جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!
ارسال شده در: یکشنبه 31 خرداد 1405 12:53
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام.

در جهت حمایت از این تاپیک یک ورود روحی دیگه می‌کنم.

نقل قول:
و درست یادم نیست اما فکر میکنم هلنا هم به صورت خصوصی از من پرسیدن دقیقا مشکلت چیه و چرا صرفا میگی مشکل داری.

بوخودا من نبودم. چطور می‌شه عنوان پیام شخصی رو بذاری "ناراحت نباش :(" ولی توش طلبکارانه بپرسی چرا صرفا می‌گی مشکل داری. کلا توی هر دو پیام شخصی که دفعه پیش بهت زدم حتی یک سوال هم نپرسیدم، فقط گفتم که ناراحتم داری می‌ری و به خاطر کسایی که دوستت دارن بمون... انتظار نداشتم فکر کنی با قصد بدی جلو اومدم که قصیه بخواد به این شکل تو ذهنت ثبت بشه...

راجع به این که گفتی سایت فضای رقابتی و گروه‌زده داره، من خودم از چنین طرز فکری متنفرم که کسی بخواد توهم بزنه واقعا کلاه گروهبندی روی سرش گذاشته و با هم‌گروهیاش تافته جدا بافته از باقی سایت هستن و فراتر از اون، درک نکنه که جادوگران با هر چهار گروهشه که قشنگه و می‌تونه پیشرفت کنه! با این حال شخصا چنین برداشتی ندارم که الان سایت چنین فضایی رو گرفته. در مورد اعضا و توی گروه خودم که با اطمینان می‌گم اصلا و ابدا چنین چیزی نیست. آکی از ریون رفت به اسلی، حتی یک ریونی علیهش جبهه نگرفت یا روابطش باهاش بد نشد. میرتل از اسلی اومد ریون، حتی یک ریونی حس نکرد یه غریبه که به گروهمون تعلق نداره اومده. روابطمون هم با باقی گروها همیشه خوب بوده. بعید می‌دونم در مورد باقی گروها هم چیزی جز این برقرار باشه. ولی اگه به فرض محال هست، فقط می‌تونم بگم متاسفم برای وجود چنین طرز فکری و امیدوارم متوجه باشن که با این کار فقط دارن گروه خودشون رو تو چشم همه خراب می‌کنن. اگه دوست دارن گروهی ایزوله باشن که هیشکی جز خودشون باهاشون حال نمی‌کنه... چی بگم آخه، مگه می‌شه؟ تو دوست‌دار اون گروهی یا دشمنش؟ چرا یکی با ادعای دوست داشتن گروهش باید چنین ظلمی در حق گروهش تو سایت کنه؟ حقیقتا این طرز فکر بیشتر شبیه نقشه کشیدن برای خراب کردن اون گروه تو سایته تا بالا کشیدنش.

در مورد چت باکس هم متاسفانه چون در جریانش نبودم نمی‌دونم قضیه دقیقا چطوری ادامه پیدا کرده که بخوام با برداشت خودم قضاوتی کنم. فقط می‌دونم آکی بهم گفته بود حرفاش در مورد قلدری هیچ ارتباطی با تو نداشته و به قصد تمسخر تو نبوده. پس لطفا این امکان رو در نظر بگیر که شاید کلش سوء تفاهم باشه و به خاطر حساسیتی که روی این قضیه پیدا کردی اشتباه برداشت کرده باشی.

و خب... واقعا خیلی برای جادوگرانمون ناراحت می‌شم که اینقد ازش بد می‌گی و مثلا سرگرمی خشن می‌دونیش...

در نهایت ماریلین، همچنان تمام حرفی که من میتونم بهت بزنم، دقیقا همون دو پیام شخصی‌ای هست که قبلا برات فرستادم.

