به نظر من توی کتاب هفتم هر چهار جاودانه ساز توسط هری نابود نمیشن احتمالا دو یا سه جاودانه ساز توسط
R.A.B نابود شده وتنها جاودانه ساز باقی مونده اون ماره
چون اگه هری بخواهد همه اونا رو نابود کنه هم داستان بیشتر از حد کش پیدا می کنه هم دور از عقله چون هری به اندازه کافی قدرتمند نیست
به نظر من توی کتاب هفتم هر چهار جاودانه ساز توسط هری نابود نمیشن احتمالا دو یا سه جاودانه ساز توسط
R.A.B نابود شده وتنها جاودانه ساز باقی مونده اون ماره
دو پست یکی کن
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
50 کاربر(ها) آنلاین هستند (45 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
49
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرين جاودانه ساز
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 19 بهمن 1392 11:50
از: هاگوارتز..تالار اسلیترین
پستها:
901

اينكه هري جاودانه ساز آخر باشه كلا رد ميشه
چون ولدمورت از مدتها قبل سعي داشته خودشو جاودان كنه
در ضمن يادتون باشه كه ولدمورت از روي قصد نخواسته هري رو جاودانه ساز خودش كنه و نيروهاش به صورت ناخودآگاه به هري منتقل شده
در حالي كه ولدمورت از اول قصد داشته هفت جاودانه ساز بسازه
چون ولدمورت از مدتها قبل سعي داشته خودشو جاودان كنه
در ضمن يادتون باشه كه ولدمورت از روي قصد نخواسته هري رو جاودانه ساز خودش كنه و نيروهاش به صورت ناخودآگاه به هري منتقل شده
در حالي كه ولدمورت از اول قصد داشته هفت جاودانه ساز بسازه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!
قدرت منتقل شد!
قدرت منتقل شد!
جزئیات کاربر

من فکر کنم همه ی حدسهای آلبوس درسته چون هون هیچوقت اگه مطمئن نشه چیزی رو نمیگه
در ضمن فکر کنم قسمت عمده ی کتاب بعدی درباره ی هورکروکسها باشه و هری با دوستانش برای نابود کردن اونها وارد عمل بشه
در ضمن فکر کنم قسمت عمده ی کتاب بعدی درباره ی هورکروکسها باشه و هری با دوستانش برای نابود کردن اونها وارد عمل بشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[i][size=large][color=0000CC][font=Georgia]Lord Voldemort: Come out, Harr
جزئیات کاربر

نقل قول:
این چیزی بود که واقعا به فکر من نرسیده بود و با توجه به اینکه رولینگ گفته میتونین تشخیص بدین که آخرین هورکروکس چیه و در هاگوارتز ولدمورت به دنبالش میگشته جواب قانع کننده ای هستش ولی کلاه گروهبندی هم میتونه باشه چون دامبلدور به هری میگه که ولدمورت میخواست یادگارهای موسسان مدرسه رو داشته باشه که چون برای اسلیترین و هافلپاف رو داشت یکی از وسایل گریفیندور محتمل تر هستش ولی اون سپر هم میتونه باشه.
فايرنز نوشته:
توي هاگوارت چيزي هست كه متعلق به تام ريدله... نشان افتخاري كه توي تالار افتخار براي خدمات تام ريدل به هاگوارت اعطا شده ... نمي دونم چرا اولين چيزي كه به نظرم رسيد اون بود..
اين همون سپريه كه در كتاب دوم رون به عنوان جريمه بايد برقش مينداخت... سپري كه تام ريدل بريا تحويل دادن هاگريد جايزه گرفت!
این چیزی بود که واقعا به فکر من نرسیده بود و با توجه به اینکه رولینگ گفته میتونین تشخیص بدین که آخرین هورکروکس چیه و در هاگوارتز ولدمورت به دنبالش میگشته جواب قانع کننده ای هستش ولی کلاه گروهبندی هم میتونه باشه چون دامبلدور به هری میگه که ولدمورت میخواست یادگارهای موسسان مدرسه رو داشته باشه که چون برای اسلیترین و هافلپاف رو داشت یکی از وسایل گریفیندور محتمل تر هستش ولی اون سپر هم میتونه باشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
The Death Prophet is coming to U
Enemies of the heir beware
Enemies of the heir beware
جزئیات کاربر

