شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خب، حقیقتا من با نظر ایزابل که درباره شخصیت ایفایی کنونی خودم گفت و همچنین ویولت و سارا که به سوروس اسنیپ اشاره کردن کاملا موافقم... اما بذارین درباره یکی دیگه هم بگم: پرسی ویزلی. خب، باشه، نمیگم که با خوندن نامهاش به رون، دلم نمیخواست بزنم شرحه شرحهاش کنم؛ و ادعا نمیکنم این پسر بلند و لاغر، به هیچ عنوان ندید بدید و تشنه قدرت نبوده؛ اما بیاین از یه زاویهی دیگه هم نگاه کنیم؛ اون جوون بود؛ سرش چنان از حرفهای وزارتخونهایها پر شده بود که حرف درست رو نمیشنید؛ اما در نهایت اون برگشت! بله، برگشت و تو جنگ نهایی علیه ولدمورت نقش مهمی ایفا کرد. اون اشتباه کرد؛ اما جبرانش کرد و همونطور که نیوت میگه: نقل قول:
بیشتر ما بینقص نیستیم؛ اما اگر مرتکب اشتباه بشیم؛ یا کارهای وحشتناکی انجام بدیم؛ بازم میتونیم تلاش کنیم جبرانش کنیم؛ و همینه که اهمیت داره: تلاش کردن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
"نمی دانم چرا اگر آدم کارخانه دار باشد خیلی محترم است ولی اگر نانوا باشد محترم نیست."
شخصا من از اولین بار که فیلم هری پاتر رو نگاه کرده بودم دیدم که انگار اسنیپ هیچ وقت مورد درک دیگران قرار نمیگرفت بیشتر دانش آموزا از ظاهر و رفتارش میترسیدن با اینکه در باطن قلب رئوفی داشت. که شاید بخاطر مرگ لیلی اوانز همیشه خودش رو میخواست سرد و خشن پیش دیگران نشون بده و فقط بخاطر جیمز پاتر (پدر هری پاتر) با هری پاتر بدخلق رفتار میکرد و در عین ناباوری داشت از هری محافظت میکرد ولی هری موقعی اینو متوجه شد که دیگه فایده ای نداشت.
من دربارهی ریگولوس بلک مینویسم... ریگولوس از سمت برادرش سیریوس خیلی نادیده گرفته شد. سیریوس اشتباهترین برداشت رو نسبت به ریگولوس داشت. چرا؟ چون فکر میکرد ریگولوس یه آدم خودخواه مثل بقیهی اعضای خانوادست. چون اون رو براساس گروهی که داخلش بود قضاوت کرد. یه جورایی سیریوس داشت تمام رفتارهایی که پدر و مادرش باهاش داشتن رو سر ریگولوس خالی میکرد. بی توجهی، قضاوت، بدبینی و...
قسمت غمناک اینجا بود که سیریوس هیچ وقت دنبال جنازهی ریگولوس نگشت و هیچ وقت پیگیر جریان اصلی مرگ ریگولوس نشد. حتی با این که میدونست ریگولوس از یه جایی به بعد دیگه از لرد سیاه اطاعت نکرد. شاید اگه یه بخشی از محبتی که سیریوس نسبت به دوستاش داشت، نصیب ریگولوس میشد، هیچ وقت ریگولوس به این راحتی خودش رو به دست مرگ نمیسپرد. چون حداقل میدونست که یه نفر دوستش داره و بود و نبودش توی اون خونه خیلی متفاوته.
از صمیم قلبم اسنیپ هری همیشه به اسنیپ بد یمن بود همیشه نسبت بهش شک داشت همیشه باهاش بدرفتاری می کرد هرچند اسنیپ هم خیلی رفتار دوستانه ای نداشت ولی بازم اون همه نفرتی که هری نسبت به اسنیپ داشت رو درک نمی کنم و وقتی این اخلاقش از بین رفت که اسنیپ مرده بود.....
احتمالا خیلیامون وقتی کتابای هری پاترو می خوندیم، به این فکر می کردیم که در حق بعضی از شخصیتا، ظلم شده و لایق این حجم از نفرتی که دریافت می کنن، نیستن. به نظر شما در حق چه شخصیتایی ظلم شده؟ اگه جای رولینگ بودین، راجع به چه شخصیتایی دیدگاه متفاوتی ایجاد می کردین؟ خوشحال می شم نظراتتونو باهام در میون بذارین❤❤
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دوریا بلک در 1402/11/27 18:25:17
من به آمار زمین مشکوکم... اگر این سطح، پر آدمهاست... پس چرا اینهمه دلها تنهاست؟