ایشون، که اگه پاسخت مشابه با قبله، پاسخ من مجددا ایشونه.
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1405 20:35
نمایش جزئیات
آفلاین
چه سر اولین بحث من با آکی و چه توی این چند روز اخیر، لیلیث، دابی و درست یادم نیست اما فکر میکنم هلنا هم به صورت خصوصی از من پرسیدن دقیقا مشکلت چیه و چرا صرفا میگی مشکل داری.

یه چیزی که آکی دقیقا درموردم درست حدس زد، مشکلات روانیم هست و به خاطر اضطراب زیاد، توی هیچ کدوم از این بحثا نتونستم بدون ترس و نگرانی حرف بزنم و دستم توی این چند روز مثل آدمی که به پریز برق وصل شده میلرزید و همین الان هم هنوز تا حدی اضطراب دارم.

با این وجود فکر نمیکنم دلیلی داشته باشه که بابت فقر روانی یا هر نوع فقر و کمبود مادی از خودم خجالت بکشم. من تحصیلات خاصی ندارم و شغلم هم درآمد کمی داره و از خانواده‌ی کاملا متشنج و داغونی پا گرفتم ولی این مسائل دلیل نمیشه قدرت قضاوت و ادراکم دیگه کار نکنه و نفهمم دارم چی میگم.

من سر انتخاب ترین‌ها تو تالار هافلپاف هم از بچه‌ها عذرخواهی کردم و گفتم نمی‌تونم تو این انتخابات شرکت کنم چون همچین رقابت‌هایی رو اخلاقی نمیدونم و به نظرم روی ذهن آدم، بخصوص بچه‌ها و نوجوون ها تاثیر منفی میذاره و باعث میشه از روش‌های نابهنجاری برای رقابت استفاده کنن. و این فقط یه حرفی روی کاغذ نیست. الان شما وضعیت تالارتون رو ببینید که چطور بابت امتیاز گروه و تالارتون یا دعواهای باندی به همدیگه حمله می‌کنید.

چرا قضیه‌ی من و آکی باید بازیچه‌ی یه عده بشه که هی توی چت باکس مسخره‌ام کنن؟

مدیریت این سایت منو بابت اسم آوردن توی چت باکس محکوم نکرد و دابی کلی باهام حرف زد و پیگیری کرد و بابت اینکه تازه وارد بودم بهم حق داد. الان تلما میگه اصلا نباید به طور غیر مستقیم هم بهش اشاره کنی.

شما توی این فروم بابت مسائل مختلفی بحث می‌کنید و اون موضوع تو چت باکس مطرح نمیشد هم کاملا موجه بود که توی یه تاپیکی مطرح بشه و وقتی صحبتش شروع میشد، طبیعیه که یه عده به خودشون می‌گرفتن و شک می‌کردن.

من درحالی از تالار اسلیترین اومدم بیرون که فکر میکردم بود و نبودم اونجا اهمیتی نداره و بعد متوجه میشدم بعضیاشون از دستم عصبانی هستن و حالا باهام دشمن شدن. این کوچکترین تاثیر این قضای رقابتی و سرگرمی خشنی هست که درست کردید. معلومه که اخلاقی نمیدونمش و نمیخوام بخشی ازش باشم. اگر این نگاه رقابتی نبود خیلی از دراماها و تفکرات گروه‌زده هم اینقدر اینجا شیوع نداشت.

هلنای عزیزم من قصد توهین به شما رو نداشتم و چیزی که در اون روزها نتونستم بهت بگم دقیقا همین مسائله. و میدونم الان هم گفتنش هیچ فایده‌ای نداره.

آکی یکی از افراد مورد علاقه‌ام توی این فروم بود و وقتی توی فروم بهش جواب پس دادم و اسم اون دو نفر رو گفتم، واقعا فکر میکردم آکی یکی از مدیرای اصلیه و حرفش سنده. من قصد نداشتم با این حرف کسی رو ناراحت کنم.

اما ببینید چطور منو دوره کردید و توی این مدت با تبدیل کردن کلمه‌ی قلدری که من به آکی نسبت دادم به تیکه کلامتون در چت‌باکس، فقط تفرقه و نفرت رو بیشتر کردید و هر مسئله‌ای رو تبدیل به بازیچه‌ای برای رقابت و دعوا می‌کنید.