ولدمورت برای هر جاودانه سازش یه عالمه مانع و جادو محافظ می ذاره... بعد اونوقت بیاد یه جام رو اونم تو هاگوارتز زیر نظر دامبلدور... تبدیل به هرکروکسسز کنه؟ تازه فکر نکنم وقت این کار رو داشته باشه چون فقط یک سال بعد اونجا بوده یعنی سال 7 و بعد می ره در سال هفتم هم حداکثر تونسته باشه یه هرکروکسسز درست کنه...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد
..... 
دامبلدور نمرده
....
..... 
دامبلدور نمرده
....
ببينين جاودانه ساز نمي تونه هري باشه، والده مورت حتي فرصت اين كارو نداشته. اون بعد از كشتن پدر و مادر هري ميخواد اونو بكشه كه به خودش برخورد مي كنه و شكست خورده گودريك هالو رو ترك مي كنه.حالا بگين كي اومده هري رو جاودانه ساز كرده؟! همون جاودانه ساز تقلبي كلي مانع جادويي داشت..حتي ناجيني كه يه موجود زنده است هميشه پيشه خود والده مورته... اصلاً فكر نمي كنم اون حاضر شده باشه يه پسر بچه رو جاودانه ساز خودش كرده باشه...اصلاً منطقي نيست.
من ميگم دامبلدور در مورد آخرين جاودانه ساز شايد اشتباه كرده...من هنوز نظرم روي جام افتخاريه كه تام ريدل زمان مدرسه اش برده... وقت هم داشته.. اونم زماني كه براي تقاضاي كار مياد پيش دامبلدور...وقتي كه چهره جوون و قشنگش كم كم ته مايه هايي از قتل و خونريزي رو نشون ميداده...اون موقع ميتونسته روحشو چند قسمت كنه و اون جام رو تبديل به يكي از جاودانه ساز هاش كنه... كجا امن تر از تالار افتخارات هاگوارت؟!
من ميگم دامبلدور در مورد آخرين جاودانه ساز شايد اشتباه كرده...من هنوز نظرم روي جام افتخاريه كه تام ريدل زمان مدرسه اش برده... وقت هم داشته.. اونم زماني كه براي تقاضاي كار مياد پيش دامبلدور...وقتي كه چهره جوون و قشنگش كم كم ته مايه هايي از قتل و خونريزي رو نشون ميداده...اون موقع ميتونسته روحشو چند قسمت كنه و اون جام رو تبديل به يكي از جاودانه ساز هاش كنه... كجا امن تر از تالار افتخارات هاگوارت؟!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
ببین منم اولش که کتاب تموم شد همین فکرو میکردم بعدش به این نتیجه رسیدم که ولدمرت فکر می کرده اگه روحشو در اختیار هری بزاره یعنی تنها کسی که توان مقابله باهاش رو داره احمقانس البته از رولینگ بعید نیست که هری اشتباهی یک جاودانه ساز شده
سر علي پاتر نوشته:
مگه هري داخل گريفيندور نيست شايد ولدمورت قدرتشو از دست داد نيمي از روحه ديگشو داخل هري گذاشت؟؟؟؟؟؟/// از جي كي همه كار بر مي آد(پدر و مادر هري مردن براي هري . سيريوس مرد براي هري . دامبلدور مرد باري هري و حالا هري ميميره براي كشتن ولدمورت تا دنيا راحت بشه جي كي كه راحت ميكشه)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین منم اولش که کتاب تموم شد همین فکرو میکردم بعدش به این نتیجه رسیدم که ولدمرت فکر می کرده اگه روحشو در اختیار هری بزاره یعنی تنها کسی که توان مقابله باهاش رو داره احمقانس البته از رولینگ بعید نیست که هری اشتباهی یک جاودانه ساز شده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
I'm your truth, telling lies
I'm your reasoned alibis
I'm inside open your eyes
I'm you ...
I'm your reasoned alibis
I'm inside open your eyes
I'm you ...
جزئیات کاربر

من تا حدودي با آوريل موافقم ولي ما يه چيز ديگه رو هم فراموش كرديم كه در اختيار ولديه و اونم گردنبند اسليترينه
خب ما تقريبا تمام هوركراس ها رو حدس زديم ولي مطمئن نيستيم
بهرحال ممكنه هر كدوم از اينا اشتباه باشه شايد سرنوشتشون تغيير كرده باشه و از دست ولدي خارج شده باشن مثل جام هافلپاف
خب ما تقريبا تمام هوركراس ها رو حدس زديم ولي مطمئن نيستيم
بهرحال ممكنه هر كدوم از اينا اشتباه باشه شايد سرنوشتشون تغيير كرده باشه و از دست ولدي خارج شده باشن مثل جام هافلپاف
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
جزئیات کاربر

خب ببينم دامبلدور توي كتاب ششم گفت كه ولدمورت ميخواست آخرين هوركراكسشو با كشتن هري بسازه ولي وقتي اون طلسم رو روي هري اجرا كرد ناپديد شد.
به نظر من هوركراكس هفتم هنوز ساخته نشده و رولينگ ممكنه از اين اشتباه ما در كتاب هفت بهره ببره,مثلا هري هوركراكس ششم رو نابود ميكنه ولي ولدمورت سر ميرسه و هري هم فكر
ميكنه كه ولدمورت هنوز فناناپذيره در صورتي كه اشتباه ميكنه...
البته اين يه حدسه كه خودمم زياد بهش ايمان ندارم ولي امكانش هست هر چقدر هم كه كم باشه.
به نظر من هوركراكس هفتم هنوز ساخته نشده و رولينگ ممكنه از اين اشتباه ما در كتاب هفت بهره ببره,مثلا هري هوركراكس ششم رو نابود ميكنه ولي ولدمورت سر ميرسه و هري هم فكر
ميكنه كه ولدمورت هنوز فناناپذيره در صورتي كه اشتباه ميكنه...
البته اين يه حدسه كه خودمم زياد بهش ايمان ندارم ولي امكانش هست هر چقدر هم كه كم باشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
جزئیات کاربر

