جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۵ تا ۲۸ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: جادوگر فصل تابستان
ارسال شده در: امروز ساعت 13:12
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
@سلوینیا

الان که داشتم تابلوی اعلانات رو به روز میکردم متوجه شدم که سلوینیا تنها کسی بوده که این چند وقت اخیر هدفمند پست زده و چندین تاپیک خاک خورده رو فعال کرده. همینطور باعث شد که من تاپیک خاک خورده کلبه سپید محفل رو هم بعد هشت سال فعال کنم و خودش هم در ادامه ش پست زد. یعنی فقط پیشنهاد نداد! همراهی هم کرد. هر جای دیگه هم که تونسته از وقتی برگشته فعالیت کرده. از تالار خصوصی ریونکلاو گرفته تا ایفای نقش تا خارج ایفای نقش و تاپیک های مستعدی مثل معرفی کتاب و ...
کلا یه موج انرژی خوب با خودش آورده که شایسته تقدیره. الان میفهمم که چرا در قدیم مدیر شده بوده. و البته... خوش اخلاقم هست

دو نکته:
یک- سلوینیا جزو بچه های قدیمیه و طبیعتا نمیشد در بهترین تازه وارد بهش رای داد و بخاطر همین اینجا بهترین انتخاب برای رای دادنه.

دو- همونطور که سلوینیا گفت، هلنا هم مثل همیشه فعال و خوب بوده و باید ازش تشکر کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

پاسخ: جادوگر فصل تابستان
ارسال شده در: امروز ساعت 11:16
نمایش جزئیات
آفلاین
من @ننه هلنا رو انتخاب می‌کنم.

هلنا برای من فقط یک مدیر نیست؛ از وقتی یادمه واقعاً یکی از آدم‌هاییه که حضورش رو توی جادوگران می‌شه حس کرد. برای سرپا نگه داشتن سایت خیلی زحمت می‌کشه و بخش زیادی از وقت و انرژی خودش رو برای اینکه اینجا همچنان فعال و سرزنده بمونه می‌ذاره.

هر بار که کمکی خواستم، با حوصله و با تمام وقتی که لازم بوده کنارم بوده. هر جا توضیحی لازم داشتم، همیشه جامع و کامل راهنمایی‌م کرده و هیچ‌وقت جواب سرسری نداده.

حتی اگه یه روز ده بار بهش پیام بدم، چه داخل سایت و چه بیرون از سایت، باز با حوصله جواب می‌ده و کمکم می‌کنه.

به نظرم خیلی از این زحمت‌ها شاید همیشه به چشم نیاد، ولی دقیقاً همون چیزیه که باعث می‌شه یک سایت همچنان سرپا بمونه و اعضاش احساس کنن کسی هست که می‌تونه روش حساب کنه.

برای همین انتخاب من برای جادوگر فصل، بدون شک هلناست.

افرادی که لایک کردند

Yeah...We will return to peak...

나한테 그렇게까지 잘해주지 마
... 그게 날 무섭게 해...🦊

جادوگر فصل تابستان
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 شهریور 1405 21:17
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
جادوگران عزیز، سلام!

فصل دیگری از فعالیت‌های جادویی‌مون به پایان رسیده و وقتشه که مثل همیشه، با رأی شما، جادوگر برتر این فصل رو انتخاب کنیم.
جایزه‌ی جادوگر فصل یکی از مهم‌ترین و کلی‌ترین عناوینیه که در برترین‌های جادوگران اهدا می‌شه. این عنوان، فقط به پرکارترین یا خلاق‌ترین عضو تعلق نمی‌گیره، بلکه به کسی تعلق می‌گیره که در طول این فصل، بیشترین تأثیر رو روی جامعه‌ی جادوگران داشته؛ چه در ایفای نقش، چه در ترجمه و مقالات، چه در طراحی فنی، چه با ایده‌پردازی برای فعالیت‌ها یا حتی زحمات پشت‌صحنه‌ای که همیشه دیده نمی‌شن ولی حیاتی‌ان.

پس به کسی رأی بدید که فکر می‌کنید این فصل، بودنش واقعاً باعث بهتر شدن تجربه‌ی ما در سایت شده؛ کسی که اگر نبود، انگار یه چیزی کم بود.
لطفاً نامزدی که از نظرتون لایق این عنوانه رو با یک دلیل کوتاه زیر همین پست اعلام کنید.
ترین‌ها از تاریخ ۲۵ شهریور شروع شده و تا پایان روز ۲۸ شهریور ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.

بی‌صبرانه منتظر خوندن انتخاب‌هاتون هستیم
حداقل منفجر نشد!
قول می‌دم بعدی رو نسوزونم...
Only Raven