1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟پوریا ، حدودا 16 (یه دو ماه کمتر) ، 28/6/1372 ، مشهد (تو مسافرت بودیم ، قرار بود 14 مهر به دنیا بیام

) ، گنبد کاووس (دارم می رم آلمان) . اول دبیرستانو تموم کردم ، احتمالا رشته تجربی
مسائل مربوط به سایت جادوگران2- کی و توسط چه کسی با این شاهکار جی کی رولینگ آشنا شدی ، و اینکه الان چه احساسی داری نسبت به هری پاتری که تو رو با جادوگران هم آشنا کرد ؟ باب آگدن ، حدودا 4 یا 5 سال پیش آشنا شدم ... البته من جدی 3 سال پیش شروع کردم به خوندن کتابای هری پاتر و ...
خب خوشحالم که به صورتی می تونم با خیلی ها ارتباط برقرار کنم ، رول بنویسم ،
تو گالری نظر بدم و کلا خوشحالم ! نمی تونم هم ولش کنم
3- هر کتابی ویژگی ای داره که باعث میشه دیگران جذبش بشن ، مطمئنا تو هم خصوصیتی دیدی توی هری پاتر که به سمتش اومدی ، مقاله ی جاذبه های هری پاتر رو بخون و ببین چقدر از اونها دلیل جذبت به سمت هری پاتر بوده و خودت هم مواردی رو که نیاز هست اضافه کن .وجود گروه شر ، اتفاقاتی که مثل دنیای واقعی بود ، سحر و جادو ، مرگ و خیلی از عوامل دیگه که به جذابیت این کتاب می افزود !
4- چقدر روزانه وقت برای جادوگران میزاری و چقدر براش هزینه میکنی و اینکه هدفت از حضور در جادوگران و فعالیت هایی که میکنی چی هست و فکر میکنی تا الان چقدر به خواستت نزدیک شدی ؟روزی ؟ اگه بیکار باشم و خانواده گیرز نده ، از وقتی که صبح بیدار می شم تا شب وقتی که می خوام بخوابم تو سایتم ... ولی معمولا روزی 3 - 4 ساعت کمشه که تو سایتم !
5- شخصیتی که انتخاب کردی توی ایفای نقش برای اولین بار فرگوس فینیگان بود ، شخصیتی که حاشیه های زیادی همراه خودش داشت و یه مدت همه بحث های چت باکس و گفتگو با مدیران و مسنجر و پیام شخصی های جادوگرانی ها رو به خودش اختصاص داده بود ؛ چرا اون شخصیت رو شخصیت مناسبی خلق نکرده بودی ؟ دلیل انتخابش چی بود و برای ورودت به ایفای نقش چقدر معطل شدی و چه کسی تائیدت کرد ؟من وقتی که وارد سایت شدم ، اصلا از سایت هیچی سرم نمی شد . هر چی هم این باب آگدن که قدیما فرد ویزلی بود و قبلشم نمی دونم الستور مودی بود ، کی بود یادم نیست حالا ... هر چی می گفت هم حالیم نمی شد و اصلا گوش نمی کردم .
تو مسنجر هم من آی دی پروفسور کوییرل رو اد کردم ، اصلا نمی دونستم مدیر کیه و پروفسور کوییرل مدیره ، هر چی گند تو سایت زده بودم و هر کاری که کرده بودم رو بهش گفتم و از قضا مدیر در اومد .
از اونجا بود که من باهاش لج شدم و اون که فهمیده بود من چه کارها که نکردم هم کمی لج شده بود با من . در این مابین یکسری افراد که شبا تو
کنفرانس های خودمونی با هم صحبت می کردیم به مسخره منو تشویق به ادامه ی کارام می کردن و خب منم حالیم نمی شد

منم همیشه تو کارگاه نمایشنامه نویسی گیر بودم که پست بزنم و تأیید هم نمی شدم ، یادمه که یکی از بزرگای قدیم و الان سایت هم یه رول واسم نوشت که با فرگوس بیام ایفای نقش ولی چوچانگ تأییدش نکرد

گفت که بلنده و این حرفا .
آخرش من بعد از حدود 120 - 150 تا پست (دقیقا یادم نیست) ، اخرین پستمو فکر کنم تو کارگاه نمایشنامه نویسی زدم ، با شناسه ی تیبریوس آگدن (فرگوس همش اسم شناسش عوض می شد) یه پست توی کارگاه زدم و تأیید شدم ، ولی فرداش پروفسور کوییرل منو بلاک کرد .
وقتی که نشستم فکر کردم دیدم که خیلی اشتباه کردم و کلا همه ی کارام اشتباه بوده ... برای همین با شخصیت نیوت اسکمند اومدم و پس از حدودا 4 - 5 تا پست تو کارگاه نمایشنامه نویسی تأیید شدم و پروفسور کوییرل هم منو تو شخصیت خودتون رو معرفی کنین تأیید کرد .
اومدم ایفای نقش ، ولی به خاطر شناسه قبلیم که حدودا چند ماه داشتمش و بعد بلاک شده بود کسی بهم میدون نمی داد و منم هنوز ناشی و تازه کار بودم و کلا گند زدم .
ولی بعد از یک سال که با نیوت اسکمندر فعالیت کردم با بارتی کراوچ با اسم سورنا ، 16 ساله اومدم و بعد از روی آی پیم فهمیدن که من آی پیم با نیوت یکی بوده و مجبور شدم بگم که خواهرشم و حالا پس از یک سال و حدودا 3 ماه بازم در خدمت شماییم .
6- شخصیتی که در حال حاضر باهاش فعالیت میکنی بارتی کراوچ هست ، یکی از مسئولین مسابقه سه جادوگر هاگوارتز که در نهایت توسط پسرش کشته شد ! اول اینکه من فکر میکنم قرار بود این شخصیت پسره بارتی باشه ، چرا خودش پدر شد ؟ و اینکه برای چی با وجود این همه شخصیت اصلی این شخصیت رو انتخاب کردی و چه کسی برای ایفای نقش تائیدت کرد ؟خب اول عرض کنم که من بارتی کراوچ پسر هستم نه پدر