من دوست داشتم اینجا بمونم که داستان‌هایی که به ذهنم میاد رو بنویسم و پیش دوستای خودم باشم. بله که همچین رقابت و افکار گروه‌زده‌ای برام مثل یه تجربه‌ی بده، مثل تجربه‌ی زندگی در جهنمه. لذت بردن از یک نوع خاص رقابت، لزوما به این معنی نیست که اون رقابت سالمه. چیزی که شما ازش لذت میبرید میتونه به قیمت فروپاشی روانی یه نفر دیگه تموم بشه.

من کاربری رو اینجا دیدم که به خاطر یه دوئل و اضطرابش کارش به بیمارستان کشیده. شما این چیزا رو درک نمی‌کنید چون شاید ژن بهتری دارید، بدن و ذهنتون قوی‌تره و درگیر شدن با این جنگای قبیله‌ای براتون گرون تموم نمیشه.
ارسال شده در: جمعه 29 خرداد 1405 13:28
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
دوستان من با پیشنهاد نیکلاس موافقم که اینجا هم دادگاه داشته باشیم.

یعنی اینکه بعضی وقتا جو انقدر متشنج میشه که اصل مشکلی که قبلا پیش اومده محو میشه.

چیزی که می مونه می شه دعوای بین دو تا آدم که هر کسی از یکی خوشش میاد طرف اونو می گیره و از هر کی دیگه بدش بیاد طرف مقابلش رو می گیره.

نظر من که اینه که کسی حق نداره به اونیکی توهین کنه یا تهمت بزنه یا تهدید کنه حالا هر چیزی که شده باشه. ولی نبود یه مرجع که به صورت بی طرف بین افراد قضاوت کنه باعث میشه جواب توهین با توهین داده بشه و دعوا فقط بیشتر و بیشتر بالا بگیره.
شاد و آروم و امیدوار باش.

به بیان دیگه شجاعانه زندگی کن.

ترسوها عرضه ی عشق ورزیدن ندارن.
ارسال شده در: پنجشنبه 28 خرداد 1405 21:53
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
خانم لایف

نقل قول:
من همچین پیامی برای آکی فرستادم:

ببین اینقدر حال میکنم تیرم به هدف می خوره! منتظر بودم خودت این پیام رو علنی کنی و ضایع شی که خوشبختانه همین طور هم شد.

شما که ادعایی در استفاده از کلمات انگلیسی و اصطلاحات داری آیا معنی"پیام شخصی" برات مشخصه؟! آیا شمایی که ادعا داری در نویسندگی و الکی از قلم ملت ایراد میگیری میدونی فاش کردن پیام های شخصی خلاف قوانینه؟! البته اگر درکی از قوانین داشتی اینجا نبودی. سرت تو کار خودت بود و به جای این همه بهونه گیری یکم فعالیت مفید می کردی.

البته برای من بد نشد. برای همه مشخص شد دیشب چی برای من فرستاده شده و دوباره مهر محکمی خورد بر همون توهمات الکی شخص شما!

بانو هلمز برای ادعای الکی که داری به اندازه کافی و قوی جوابت رو داد‌. ممنونم ازش و ممنون از تمام اون رفقایی که امروز هم به من و هم به شما ثابت کردن حق با کیه.

نقل قول:
اینجا ارزونی آدم‌هایی مثل خودت.

باشه گلی! حرص خوردن نداره که!
راحت اینجا رو بذار برای امثال من و برو.
ولی اینو بدون جادوگران ارزون نیست، برای من و امثال من که دلسوز آدم های این سایت و خود جادوگران هستیم اینجا خیلی خیلی می ارزه. ما مثل شما نیستیم کمبود هامون رو بیاریم و بخوایم در جادوگران تخلیه کنیم.

قدر زر زرگر شناسد، قدر گوهر گوهری!

جادوگران دست کم برای من حامی کل خاطرات نوجوونیم هست و مطمئنم تا وقتی که بتونم نمی ذارم آدم های سمی امثال تو بخوان خرابش کنن.

و باز هم میگم، میخوای بری؟ برو! منت نذار سر کسی. خوش اومدی.

راستی خوشگله اسم نبردی من کیا رو فراری دادم؟! دیدی گفتم. همه ش حرف رو هوا بود.

این حرف آخرمه و از این به بعد ذره ای ارزش نه برای خودت قائلم و نه شخصیت و قلمت.
ولی می‌خوام بهت بگم این راهی که تو میری به ترکستان است.

همین و فعلا!
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟!

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!

ارسال شده در: پنجشنبه 28 خرداد 1405 21:41
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
کرنلیوس عزیزم. خوبی؟ تو فکر کردی کی هستی؟

در مورد انجمن آزکابان و تاپیک ایفای نقش دوست دارم بهت بگم
ببین اینکه فقط برای موضوعات ایفایی ازش استفاده میشه به کجا رسوندتش؟!
اصلا کی میره اونجا؟
یه تاپیکی که خشک و برهوت افتاده اونجا به خاطر چی؟ که توی آیین نامه اومده اون فقط برای مسائل ایفایی باشه؟
پس کلا آیین نامه رو عوض میکنیم. از عوض کردن قالب سایت که سخت تر و نشدنی تر نیست.
اصلا امتحان میکنیم یه مدت ببینیم چجوریه.
بله سخته. بله جنبه بالایی میخواد. بله فرهنگ سازی نشده هنوز چنین مسائلی...
اما شاید بشه تلفیقی از مشکلات خارج ایفا و رفعشون به سبک ایفایی رو اونجا داشته باشیم.

همین سناریو پایین رو فکر کن به جای اینجا توی آزکابان داشته باشیم.
هم احترام ها حفظ میشه(چون میاد زیر قوانین ایفایی) و توهم اینکه این یدونه تاپیک خارج از سایته و میتونیم مودبانه برینیم به طرف مقابلمون، از بین میره.
و هم اینکه ما باید در حین طرح شکایت، مدارکی ارائه بدیم و این مرحله است که واقعا چشم هامون رو باز میکنه که آیا اصلا مدرکی وجود داره برای تهمت و ناراحتی من از شخص مقابل؟
چون خیلی وقت ها شیطون آدم رو گول میزنه و فکر میکنیم آره همه چیز درسته ولی وقتی از توهم ذهن خارجش میکنیم و میاریم روی کاغذ؛ تازه میفهمیم شاید مسئله اونقدر ها هم بزرگ نیست و حتی ارزشش رو هم نداره.

در مورد صحبت هایی که کردین...
بله...قبول دارم اونجا ایفاییه. اینجا ایفایی نیست.
من هیچ طرح قطعی ندارم برای تغییرات و اگه داشته باشم هم تا وقتی قدرت اجرایی لازم رو نداشته باشم ارائه اش نمیدم.
ولی خب..بهش فکر کن.
ملت از هم شاکی میشن....تقریبا هر روز... و اون وقت تاپیک اعلام جرم آزکابان بری صفحه ی 10 انگار که در زمان سفر کردی.
خب پس باید بشه یجوری این دو رو به هم وصل کرد.

خلاصه که دوستان عزیز لطفا به حرف مدیران گوش کنید و از اینجا نرید اونجا. ولی بالاخره میاد اون روز که به جای اینجا برید اونجا.

ممنون هلنا و کرنلیوس عزیز.

