جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: جادوگر ماه
ارسال شده در: پنجشنبه 22 تیر 1385 23:24
نمایش جزئیات
آفلاین
پایان مدت زدن پست و معرفی کاندید ها !

خب با تشکر از پست های شما و معرفی کاندید های خود ، اکنون نتایج این معرفی کاندیدا را در زیر می بیند.

ارباب لرد ولدمورت کبیر = 19 رای
پرسی ویزلی = 7 رای
بلرویچ = 4 رای
پروفسور کوییرل = 2 رای
هاگرید و آلبوس دامبلدور = هر کدام یک رای .

با تشکر از دوستانی که کاندیدای خود را معرفی کردند و با تشکر و قدردانی از زحمات پروفسور کوییرل و بلرویچ و آلبوس دامبلدور و هاگرید ، به دلیل اختلاف بسیار زیاد بین رای های لرد ولدمورت و پرسی ویزلی ، حدود 12 رای ، جادوگر برگزیده ی ماه ، لرد ولدمورت انتخاب می شود .

در پناه وزارت باشید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: پنجشنبه 22 تیر 1385 09:57
نمایش جزئیات
آفلاین
جادوگر ماه:
ارباب ولدی کچل کچا کلاچه، روغن کله پاچه...
واقعا با اومدنش، با رولهاش، با نظم دهی و از خودگذشتگی و دهن پر سوژش، رول رو متحول کرد! همه چیز رو از رخوت و سکوت و خز شدگی و تا قسمتی ارزشی بیرون آورد!
واقعا دستش درد نکنه!!
البته، باید اذعان کنم که کسایی که در هیچ جا فعال نبودند و فعالیتشون سودی رو نداشته و تنها با تبلیغ رای می یارند، شایسته ی این رنک با ارزش نیستند، پس فقط:
ارباب لرد ولدمورت کبیر!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: پنجشنبه 22 تیر 1385 04:23
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من اول می خواستم به پرسی رای بدم ولی خب اون بعضی مواقع زیادی تبلیغ می کنه در نتیجه:
من به ارباب لردولدمورت کبیر رای می دم به نظر من این ماه بی نقص بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
حتی در مرگ،کاش پیروز باشی!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 تیر 1385 16:05
نمایش جزئیات
آفلاین
هيئت داوران اين بخش با توجه به حساس بودن مساله ي انتخاب جادوگر ماه و بي توجه به صحبت هاي مارچلو ليپي در پايان مسابقه فينال راي خود را صادر نمود !!

كانديداهاي باقيمانده :
كريچر – ارباب لرد ولدمورت كبير !

بيانيه هيئت داوران :
در ابتدا با تشكر از برادر / خواهر عزيز پروفسور كوئيرول و برادر آلبوس و تني چند از خواهران و برادران اعلام ميداريم به پاس زحمات بي چون و چراي اين دو مدير گرامي ، كرام و لرد ، انتخاب نهايي بين اين دو عزيز خواهد بود!!

نظر به زحمات كريچر عزيز در اشاعه فرهنگ رول نويسي براي جوانان جوياي نام اين مرز و بوم در تاپيك " كارگاه نمايشنامه نويسي " و انجام كارهاي مديريتي با وجود سختي ها و كاستي ها با تشكر ويژه و مخصوص از ارباب لرد ولدمورت كبير بخاطر فعاليت هاي سياه ايشان جايزه نهايي به پاس يك عمر خدمت صادقانه به جن دوست داشتني سايت كريچر اهدا مي گردد !!

هيئت داوران : مك بون پشمالو و خانواده !!

ضمنا طبق معمول يك عدد تشكر ويژه به همراه دوست ريال پول نقد به بقيه ي دوستان كانديدا اهدا خواهد شد ( اسپانسر مالي : كمپاني فيلم سازي پشم پيكچرز )‌ !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

رون ويزلي !
ارسال شده در: چهارشنبه 21 تیر 1385 09:17
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب لرد ولدومرت کبیر

دلیل رو تو پست قبلی خودم گفتم

اگه جرئت داری از خودش بپرس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 تیر 1385 19:12
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خب رای من پروفسور کوییرل هست.ایشون خیلی خوب هاگوارتز رو مدیریت میکنن و تا حالا هیچ چی برای اون کم نگذاشتند و عدالت کامل را رعایت کردند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فریا
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 تیر 1385 16:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من بر خلاف تمام رای هایی که واقعا از روی دوستی و ... بوده
رای میدم البته با دلیل کافی
رای من : پرسی ویزلی
از اونجایی که من قبلا با شناسه اچ پی 4 فعالیت میکردم و همینطور در تاپیک های ایشون خوب بودم رای میدم ایشون تاپیک مسابقات رو را ه انداخت که واقعا همه رو به طرف خودش کشید و تاپیک لیگ برتر باشگاه های کوییدیچ رو راه انداخت و نام اعضا و اسم تیم ها رو مشخص کرد من خودم عضو یکی از تیمها بودم و شاهد زحمات ایشون بودم .

ایشون بزرگترین قسمت سایت رو پایه ریزی کرد شما چطور میگید عضو ارزشی ؟ واقعا شرم آوره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 تیر 1385 12:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من انصراف خودم رو از انتخابات اعلام میکنم .
بهتره ارباب لرد ولدمورت کبیر جادوگر ماه بشه!
بالاخره میدونید که هیچ وقت یک عضو معمولی تا 1000 سال دیگه هم نمیتونه جادوگر ماه بشه مطمئنا شخصی که میشه باید وبمستر ، مدیر انجمن یا دیگه با کمترین رتبه یعنی ناظری بتونه این رنک رو بگیره پس من نمیتونم کاری کنم .
دادم بلرویچ گفته :
واقعا برای اینکه عضو سایتی با چنین اعضای ارزشی ای هستم که بخاطر یه پی ام و چهارتا التماس و قربون صدقه رای میدن ، شرمسارم .
به نظر من باید همه اونایی رو که الکی و از روی رفیق بازی رای میدن حذف شناسه کرد .
آخه خجالت نمیکشین ؟! نه خدایی ، خجالت نمی کشین . حالا دیگه توی مسنجر سند تو آل هم میکنین ؟!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
باید بگم که من پی ام دادم ولی نه التماس کردم نه قربون صدقه رفتم نه به دوستام گفتم که رای بدن توی مسنجرم سند تو آل نکردم .
دومین مورد اینکه اگر قرار باشه هر کی از روز رفیق بازی رای میده رو حذف شناسه کرد که دیگه کسی
نمیمونه که بخواد فعالیت کنه . چون هیچکس رای هاش برای خودش نبوده درسته توی انتخابات قبل همه خودشون بهم رای دادن ولی توی این انتخابات وقتی دیدم همه ناظرا و اعضا خودشون رو میکشن و میگن تو رای بده منم رای میدم یا میگن تو توی ناظر ماه به ما رای بده و منم بهت رای میدم بعد من که یه عضو ساده هستم بشینم که یکی بهم رای بده .
در ضمن جادوگران انقدر عضو ارزشی داره که من توشون هیچم من جادوگران رو ارزشی نکردم جادوگران خیلی وقته که همین هست که خیلی از اعضا بدون اینکه میگن میزارن میرن .
میبینم که تمام این رنکها به کسانی داره میرسه که با خودکشی بدستشون آوردن .
نکته آخر : همه اونهایی که به من رای دادن من بهشون نگفته بودم خودشون خواسته بودن مشکل شما اینه که میخواید فقط کسی که دوست دارید انتخاب بشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 تیر 1385 11:49
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم بهپرسی ویزلی (P)رای می دهم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 19 تیر 1385 21:49
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم اهم
خوب من به پرسي ويزلي (P) راي ميدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
shyma,ieky az montazerine ketabe 7..!!!!