بعد اینکه ، من توی فیلم چهار که با بارتی کراوچ پسر آشنا شدم ازش خوشم اومد ، به خاطر وفاداریش به لرد ولدمورت ، سیاه بودنش و خیلی چیزای دیگش ، مخصوصا اینکه کنار لبشو لیس می زد

بعد من شخصیتی می خواستم که با اون به اسلیترین بیام و در اون زمان این یکی از بهترین شخصیتایی بود که خالی بود

و من هم از فرصت استفاده کردم و به سرعت به ایفای نقش اومدم و فکر کنم پروفسور کوییرل اینبار هم منو به ایفای نقش راه داد و واسه ورود به ایفای نقش کلی با تئودور نات یا همون فنریر گری بک که ناظر خانه ردیل بود صحبت کردم تا راضی شد تأییدم کنه به شرطی که فعالیت خوبی داشته باشم .
7- بهترین و بدترین اتفاقی که در جادوگران تجربه کردی چی بود ؟به نظرم بدترین ، بلاک شدن دوستانی چون آرشام ، گراوپ ، ماندانگاس فلچر ، ویولت بودلر (پنسی پارکینسون) و ... بود .
بهترین هم ، ایجاد فرهنگنامه که من با استفاده از اون قسمت شخصیت ایفای نقش پروفایلم رو تکمیل کردم
8- سایت جادوگران انجمن ها و تاپیک های بسیار زیادی داره ، بهترین انجمن و بهترین تاپیک سایت از نظرت کدوم هست و به چه دلیل ؟ من همیشه عمده فعالیتم تو انجمن خصوصی اسلیترین بوده و می شه گفت از این 900 تا پستی که دارم حداقل 500 - 600 تاش تو اسلیترین بوده یا شاید کمتر و بیشتر . از اول به این انجمن عشق می ورزیدم و کلا خیلی دوسش دارم .
و تاپیک جام آرزوهای اسلیترین ، تاپیکی رول که فکر کنم اولین پست رولمو تو انجمن خصوصی تو این تاپیک زدم و بلاتریکس لسترنج (لرد ولدمورت حاضر) در اونجا ازم استقبال زیادی کرد .
9- اگر قرار باشه به عنوان یکی از مدیران و یا ناظران سایت اضافه بشی ، کدوم بخش رو انتخاب میکنی و به چه دلیل ؟ خب ، مدیریت به نظرم ایفای نقش بهتر از بقیه اس ... نظارت هم ، نظارت تالار خصوصی اسلیترین و تالار اسرار (همونی که آنتونین دالاهوف ناظرشه) رو خیلی دوست دارم .
اسلیترین که معلومه . تالار اسرار هم در بین انجمن های غیر رول به نظرم بهتره ، بعد تالار اصلی (پرسی ویزلی ناظرشه) ....
10- ما در این جا هفت مدیر داریم ، میخوام که یه انتقاد مفید و در عین حال سازنده بهشون وارد کنی ، چه به صورت گروهی و چه تک تک ! و اینکه ویژگی هایی که به نظرت مدیر سایت باید داشته باشه رو بگو . بهترین مدیر سایت ؟من آشنایی خاصی با مدیران ندارم و شاید فقط یکی دو تاشونو تو سایت بشناسم .
پروفسور کوییرل : جدی ، ایده های زیاد (اینطور که بقیه می گن) ، کمی تا قسمتی خشن (

) ، و یکمی در برابر من کینه ای (به خاطر اشتباهات قدیمم)
بارون خون آلود : آستاکبار واقعی (اینطور که بقیه می گنو چیزایی که خودش تعریف کرده

) ، ولی بچه ی باحالیه ... یه بار کمکم کرد .
کریچر (قدیما بود) : یه بار وقتی شناسه ی نیوت اسکمندر رو داشتم به خاطر حرف زدن بیش از حد تو چتر باکس سه روز منو از ایفای نقش پرت کرد بیرون ... دیگه چیزی نمی دونم .
راجر دیویس : جالب

...
استرجس پادمور : کمی جدی (در برابر من) ...
لیلی اوانز : تو مسنجر آشناییم ، یه بار با لارتن منو بدجور سر کار گذاشتن