منظورتون از جاودانه ساز همون هورکروکس بود دیگه؟!!
! من هنوز هیچ ترجمهای رو نخوندم والله! عجب معادلهایی!!!
راستش منم که داستانو میخوندم این فکر به ذهنم رسید که ممکنه هری آخرین هورکروکس باشه. چون همونطور که میدونیم، اون زمان که ولدمورت به هری حمله کرده بوده، بخشی از روحشو به اون منتقل میکنه. و از اینجا گفتم که شاید آخرین تیکهی روح ولدمورت در خود هری باشه. ولی همونطور که در کتاب خوندیم هورکروکس رو باید با یه سری جادو ایجاد کرد و خودبهخود ایجاد نمیشه. به همین خاطر، اگر چنین فرضی درست باشه، بازم باید اون جادویی که به هری اثر نکرد رو یک استثنا در نظر بگیریم (که دور از انتظار هم نمیتونه باشه!).
اما در مورد اینکه هورکروکس آخر از اموال گریفندور باشه به نظر من خیلی بعیده چون اسلیترین و گریفندور با هم همیشه جنگ داشتن و هیچ وقت خوب نبودن. بنابراین ولدمورت هیچ وقت نمیاد از اموال گریفندور استفاده کنه. اون جایزهی خدمت به مدرسه هم به هیچ عنوان فکر نمیکنم برای ولدمورت ارزش چندانی میداشته و از طرف دیگه هیچ وقت نمیاد بخشی از وجودشو درست جلو چشم دامبلدور بذاره!!
همون طور که میدونید در کتاب هفتم جای زخم خیلی مورد توجه قرار گرفته میشه. بنابراین حالا که بحث هورکروکسها پیش اومده، امکان زیادی وجود داره که اون احتمال اول که گفتم پیش بیاد. هری قصد داره به دنبال هورکروس آخر بگرده. حالا اینکه اون چی خواهد بود، بالاخره در کتاب هفت مشخص میشه و ما فقط یه سری حدس میتونیم بزنیم. معمولاً رولینگ این نکات رو اگرم در کتاب شش گفته باشه، به صورت خیلی ریز گفته که فهمیدنش کار هر کسی نیست.
! من هنوز هیچ ترجمهای رو نخوندم والله! عجب معادلهایی!!!راستش منم که داستانو میخوندم این فکر به ذهنم رسید که ممکنه هری آخرین هورکروکس باشه. چون همونطور که میدونیم، اون زمان که ولدمورت به هری حمله کرده بوده، بخشی از روحشو به اون منتقل میکنه. و از اینجا گفتم که شاید آخرین تیکهی روح ولدمورت در خود هری باشه. ولی همونطور که در کتاب خوندیم هورکروکس رو باید با یه سری جادو ایجاد کرد و خودبهخود ایجاد نمیشه. به همین خاطر، اگر چنین فرضی درست باشه، بازم باید اون جادویی که به هری اثر نکرد رو یک استثنا در نظر بگیریم (که دور از انتظار هم نمیتونه باشه!).
اما در مورد اینکه هورکروکس آخر از اموال گریفندور باشه به نظر من خیلی بعیده چون اسلیترین و گریفندور با هم همیشه جنگ داشتن و هیچ وقت خوب نبودن. بنابراین ولدمورت هیچ وقت نمیاد از اموال گریفندور استفاده کنه. اون جایزهی خدمت به مدرسه هم به هیچ عنوان فکر نمیکنم برای ولدمورت ارزش چندانی میداشته و از طرف دیگه هیچ وقت نمیاد بخشی از وجودشو درست جلو چشم دامبلدور بذاره!!
همون طور که میدونید در کتاب هفتم جای زخم خیلی مورد توجه قرار گرفته میشه. بنابراین حالا که بحث هورکروکسها پیش اومده، امکان زیادی وجود داره که اون احتمال اول که گفتم پیش بیاد. هری قصد داره به دنبال هورکروس آخر بگرده. حالا اینکه اون چی خواهد بود، بالاخره در کتاب هفت مشخص میشه و ما فقط یه سری حدس میتونیم بزنیم. معمولاً رولینگ این نکات رو اگرم در کتاب شش گفته باشه، به صورت خیلی ریز گفته که فهمیدنش کار هر کسی نیست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج