شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
آقای اسنیپ این دیگه چه وضعشه؟ پست مورفین فقط تا قسمت "ارباب تقصیر من نبود!تحت طلسم فرمان بر ضد شما شهادت دادم.غلط کردم" دست پایین که حساب کردم 300 کلمه بود.
داستان اولی که من نوشتم 800 کلمه بود،اگه میدونستم قراره اینطور بشه اینقدر از سر و تهش نمیزدم
اگر امتیازات بازبینی نشد انصراف من رو لحاظ کنید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!
Elder با نام علمی Sambucus از خانواده Adoxaceae به معنای درخت آقطی است؛ در حالی که یاس کبود جزو خانواده ی Oleaceae (زیتونیان) میباشد؛ کلمه ی Elder در Elder wand به جنس چوب اشاره میکند و صرفا بدین معنا نیست که این چوب قدیمی ترین چوب باشد.
کسی که شغلش دیکتاتوریه نمیاد جای دیگه بحث ناداوری رو بکشه وسط !
نقل قول:
یکی بود یکی نبود دیگه فرصت نیست بررسی کنیم غیر از خدا کسی بود یا نبود ... یه کارکاروفه بود که منتظر اسنیپ نشسته بود، ما الان قصد داشتیم اوضاعشو توصیف کنیم و فضاسازی کنیم و یکم اتفاقات طنز بیوفته و گل خنده بر لبان شما بنشینه ولی خوب خدای نکرده رولمون از سیصد کلمه بیشتر میشه پس صرف نظر میکنیم. بعد لرد ولدمورت با دار و دستش یعنی مرگخوارا میان اونجا که حالا دیگه نام نمیبریم کیا بودن، یه سری دیالوگ طنز اینجا رد و بدل میشه و کارکاروفه پیدا میشه، بعد کلی میترسه و التماس میکنه و اینا و در پایان لرد در یک ماجرای هیجان انگیز که شرحش از سیصد کلمه تجاوز میکنه سعی میکنه این کارکاروفه رو شپلخ کنه اما کارکاروفه یه نقشه ای میریزه که بسیار هوشمندانه و البته مفصل بوده و خلاصش اینه که کلک میزنه و لرد رو میپیچونه و فرار میکنه حالا شایدم اسنیپ بهش کمک کرده باشه و در این جا ما از کف تعداد کلمات عبور کردیم و قصه ما به سر میرسه ولی خوب هنوز اطلاعات دقیقی در دست نیست که ببینیم کلاغه به خونش میرسه یا نه.
این پست شماست ، نه طنز نوشتی ، نه جدی نه فضاسازی کردی نه دیالوگ داره نه هیچی ! این اصلا پست رول حساب نمیشه ، 5 امتیاز هم بهت دادم برای اینکه شرکت کرده بودی !
پست بعدیت رو هم جواب نخواهم داد . میتونی وقتت رو تلف کنی ، بنویسی باز !
شما یه قانونی گذاشتی ما هم خواستیم همه قوانینو رعایت کنیم مجبور شدیم اون مذخرفات رو بنویسیم! و الا میومدیم یه شاهنامه تحویل میدادیم دیگه، وقتی یه قانونی میزاری خودت بش پایبند باش مرد مومن! الاتن مورفین قانونو رعایت نکرده ولی من رعایت کردم! توجه مینمویی؟
آقای مدیر من دیگه واسه این کارا خیلی پیر شدم؛ من فقط میخواستم اتحادهام رو قویتر کنم چرا که همواره میگن Unity makes strong و من هم بهش اعتماد پیدا کردم
راستی اگه بدخواهی چیزی داری بگو تا بی سروصدا کلکشو بکنم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Elder با نام علمی Sambucus از خانواده Adoxaceae به معنای درخت آقطی است؛ در حالی که یاس کبود جزو خانواده ی Oleaceae (زیتونیان) میباشد؛ کلمه ی Elder در Elder wand به جنس چوب اشاره میکند و صرفا بدین معنا نیست که این چوب قدیمی ترین چوب باشد.
مطمئن باش که خودم قبل از اینکه امتیاز ها رو بدم خیلی دقیق همرو چند بار خوندم و بعد امتیاز دهی هم پست ها رو با هم مقایسه کردم . نقد امکان پذیر نیست چون گفتم که نمیکنم . مطمئن باش حقی ازت خورده و پایمال نشده !
جدیدا زیاد میای دفتر مدیریت ، نکنه میخوای یه روز کلا دفتر رو در اختیار خودت بگیری و هاگوارتز رو از دستان من خارج کنی ؟ اگر هدفت این باشه موهای چربمو چنان میکنم تو دماغت که آرزو کنی کاش هزار بار میرفتی آزکابان و از دیوانه ساز ها بوسه میخوردی !
