درود دوباره بر خودمان!
خوشحالیم که افرادی بودند که کمی اهل حال باشند. فعلا 4 شرطبندی در جریان است. ممکن است در آینده زیادتر شود.
ما و گروگان بر سر 20 گالیون شرط بستیم. ما میگوییم گلرت میبرد و او میگوید دابی!
ما و ریموس بر سر 40 گالیون شرط بستیم. ما میگوییم گلرت میبرد و او میگوید دابی!
ما و هلنا بر سر 50 گالیون شرط بستیم. ما میگوییم گلرت میبرد و او میگوید دابی!
مورد دیگری اضافه شد که چون در مورد پستهای دو دوئل کننده است پس متن شرط بندی را اینجا نمیگویم. سر 50 گالیون شرط بسته شد.
ما و آستریکس در 3 مورد شرطبندی کردیم. هر کدام 50 گالیون! به دوئل کنندگان اطمینان داده میشود که این موارد ربطی به قضاوت آستریکس ندارد. صرفا مربوط به شرایط پستشان است.
موارد را اینجا ذکر نمیکنیم بلکه با جغد به دست هلنا میرسانیم.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
48 کاربر(ها) آنلاین هستند (44 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
45
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
کازینوی پیژامه مرلین
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان

جزئیات کاربر
شغل
رهبر مرگخواران، داور ذخیره دوئل

افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/1/31 18:53:36

جزئیات کاربر
شغل
رهبر مرگخواران، داور ذخیره دوئل

درود بر خودمان!
ما هنوز نفهمیدیم که این تاپیک چرا دیده نمیشود. مانند ما به مال دنیا وابسته نباشید. با آن بریز و بپاش کنید.
آمدیم روی دوئل گلرت و دابی شرطبندی کنیم. روی برد آن لرد تاریکی فیک میبندیم.
پ.ن: اگر کسی برعکس ما فکر میکند و قصد شرطبندی دارد، جغدی برای ما بفرستد.
ما هنوز نفهمیدیم که این تاپیک چرا دیده نمیشود. مانند ما به مال دنیا وابسته نباشید. با آن بریز و بپاش کنید.
آمدیم روی دوئل گلرت و دابی شرطبندی کنیم. روی برد آن لرد تاریکی فیک میبندیم.
پ.ن: اگر کسی برعکس ما فکر میکند و قصد شرطبندی دارد، جغدی برای ما بفرستد.
افرادی که لایک کردند

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/09/12
آخرین ورود: امروز ساعت 08:43
از: یه کُنجی تو هاگوارتز!
پستها:
445
شغل
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو

سلام.
اون اوایل که گروگان تازه جادوگران اومده بود و هنوز داشت مراحل ورود به ایفای نقش رو طی میکرد، مشتاق بود بدونه کی پشت شناسه هری پاتره و برای همین شرط بستیم که اگه درست تشخیص بده، 50 گالیون ببره.
و خب... طی عملیاتی سرشار از پشتکار هافلپافی، درست تشخیص داد و برد!
پس 50 گالیون از سرمایهم بریزین به حسابش لطفا.
سلام.
انجام شد.
اون اوایل که گروگان تازه جادوگران اومده بود و هنوز داشت مراحل ورود به ایفای نقش رو طی میکرد، مشتاق بود بدونه کی پشت شناسه هری پاتره و برای همین شرط بستیم که اگه درست تشخیص بده، 50 گالیون ببره.
و خب... طی عملیاتی سرشار از پشتکار هافلپافی، درست تشخیص داد و برد!
پس 50 گالیون از سرمایهم بریزین به حسابش لطفا.