...
هری پاتر : اصلا نمی شناسمش

...
بازم مدیر هست ؟
مونالیزا & باک بیک : این دو تا رو اصلا نمی شناسم

...
11- اگر اشتباه نکنم ما 22 ناظر داریم در کل سایت و انجمن ها ، این ناظر ها از اقشار مختلف اعضا از نظر فعالیت و گروه تشکیل شدند ، میخوام که این گروه ناظرین رو بررسی کنی چه از نظر فعالیت و چه از نظر توانایی و کارایی و ... و اینکه به نظرت ناظر انجمن چه ویژگی هایی باید داشته باشه ؟ بهترین ناظر انجمن ؟راستش ، من اصلا ناظرا رو خوب نمی شناسم و زیاد با ناظرا کاری ندارم ... مثلا بگی الان ناظر هاگزمید کیه ؟ فقط می دونم (فکر کنم) جیمز هری پاتر ناظرشه

دیگه نمی دونم . معمولا ناظرین رو زیاد نمی شناسم .
ولی به نظرم ، آلبوس دامبلدور (ایگور کارکاروف) ، پرسی ویزلی ، اینیگو ایماگو و ... افراد خوبی در قالب نظارت بودند و هستند .
ناظر خوب باید به انجمنش مسلط باشه ، هر روز یا حداقل یک روز در میون با وقت زیاد به انجمن رسیدگی کنه ، تمام پستا رو بخونه (که اگه پستی مشکلی داشت حذف ، ویرایش و یا ... بشه) ، باید بلد باشه با انتخاب های این عنوان کار کنه (

) و یکسری اخلاق هایی مثل تند خویی ، زود عصبانی شدن و ... رو نداشته باشه و کلا صبور ، شکیبا ، بردبار (همش یکیه

) و ... باشه !
12- زمانی که اولین بار وارد جادوگران شدی وضعیت کلی چطور بود و چه برداشتی ازش کردی و الان با گذشت مدت زیادی از فعالیتت جادوگران رو چطور ارزیابی میکنی و در قیاس با نظر اولیت فکر میکنی چطور هست ؟من وقتی با شناسه lord voldemorte وارد سایت شدم ، برای اولین بار هیچی از سایت نفهمیدم و کلا به فعالیت کاملا ارزشی واری پرداختم و پس از اون با شناسه های مختلفی ، به طوریکه تا حدود چندین ماه من اصلا نمی تونستم وارد سایت بشم و فکر کنم بلاک آی پی شده بودم ... که بعد با شناسه های مختفلی شروع به کار کردم که آخریش یا وسطیاش نویل لانگ باتم بود ، درست فردای او روزی که من تو شخصیت خودتون رو معرفی کنید پست زدم و تأیید شدم قانون این شد که باید تو بازی با کلمات و کارگاه نمایشنامه نویسی پست بزنید .
من بازم از سایت هیچی نفهمیده بودم و نویل رو ول کردم و باز به شناسه سازی پرداختم و کلا خودم و سایت رو به مسخره گرفته بودم که بعد با فرگوس وارد سایت شدم و اون موقع هم از سایت چیزی جز رول پلینگ که اونم ازش چیز خاصی نفهمیده بودم ، نفهمیدم .
با نیوت بیشتر با سایت اشنا شدم و برداشتم این بود که اسیت یعنی : رول پلینگ و رول زدن ... همین !
اما الان فکر می کنم خیلی چیزای دیگه هم تو سایت هست ، مثل دوستی و ...
به نظرم الان به نتیجه ی بهتری رسیدم !
13- سبکی که در نویسندگی در ایفای نقش انتخاب کردی برای خودت طنز هست ، چه دلیلی داره این انتخابت ؟ و اینکه از نویسندگان سبک های موجود ( جدی ، طنز ، بیناموسی و تلفیق این ها ) چه افرادی فکر میکنی بهتر هستند ؟ و نوشتن کدوم یکی از این چند سبک به هنر و قدرت بیشتر نویسندگی نیاز داره ؟دلیل خاصی نبود ، اوایل کمی جدی می نوشتم ، الانم می نویسم . ولی خب طنز بیشتره ، شاید چون باعث خنده می شه یا اینکه نویسنده تو نوشتنش راحت تره !
به نظرم یکی از بهترین جدی نویسان آلبوس دامبلدور (ایگور کارکاروف) هست و تو بی ناموسی هم که پرسی ویزلی .
... هر سبکی که بنویسی باید با همه چیز اون سبک یا حداقل یه چیزاییش آشنا باشی و بهترین نویسنده به نظرم کسیه که بتونه همه نوع رو بنویسه و قدرت نویسندگی هر شخص با رولی که می نویسه مشخص می شه ، حالا طرف طنز بنویسه یا جدی یا ... فرفی نمی کنه ... مهم اینه که رولی که می نویسه شامل خصوصیات سبک مورد نظرش باشه و یکسری موارد دیگه رو شامل بشه که پست زیبا بشه .
14- تاریخ تولد یکی از اعضای سایت ( با ذکر نام عضو ) ؟ بهترین دوستانت در سایت چه کسانی هستند و اینکه دوست داری به چه کسانی آشنا بشی که نیستی ؟گابریل دلاکور ، 20/مهر/1372 ... خب می تونم بگم اولین دختری بود که تو سایت باهاش آشنا شدم و کلی در مورد کوئیدیچ ازم می پرسید