ویر: گلرت لعنتی باز به بهونه ی این تاپیک افتادی دنبال من و سنگ جادو؟ تو فکر کردی کی هستی؟
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 28 خرداد 1405 21:31
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
دوستان گلم پست‌های زیبای شما رو دنبال می‌کنم و چون اکثرا حرف‌های خوب‌خوب رو زدید (بخصوص هلگا کرنلیوس که می‌خوام سر پشت سیبیلش نباشه) فقط اومدم اینجا تا با ذوق بسیار فراوان و تأیید شدید پست هلنا بگم: مررررسی که بالاخره و دوباره از این تاپیک استفاده می‌کنید. اختلاف بین دو تا کاربر سایت اصلاً دوست‌داشتنی نیست و دوست دارم مثل قدیما در اوج رفاقت و صلح و صفا، اینقدر باجنبه باشیم که راحت تو سر و کله‌ی هم بزنیم و سنگامون رو با هم وا بکنیم. با حفظ احترام و جنبه و عدم ترس از / تشویق به "رفتن" همدیگه، سعی کنیم به شفاف‌ترین شکل ممکن حرفامون رو به هم بزنیم.

اگه این تاپیک پارسال به شکل مناسب استفاده می‌شد، نه‌تنها نیمی از چالش‌ها اصلاً از اول به‌وجود نمی‌اومدن، بلکه بعد از بحث و جدل احتمالاً پیوندهای قوی‌تری هم بین باقی‌مونده‌ها شکل می‌گرفت

-----------
نیکلاس اینقدر اسم اون دادگاه آزکابان لعنتی رو نیار تو یه هفته سه بار احضار شدم اونجا
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 28 خرداد 1405 21:04
نمایش جزئیات
شغل
آنلاین

سلام به همه رفقای عزیز.

من به عنوان کسی که سال‌ها توی این سایت چرخیدم و وقت گذروندم و دوست و رفیق پیدا کردم و دعوا کردم و قهر کردم و رفتم و برگشتم و دوباره رفتم و بازم برگشتم، میخواستم چند نکته رو بگم.

همونطور که توی جمله قبلی توضیح دادم باید بگم که من به عنوان مدیر نظری نمی‌دم چون اصلاً مدیر نیستم! یعنی هستما! ولی از اون مدیر الکیا که فقط کارای فنی رو می‌کنه و بقیه چیزای مدیریت ربطی بهشون نداره!

اول از همه باید بگم اصطکاک و مشکلات بین دو یا چند نفر از اعضای سایت یه چیز طبیعیه که سالیان دراز وجود داشته و هست و خواهد بود. یه چند صفحه همین تاپیک رو برین عقب می‌بینین که ملت (از جمله خودم! )به بهانه‌های مختلف همدیگه رو جر دادن. اصلاً توی چنین جمعی یه چیز خیلی طبیعیه که از رفتار و پست‌های چند نفر خوشمون نیاد. خود من مثلاً چشم دیدن سیریوس و گلرت رو ندارم!

اما یه نکته‌ای که هست، اینه که این سایت متعلق به تک تک کسانیه که دارن ازش استفاده می‌کنن. هر 1 عضوی که از جادوگران بره گل به خودیه و تاوانشو تک تکمون می‌دیم.

قطعاً اگه کسی خلاف قوانین سایت داره عمل می‌کنه قطعاً البته باید به مدیریت گزارش بشه و مدیران هم صد در صد به شکل منطقی و عادلانه باهاش برخورد می‌کنن، اما این که تصمیم بگیریم برای مشکلی که با یک نفر داریم خودمون از سایت بریم یا تلاش کنیم طرف مقابل رو به درهای خروجی هدایت کنیم به نفع هیچکس نیست.

بازم تأکید می‌کنم روی صحبتم با شخص خاصی نیست و به صورت کلی دارم میگم.

قطعاً با خویشتنداری بیشتر و حفظ فاصله‌مون با اشخاصی که خیلی باهاشون حال نمی‌کنیم می‌تونیم در صلح به تفریحمون ادامه بدیم.

@نیکلاس فلامل در مورد پیشنهاد تو هم به عنوان وزیر باید خاطرنشان بکنم که اون دادگاه آزکابان کاملاً ایفای نقشیه و جای مسائل انضباطی و یا شکایت‌های این مدلی نیست به نظر من. دادگاه آزکابانی بیشتر یه بازیه برای جذاب‌تر کردن ایفای نقش و اصولاً من فکر می‌کنم باید در شرایط صلح کامل بین طرفین توش شکایت بشه.