سلام.
انجام شد.
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/1/26 14:11:36
🦅 Only Raven 🦅
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: یکشنبه 23 فروردین 1405 20:20
از: هر جا که بخوام!
پستها:
539

سلام.
شرطبندی گابریلا پرنتیس و آریانا دامبلدور به مبلغ 20 گالیون برندهای نداره و هیچکس پولی دریافت نمیکنه.
شرطبندی سالازار اسلیترین و فدراسیون کوییدیچ به مبلغ 30 گالیون برای سالازار اسلیترین بعنوان برنده.
شرطبندی ماروولو گانت و آلبوس دامبلدور به مبلغ 150 گالیون برندهای نداره و هیچکس پولی دریافت نمیکنه.
شرطبندی گابریلا پرنتیس و آریانا دامبلدور به مبلغ 20 گالیون برندهای نداره و هیچکس پولی دریافت نمیکنه.
شرطبندی سالازار اسلیترین و فدراسیون کوییدیچ به مبلغ 30 گالیون برای سالازار اسلیترین بعنوان برنده.
شرطبندی ماروولو گانت و آلبوس دامبلدور به مبلغ 150 گالیون برندهای نداره و هیچکس پولی دریافت نمیکنه.
افرادی که لایک کردند
🦅 Only Raven 🦅
جزئیات کاربر

تایید میکنم شرطبندی با ماروولو گانت زحمتکش رو...
امیدوارم که اگه بردیخرج دوا درمونت شه به خوشی و خوبی و خیر استفاده کنی...
امیدوارم که اگه بردی
افرادی که لایک کردند
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1399/05/25
آخرین ورود: دوشنبه 22 دی 1404 12:07
از: من بپرس اصیلم اون لخت و پتی مشنگ پرسته نه عیب نداره چیه!
پستها:
132
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

جزئیات کاربر

به نام تاریکی و جادو،
با سلام بر بارتندرهای گرامی کازینوی پیژامهی مرلین،
اگرچه که مرلین زمانی از جادوآموزان ما بود و تربیت او زیر نظر مستقیم ما انجام گرفت، مایهی شگفتیست که چرا در نامگذاری این کازینو، بهجای اشارهای به استاد و آموزگارِ نامبرده، پیژامهی ایشان مورد توجه قرار گرفته است. ابتدا به خشم آمدیم، با خود گفتیم که آیا پیژامهی ما سزاوار چنین استفادهایست؟ سپس به یاد آوردیم که اصولاً ما پیژامهای نداریم و آرام گرفتیم. بدین ترتیب، این نامگذاری را بهلحاظ منطقی، شایستهی نفر دومِ قدرتمندترین جادوگر تاریخ دانستیم.
اما دلیل اصلی نگارش این سطور، چیز دیگریست. ما اینجا هستیم تا رسماً اعلام کنیم که در مسابقهی پیشِ رو، تیمی که همچون هاگوارتز با دستان خود بنیان نهادیم، تیم پیامبران مرگ، با پیروزی قاطعانه در برابر تیمی که هیچ نسبتی با ما ندارد به نام پرواز سیاه از میدان خارج خواهد شد.
مایلیم شرطی ببندیم. نخست خواستیم مبلغی درخورِ شأن، برابر با سیصد میلیون گالیون را به بازی بگذاریم، اما بهدلیل محدودیتهای جاری در کازینو، قوانین وزارت سحر و جادوی تحت مدیریت هلگا هافلپاف، و بهمنظور جلوگیری از وارد آمدن مالیات بیرویه به این نهاد، مبلغ ۳۰ گالیون را برای این شرط در نظر میگیریم.
امید است که این کازینو، همانگونه که نام مرلین را یدک میکشد، شجاعت پذیرش چنین شرطی را نیز در دل داشته باشد.
سالازار اسلیترین
مدیر مدرسه هاگوارتز
با سلام بر بارتندرهای گرامی کازینوی پیژامهی مرلین،
اگرچه که مرلین زمانی از جادوآموزان ما بود و تربیت او زیر نظر مستقیم ما انجام گرفت، مایهی شگفتیست که چرا در نامگذاری این کازینو، بهجای اشارهای به استاد و آموزگارِ نامبرده، پیژامهی ایشان مورد توجه قرار گرفته است. ابتدا به خشم آمدیم، با خود گفتیم که آیا پیژامهی ما سزاوار چنین استفادهایست؟ سپس به یاد آوردیم که اصولاً ما پیژامهای نداریم و آرام گرفتیم. بدین ترتیب، این نامگذاری را بهلحاظ منطقی، شایستهی نفر دومِ قدرتمندترین جادوگر تاریخ دانستیم.
اما دلیل اصلی نگارش این سطور، چیز دیگریست. ما اینجا هستیم تا رسماً اعلام کنیم که در مسابقهی پیشِ رو، تیمی که همچون هاگوارتز با دستان خود بنیان نهادیم، تیم پیامبران مرگ، با پیروزی قاطعانه در برابر تیمی که هیچ نسبتی با ما ندارد به نام پرواز سیاه از میدان خارج خواهد شد.
مایلیم شرطی ببندیم. نخست خواستیم مبلغی درخورِ شأن، برابر با سیصد میلیون گالیون را به بازی بگذاریم، اما بهدلیل محدودیتهای جاری در کازینو، قوانین وزارت سحر و جادوی تحت مدیریت هلگا هافلپاف، و بهمنظور جلوگیری از وارد آمدن مالیات بیرویه به این نهاد، مبلغ ۳۰ گالیون را برای این شرط در نظر میگیریم.
امید است که این کازینو، همانگونه که نام مرلین را یدک میکشد، شجاعت پذیرش چنین شرطی را نیز در دل داشته باشد.
سالازار اسلیترین
مدیر مدرسه هاگوارتز

افرادی که لایک کردند
همهچیز را میفهمم… جز آنچه باید احساس شود.
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: یکشنبه 9 شهریور 1404 19:19
از: پیش داداشی!
پستها:
160

سلام!
اومدم حرفای گابریلا رو تائید کنم.
پ.ن: من دختر خوبی بودم گابریلا منو از راه به در کرد پامو به اینجا باز کرد!
اومدم حرفای گابریلا رو تائید کنم.

پ.ن: من دختر خوبی بودم گابریلا منو از راه به در کرد پامو به اینجا باز کرد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/2/20 17:01:38
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: یکشنبه 23 فروردین 1405 20:20
از: هر جا که بخوام!
پستها:
539

سلام!
من و آریانا اومدیم شرط ببندیم سر برد بازی تیم خودمون در مقابل تیم دیگری (من اسم نداره اون برتوانا)، به مبلغ 20 گالیون. روونا بده برکت.
ازونجایی که این لیگالیون قوانین شرطبندی رو اعلام نکرده بود، طبق لیگالیون قبلی اقدام کردیم. امیدواریم که اشتباهی رخ نداده باشه.
من و آریانا اومدیم شرط ببندیم سر برد بازی تیم خودمون در مقابل تیم دیگری (من اسم نداره اون برتوانا)، به مبلغ 20 گالیون. روونا بده برکت.

ازونجایی که این لیگالیون قوانین شرطبندی رو اعلام نکرده بود، طبق لیگالیون قبلی اقدام کردیم. امیدواریم که اشتباهی رخ نداده باشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/02/05
آخرین ورود: دیروز ساعت 21:58
از: دره گودریک
پستها:
198
شغل
مسئول سکوی ¾9

سلام.
اومدم صحت شرطبندی دوریا و گابریل رو تایید کنم. طبق نتیجه بازی و برد اوزما کاپا در مقابل هاری گراس، دوریا برنده این شرطبندی شده و باید 20 گالیون از ثروت گابریل به ثروت دوریا منتقل بشه.
ممنون میشم از اونجایی که کازینو گردان (کازینو دار؟) نداریم، بانکدارا مستقیما زحمتش رو بکشن.
اومدم صحت شرطبندی دوریا و گابریل رو تایید کنم. طبق نتیجه بازی و برد اوزما کاپا در مقابل هاری گراس، دوریا برنده این شرطبندی شده و باید 20 گالیون از ثروت گابریل به ثروت دوریا منتقل بشه.
ممنون میشم از اونجایی که کازینو گردان (کازینو دار؟) نداریم، بانکدارا مستقیما زحمتش رو بکشن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج