در جهت حمایت از این تاپیک یک ورود روحی دیگه میکنم.

نقل قول:
و درست یادم نیست اما فکر میکنم هلنا هم به صورت خصوصی از من پرسیدن دقیقا مشکلت چیه و چرا صرفا میگی مشکل داری.
بوخودا من نبودم.
چطور میشه عنوان پیام شخصی رو بذاری "ناراحت نباش :(" ولی توش طلبکارانه بپرسی چرا صرفا میگی مشکل داری.
کلا توی هر دو پیام شخصی که دفعه پیش بهت زدم حتی یک سوال هم نپرسیدم، فقط گفتم که ناراحتم داری میری و به خاطر کسایی که دوستت دارن بمون... انتظار نداشتم فکر کنی با قصد بدی جلو اومدم که قصیه بخواد به این شکل تو ذهنت ثبت بشه... 
راجع به این که گفتی سایت فضای رقابتی و گروهزده داره، من خودم از چنین طرز فکری متنفرم که کسی بخواد توهم بزنه واقعا کلاه گروهبندی روی سرش گذاشته و با همگروهیاش تافته جدا بافته از باقی سایت هستن و فراتر از اون، درک نکنه که جادوگران با هر چهار گروهشه که قشنگه و میتونه پیشرفت کنه! با این حال شخصا چنین برداشتی ندارم که الان سایت چنین فضایی رو گرفته. در مورد اعضا و توی گروه خودم که با اطمینان میگم اصلا و ابدا چنین چیزی نیست. آکی از ریون رفت به اسلی، حتی یک ریونی علیهش جبهه نگرفت یا روابطش باهاش بد نشد. میرتل از اسلی اومد ریون، حتی یک ریونی حس نکرد یه غریبه که به گروهمون تعلق نداره اومده. روابطمون هم با باقی گروها همیشه خوب بوده. بعید میدونم در مورد باقی گروها هم چیزی جز این برقرار باشه. ولی اگه به فرض محال هست، فقط میتونم بگم متاسفم برای وجود چنین طرز فکری و امیدوارم متوجه باشن که با این کار فقط دارن گروه خودشون رو تو چشم همه خراب میکنن. اگه دوست دارن گروهی ایزوله باشن که هیشکی جز خودشون باهاشون حال نمیکنه... چی بگم آخه، مگه میشه؟ تو دوستدار اون گروهی یا دشمنش؟
چرا یکی با ادعای دوست داشتن گروهش باید چنین ظلمی در حق گروهش تو سایت کنه؟ حقیقتا این طرز فکر بیشتر شبیه نقشه کشیدن برای خراب کردن اون گروه تو سایته تا بالا کشیدنش. 
در مورد چت باکس هم متاسفانه چون در جریانش نبودم نمیدونم قضیه دقیقا چطوری ادامه پیدا کرده که بخوام با برداشت خودم قضاوتی کنم. فقط میدونم آکی بهم گفته بود حرفاش در مورد قلدری هیچ ارتباطی با تو نداشته و به قصد تمسخر تو نبوده. پس لطفا این امکان رو در نظر بگیر که شاید کلش سوء تفاهم باشه و به خاطر حساسیتی که روی این قضیه پیدا کردی اشتباه برداشت کرده باشی.
و خب... واقعا خیلی برای جادوگرانمون ناراحت میشم که اینقد ازش بد میگی و مثلا سرگرمی خشن میدونیش...

در نهایت ماریلین، همچنان تمام حرفی که من میتونم بهت بزنم، دقیقا همون دو پیام شخصیای هست که قبلا برات فرستادم.
ایشون، که اگه پاسخت مشابه با قبله، پاسخ من مجددا ایشونه.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

) که باعث فشار بیشتری به فرانت اند و بک اند سایت میشود؛ میتوان از تاپیک اعلام جرم آزکابان استفاده کرد؟