به نظر من اول موقعی که ولدمورت میره تو ذهن و جسم هری و بعد دامبلدور هری رو صداش میکنه و دوستاش میانو هری با حالت ناراحتی نگاه میکنن و در اخر هری به ولدمورت میگه که تو ضعیف هستی و معنی واقعی عشقو نمیدونی و خاطراتی که با دوستاش و عزیزاش بوده رو به یاد میاره به کل همین قسمتایی که گفتم عالی بود
نظر خصوصی من انجایی که ولدمورت نشون داد می تونه از گذشتش درس هم بگیر حالا چجور عرض می نمایم خدمتون انجایی که نه هری تمسخر کرد نه فیلم نامه نوشت نه دوئل نه خواست قدرت نمایی کن و ...... فقط طلسم مرگ به سمت هری فرستاد که اگه من به جای رولینگ بود در تقدیر کارش طلسم به هری می رسوندم در اون لحظه (حالا بعد واسه ادامه داستان یه کاری میکردم دیگه همزادی چیزی از هری میاوردم وسط)
نشون داد که بعله فهمیدم که تو کتاب قبل اگه مسخر نمی کردم اگه قدرت نمایی نمی کردم اگه فقط به سمت هدف می رفتم در همان جلد جام اتش برند میدان بود با این که هدفش بد بود ولی چون بدون تمسخر و قدرت نمایی و شکنجه کردن بود و ما می دونیم که لرد سیاه به این سه موضوع علاقه بسیار دار ولی این کار ها رو نکرد می شه گفت واسه اولین بار هدفش نفسش به زانو در اورد بود و نتیجه این که فقط طلسم فرستاد می شه گفت یعنی در اون لحظه تمسخر و قدرت و. کنار گذاشت بود انسانی ترین لحظه ی ولدمورت بود در کل مجموعه تموم شد و رفت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[Steve Jobs] Ooh, everybody knows Windows bit off apple
[Bill Gates] I tripled the profits on a PC
[Steve Jobs] All the people with the power to create use an apple!
[Bill Gates] And people with jobs use a PC
[Steve Jobs] You know I bet they made this beat on an apple
[Bill Gates] Nope, Fruity Loops, PC
[Steve Jobs] You will never, ever catch a virus on an apple
[Bill Gates] Well you could still afford a doctor if you bought a PC
آسایش دوگیتی،تفسیر این دو حرف است: بادوستان مروت،با دشمنان مدارا.
باسیلیسک سواران:باسیلیسک ها می ایند!
And if we should die tonight Then we should all die together Raise a glass of wine ... for the last time
Now I see fire Inside the mountain I see fire Burning the trees And I see fire Hollowing souls I see fire Blood in the breeze ...And I hope that you remember me