البته قدیما شناسش لاوندر براون بود !
بهترین دوستانم : باب آگدن (پسر عموم) ، آلبوس دامبلدور (ایگور کارکاروف) ، پرسی ویزلی ، لرد ولدمورت (بلاتریکس) ، ماندانگاس فلچر ، آرشام ، گراوپ ، کالین کریوی ، راجچر دیویس ، گابریل دلاکور ، سلسی واربک ، دراکو مالفوی ، اینیگو ایماگو ، پیتر پتی گرو ، جیمز هری پاتر ، تد ریموس لوپین ، [خود] ریموس لوپین (

) ، دنیس (هافلیه) ، پیوز ، نارسیسا مالفوی (رز زلر) ، استرجس پادمور ، مرلین مک کینن ، تره ور ، فنگ ، اسکاور ، آوریل ، برادر حمید ، مورگان الکتو ، سیریوس بلک و ... (ببخشید اگه اسمتون نبود ، جا موند ، یادم نبود)
خب با همه آشنا بودم ، فقط دوست داشتم دشمنی ، یا بهتره بگم کینه ، یا بهتره بگم دلگیری قدیمی بین من و پروفسور کوییرل التیام بیابه
15- چه کسانی در پیشرفتت در سایت نقش داشتند ؟ نقش خودت برای رسیدن به جایی که الان هستی چقدر بوده ؟ دو نفر از اعضایی که برای اولین بار در سایت باهاشون آشنا شدی؟ صد در صد می تونم بگم اولا آلبوس دامبلدور (ایگور کارکاروف) و بعد پرسی ویزلی و افراد دیگه چون دراکو مالفوی (وزیر مردمی ، لرد ولدمورت) ، باب آگدن و ...
خب صد در صد هرکسی یه نقشی در پیشرفت خودش داشته و دقیقا نمی شه مشخص کرد

آلبوس دامبلدور (ایگور کارکاروف) ، پرسی ویزلی ...
16- میخوام یه نگاهی به انتخابات جادوگران داشته باشیم ، نظرت در مورد کیفیت انتخابات برگزار شده و نحوه انتخاب بهترین ها چی هست ؟ پیشنهاد و انتقادی که در مورد انتخابات داری رو مطرح کن . برای هر یک از عناوین موجود در انتخابات یک نفر رو که فکر میکنی برتر هست با ذکر دلیل معرفی کن .به نظرم تقلب به راحتی می تونه صورت بگیره ، که کم هم نبوده ...
اگه می شد انتخابات آخر هم بازم پست زدن باشه خوب بود ، ولی خب ضررهایی هم داره ... ولی به جاش دیگه سخت می شه تقلب کرد !
همش واسه سال 86 هست :
بهترین عضو تازه وارد : تد ریموس لوپین
بهترین نویسنده ایفای نقش : آلبوس دامبلدور (ایگور کارکاروف)
بهترین ایده (زننده ی بهترین تاپیک) : پرسی ویزلی
بهترین بحث کننده در غیر ایفای نقش (

) : بلیز زابینی
بهترین ناظر : لرد ولدمورت ، پرسی ویزلی و اینیگو ایماگو
موردای دیگه یادم نیست .
*دلیل ؟ خب دلیل خاصی نیست ... تد ریموس لوپین فعالیت خیلی خوبی در همه ی زمینه ها داشت ، آلبوس خیلی خوب می نویسه ، ایده ی پرسی خیلی خوب بود (صندلی داغ) ، بلیز خوب بود تو بحث ها ، لرد ، پرسی و اینیگو در انجمن های زیر نظرشون عالی کار کردن و ...*17- یکی از افرادی هستی که در زمان وزارت کالین کریوی فعالیت خوبی داشتی در وزارت سحر و جادو ، در حال حاضر توی وزارت چه نقشی داری ؟ فکر میکنی وزارت این دوره تا چه حدی موفق خواهد بود ، یه انتقاد و پیشنهاد قوی به وزارت فعلی ارائه کن ؟ وزیر بعدی چه کسی خواهد بود ؟ راستش نقش خز (؟!) رو هم در این انجمن ایفا نمی کنم ، در حالیکه نظرم اینه که یکی از فعالترین ها و فعال کنندگان انجمن در زمان کالین کریوی ، قبل و کمی بعد از اون من بودم
تا اینجا که ما موفقیت و عمل خاصی از وزارت سحر و جادو ندیدیم .
خیلی ها شایسته ی این مقام هستند :
آلبوس دامبلدور (ایگور کارکاروف) ، پرسی ویزلی ، گلگومات ، سیریوس بلک و ...
18- در مورد افرادی که چند ماه گذشته بابت تخلفاتی که انجام دادند و شناسشون بسته شد ، چه نظری داری و فکر میکنی کار این گروه اشتباه بود یا مدیران ؟ نظرت در این مورد چی هست که این گروه بعد از تخلفشون حاضر به عذرخواهی نشدند و خواستار بودند شناسشون خود به خود باز بشه ؟خب تخلف همیشه در سایت بوده و هست و خواهد بود ، من در جریان این دعواها نبودم ، ولی طبق چیزایی که شنیدم فکر کنم اگه مدیران (هری پاتر و ...) کمی ملایمتر رفتار می کردند و این افراد هم کمتر تخلف (؟!) می کردن شاهد بلاک شدنشون نبودیم .
در هر صورت جاشون هنوز هم که هنوزه خالیه !
19- فشار های زیادی در سایت وجود داره ، هم از طرف مدیران ، هم اعضای قدیمی ، همینطور بحث های گروه هایی مثل مرگخواران و محفل ققنوس هم از این قاعده مستثنی نیست ! فکر میکنی چه چیزی باعث به وجود اومدن این فشار ها میشه و چطور میشه ازشون جلوگیری کرد چرا که باعث افت کیفیت انجمن میشن ؟می تونم بگم از بحث نمی شه بصورت کلی جلوگیری کرد ، ولی پیشگیری هایی هست که می تونه اونا رو کمتر کنه . مثل ایجاد قوانین ثابتی برای گروههای مرگخواران و محفل ققنوس برای جنگ هاشون و بقیه ی مواردشون .
عدم وجود قوانین درست باعث خیلی از بحث ها می شه .
20- یکی از افرادی هستی که فعالیت زیادی در سایت داره و بار ها برای نظارت از طرف ناظران مختلف معرفی شده و همینطور کاندید نظارت شده ولی از طرف مدیران انجمن باهاش موافقت نشده ! شاید برای سایرین جالب باشه دلیل مخالفت مدیران با نظارتت .ترجیح می دم صحبت خاصی نکنم . ولی همونطور که بالاتر در مورد کارهام تو سایت قبل از این شناسم گفتم ، باید عرض کنم که اینها خودشون باعث اینجور موارد می شن خب موارد دیگری هم هست .
21- بحث های زیادی بین گروه های هاگوارتز وجود داره ، فکر میکنی چه امری باعث به وجود اومدن این بحث ها و دشمنی ها شده و چه چیز و یا افرادی باعث پراکنده شدنش در بخش های متفاوت انجمن شدند ؟ چطور میشه این مشکلات رو حل کرد ؟می تونم بگم یکی از این افراد که باعث این درگیری ها و بحث ها و ... شده خودم بودم . به نظرم وجود بحث های کوچیک جالب می تونه باشه ، ولی خب اگه دوستان کمی از خط رد نشن بهتره