ارسال شده در: پنجشنبه 28 خرداد 1405 21:01
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام.

در مورد صحبتی که نیکلاس کرد و گفت می‌تونین به جاش تاپیک اعلام جُرم برین، باید بگم که نه! نمی‌تونین! دِ آقا کجا می‌ری... نرو آزکابان... وایسا کجا می‌ری!

اهم...

تاپیک اعلام جُرم یکی از تاپیک‌های داخل ایفای نقش سایته و بنابراین فقط و فقط شامل مسائل شوخی و طنزی که تو ایفای نقش رخ می‌ده می‌شه، و نه برای این که مشکلات شخصی یا واقعی با سایر اعضا توش مطرح بشه. آزکابان فقط و فقط محلی برای بازی بیشتره و نه محل انتقام یا داوری و قضاوت بر سر مشکلات اشخاص پشت شناسه.

پس دوباره تکرار کنم که آزکابان برای مسائل خارج از ایفای نقش نیست! حالا که تونستم بگیرمت برگرد سرجات آقا.

در نهایت بگم که شخصا بسیار از حضور اعضا تو این تاپیک برای رفع مشکلاتی که دارن استقبال می‌کنم. خیلی بهتر از اینه که این مشکلات با تیکه انداختن تو چت‌باکس یا رول‌ها رخ بده یا برای همیشه حل‌نشده باقی بمونه!

بیایید جنبه‌ی خویش را بالا برده و هم‌چون انسان‌های عاقل و بالغ چشم در چشم 👁👁 مشکلات خویش را مطرح کرده و حل کنیم!
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: پنجشنبه 28 خرداد 1405 20:31
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
دوستان عزیز... آیا میدانید چه به عنوان حمله و چه به عنوان ضد حمله میتوانید به جای این تاپیک لوس ( ) که باعث فشار بیشتری به فرانت اند و بک اند سایت میشود؛ میتوان از تاپیک اعلام جرم آزکابان استفاده کرد؟

روالش هم اینطوریه که شما میرین اعلام جرم میکنید نسبت به طرف مقابل و مدارکتون هم میدین. طرف مقابل هم با مدرک از خودش دفاع میکنه و همینطور قاضی که عادلانه سعی میکنه رای بده و وقتی رای داده شد، قضیه تمام شده است.

در کل فضایی برای دفاع از خودمون به شکل ایفایی داریم که واقعا فرصت خوبیه و باید ازش استفاده بشه.
متاسفانه تا الان خوب پروموت نشده این تاپیک و کلا انجمن آزکابان.

مدیران عزیز، شما فکر میکنین کی هستین؟
از پتانسیل آزکابان استفاده کنید لطفا.
ممنونم.

افرادی که لایک کردند

تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 28 خرداد 1405 19:29
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
درود.

هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم که روزی برسه که قرار باشه این حرف‌ها رو در همچین تاپیکی بزنم!

در رابطه با مسئله‌ای که بین آکی عزیز و خانم لایف وجود داره، حرفی ندارم. چون نه از ماجرا به اندازه‌ی کافی خبردار هستم و نه اجازه‌ی دخالت به خودم رو در مسائل شخصی دیگران خواهم داد!

دلیل حضورم در این‌جا، بابت مسئله‌ای هست که یک بار قبلا در چت‌باکس باز شده بود و من بدون گفتن حتی یک کلام، بسته شدنش رو تماشا کردم. در طول اون بحث، حتی یک پیام از من در چت‌باکس که فکر کنم الان پیام‌هاش پاک شده، موجود نبود... چون نخواستم با یک حرف من، ماجرا از چیزی که هست بیشتر شدت بگیره و بزرگ‌تر بشه. فکر می‌کردم همون موقع خاتمه پیدا کرده و دیگه نیازی به صحبت کردن در موردش وجود نداره... که متاسفانه فهمیدم اصلا اینطوره نبوده!

خانم لایف از مدت زمان دقیق حضور شما در سایت اطلاعی ندارم. ولی فکر کنم به اندازه‌ای حضور داشتین که با قوانین آشنایی پیدا کنین...
مورد اول، چت‌باکس محل صحبت کردن در قالب ایفای نقش بوده و هست؛ نه محل اخطار دادن در رابطه با پست‌های کاربرها!
مورد دوم، حتی با قبول کردن اینکه شما همچین نظری رو به‌عنوان یک کاربر که لطف می‌کنه و پست‌هارو می‌خونه، در محلی که فکر می‌کردید مناسبشه، یعنی چت‌باکس بیان کرده بودین، هیچ دلیلی برای اینکه بخواین اسم اون اعضا رو نام ببرین وجود نداشت! البته اگه کمی دقت می‌کردین، می‌تونستین پیشرفت مشخصی که در بین رول‌های هر دوی اون عزیزان بود رو به وضوح ببین و متوجه‌اش بشین! هر دو عزیز، با فعالیت مستمری که توی گروه خصوصی و انجمن های عمومی داشتن، تونستن خیلی موفق واقع بشن. به‌عنوان کسی که همیشه فعالیت‌های اعضای تازه‌وارد رو تا مدت زیادی دنبال می‌کنم، باید بگم این رو به شما هم پیشنهاد می‌کنم تا همچین مشکلاتی پیش نیاد.

حتی اگه شما مطمئن بودین که این اشخاص دارن با استفاده از هوش مصنوعی، پست‌های خودشون رو تهیه می‌کنن، اجازه‌ی اون رفتار زننده‌ای که در چتر داشتین رو نداشتید! چون جادوگران محلی هست که برای سرگرمی همه‌ی کاربرهاش استفاده میشه؛ ممکنه با اعضایی مشکل شخصی یا غیره داشته باشیم، ولی حق نداریم بهشون توهین و بی‌احترامی کنیم! نهایت کاری که میشه انجام داد، فاصله گرفتن از اون افراده. که در ماجرای شما، همون رد کردن پست‌هایی که توسط اونا نوشته شده بود و نخوندن‌شون به حساب میاد که شما حتی به این راه حل اهمیتی ندادید...

به‌علاوه وقتی بدون هرگونه دلیل و مدرک و حتی حرف منطقی، چنین چیزی رو می‌گین، متاسفانه نمیشه به چشم یک نظر شخصی برداشتش کرد و ذهن آدم به سمت دلایل چرتی میره که حتی نمی‌خوام راجع‌به اونها صحبت کنم.

اون موقع چیزی نگفتم چون فکر کردم از روی علاقه به سایت، خواستین جوش رو کمی بهتر کنین. ولی وقتی الان می‌بینم که به جای عذر خواهی هنوزم دارین اون باور عجیب‌تون رو تکرار می‌کنین و اصرار دارین کسانی که سر این مسئله باهاتون مخالف هستن، به اصطلاح قلدری می‌کنن، دیگه نمی‌تونم ساکت بمونم!

و این رو هم بدونین که دلیل این برخورد و حمایتم از اون دو عزیز، نظارت گریفیندور نیست! بلکه هیچ ربطی نداره. اگه هر تازه وارد دیگه ای همچین تهمت ناروایی می‌شنید، از اون فرد هم حمایت می‌کردم!
چون یک زمانی خودم هم تازه‌وارد بودم. اگه اون موقع بعد کلی تلاش و اندکی پیشرفت، کسی این شکلی نا امیدم می‌کرد، تموم اون شادی برام زهر می‌شد! برای همین نمیخوام همچین اتفاقی برای هیچ‌کدوم از تازه‌وارد های عزیز بیوفته!

با تشکر از تمام عزیزانی که به خودشون و دیگران احترام می‌گذارن!
واسه چی داری تعقیبم می‌کنی؟
فکر می‌کنی نمی‌دونم می‌خوای ازم آش‌رشته درست کنی؟
خیلی مشکوکی!