدم با تاکید به پست ِ جدم پیشنهاد کنم که تکالیف رو به رول نویسی برگردونی. یا حداقل یه چیزی که یه جورایی واقعا آموزش نویسندگی بده به ملت.
خواهشا هدف هاگوارتز فراموش نشه. "آموزش ِ رول نویسی به تازه واردها و تفریحِات سالم صرفا برای خنده!"
همین دیه.. یه فکری هم به حال امتیازدهی بکنید از الان توافق شه روش که باز مشکلی نباشه تو ترم.
یادمه یه ترمی که پرسی مدیر بود اومد گفت هر کلاس از هر گروه 5 نفر فقط شرکت کنن مثلا!..ایده ی جالبی بود و مشکل امتیازارو حل می کرد و می بست دهن ملتو این محدودیته، گرچه خیلی نفس گیر بود D:
در هر حال با آرزوی موفقیت برای هر چهارگروه، امیدوارم که ترم ِ بهتری باشه.
یک تشکر از همه ی عواملی که باعث برگزاری این ترم هاگوارتز شدن ! ترم قبل هر چی بود ترم قبل بوده و تموم شدس ! در مورد عملکرد مدیریت هاگوارتز هر کس نظری داره و نظر اون شخص هم قابل احترامه !
بحث تمام شده حساب میشه یک کاری نکنید دفتر مدیریت رو هم قفل کنم
اگر ترم بعدی در زمستان قرار باشه برگزار بشه اطلاعیه های اولیه آن در آذر ماه زده خواهد شد !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!