خب مشکل خاصی نیست از نظر من ، ولی فعالیت درست در کلاسهای هاگوارتز و گوش نکردن به صحبت های افرادی چون بارتی کراوچ می تونه خیلی مؤثر باشه (

) .
22- اگر قرار باشه مسابقه رولی برگذار بشه بین شما و یکی از کاربران... کدوم کاربر رو انتخاب میکنی تا شاخشو بشکونی و در واقع ثابت کنی که ازش برتری ؟آلبوس سوروس پاتر
23- به نظرت مدیریت یک بخش چقدر تاثیر گذار هست در زمینه فعالیت و رفتار اون بخش ؟! به طور مثال به نظرت حرکات زننده گروه هافلپاف در بعضی از امور منشأش مدیریت و نظارت غلط بر این گروه هست یا ... ؟خیلی می تونه مؤثر باشه ، چون افرادی که زیر مجموعه اون ناظر هستند و در اون انجمن فعالیت می کنن طبق قوانین و می شه گفت علایق اون ناظر یا مدیر فعالیت می کنن ، البته خود اعضا هم می تونن باعث ایجاد مشکلاتی بشن ، ولی خب مدیریت و نظارت اون بخش حرف اول رو می زنه .
چرا ، می تونه باشه ... البته ما که از تالارشون خبری نداریم
24- قصد ما از بودن در این سایت واقعا فعالیت و تفریح هست ؟ فکر میکنی چرا یه عده جوش میزنن برای اینکه به یه جایی برسن برای خودشون حالا با جمع کردن طرفدار یا تقلب یا ... ؟25- بچه بازی یکی از مواردی هست که واقعا به چشم میخوره ، طوری که با اعضا که خارج از سایت صحبت میکنی متوجه میشی واقعا اونطوری که در سایت نشون میدن نیستن ! نظرت در این مورد چیه ؟ فکر نمیکنی یه عده که تو همین تاپیکم پست زدن،علاقه زیادی به پرورش کودک درونشون دارن ؟ کودک درون ؟ باو زیر دیپلم حرف بزن ما هم بفهمیم ... ولی جدی بگیم ، اینجا محیطیه که ما فرد رو از نزدیک نمی بینیم تا بفهمیم چطور آدمیه و این حرفا . خیلی ها می تونن خودشونو متفاوت از اون چیزی که در بیرون از سایت (مثل مسنجر و یا دنیای واقعی) هستن نشون بدن .
می شه گفت خیلی ها دوست دارن خودشونو بهتر از چیزی که هستن نمایش بدن و خب البته افرادی هم هستن که شخصیت واقعی خودشونو نشون بدن .
پرورش کودک درون ؟ آره ، ممکنه !
25- جدیدا بحث هایی در مورد پرسی ویزلی میشه توی مسنجر و سایت و ... ! در مورد پرسی ویزلی دو ! من در مورد افراد زیادی شنیدم که فلان شخص پرسی ویزلی دو هست ، چرا انقدر ورژن دو ؟ چرا شماره سه و چهار و ... هم در نمیاد ؟ پرسی ویزلی چه خصوصیتی داره که سایرین تمایل دارن یا به هر دلیلی خودشون رو ورژن های مختلفش معرفی میکنند ؟!خصوصیات جالبی داره این شخص خب که خیلی ها این خصوصیات رو دارا نیستن و افراد زیادی مثل من از پرسی ویزلی خوششون میاد ... خیلی ها هم فکر می کنن اولین کسین که مثل پرسی ویزلین و این حرفا که همش می شه ورژن دو . اگه یه جا بیان بگن که فلانی ورژن دو پرسی ویزلیه ، همه می پرسن سر ورژن سوم
26- این ترم هم در هاگوارتز به عنوان یکی از اساتید و دانش آموزان حضور داری ، دلیل اینکه این بار هم دست به تدریس و فعالیت در هاگوارتز میزنی چی هست ؟ چرا تدریس ماگل شناسی رو بدست گرفتی این ترم ؟ وضعیت فعلی این ترم رو از لحاظ کمی و کیفی ارزیابی کن ! برای اینکه نشون بدم هنوز هم افرادی از اسلیترین هستند که فعالیت کنند و اسم این گروه پر افتخار رو باز هم زنده نگه دارن .
به کمک تدریس ماگل شناسی می تونستم مواردی چون : جنگ های جهانی ، عجایب هفتگانه و خیلی موارد دیگه رو وارد سایت کنم که در این کلاس سوژه های جالبی می تونه داشته باشه .
تا جایی که من دیدم این ترم هم خوب پیش می ره ، البته ترم پیش به خاطر مشغولیت زیاد اعضا و کمبود عضو در زمستون کمی سخت بود ، ولی ایگور کارکاروف (آلبوس دامبلدور حاضر) به خوبی اداره کرد هاگوارتز رو .
27- ارزش پست رو میخوام برام توضیح بدی ! بحث های زیادی شد در مورد اینکه چرا بارتی کراوچ در گالری زیاد نظر داده ، دلیل این اقدامت چی بوده ؟ و اینکه فکر میکنی اگر کسی تعداد پست هاش بیشتر باشه خیلی عضو بهتری هست ؟خیلی ها می گن تعداد پستها ارزش زیادی نداره ، منم تا حدودی به این قاعده اعتقاد دارم ... ولی کی بدش میاد که پستاش زیاد باشه ؟
من یه دفعه کلی اومدم توی گالری نظر دادم ، اونم رفته بودم تو شناسه ی ایگور ، یا کی بود یادم نیست دیدم که عکسای جدید تولد رو زدن ... منم رفتم دیدم خیلی ها به این عکسا نظر دادن منم نظر دادم ... همین !
هر کی تعداد پستهای خوبش زیاد باشه عضو بهتریه !
28- پنج مورد از دارایی هات در این سایت رو بگو!به قول هاگرید عزیز ؛ 1. دوستان ، 2. دشمنان ، 3. گروه اسلیترین ، 4. مرگخواران ، 5. ارزشی بازی های دوران فرگوسیت
29- توصیت به اعضای قدیمی و جدید در مورد فعالیت مناسب چی هست ؟ به اعضای قدیمی که توصیه ای ندارم جز ، بیاین فعالیت کنین ... سایت بدون شما چیزی نداره (هری به هاگرید گفت اینو

) و به اعضای تازه وارد ، مثل آدم فعالیت کنین به کسی کاری نداشته باشین .
30- نظرت در مورد این اعضا چی هست : آلبوس دامبلدور ، دنیس ، اینیگو ایماگو ، گلگومات ، گابریل دلاکور ، پیوز ، پرسی ویزلی ؟آلبوس دامبلدور : باحال
دنیس : نظری ندارم
اینیگو ایماگو : جدی ، کمک کننده
گلگومات : نظری ندارم
گابریل دلاکور : سیریش ، گیرز ، فعال
پیوز : باعث بهتر شدنم در شناسه نیوت شد
پرسی ویزلی : مهربان

کمک کننده
مسائل خارج از سایت31- از بین کتاب های فانتزی و غیر فانتزی ای که هست ، کدوم رو مطالعه کردی و بهش علاقه داری ؟ اسم نویسنده اون کتاب و دلیل علاقت بهش چی هست ؟هری پاتر ، درن شان (فقط شیاطین) ، دکتر ژیواگو ، دیوید کاپرفیلد ، بیست هزار فرسنگ زیر دریا ، ناخدای 15 ساله ، (لمونی اسنیکت تو یه کتابی بود ، اسمش یادم نیست ، فکر کنم اسمش ...) بچه های بد شانس بود و ...
کتاب های فانتزی : هری پاتر (جی.کی.رولینگ)
غیر فانتزی : دیوید کاپرفیلد (چالرز دیکنز) ، دکتر ژیواگو (بوریس ، پاسترناک)
هر سه شون به خاطر اتفاقاتی که توشون افتاده و جذابیت خاصشون
32- از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟
33- میتینگ های جادوگران رو دوست داری توشون شرکت کنی ؟ چرا ؟دوست دارم ، ولی بدلیل اینکه تهران نیستم تا حالا نتونستم شرکت کنم .
34- نظرت در مورد کتاب هفتم هری پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلی داستانش چی هست ؟ و تو اگر جای نویسنده بودی چطور تموم میکردی کتاب رو ؟خیلی جالب بود ، کتاب هفت خوب پیش رفت و آخر هم خیلی خوب تموم شد ... البته به خاطر مرگ تنها ارباب ، ارباب لرد ولدمورت خیلی اندوهگین شدیم ، ولی خب باید سوخت و ساخت .
35- متوجه میشی که تا شش ماه دیگه زنده هستی ! در این مدت دوست داری چه کارهایی بیشتر انجام بدی ؟ اول از همه دوست دارم هر چه زودتر بابامو بعد از دو سال از نزدیک ببینم

دوم اینکه بیام تهران تو یه میتینگ باشم و کلا پرسی ویزلی رو ببینم از نزدیک
بعد با خانوادم باشم و تا آخر این شش ماه هم همش پشت نت و کامپیوتر باشم .
36- جمله بساز : حیاط هاگوارتز ، هافلپاف ، مشاجره ، رئیس شورا دنیس ، یکی از اعضای گروه هافلپاف در حیاط هاگوارتز با من به مشاجره پرداخت تا من رئیس شورا را پرسی ویزلی معرفی نکنم .
37- تاثیر گذار ترین حرفی که شنیدی و یادت هست از چه کسی بوده و چی بوده ؟برای نظارت فعالیت نکن (آلبوس دامبلدور (ایگور کارکاروف) و پرسی ویزلی )
38- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت در محیط اینترنت و جادوگران و در زندگی واقعی ؟بهترین : دیوونگی
بدترین : عصبانیت
39- علاقه مندیهات در هر زمینه ای که تمایل داری ؟ورزشی : بسکتبال
درسی : زیست شناسی
رشته : تجربی
فنی : برق
فرار از بیکاری : کامپیوتر
کامپیوتر : اینترنت
و ...
40- یه سوال تمام هری پاتری ! بهترین فیلم ؟ بهترین کتاب ؟ بهترین بازیگر ؟ بهترین شخصیت ؟ بهترین کارگردان ؟ بهترین بخش کتاب و فیلم ؟بهترین فیلم : فیلم چهار
بهترین کتاب : شاهزاده دورگه
بهترین شخصیت :
بهترین کارگردان : نمی شناسم
بهترین بخش کتاب و فیلم : یادم نیست
41- چند تا کلمه میگم ، میخوام کوتاه اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو : پرسی ویزلی 2 - بیناموسی - ارزشی بازی - کلاس پیشگویی - کافی نت - هاگوارتز پرسی ویزلی 2 : بارتی کراوچ
بی ناموسی : پرسی ویزلی
ارزشی بازی : فرگوس فینیگان
کلاس پیشگویی : مزخرف
کافی نت : کمر درد
هاگوارتز : قهرمانی
42- بهترین سرگرمیت در زندگی ؟ اینترنت
43- داستانی مینویسم ، بخون و نظرت رو در موردش بگو :
روزي سنگ تراشي كه از كار خود ناراضي بود و احساس حقارت مي كرد، از نزديكي خانه بازرگاني رد مي شد در باز بود و او خانه مجلل، باغ و نوكران بازرگان را ديد و به حال خود غبطه خورد و با خود گفت : اين بازرگان چقدر قدرتمند است و آرزو كرد مانند بازرگان باشد.
در يك لحظه، او تبديل به بازرگاني با جاه و جلال شد. تا مدت ها فكر مي كرد كه از همه قدرتمند تر است. تا اين كه يك روز حاكم شهر ازآنجا عبور كرد، او ديد كه همه مردم به حاكم احترام مي گذارند حتي بازرگان، مرد با خودش فكر كرد: كاش من هم يك حاكم بودم، آن وقت از همه قوي تر مي شدم.
در همان لحظه او تبديل به حاكم مقتدر شهر شد. در حالي كه روي تخت رواني نشسته بود همه مردم به او تعظيم مي كردند. احساس كرد كه نور خورشيد او را مي آزارد و با خودش فكر كرد كه خورشيد چقدر قدرتمند است. او آرزو كرد كه خورشيد باشد و تبديل به خورشيد شد و با تمام نيرو سعي كرد كه به زمين بتابد و آن را گرم كند.
پس از مدتي ابري بزرگ و سياه آمد و جلوي تابش او را گرفت. پس با خود انديشيد كه نيروي ابر از خورشيد بيشتر است، و تبديل به ابري بزرگ شد.
كمي نگذشته بود كه بادي آمد و او را به اين طرف و ان طرف هل داد.
اين بار آرزو كرد كه باد شود و تبديل به باد شد ولي وقتي به نزديكي صخره سنگي رسيد ديگر قدرت تكان دادن صخره را نداشت با خود گفت كه قوي ترين چيز در دنيا، صخره سنگ است و تبديل به سنگي بزرگ و عظيم شد.
همان طور كه با غرور ايستاده بود. ناگهان صدايي شنيد و احساس كرد كه دارد خرد مي شود. نگاهي به پايين انداخت و سنگتراشي را ديد كه با چكش و قلم به جان او افتاده است. جالب ! پاراگراف بندی خوب ، فکر کنم بدون غلط املایی و تایپی (

