خب به نظر من هم اون نامه واقعا سرکاری نبوده.
این که معلوم هست.نامه رو سر کاری نمیذارن که.شاید یک مقدار ان فرد بزرگنمایی کرده باشه ولی سرکاری نبوده.
نقل قول:
اون نامه رو نوشته تا به ولدمورت بفهمونه که از رازش خبر داره ومن فکر می کنم این همیشه چیزی بوده که ولدمورت ازش می ترسیده.
هووووم!نظر جالبی هست.ولی به جز هری و هگرید که کسی اون نامه رو نخوند که به لرد بگه تا لرد بترسه.پس نتیجه میگریم یک ذره بیشتر کتابو بخون.
یک جایی از داستان میرسیم.
فقط این جایی میتونه حقیقت داشته باشه.که جان پیچ بدلی دراونجا بوده.و از اول اون نامه رو برای لرد اونجا گذاشته بوده به امید اینکه لرد به اونجا سر بزنه ولی نزده.اینجوری میشه فقط این مساله رو جمع و جور کرد.
نقل قول:
به نظر من ر.ا.ب همون ریگلوس هستش.
اگر این همون رگولاس هست.پس کسی که رفت تو مرگخواران و بعد کشته شد کی بود!؟
جمله دقیقش در کتاب:
هری:اما اون که مرده.
سیرویس:اره،احمق بیشعور،به مرگ خواران ملحق شد.
هری:شوخی میکنی.
... و وقنی دید لرد برای رسیدن به قدرت حاضر چه کارهایی انجام بده وحشت زده شده و فرار کرد.
بعد سیرویس میگه میگه:لرد دستور داد اونو بکشند.
ص 161 جلرد 1 محفل.
نظر من اینه که برید دنبال یکی دیگه بگردید.
نقل قول:
آخه مگه کسی مریض که این نامه را بگزاره تازه رولینگ با هیچ کس شوخی نداره همه ی حرفاش جدیه....
باهات موافقم.اگر سر کاری بود اصلا نامه رو نمیذاشت.
نقل قول:
من فکر می کنم همون طور که امیلی اشاره کرد باید ریگلوس استابی باشه چون مشخصاتش با R.A.B می خوره البته اگر اون مقاله ی که (در باره شخصیت هایی که ممکن R.A.B باشند) را خوانده باشید.
به نوشته بالا توجه شود.
نقل قول:
بلیز جان فکر میکنم شما حرف منو درست متوجه نشدید.ببینید من میگم تا دقیقه ی 90 سمت والدمورته و در دقیقه ی 90 و اون جایی که نبرد نهایی هست کار خودش رو که خیانت به والدمورته انجام میده.خب پس در این صورت به نظر شما دیگه چه دلیلی هست که اسنیپ بره پیش محفل و یا اصلا چه احتیاجی به محفل داره و یا اصلا برای چی باید به محفل ثابت کنه که خائن نیست؟
خب بببین کینزگلی عزیز.
من نظرم با شما متفاوته در یه جاهایی.اسنیپ در اخرین لحظه برای هری نمیتونه کار کنه.بین اون همه مرگ خوار.و همچنین اگر پیشگویی رو خونده باشی گفته فقط یک نفر میتونه اون یکی رو بکشه.پس اسنیپ قبلش به هری کمک میکنه.
نقل قول:
در ضمن هری دشمن اسنیپه بعد چه طور میاد به اسنیپ اعتماد کنه.به نظر من بعیده.چون هری همیشه چه درست و چه غلط همیشه نسبت به اسنیپ بد بین بوده و بعیده حالا بیاد بهش اعتماد کنه.
اگر کتاب 6 رو خوب خونده باشی میبینی که دراکو هم دستوری که لرد بهش داده رو به اسنیپ نگفت و بهش اعتماد نکرد.ولی در اخر چرا!
نقل قول:
یه نفر مثل لوپین یا پیتر پتی گرو مداخله میکنه و اسنیپ کشته میشه .
حالا چرا لوپین یا پیتر پتی گرو بلیز جان؟
نقل قول:
خب کاترین جان این یه احتمال بود و منم نگفتم که صد در صده.در موذد ریگلوس هم به نظر من اون تنها شخصیه که همه چیزش به ر.آ.ب میخوره اما ببینید همه ی شما کتاب های هری پاتر رو میخونید.کجای کتاب رولینگ اومده همه چیز رو راحت بگه همیشه دوست داشته مارو شگفت زده کنه و به نظر من اگه ر.آ.ب ریگلوس باشه این دفعه به این دلیل که همه چیز رو درسته گفته و نپیچوندش حد اقل من یکی رو شگفت زده میکنه.به نظر می یک نفر دیگه وارد کتاب خواهد شد چه مرده و چه زنده و شاید هم از اون شخصیت هایی باشه که اسمش به طور گذرا توی کتاب اومده و توجه هیچ کس رو هم کم نکرده ولی ریگلوس این طوری نیستو به نظر من کاملا تو چشمه.
خودت فهمیدی چی گفتی؟
ولی انصافا نظر کامل و جامعی بر اتفاقات کتاب 7 بود.و من تا جاهایش باهات موافقم.
نقل قول:
منم موافقم هیچ معلوم نیست که ر.آ.ب اسم واقعی یک نفر باشه و شاید مثل اسنیپ یه اسم خودمونی داشته باشه که در اون صورت اون شخص رو ما میشناسیم و توی کتاب بوده و فقط اسم خودمونیش رو نمیدونستیم.
به نظر من این شکلی نیست این ماجرا.حالا چرا!؟
اخه اون شخص هم همین رو میخواسته.میخواسته فقط لرد بفهمه که اون کیه و کس دیگری از هویتش چیزی نفهمه.پس میفهمیم که اسم چمیدونم کوچیک پدر بزرگ و یا ... نیست.
من کامل حرف های بلیز رو خوندم و قبول کردم به عنوان کسی که نظرش اینه که دامبل مرده و اسنیپ خیانتکار هست.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج