شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
بازیکنانی از طرف سایر بازیکنان به عنوان بهترین بازیکن کوییدیچ انتخاب شدند ، ولی بدلیل نا مناسب بودن دلایل ، رای ها باطل شدند ، بدلیل اینکه استقبال مجددی نشد ، این کار توسط داور صورت میگیرد .
بازیکنان خوب لیگ دوم عبارت بودن از : اسکاور ، دنیس ، آرشام ، مگورین ، سینیسترا ، ماندانگاس فلچر ، گراوپ و ... همگی زحمت کشیدن و همگی هم برای تیمشون مناسب داشتند ، هماهنگی و نویسندگی خوب و رعایت یکدست بودن پست ها و ... از نکات مثبت پستهاشون بود .
من اسکاور رو به عنوان بهترین بازیکن لیگ دوم انتخاب میکنم .
بزودی 500 گالیون به قیمت اسکاور اضافه میشه
در ضمن ، بعد از شروع لیگ ، هر هفته ، انتخاباتی صورت میگیرد و بازیکن هفته با نظر سایر بازیکنان و ذکر کامل دلایل انتخاب میشود و جایزه ای در نظر گرفته میشود .
4 نفر با قوانین موافق بودن و مخالفی وجود نداشت ، در نتیجه قوانینی که زده شده اجرا میشه و در طول لیگ هم تغییری نمیکنه و اعتراضی درباره قوانین پذیرفته نیست !
گفتن این مسائل تازگی نداره ولی خوب فکر میکنم بتونم در مورد دنیس و رول نویسیش نقد جامعی رو تحویل بدم، هر چند خودم رو در حدی نمی بینم که پست کسی رو نقد کنم! دنیس به نظرم از نظر سوژه برای خلق یک ماجرای جالب و تازه سعی کرده از چاشنی طنز استفاده کنه، سوژه هایی که استفاده کرده همیشه جذاب بوده و شروعش به سبکی بود که خواننده رو برای ادامه دادن تشویق کرده، در واقعیت هر چند پست ها کمی طولانیه ولی قدرت سوژه سبب شده که چیزی از اون کم نکنه و خواننده خودش و حفظ کنه. در مورد نثرش هم باید که نثر روونی داره، نه خیلی پر از کنایه و استعاره است و نه خیلی پر از فضاسازی های ادبی یا جمله بندی های کتابی، میشه گفت مناسب با مخاطب عوام هست. از نظر رعایت قوانین نگارشی هم فکر میکنم در سطح مناسب و خوبی هست و در بیشتر مواقع اصول تایپ رو حفظ کرده.
با این وجود کسی بهتر از دنیس نمی بینم. رای من دنیس.
1- از شما بررسی پست های دیگران خواسته نشده ، باید دلیل انتخاب بازیکن مورد نظر رو با عنوان کردن نکات مثبت پستهایی که زده در لیگ دوم انتخاب کنید .
2- اگر قرار بود هر کسی بیاد و به بازیکن تیمه خودش یا دوستش رای بده ، نیازی به گذاشتن نظرسنجی و رای گیری نبود ، خود من به اندازه کافی دوست دارم برای قرار دادن در این نظرسنجی !
3- در صورتی که رای های داده شده مناسب نباشن و دلیل مناسبی نداشته باشن ، داوران از بین همه بازیکنان شرکت کننده در لیگ دوم ( نه فقط افرادی که اسمشون در اولین پست اومده ) یک نفر رو انتخاب میکنند و به عنوان بهترین بازیکن لیگ دوم کوییدیچ معرفی میکنند .
به نظر من اسكي اسكاور بهترين انتخاب براي بهترين بازيكن كوييديچ هستش. درسته كه تيمش اول نشد ولي خودش خيلي گولاخ و خفن و ايناست. تجربه اش هم زياده .نمايشنامه هاشم خيلي قشنگه..
سلام سلام سه تا عرض کوچیک داشتم که می گم و اینا: اول از همه به خودم تبریک می گم که عضو کاندیدا هستم و خوش به حالم هوراااا
بعد یه سری پیشنهاد داشتم برا اسم این تاپیک که امیدوارم به دقت مورد بررسی قرار بگیرن و بهترینشون رو برای لیگ بعدی در نظر بگیرن!! 1. به هم گروهیاتون رای بدین! 2. زحمت کش ترین بازیکن کوییدیچ! 3. هر کی رو بیشتر می شناسی به اون رای بده! 4. از یک تا چهار چشم بسته یکی رو انتخاب کن! 5. با رودروایسی و عذاب وجدان! وارد شوید!!! و ... اگه چیز جدیدی یادم اومد حتما ویرایش می کنم!!
در پایان هم یه پیشنهاد به بعضی! از دوستان دارم: چه خوبه که حداقل! یه پست از هر بازیکن رو خونده باشین و بعد بیاین رای بدین!
----
من به سینیسترارای می دم، چون هم گروهیمه! بیشتر می شناسمش! باش تعارف دارم! تازه عضو تیممون هم هست!
منم به عنوان یکی از اعضای تیم آرمادیلو ، دنیس رو انتخاب می کنم .
من به خاطر وقت محدودم واقعا کمتر می تونستم خودم رو با تیم هماهنگ کنم ( اون موقع ها ) . ولی تو اون مدت می دیدم که دنیس و درک هر دو با تلاش بسیار زیاد ، با چنگ و دندون تیم رو حفظ کردن . به خصوص بعد از رفتن لودو که تیم خیلی وضعیتش وخیم شد . اما دنیس با تلاش و همت خودش اونو سرپا نگه داشت .
پس رای من دنیس . همین جا هم بابت زحمات بی دریغش ازش نهایت تشکر رو به عمل میارم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
The power behind you is much greater than the task ahead of yo