) ، سوژه ی جالب ، تخیل خوب و خیلی چیزهای دیگه که به جذابیت داستان کمک می کرد !
44- هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...چی بگم ؟ فقط یادمه یه تاپیک با این عنوان تو گریف بود ...
45- چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟سؤال خاصی نیست .
46- بهترین سوال مصاحبه ؟1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟
47- نظرت در مورد این برنامه و ایده چی هست با توجه به اینکه صندلی داغ گریفیندور بسته شد و تمام مصاحبه ها در اینجا صورت میگیره ! چه پیشنهادها و انتقاداتی داره ؟پیشنهادمو که گفتم ، ایدشم خوب و جالبه ... اگه جالب نبود که انقدر آدم توش شرکت نمی کرد
48- پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟آلبوس دامبلدور
سوالات اعضا49- چه جوری از پس هزینه های اینترنت بر میای؟مادرم هزینه ها رو حساب می کنه ، بعضی اوقات هم از پولای هفتگیم !
50- نظرت در مورد ارزشي ها چيه؟یکم بیشتر بهشون بها بدین ، خودمونم یه زمانی جزوشون بودیم !
51- تا حالا دلت خواسته جاي مديران يا ناظرها باشي؟کی نمی خواد جای مدیرا یا ناظرین باشه ؟
52- هدف بارتي از ويرايش شعر تو امضاي دامبل چيه؟ تقليد؟ یا ... ؟نه ، دلیل خاصی نیست ... فقط اینکه آلبوس دامبلدور خودش بهم گفت که بیا اینو بذار تو امضات .
وگرنه من یه بار امضای یکی رو تقلید کردم غیر این مورد ، اونم امضای کالرین کریور ، امضای برنیگم و بزنگیم و غیرش بود که ازش اجازه گرفتم .
53- ايا اين درسته كه به بارتي ميگن پرسي شماره دو!؟ بله !
54- آيا اين درسته كه بارتي يه شناسه ساخته پا شده اومده هافل جاسوسي? خیر !
55- مهمترین فعالیتی که در سایت انجام دادی، چی بوده؟ فعال کردن تالار اسلیترین !
56- خنده دار ترین پست طنزی رو که فرستادی کی بوده، در چه تاپیکی بوده و لینکش رو هم بدی بد نیست!پستای خنده دار جالبی فکر نکنم داشته باشم ، پستای بووبو. و برادر حمید خیلی جالبه ، بخونید حتما !
57- دیرترین ساعتی که تا به حال توی سایت آن شدی کی بوده؟( 2 بعد از نصفه شب؟؟، 12 شب؟؟) ( و برای چه کاری؟)دیرترین : 4:30 نصفه شب ... از صبح آن بودم تا این موقع
زود ترین : 5 و خورده ای صبح ... تازه از مسافرت رسیده بودم
58- آیا این درسته که شما در عرض 1 سال که حدود 900پست زدید نصف بیشتر اینا نظرات گالریه؟ و این درسته که سعی داری تعداد پستات رو به پرسی ویزلی برسونی ؟خیر ، حداکثر 80 تاش نظرات گالری بوده که صد در صد خیلیا این تعداد نظر دادن و شاید بشتر .
بله ، دوست دارم تعداد پستام مثل پرسی ویزلی بشه !
59- -آیا این همون پرسی ویزلی نیست که انقدر دوسش داری زمانی تو مدرسه باهاش جنگ و دعوا سر 2 امتیاز داشتی؟اولا بگم که سر 3 امتیاز بود فکر کنم ، که آخرشم 3 امتیاز دوباره ازم کم شد

سعی می کنم حداقل با این فرد مسائل داخل سایت رو به دوستیمون نکشونم .
60 -آیا این درسته که خیلی از جروبحث های بین هافل و گریف لذت می بری و معمولا مستقیم یا غیر مستقیم باعث ایجاد این دعواها شمایی؟لذت ؟ می شه گفت آره ف لذت زیادی نمی برم ... ولی خب واسم جالبیه .
شاید من باعث این جر و بحث ها شدم !
61- آيا اين شايعه كه بارتي عاشق پرسيه درسته؟اگه بگیم دوسش داره بهتره ، عاشق واژه ی زیاد جالبی برای این مسئله نیست .
62- چرا در پستات زیاد نام از گابریل همسر عزیزت نمی بری ؟ برعکس اون ! بعد از اون همه فعالیت برای حقوق ساحره ها ؟خب ، هر سوژه ای بالاخره قدیمی می شه

ولی خب توی هاگوارتز ، ترم زمستونی زیاد از اسمش استفاده می کردم .
شاید چون فعالیتش تو سایت خیلی کم شده اسمشو نمیارم
63- هافلپاف تالار است یا کمد؟چرا هر کسی میره اون تو کمدی میشه؟ ! نظر ندارم !
64- نظر کلیت در مورد اعضای هافپاف چیه؟واقعا چرا بعضی هاشون راه مسخره کرده اعضا رو پیش گرفتن؟مدیریت تالارشون شاید مشکل داره ، شاید ذاتا یکسریشون مشکل دارن ، شاید اشتباه با سایت اشنا می شن ، شاید با افراد درستی آشنا نشدن و به این راه کشیده شدن ...
موارد زیادی هست که بخوایم در مورد اونا در اینجا بحث کنیم ، پیشنهاد می کنم بریم نحوه برخورد
65- چرا نظرات بعضی از اعضای گروه ها(خصوصا هافل)متغیره؟یا شاید بهتر باشه بگم سر حرفشون نمیمون؟به نظر منشا این مشکل کجاست؟علم غیب که ندارم من

هر خصوصیتی دارن به خودشون مربوطه و من چیزی نمی دونم
66- به نظر تو عامل تفرقه بين اعضاي سايت چيه ؟ آيا اين نيست که هيچکس حاضر نيست ديگري رو بپذيره ؟شاید ! نظر خاصی ندارم !
*پرسی جان ، لطفا اینو جایگزین کن*