جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

266 کاربر(ها) آنلاین هستند (198 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
265 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: پنجشنبه 5 اردیبهشت 1398 01:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه عزیز میشه نظرت رو تغییر بدی و من را به ریونکلاو بفرستی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کلاه گروه بندی
ارسال شده در: پنجشنبه 5 اردیبهشت 1398 01:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه گروه بندی پیشنهادت رو خواندم ولی نظرم منفی است اگه میشه من رو به ریونکلاو بفرست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: مرحله دوم:کلاه گروهبندی
ارسال شده در: پنجشنبه 5 اردیبهشت 1398 00:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

Yosofiran نوشته:
سلام کلاه عزیز...
میخواستم که برم به گروه گریفندور ولی اولش یکم از خصوصیاتم رو میگم که خودت تصمیم گیری کنی
خب: من مهربون و احساسی هستم.
اما هر گروه میفرستی،لطفا اسلیترین نباشه خیلی ممنون

سلام بر تو فرزندم.

امیدوار بودم کمی بیشتر از خودت بگی. اما تجربه‌ای که طی این سال‌های طولانی داشتم باعث می‌شه انتخابم به سمت یه گروه بره که می‌دونم از بودن در کنارشون لذت خواهی برد. اون گروهی نیست به جز... هافلپاف!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.

فقط لطفا از زدن تاپیک جدید پرهیز کن و مراحل زیرو برای ارسال پستت طی کن:

1.روی لینک تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید کلیک کن.
2.بعد از اطمینان از اینکه تاپیک "شخصیت خودتون رو معرفی کنید" باز شده، همونطور که توی شکل می‌بینی، روی گزینه پاسخ که بالای صفحه قرار داره کلیک کن.
3.صفحه جدیدی باز می‌شه که اگه مراحل بالا رو درست انجام داده باشی، عنوان تاپیک رو بالای صفحه می‌بینی و جایی که با فلش مشخص شده، همون باکس سفید رنگیه که باید متنت رو داخلش بنویسی.پس هرچی که می‌خوای رو داخل این باکس بنویس.
4.بعد از اینکه معرفی شخصیتت رو نوشتی، بیا پایین صفحه تا گزینه‌‌ی ارسال رو ببینی.روی اون که کلیک کنی، پستت داخل تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید ارسال میشه.

پست زدن توی تمام تاپیکای سایت به همین شکله و هرجایی که می‌خوای پستی ارسال کنی به همین ترتیب باید عمل کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
مرحله دوم:کلاه گروهبندی
ارسال شده در: پنجشنبه 5 اردیبهشت 1398 00:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه عزیز...
میخواستم که برم به گروه گریفندور ولی اولش یکم از خصوصیاتم رو میگم که خودت تصمیم گیری کنی
خب: من مهربون و احساسی هستم.
اما هر گروه میفرستی،لطفا اسلیترین نباشه خیلی ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 5 اردیبهشت 1398 00:05
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

FazelTWD نوشته:
سلام کلاه عزیز پیشنهاد هافلپافت رو خوندم و خیلی ممنون از این پیشنهاد ولی به نظرم ریونکلاو و گریفندور بهتر باشه برام خیلی ممنون. خودم راجع به خودم میگم که شجاع هستم ولی اطرافیان میگن مهربونم.

سلام بر تو فرزندم.

اگه این چیزیه که تو می‌خوای، پس بهتره بری به... ریونکلاو!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.

نقل قول:

Mahdi81sgi نوشته:
کلاه عزیز سلام.
لطفا منو توی هافلپاف بزار.
چون می دونم احساساتی هستم. به عدالت خیلی اهمیت میدم. دوست دارم بهترین باشم. و از اسلایترین و ریونکلاو هم زیاد خوشم نمیاد

سلام بر تو فرزندم.

"بذار" درسته و باید بگم دلیلی برای مخالفت با انتخابی که کردی نمی‌بینم و مطمئنم در کنار فرزندگان هلگا به هرچی که می‌خوای می‌رسی. پس برو به... هافلپاف!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
من از اول گریفیندوری نبودم!
ارسال شده در: چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 20:25
نمایش جزئیات
آفلاین
کلاه عزیز سلام.
لطفا منو توی هافلپاف بزار.
چون می دونم احساساتی هستم. به عدالت خیلی اهمیت میدم. دوست دارم بهترین باشم. و از اسلایترین و ریونکلاو هم زیاد خوشم نمیاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
با سخت‌کوشی و امید قدم به قدم قله‌ها را فتح می‌کنیم تا پرچم افتخار خود را در آسمان‌ها فرو نهیم.
ارسال شده در: چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه عزیز پیشنهاد هافلپافت رو خوندم و خیلی ممنون از این پیشنهاد ولی به نظرم ریونکلاو و گریفندور بهتر باشه برام خیلی ممنون. خودم راجع به خودم میگم که شجاع هستم ولی اطرافیان میگن مهربونم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: مرحله ۲:کلاه گروهبندی
ارسال شده در: دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 18:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

FazelTWD نوشته:
سلام کلاه گروه بندی عزیز!
من 14 سالمه و یک تست:"توی کدام گروه از هری پاتر هستی؟" دادم و افتادم توی ریونکلاو.
ولی عاشق گریفندورم.
دیگه هرچی خودت صلاح میدونی ولی... اسلیترین و هافلپاف،نــــه!
در ضمن:اطرافیانم میگن شجاع و مهربون هستم.
خیلی ممنون.

سلام بر تو فرزندم.

همیشه اون‌چیزی که خودمون فکر می‌کنیم واقعا بهترین انتخاب نیست. پشتکاری که من از تو برای ورود به ایفای نقش دیدم باعث می‌شه مستقیما به فکر نوادگان هلگا هافلپاف بیفتم. ازت می‌خوام ازینجا بیوگرافی هافلپاف رو مطالعه کنی و دوباره برگردی پیشم و اگه نظرت راجع به این گروه تغییر کرده بهم بگی.

فقط لطفا دیگه تاپیک جدید نزن. انتهای همین تاپیک باکس سفید رنگی هست. اونجا متنت رو بنویس و با زدن گزینه "ارسال" بفرستش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
مرحله ۲:کلاه گروهبندی
ارسال شده در: یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 22:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه گروه بندی عزیز!
من 14 سالمه و یک تست:"توی کدام گروه از هری پاتر هستی؟" دادم و افتادم توی ریونکلاو.
ولی عاشق گریفندورم.
دیگه هرچی خودت صلاح میدونی ولی... اسلیترین و هافلپاف،نــــه!
در ضمن:اطرافیانم میگن شجاع و مهربون هستم.
خیلی ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 25 فروردین 1398 13:23
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

m.g نوشته:
کلاه گروه بندی عزیز ازتوضیحاتت و راهنمایی هات ممنونم نظرم عوض شد ممنون میشم اگه توی ریونکلاو باشم ممنون ایا امکانش هست لطفا این یکیو دیگه توروخدانگو پرشده عزیز دل .میشه ریونکلاو برم؟

سلام بر تو فرزندم.

خوش‌حالم که به حرفم گوش کردی و با مطالعه توضیحات گروه‌ها برگشتی. هرچند امیدوار بودم نظرت به هافلپاف تغییر کنه، اما فکر نکنم دیگه بتونم برای دومین بار ازت بخوام بیشتر فکر کنی. پس به انتخابت احترام می‌ذارم و می‌فرستمت به... ریونکلاو!

فقط لطفا برای معرفی شخصیت، حتما پستت رو داخل تاپیک مشخص شده بفرست و اقدام به زدن تاپیک جدید نکن. برای این کار کافیه مراحل زیرو انجام بدی:

1.روی لینک تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید کلیک کن.
2.بعد از اطمینان از اینکه تاپیک "شخصیت خودتون رو معرفی کنید" باز شده، همونطور که توی شکل می‌بینی، روی گزینه پاسخ که بالای صفحه قرار داره کلیک کن.
3.صفحه جدیدی باز می‌شه که اگه مراحل بالا رو درست انجام داده باشی، عنوان تاپیک رو بالای صفحه می‌بینی و جایی که با فلش مشخص شده، همون باکس سفید رنگیه که باید متنت رو داخلش بنویسی.پس هرچی که می‌خوای رو داخل این باکس بنویس.
4.بعد از اینکه معرفی شخصیتت رو نوشتی، بیا پایین صفحه تا گزینه‌‌ی ارسال رو ببینی.روی اون که کلیک کنی، پستت داخل تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید ارسال میشه.

برای پست زدن تو تمام تاپیک‌های سایت باید به همین صورت عمل کنی.

نقل قول:

Setareh نوشته:
کلاه جان من داستان نوشتم و قبول شدم الان میتونم برم توی گروهم؟

سلام بر تو فرزندم.

بله. حالا که روی سرت قرار گرفتم و ذهنت رو می‌خونم، می‌بینم وقتشه که ملحق بشی به هم‌گروهیانت در... ریونکلاو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.