چند ساعت بعد،محل اردوی تمرینی بز ها (جیغول آباد کتول!):
بز ها با یه تریپ خفن دونه دونه از وانت پیاده میشن و در همین حال ملت اونا رو تشویق می کنن و از بز ها امضا می گیرن!زاخی و آبر هم در حال چونه زدن برای قیمت ورزشگاه هستن...
-آقا 200 گالیون خیرشو ببینی!
-نه اصلا...
-باو من این بزا رو می شناسم...می تونن به تیم ملی راه پیدا کنن!استعدادشون خوبه!
صاحب ورزشگاه برای مدتی به فکر فرو رفت...
زاخی و آبر:

چند دقیقه بعد:
-هووووم....اگه فکر می کنین که خیلی حرفه ای و گولاخن،باید تیم ما رو ببرن!

زاخی و آبر برای یه لحظه با تعجب همدیگه رو نگاه می کنند و سرانجام زاخی موافقت کرد!
-قبوله!...

در خوابگاه:
جیمز از تعجب به شکل گلابی در اومده بود!
-چی؟؟مسابقه؟؟بز؟؟باو تو دیوونه ای!...
-تو خودت مگه نمی گی اونا خوبن؟
جیمز برای لحظه ای به فکر فرو رفت و به حالت :-? تغییر کرد!دامبل و محفلیون به شدت حوصلشون سر رفته بود...
نیم ساعت بعد:
دامبل:پسرم باید قبول کنی...

جیمز به نشانه ی نارضاییت سرش رو تکون داد.در همین حال گرابلی خودش رو میندازه وسط!
-ا...رم.....می گم جیمزی....بهتره حرف بابابزگ رو گوش کنی!
دامبل که سعی می کرد جلوی عصبانیتش از حرف گرابلی بگیره،دو تا شترق زد پس گردن جیمز تا جواب بده!
-خوب....حالا که تو می گی باشه!

زاخی:

صبح روز بعد،ورزشگاه آزادی جیغول آباد:
سلام و وقت بخیر عرض می کنم خدمت شما بینندگان عزیز...آبر فردوسی پور هستم و با گزارش دیدار تیم های بسکتبال "استقلال جبغول آباد" و "پاس لندن" در خدمتتون هستم.ورزشگاه مملو از تماشاچیان سبز بسته و آبی پوش هست.افرادی مثلآبرفورث دامبلدور و زاخاریاس اسمیت در ورزشگاه حضور دارند و با دستبند های سبز تیم رو حمایت می کنند.لازم به ذکره که جیمز سیریوس پاتر ملقب به جسپ سر مربی گری تیم پاس رو بهعهده دارن و در طرف مقابل،آنتونین دالاهوف این وظیفه رو به عهده داره....ورزشکار ها با سوت تماشاچیا و شعار "موسوی موسوی رای مرا پس بگیر!"(
) وارد زمین می شن.بعضی از بز ها هم برای مردم سم تکون می دن.هر کدوم ازبازیکن ها به سمت زمین خودشون میرن و بازی با جمبال داور آغاز میشه...(و بعد صحنه برفکی شد....)
از همتون متشکرم!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

همینی که گفتم...ناراحتی زنگ بزن 118

جونیور چرا اینو خوردی؟