آلبوس دامبلدور:27
پست خوبی بود و سوژه رو خوب انتخاب کرده بودی. تا پایان پست عالی پیشرفته بودی اما در هنگام کشف ورد مشکلی به چشم میخورد. بهتر بود ذکر میکردی کلمه لوموس چطوری به ذهن مرلین رسید چون لوموس تنها یه ورده و یک کلمه انگلیسی نیست.البته اگه این ورد قبلا کشف شده بود و الان فقط قصد امتحان بود اشتباه بزرگتری بود(ولی من این فرض رو کنار میزارم)
درضمن برای اینکه کاربرانی که انگلیسی خوبی ندارن متوجه بشن مینویسم معنی جمله پست ایشون طبق درک من اين هست:
"فقط لوموس بيشتر از هر چيزي ميتونه به من ياري بده"
باب آگدن: 21 امتیاز
از پستت راضی نیستم، پستت خیلی در هم برهم بود. شروعش بد نبود ولی جای کار داشت اما پایانش فوق العاده بد بود. اولا ورد آواداکداورا هست و دوم شما اول ذکر میکنی روی ورد تمرین میکنی و بعد میگی اسم همسرمه. حالا اینجا دو تا چیز پیش میاد اول اینکه آیا به طور ناگهانی همیچن چیزی پیش اومده یا از قصد؟ اگه از قصده که هیچ پسری با پدرش اینطوری رفتار نمیکنه مگر اینکه طماع باشه و در اینصورت چطور میتونه کاشف جادو را به این راحتی شکست بده؟ اگه هم از روی اشتباه بوده باشه مگه میشه چوبدستی دست انسان باشه موقع گفتن اسم.
جدا از اینها من فکر نکنم اواداکداورا اسم زنی باشه. به هرصورت همونطور که گفتم بنظرم پست متوسط رو به ضعیفی بود.
جیمز هری پاتر:30
پست خیلی خوبی بود. شرح وقایع عالی بود و شروع و پایان پست هم زیبا بود. البته رو شروعش بهتر بود یه مقدمه مینوشتی ولی دلیلی نمیبینم ازت امتیاز کم کنم
پرسی ویزلی:29
پست خوبی بود. پستت یکم با نوع رفتار مرلین و همینطور پست من تفاوت داشت بخاطر اینکه مرلین طبق پست من خودش یه ماگل بوده بنابراین نباید به ماگلا توهین کنه و نوع زندگیشو فراموش کنه و اینطوری در ذهن پسرش بگنجونه. این عقاید مرگخوارانه هست که هنوز از ذهنت پاک نشده
يكي از چیزهایی که که میتونست به زیبایی پست کمک کنه نشان دادن خوشحالی مرلین و فرزندانش به صورت طنز هست. درضمن بهتر بود میگفتی چطور مرلین فهمیده باید چوب رو مورب چرخوند. چرا که در ابتدا گفته شده هنگامه چرخوندن بصورت دایره وار این ورد پدیدار شدجسیکا پاتر:26
خب، پستت بد نبود. اما مشکلی که داشت در کشف ورد بود. مگر چوب جادو از چوب هر درختی تهیه میشه و اون هم بدون هسته؟
یه چیز دیگه اینکه اگه مرلین میدونسته جادو وجود داره، آیا بیشتر نباید به دنبالش میرفت و یا از همان اول ازش استفاده میکرد؟
استفاده زیاد از اسم مرلین یه نکته طنز جالب بود. درضمن اسرار نمینویسن بلکه اصرار مینویسن. همین. پستت جز همینا چیز خاصی نداشت.
اسلیترین:
بارتی کرواچ:24
خیلی از این موضوع به اون موضوع کرده بودی. اصلا ربطی بین موضوع ستارگان و چوبدستی نمیبینم. اما باز هم جالب بود و مقداری خنده دار. اما بهتر بود بیشتر به سوژه میپرداختی. تو در اصل پیش مقدمه سوژه رو نوشتی و اصل بقول خودت تو رولت قصه رو ننوشتی. تو نوشتی چطور ورد اجرا میشه اما اینکه وردها چطور کشف میشه تو اجرا شدنشون خلاصه نمیشه و همینطور تشخیص اون کلماتی که گفتی. پستت جدی بود اما، در ابتدایش مقداری طنز به چشم میخورد. و حالت خنده دار رو تا پایان پست حفظ میکرد.
هافلپاف:
رز زلز:20
پست بدی نبود، اما با سوژه خیلی تفاوت داشت. دراصل این اجرای یه ورد از پیش اختراع شده بود، نه چگونگی ساخت اون.دوم اینکه مرلین اولین جادوگر بوده، و فکر نمیکنم جز پسراش جادوگری بوده باشه. بنابراین نمیشده راه های غیب و ظاهر شدن بسته باشه.
رو سوژه خوب تمرکز کن و پیش از ارسال پست رو بازخوانی کن که ببین مربوط به موضوع نوشتی یا نه، مخصوصا رول های تکی و غیرادامه دار رو با دقت بخون
مرلین مک کنین:30
شیوه اختراع وردت زیبا بود و بنظرمیاد از پست جیمز هری پاتر الهام گرفته باشه. رول زیبایی نوشته بودی، و سوژه خوبی رو هم برگزیده بودی، با اینکه از هیچ شکلکی استفاده نکردی تکه های طنزی چون " به دختري كه زيبا، قد بلند، هيكلي مانكن، مويي كمان و ... اصلآ نميرسیم" زیبا بود.بلند نوشته بودی، اما میگم اگه همینطوری بنویسی، بلند نوشتن هم خوانده رو خسته نمیکنه، بلکه بیشتر هم ازت میخواد، زیبا بنویس، زیاد بنویس. من که خوشم اومد. درضمن سعی کن پستت رو با یه اتفاق زیبا(حالا طنز یا جدی) تموم کنی نه با یه روایت.
آلبوس سوروس پاتر:30
چه جلب، همه برای اختراع ورد از اشتباه لفظی استفاده میکنن. رول زیبایی بود و سوژه پست هم خوب.فضاسازی و شروع و پایان مناسب داشتی. مشکلی نداشت پستت.
دنیس: 28
پست خوبی بود. طنزش متوسط بود، گاهی اوقات استفاده مدام از یه تکه طنز پست رو از زیبایی خارج کرده بود. علاوه بر این استفاده مداوم از شکلک چکش، اون هم به تعداد زیاد، و استفاده نکردن از شکلک های دیگه باعث شده بود ظاهر پست مقداری جلوه بدی پیدا کنه. البته بهتر بود میگفتی دلیل اصلی نامرئی شدن شنل چی بوده. اشکهای اینا یا فضولات و بوقیات توپک ها؟ یا هردو؟
لودو بگمن:30
پست زیبایی بود، طنز خوبی رو توش گنجونده بودی، و استفاده از زبان لاتین دری هم زیبا بود و همینطور به قول معروف اسگل کردن خواننده با نوشتن ترجمه. چرا که هیچ مفهومی نداشت.برحال پست زیبایی بود و مشکلی هم نداشت.شروع و پایان هم مناسب بود.
درکل
گریفیندور: 26.6--->27
اسلیترین: 5
هافلپاف:27.6--->28
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

) !
!
چطوري اينكارو كردي ؟!؟