آقای مدیر زندان مال خلافکاریی مثل نوادگان سالازار اسلیترینه، بنده به دلایل سیاسی با توجه به اینکه نورمنگارد خونه ی من بود چند سالی در اونجا حبس خونگی بودم
اگر امکان داره جواب من رو هم نقد کنید چون از نمرم کاملا شکه شدم البته اگر امکان داره
راستی اگر آقای فیلیچ دستشون بند بود میتونید برای تنبیه بچه ها روی من حساب کنید،با منطق غیر قابل انکار(زور) طوری اصلاحشون میکنم که دیگه موقع انجام کار خلاف از خودشون خجالت بکشن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هرچند که از خوندن پستت لذت بردم ولی خب مسابقه رول نبود و ذکر کرده بودم که جواب منطقی میخوام در نتیجه با اینکه دوست داشتم بهت امتیاز خوبی بدم ولی متاسفانه در حق بقیه بچه ها نامردی بود .
به لرد سیاه هم بگو که از وقتی که من رو به عنوان غذا به مارشون دادن دیگه هیچ رفاقتی بین ما وجود نداره .
به گلرت :
جای مدیر مدرسه جواب میدی ؟ بگم دامبلدور بیاد باز شکستت بده بندازتت گوشه زندان ؟
به سان کو یی نی :
اگرچه هیچ اعتراضی رو قبول نمیکنم ولی چون با اسمت حال کردم این بار بهت جواب میدم . ( در جواب پست بزنی دیگه جوابی نخواهی گرفت ! )
پست فلور : نقل قول:
ایستگاه کینگز کراس جایی بود که در آن هری سوار قطاری شد و به خانه ی حقیقیش هاگوارتز رفت . جایی که زندگی جادوییش از آن جا شروع شد و پایانی برای زندگی مشنگی اش بود . ایستگاه کینگز کراس پس از مرگش هم پایان یک نوع زندگی و شروع زندگی دیگری بود .
این بخشی که بولد کردم به نظر من جواب بسیار خوبی برای این سوال بود . این مساله که تو فکر هری ، شروع زندگی واقعیش از اونجا و پایانش هم همونجا بوده ! اما پست تو :
نقل قول:
خب به دلیل این که هری هنوز به طور کامل نمرده بود و به این دنیا وصل بود مستقیماً نرفت اون دنیا. به یه جایی توی ذهن خودش رفت و با روح دامبلدور صحبت کرد. اون جا ایستگاه کینگزکراس نبود و وقتی هری از دامبلدور پرسید اینجا کجاس، دامبلدور سوال رو از خودش پرسید و هری هم گفت کینگز کراس. بعد اون بود که محیط تبدیل به کینگزکراس شد. دلیلش هم این بود که اون جا هم یه ایستگاهی بود که هری می تونست سوار قطار بشه و بره به دنیای بعد از مرگ یا بر گرده به همین دنیا. یعنی یه جور ایستگاه دیگه.
این دو بخشی که روش خط کشیدم به نظرم جواب درستی نبود . چون اولا که اونجا مشخصه که ایستگاه کینگزکراس نبوده ولی هری چنین محیطی میدیده به دلیلی ! به یه دلیل شخصی که دامبلدور اون رو نداشته ! در نتیجه این محیط باید برگرده به یه دلیلی برای شخص خود هری . هری خودش نمیدونست که میتونه برگرده ، هری فکر میکرد که مرده ! در نتیجه وقتی اون محیط برای هری تصور شد ، با تصور به مرگ و پایان زندگیش بوده . زمانی که دامبلدور بهش میگه حق انتخاب داری ، این محیط تبدیل به کینگزکراس نشد ، از قبل شبیه اونجا بوده !
آقا جان آقا بنده یه مشکلی داشتم با این نمراتی که لطفیدین توی تاپیک جام آتش
جواب سوال 3 من و فلور دلاکورا تقریباً یکیه اما به جواب من 4 دادین و به جواب فلور 7. ( چون پاسخنامه ی مشخصی نداشت این آزمون از جوابی که نمره ی کامل گرفته بود به عنوان یه مرجع استفاده کردم)
به نظر من حالا هر چی هم تفاوت باشه بین این دو تا، 3 نمره نبوده دیگه! اگه میشه یه بازنگری بکنید.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ... « هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
We Love hufflepuff
من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید ماده ای در قفس اندازید و دلم شاد کنید
ببخشید آقای مورفین شما اگه پول داشتین که دخترتون واسه چند گالیون گردنبند آب و اجدادیتون رو نمیفروخت؛ من که میبینید وضعم خوبه وقتی ۶۰ سالم بود و ارباب جهان، ۳۰۰۰ میلیاردی اختلاس میکردم و رنگ زندانم نمیدیدم، این حرفا از سابقه داری مثل شما بعیده ها
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!